رفتن به مطلب

GTX580 - GTX460-2GB-SLI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام به اساتید /

دوستان میشه کمک کنید بهم که کدوم یکی رو بگیرم خوبه برام /

GTX 580

GTX 460-2GB - SLI

مشخصات الان سیستمم :

CPU : Intel core i7 980x

M.B : GigaByte X58A-UD7

RAM : KingSton 6*2GB 1066

VGA : Sparkle GTX285 2GB - 512Bit GDDR3

Power : Green 1235w

مرسی

لینک به دیدگاه

من یک پیشنهادی دارم شما یک مدت منتظر بمون تا 570 وارد بشه و قیمتش یکم معقول بشه بعد 2 تا 570 تهیه کن.

یا همین الان یک 570 رو تهیه کن بعد چند مدت دیگه یک 570 دیگه بخر و باهاش Sli کن.

(البته این نظر من هست)

لینک به دیدگاه

پیشنهاد دوستمون منطقی و خوب بود. همیشه برترین کارتها قیمتهای Premium دارن و چون رقیبی ندارن و هم تو بازار جهانی گرونن و هم وقتی وارد بشن قیمتشون خیلی گرونتر از حالت عادی هم میشه. 660 تومان برای 580 اصلا ارزش نداره . شما مثلا دوتا 570 یا دوتا 6950 بگیری بسیار به صرفتره و قدرتی هم که میگیری به SLI 580 خیلی نزدیک خواهد . پولتو خرج 580 نکن چون قیمتش کاذبه و چون قویترین کارت تک هستهای هم هست حالا حالا ها تو دینا قیمتش پایین نمیاد چون رقیب نداره . منتظر 570 بمون که حدودا تا چند هفته دیگه میرسه !

لینک به دیدگاه

بنده کمی نظرم فرق می کنه با اساتید . فرمایشات این عزیزان رو 100% قبول دارم ولی ...

دوست من اول نگاه کن ببین نیازت چی هستش ؟ یک سوال اساسی . به احتمال خیلی زیاد این سیستم رو برای گیم می خوای !!! اگه این طور هستش یک سوال اساسی تر : آیا اختلاف میانگین 10 فریم یا مثلاً 15 فریم توی بازی برات تفاوت داره یا نه ؟

خوب اگه بخوای صبر بکنی که 570 بیاد و قیمتش متعادل بشه یعنی روز از نو روزی از نو ، اون موقعه که قیمت 570 متعادل شد بایستی وایسی 670 بیاد تا یا قیمت این بیاد پایین یا قیمت اون متعادل بشه . اینجوری خریدار توی یک چرخه و لوپ بی پایان می افته . داستان دنیای گرافیک ها اینطور هست .

بازم می گم اول به نیازت و اختلاف بهایی که بابت هر یک میدی نگاه کن ، هیچ کس بجز خودت نمی تونه بگه کدوم برات بهتر هست .

نیاز من ایجاب می کنه که روزی که 570 پاش رو گذاشت توی بازار برم سریع 2 تا 460 بگیرم تا دراپ خورده و کم نشده چون اگه کم بشه می شه طلا ... @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده کمی نظرم فرق می کنه با اساتید . فرمایشات این عزیزان رو 100% قبول دارم ولی ...

دوست من اول نگاه کن ببین نیازت چی هستش ؟ یک سوال اساسی . به احتمال خیلی زیاد این سیستم رو برای گیم می خوای !!! اگه این طور هستش یک سوال اساسی تر : آیا اختلاف میانگین 10 فریم یا مثلاً 15 فریم توی بازی برات تفاوت داره یا نه ؟

خوب اگه بخوای صبر بکنی که 570 بیاد و قیمتش متعادل بشه یعنی روز از نو روزی از نو ، اون موقعه که قیمت 570 متعادل شد بایستی وایسی 670 بیاد تا یا قیمت این بیاد پایین یا قیمت اون متعادل بشه . اینجوری خریدار توی یک چرخه و لوپ بی پایان می افته . داستان دنیای گرافیک ها اینطور هست .

بازم می گم اول به نیازت و اختلاف بهایی که بابت هر یک میدی نگاه کن ، هیچ کس بجز خودت نمی تونه بگه کدوم برات بهتر هست .

