رفتن به مطلب

مشکل عجیب کارت n560gtx ti twin frozr ii

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود به دوستان عزیز 

حدود 3 سال پیش کارتی که در عنوان نوشتم رو خریداری کردم و خیلی عالی و بی مشکل کار می کرد تا همین دو روز پیش که وسط بازی فیفا 16 یهو دیدم بازی به شدت دچار تاخیر و لگ شد و از بازی خارج شدم و دمای  کارت گرافیک رو چک کردم دیدم روی 100 بود! سریع سیستم رو خاموش کردم و یک دقیقه بعد روشن کردم وقتی ویندوز بالا اومد دمای کارت روی 50 بود. سیستم رو خاموش کردم و گردگیری کردم داخل کیس رو و بعد دوباره روشن کردم و فیفا رو اجرا کردم. بعد از 10 دقیقه دقیقا همون مشکل مشابه و گرمای وحشتناک گرافیک اتفاق افتاد و دوباره سیستم رو خاموش کردم. این بار در کیس رو باز گذاشتم و وقتی مجدد سیستم رو راه انداختم متوجه شدم یکی از دو فن کارت گرافیکم از کار افتاده و همین باعث داغ شدن بیش از حدش موقع بازی شده. ولی نکته ی عجیب اینجا بود که وقتی یه دست بهش زدم دوباره فن از کار افتاده با سرعت شروع به گردش کرد. نرم افزار msi afterburner رو نصب کردم و دور هر دو فن رو روی 100 گذاشتم و هر دوی با قدرت کار کردن اما در کمال تعجب وقتی وارد محیط بازی می شم دوباره همون فنی که مشکل داشت سرعت نوسانی کم و زیاد می شد و گاهی می ایستاد. و وقتی یه لمس کوچیک می کردم دوباره به کار می افتاد و باز هم سرعت نوسانی و گاهی توقف کامل داشت و دوباره خودش با همون سرعت کم و زیاد شروع به گردش می کرد. در محیط ویندوز هم این مشکل نوسان و توقف مقطعیش ادامه داره الان. می خواستم ببینم مشکل از کجاست دقیقا. اگر مشکل از خود فن هست پس چرا گاهی با سرعت مکس کار می کنه. آیا می تونه مشکل از جای دیگه مثل منبع تغذیه باشه؟ آیا خود پره دچار مشکل شده و گیر داره یا حتی مشکل می تونه خمیر کارت باشه؟ فقط اینم بگم که من سیستم تقریبا همیشه روشن هست و بیشتر این 3 سال حتی شب ها هم روشن و مشغول دانلود بوده بازی هم زیاد انجام دادم باهاش با گرافیک بالا. برای تعمیرش بهترین راه چیه دوستان عزیزم؟ با تشکر از عزیزانی که وقت می ذارن. 

مشخصات کامل سیستمم و دمای فعلی قطعات : ( همین الان هم که دارم اینا رو کپی می کنم فن سمت راست کارت گرافیک نوسانی سرعتش تند و آروم می شه )

CPU
AMD Phenom II X6 1090T 39 °C
Thuban 45nm Technology

RAM
8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)

Motherboard
ASUSTeK Computer INC. M4A79T Deluxe (AM3) 47 °C

Graphics
VX229 (1920x1080@60Hz)
2047MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (MSI) 35 °C

Storage
931GB Western Digital WDC WD1001FALS-00J7B0 ATA Device (SATA) 34 °C
238GB ADATA SX910 ATA Device (SSD) 31 °C

Case
Green Infinity 

تکمیلی

مشخصات پاور : 

Thermaltake Litepower 700

دوستان الان متوجه شدم اون یکی فن هم دچار این مشکل شده و گاهی سرعت گردشش نوسانی می شه و یه صدای نویزی هم می ده (انگار که پره هاش گیر می کنه) ولی کمتر از فن اول این اتفاق می افته. الان تو گوگل سرچ کردم دیدم افراد زیادی دچار این مشکل شدن با کارت های Twin Frozr و چارش گویا عوض کردن هر دو فن کارت هست که من نمی دونم بعد از 3 سال استفاده مداوم از این کارت این کار به صرفه هست یا خرید یه کارت بهتر. لطفا بهم پیشنهادتون رو با توجه به وضعیت سیستمم بگید.
با تشکر
ویرایش شده توسط Uchiha_Madara
لینک به دیدگاه

مشخصات پاورتون چیه گرامی؟

به انتهای پستم اضافه شد بزرگوار. 

