رفتن به مطلب

وضعیت خط تلفن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام میخواستم بپرسم که وضعیت خظ تلفنم چجوریه؟ چون که خودم زیاد سر در نمیارم.

یه سوال دیگه هم داشتم . این بود که چجوری میشه پینگ رو آورد پایین تر؟!

post-19248-0-83756800-1462887398_thumb.png

ویرایش شده توسط MS7
لینک به دیدگاه

وضعیت بسیار عالیه و پینگتم باید پاین باشه. اگه مخابراتی تو سرور های خارجی پینگت باید بالا باشه درسته؟

از کدوم شرکت داری؟

لینک به دیدگاه

وضعیت بسیار عالیه و پینگتم باید پاین باشه. اگه مخابراتی تو سرور های خارجی پینگت باید بالا باشه درسته؟

از کدوم شرکت داری؟

از شرکت شاتل نت میگیرم پینگم توی سرورای خارجی خوبه ... فقط توی سرورای گیم نیکو پینگم بین 80-110 هست که خیلی بده...مخضوضا وقتی سرورا پر باشه پینگم میره بالا :|!

لینک به دیدگاه

از شرکت شاتل نت میگیرم پینگم توی سرورای خارجی خوبه ... فقط توی سرورای گیم نیکو پینگم بین 80-110 هست که خیلی بده...مخضوضا وقتی سرورا پر باشه پینگم میره بالا straight%20face.gif!

کالاف بازی میکنی یا کانتر؟ کالاف الان ping blocker داره و پینگو 999 نشون میده ولی 999 نیست واسه نشون ندادنه.

شما احتمالا fps رو زیاد میکنی و اپلودت کن میاد پینگ میره بالا وگر نه مال من 40 هست. شاتل یکی از دوستام زنگ زد پشتیبانی پینگو خیلی کم کرد ولی فکر کنم سرعت دانلود کم بشه. مطمئن نیستم ولی اینو مطمئنم که پینگش اومد رو 20. تو خارجیا هم 90 شد

لینک به دیدگاه

کالاف بازی میکنی یا کانتر؟ کالاف الان ping blocker داره و پینگو 999 نشون میده ولی 999 نیست واسه نشون ندادنه.

شما احتمالا fps رو زیاد میکنی و اپلودت کن میاد پینگ میره بالا وگر نه مال من 40 هست. شاتل یکی از دوستام زنگ زد پشتیبانی پینگو خیلی کم کرد ولی فکر کنم سرعت دانلود کم بشه. مطمئن نیستم ولی اینو مطمئنم که پینگش اومد رو 20. تو خارجیا هم 90 شد

من کانتر بازی میکنم پینگم خیلی داغونه...یه حالت گیم مود داره شاتل میگه برای شما نمیشه استفاده کرد:|خار داره واسه ما D: :)) حالا دوباره زنگ میزنم ببینم چی میشه :(

راستی این کاهش پینگا چجوریه ؟ چقدر روی پینگ تاثیر داره؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...