نیاز من ایجاب می کنه که روزی که 570 پاش رو گذاشت توی بازار برم سریع 2 تا 460 بگیرم تا دراپ خورده و کم نشده چون اگه کم بشه می شه طلا ... @};-

سلام

پوریا جان خوبی ؟

نه بابا برا اور کردن که نمیخوام پس در نتیجه اختلاف فریم 10 برام مهم نیست / برا گیم میخوام / آره راست میگی که من می تونم نیاز خودم رو مشخص کنم ، ولی ممکنه توی نظرات دوستان نکته ای باشه که به این مخ معیوبم نرسه/برم بگیرم گند بزنم /

از نظر سالار و حامد جان هم مرسی/

مرسی

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

سلام به اساتید /

GTX 580

GTX 460-2GB - SLI

مشخصات الان سیستمم :

مرسی

سلام دوست عزیز

دوستان مطالب اصلی رو گفتند بنده هم دو نکته رو ذکر میکنم

1-SLI دو عدد کارتGTX460 قویتر از یک عدد GTX580هست

2-با توجه به اینکه فقط می توانید دو ععد کارت GTX460 در حالت SLI استفاده کنید(قابلیت ارتقاع به 3Way SLIرو ندارید)و در حال حاضربازی های DX11به مراتب سنگینتر ازDX10هستند و بازی های مطرحی همچون Crysis2 در راه هست ،به نظر بنده حتی دو کارت GTX460هم برای DX11 جواب گو نیست

دوستان پیشنهاد خوبی دادن کارت های همچون 6950/6970/GTx570 انتخاب های آینده نگرانه تری هستند

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من یک پیشنهادی دارم شما یک مدت منتظر بمون تا 570 وارد بشه و قیمتش یکم معقول بشه بعد 2 تا 570 تهیه کن.

(البته این نظر من هست)

مرسی از نظرت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پیشنهاد دوستمون منطقی و خوب بود. همیشه برترین کارتها قیمتهای Premium دارن و چون رقیبی ندارن و هم تو بازار جهانی گرونن و هم وقتی وارد بشن قیمتشون خیلی گرونتر از حالت عادی هم میشه. 660 تومان برای 580 اصلا ارزش نداره . شما مثلا دوتا 570 یا دوتا 6950 بگیری بسیار به صرفتره و قدرتی هم که میگیری به SLI 580 خیلی نزدیک خواهد . پولتو خرج 580 نکن چون قیمتش کاذبه و چون قویترین کارت تک هستهای هم هست حالا حالا ها تو دینا قیمتش پایین نمیاد چون رقیب نداره . منتظر 570 بمون که حدودا تا چند هفته دیگه میرسه !

مرسی از نظرت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

دوستان مطالب اصلی رو گفتند بنده هم دو نکته رو ذکر میکنم

1-SLI دو عدد کارتGTX460 قویتر از یک عدد GTX580هست

2-با توجه به اینکه فقط می توانید دو ععد کارت GTX460 در حالت SLI استفاده کنید(قابلیت ارتقاع به 3Way SLIرو ندارید)و در حال حاضربازی های DX11به مراتب سنگینتر ازDX10هستند و بازی های مطرحی همچون Crysis2 در راه هست ،به نظر بنده حتی دو کارت GTX460هم برای DX11 جواب گو نیست

دوستان پیشنهاد خوبی دادن کارت های همچون 6950/6970/GTx570 انتخاب های آینده نگرانه تری هستند

@};-

آره این حرفت رو هم یکی از بچه های اور بهم گفته بود / ولی گفت بازم خودت تصمیم بگیر/ با چه کانفیگی می خوایی گیم بزنی

