رفتن به مطلب

مسابقات pes 2011 در تهران

taha
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه smile.gif

ما میخواهیم مسابقه ی فوتبال pes 2011 راه بندازیم به زودی البته برای کسانی که تهران هستن با کنسول xbox 360

هر کی سوالی داره همین جا بپرسه . و هرکی خواست تو این مسابقه شرکت کنه میتونه همین جا بگه تا بعد ببینیم چند نفر میان .

البته این مسابقه جایزه هم داره برای 3 نفر برتر که اونم بدن میگم . فقط خواستم اینجا بگم ببینم کی میاد مرسی smile.gif

لینک به دیدگاه

ببخشید مکانش مشخص شده

و اینکه ایا دسته ایکس باکس هم دکمه هاش رو میشه مثل دسته های ps3 کرد

یعنی مثل تصویر زیر میمونه البته ببخشید چون من تا حالا ایکس باکس بازی نکردم که این سوال رو مبتدیانه پرسیدم

post-3887-099291700 1295200543_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

ببخشید مکانش مشخص شده

و اینکه ایا دسته ایکس باکس هم دکمه هاش رو میشه مثل دسته های ps3 کرد

یعنی مثل تصویر زیر میمونه البته ببخشید چون من تا حالا ایکس باکس بازی نکردم که این سوال رو مبتدیانه پرسیدم

خدا ببخشه smile.gif بله دکمه هاش اینجوریه . البته باید بگم که قبل از اینکه بازی اصلی شروع بشه 1بازی 5دقیقه ای دست گرمی میشه بازی کرد smile.gif

لینک به دیدگاه

نگفتین مکانش که تهران است کجای تهرانه؟

لینک به دیدگاه

نگفتین مکانش که تهران است کجای تهرانه؟

ببخشید یادم رفت شهرک غرب (میدان صنعت)

لینک به دیدگاه

سلام دوباره

میتونید از وبلاگ http://gamefootball.blogfa.com اطلاعات و چگونی مسابقات در جریان باشید

بعد از مسابقات pes 2011 احتمال زیاد مسابقات fifa 11 هم میزاریم

مرسیsmile.gif

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

3 نفر دیگه بشه تمومه؟ مثلا من 1 هفته دیگه میتونم بیآم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با ايكس باكس ميام منتها شنبه ميدم يه آپديت كنن بعد ميآم مگه سروري چيزي هست؟محدوديت داره؟I%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

با ایکس باکس کجا می آیی؟ مسابقات لیگِ 12 تا تیم 9 تا هستیم 3 نفر دیگه ثبت نام کنن شروع میکنیم . لازم نیست چیزی بیاری!!!!

اگه خواستی ای دی رو ادد کن بگم بهت game_footbal@yahoo.com

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز . من هستم ولی با دسته ps3 بازی می کنم با دسته xbox به هیچ وجه نمیتونم. ایا امکانش هست ؟

بعدشم راجب ورودی هر بازی منظور از 3تومان برای هر بازی رفت و برگشت هست یعنی 22 تا بازی هر بازی 3 تومان؟ یا اینکه11 تا بازی هر بازی 3 تومان؟

آیا بازیکنان تیمها آپدیت هستند؟ یعنی نقل و انتقالات روی تیمها اعمال شده یا نه ؟

ویرایش شده توسط S@EED FTO
لینک به دیدگاه

هر بازی 3 تومان یعنی 22 تا رفت و برگشتی .کل ورودی رو یک جا نمیگیریم هر روزی که بازی بود هر کی 3 تومنش رو می اره و با دسته ی ps3 نمیدونم به ایکس باکس میخوره یا نه و اگه چند روز با دسته ی xbox بازی کنی یاد میگیری چیزه سختی نیست و نقل و انتقال ها رو نمیدونم باید از اون طرف که گیم نت داره بپرسم .

لینک به دیدگاه

هر بازی 3 تومان یعنی 22 تا رفت و برگشتی .کل ورودی رو یک جا نمیگیریم هر روزی که بازی بود هر کی 3 تومنش رو می اره و با دسته ی ps3 نمیدونم به ایکس باکس میخوره یا نه و اگه چند روز با دسته ی xbox بازی کنی یاد میگیری چیزه سختی نیست و نقل و انتقال ها رو نمیدونم باید از اون طرف که گیم نت داره بپرسم .

دوست عزیز من هر هفته تو اکباتان میرم مسابقه با ایکس باکسه اما دسته هاش پلی استیشینی .

حالا ببین اگه اون دوستت یه همچین دسته ای تو گیم نتش داره منم ثبت نام کنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...