لینک به دیدگاه

وقتی یکی از فن ها از کار میفته و دوباره با لمس دست شما کار میکنه یعنی اون فن دچار مشکل شده ! ( بنظرم با یک سرویس ساده توسط یک فرد حرفه ای براحتی مشکل بر طرف میشه ) اما از طرفی شما میگی سه ساله که سیستم رو داری و اکثر مواقع هم روشن بوده ! احتمال اینکه خمیر گرافیک هم خشک شده باشه هست!!! بنظر من شما به بخش تعمیرات لیون مراجعه کنید خیلی خوب مشاوره میدن اگر دوست داشتید دمای سی پی یو هم چک کنید که اگر خمیر اون هم خشک شده بود تعویضش کنید ! و اینکه برا من هم چند وقت پیش دمای سی پی رو در حالت 10 درصد کارکرد 85 درجه بود که فاجعه بود وقتی لب تابم رو باز کردم دیدم که خمیر سی پی یو کاملا خشک شده بطوری که به سختی تمیزش کردم ! بعد هم خمیرش رو با زد 5 دیکول عوض کردم الان دما بین 50-55 در جه هستش ! اما بنظر من شما به هر حال باید پیش یک تعمیرکار برید و مشاوره بگیرید حالا یا لیون یا جای دیگه 

ویرایش شده توسط فرـشاد
لینک به دیدگاه

بخوای فن عوض کنی یه 100 تومنی باید خرج کنی!(دقیق نمیدونم قیمت فنارو از رو فنایی که تو خود لیون موجوده عرض کردم)

بهتره یه کارت جدید بخری اگه بودجشو داری اگه نه همون فنو عوض کن بازم برات کار میکنه مثه روز اول.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

سلام

بنده نمیدونم فن ها ب چ صورتی بود تو اون نسل. روغنی بود یا شفت دایرکت سیرکل.

اگر نوع اول باشه باید فن هارو در بیارید پشت فن ها ی سوراخ هست برای اضافه کردن روغن. اگر دایرکت باشه ک باید فن عوض شه چون میسه گفت نیمسوز شده.

در ضمن حتمن بعد سه سال خمیر روی چیپ ب فنا رفته باید تمیز کنید و خمیر جدید بزنيد

ویرایش شده توسط KINGPIN
لینک به دیدگاه

وقتی یکی از فن ها از کار میفته و دوباره با لمس دست شما کار میکنه یعنی اون فن دچار مشکل شده ! ( بنظرم با یک سرویس ساده توسط یک فرد حرفه ای براحتی مشکل بر طرف میشه ) اما از طرفی شما میگی سه ساله که سیستم رو داری و اکثر مواقع هم روشن بوده ! احتمال اینکه خمیر گرافیک هم خشک شده باشه هست!!! بنظر من شما به بخش تعمیرات لیون مراجعه کنید خیلی خوب مشاوره میدن اگر دوست داشتید دمای سی پی یو هم چک کنید که اگر خمیر اون هم خشک شده بود تعویضش کنید ! و اینکه برا من هم چند وقت پیش دمای سی پی رو در حالت 10 درصد کارکرد 85 درجه بود که فاجعه بود وقتی لب تابم رو باز کردم دیدم که خمیر سی پی یو کاملا خشک شده بطوری که به سختی تمیزش کردم ! بعد هم خمیرش رو با زد 5 دیکول عوض کردم الان دما بین 50-55 در جه هستش ! اما بنظر من شما به هر حال باید پیش یک تعمیرکار برید و مشاوره بگیرید حالا یا لیون یا جای دیگه 

ممنونم از راهنماییت دوست گرامی همین کار رو انجام می دم در مورد کارت گرافیک و سی پی یو.

بخوای فن عوض کنی یه 100 تومنی باید خرج کنی!(دقیق نمیدونم قیمت فنارو از رو فنایی که تو خود لیون موجوده عرض کردم)

بهتره یه کارت جدید بخری اگه بودجشو داری اگه نه همون فنو عوض کن بازم برات کار میکنه مثه روز اول.

احتمالا یه چند ماه بعد یه سیستم جدید بگیرم دیگه قطعاتم قدیمی شدن. هر چند در این سالها کاملا راضی بودم. ممنونم از راهنماییت دوست عزیز.

سلام

بنده نمیدونم فن ها ب چ صورتی بود تو اون نسل. روغنی بود یا شفت دایرکت سیرکل.

اگر نوع اول باشه باید فن هارو در بیارید پشت فن ها ی سوراخ هست برای اضافه کردن روغن. اگر دایرکت باشه ک باید فن عوض شه چون میسه گفت نیمسوز شده.

در ضمن حتمن بعد سه سال خمیر روی چیپ ب فنا رفته باید تمیز کنید و خمیر جدید بزنيد

دقیقا همونطور که گفتید هر دو فن نیم سوز شده. خودم این کار ها رو هنوز بلد نیستم به همین بخش تعمیرات لیون مراجعه می کنم. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...