مرسی

لینک به دیدگاه

پویا جان اینطوریام نیست که تا 570 بیاد 460 افت قیمت پیدا کنه کمااینکه الان 5870 و 5850 با وجود امدن 6850 و 6870 همچنان همون قیمت قبلی رو دارن. بازار ایران خیلی بی در و پیکر است و هیچی رو حساب نیست. البته یک تعدادی ممکنه بیان 460 خودشونو بفروشن ولی اینکع قیمت همه 460 ها بیاد پایین بسیار بعید است. دو-سه هفته دیگه 570 میرسه ایران . دوستمون اون موقع میتونه راحتتر تصمیم بگیره که چی بخره . ما ایشون رو راهنمایی کردیم حالا تصمیم با خودشونه ^^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من 570 هم ارزش خریدن نداره. چون به طورمیانگین 60-50 درصد قویتر از 460 1GB هستش. و الان با 450 تومن میشه 2 تا 460 1 گیگ گرفت که اگه از 580 قویتر نباشن ضعیفتر هم نیستند. و بعید میدونم 570 زیر 450 تومن باشه. ضمنا 460 خیلی خوب اورکلاک میشه که به راحتی 30-20 درصد افزایش کارایی رو میتونه داشته باشه. و همچنین با خرید دو تا 460 شما میتونید از قابلیت nvidia surround هم استفاده کنید که 1 عدد 570 یا 580 این امکان رو ندارند. به نظر من بهترین کار اینه که الان 2 تا 460 رو با هزینه خیلی معقولی بگیرید که تا حد زیادی جوابگوی همه گیمها هست و یکی دو سال دیگه که gpu های 28 نانومتری اومدن میتونید دوباره به فکر ارتقا باشید. البته نکته مهمی که همیشه هنگام استفاده از 2 یا بیشتر کارت باید مورد توجه باشه اینه که مین برد و کیس مناسبی داشته باشید تا دچار مشکل بالا رفتن دما نشید. البته به قول دوستان این هم فقط نظر منه @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من 570 هم ارزش خریدن نداره. چون به طورمیانگین 60-50 درصد قویتر از 460 1GB هستش. و الان با 450 تومن میشه 2 تا 460 1 گیگ گرفت که اگه از 580 قویتر نباشن ضعیفتر هم نیستند. و بعید میدونم 570 زیر 450 تومن باشه. ضمنا 460 خیلی خوب اورکلاک میشه که به راحتی 30-20 درصد افزایش کارایی رو میتونه داشته باشه. و همچنین با خرید دو تا 460 شما میتونید از قابلیت nvidia surround هم استفاده کنید که 1 عدد 570 یا 580 این امکان رو ندارند. به نظر من بهترین کار اینه که الان 2 تا 460 رو با هزینه خیلی معقولی بگیرید که تا حد زیادی جوابگوی همه گیمها هست و یکی دو سال دیگه که gpu های 28 نانومتری اومدن میتونید دوباره به فکر ارتقا باشید. البته نکته مهمی که همیشه هنگام استفاده از 2 یا بیشتر کارت باید مورد توجه باشه اینه که مین برد و کیس مناسبی داشته باشید تا دچار مشکل بالا رفتن دما نشید. البته به قول دوستان این هم فقط نظر منه @};-

سلام

بهمن جان دست تو هم درد نکنه /

مین بردم Giga X58A-UD7 هست و کیس هم Green Challenger

مرسی

لینک به دیدگاه

این review رو برای 570 Sli نگاه کن.

توی لیست 460 Sli نداره و به جاش 465 Sli داره که هر دوی این کارت ها در حالت معمولی و SLI تقریبا کارایشون یکی هست و نهایت 5 تا فریم با هم تفاوت دارن.

میتونی با توجه به این ریویو تقریبا تصمیمت رو بگیری.

لینک شما

ویرایش شده توسط hamed_1989
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

(البته این نظر من هست)

بنده به شخصه مخالف این ایده هستم که الان یه کارت بگیری و بعد یکی دیگه بهش اضافه کنی. چون با این سرعت پیشرفت تکنولوژی تا بخواد کارت مورد نظر ارزون بشه و خریدن دومیش به صرفه باشه یه کارت جدیدتر با امکانات بیشتر و مصرف کمتر و تکنولوژی پیشرفته تر که کارایی بالاتری هم داره وارد بازار شده که موضوع خریدن کارت مدل قدیمی دوم و اضافه به کارت اول رو منتفی میکنه. خود من gtx 480 گرفتم با همین فکر ولی از اون موقع تا الان شاید کمتر از 100 تومن ارزون شده و میبینیم که کلی کارت بهتر و قوی تر و کم مصرف تر و خنک تر اومده که موضوع sli کردن 480 رو منتفی کردن. به نظر من هر ارتقا باید یک مرحله ای باشه و خودم سعی میکنم تو هر ارتقا به کانفیگی نزدیک به 2 برابر قوی تر از کانفیگ فعلی سیستمم رو ارتقا بدم. @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این review رو برای 570 Sli نگاه کن.

توی لیست 460 Sli نداره و به جاش 465 Sli داره که هر دوی این کارت ها در حالت معمولی و SLI تقریبا کارایشون یکی هست و نهایت 5 تا فریم با هم تفاوت دارن.

میتونی با توجه به این ریویو تقریبا تصمیمت رو بگیری.

لینک شما

اقا با این لینک و این اوضاع اصلاً 460 مونده اون ته داره برا خودش بازی میکنه

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-570-sli-review/6

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا با این لینک و این اوضاع اصلاً 460 مونده اون ته داره برا خودش بازی میکنه

http://www.guru3d.co...70-sli-review/6

3WAY SLI GTX 580 رو با یه 460 بدبخت که نمیشه مقایسه کرد !! Oh%20Go%20On.gif یه GTX580 تازه وسطه نموداره ! @};-

لینک به دیدگاه

دوست من این اشتباه نکن که 2تا 460 بگیری میشه یدونه 580.قیمت 460 برند evga 255 تومن سمت zotac و giga نرو که دست مافیای avajang و قیمت نجومی میده بعدم 460 تا 1 سال دیگه که چشم بهم بزنی رسیده دیگه کارت جالبی بحساب نمیاد.در ضمن مصرف برق 2تا 460 هم حساب کن که با توجه به برداشتن سوبسید برق تصاعدی حساب میشه.به نظر من شما یدونه 570 بگیر یا 6970 (این کارت برا رقابت با 580 ساخته شده و چون نتونست خودش به 580 برسونه قیمتش کاهش دادن) که تو رزولوشن 1920*1080 حرف ندارن.ضمنا این کارتها قیمتشون از اینی که هست پایینتر نمیره.مگه 5870 اولش اومد 500 نبود الان شده 270$ ولی هنوز تو ایران 460 تومن

لینک به دیدگاه

arashk جان به نکته خوبی اشاره کردی..از بس حواسمون به پول برق و این چیزا نبوده این چیزا رو تو خرید دخالت نمیدم..... اگر واقعا به قدرت SLI یا کراس فایر احتیاچ نداری سمتش نرو . مصرف برقش که بالا هست هیچی خود سیستم شما سیستم شما سیستم پر مصرفی هست . در ضمن چینشهای چند کارته همیشه باگها و مشکلات خودشو داره که گاهی اوقات اعصاب نمیزاره برا طرف. اگر واقعا میخوای چینش چند کارته بری و همه چیز جوره یا دو تا 6950 بگیر کراس کن یا دو تا 570 بگیر SLI کن. اینم در نظر داشته که کارتهای 6950 به راحتی میتونن به 6970 انلاک بشن و عملا رو هم 200 تومان save هم میکنی ! تکی هم باز هم همون 570 یا 6950 رو بهت پیشنهاد میکنم. کارتهای خوبین و اگر قیمت اون 570 خوب تعیین بشه خرید خوبیه. در حالا حاضر با کشف شدن قابلیت انلاکینگ 6950 این کارت به قول معرف best bang for the buck است.

6950 از برندهایی مثل ساپفایر نزدیک 360-350 خواهد بود . شما دوتا 6950 بیگیری میشه حدودا 700 که قدرتش نزدیک به SLI دوتا 580 است در حالیکه 580 به تنهایی 640 خودش قیمت داره تو ایران ^^ . اگر بودجه به اندازه 580 کناز گذاشتی یک خورده صبر و یک مقداری روش بزار و 2 تا 6950 بگیر که واقعا هیولا میشه. 570 حداقل 420-430 تومان خواهد بود . برای همین در حال حاضر 6950 بهترین خرید چون راحت انلاک میشه و میشه 6970. انلاک کردنش هم بسیار راحت است و اموزشش توی فوروم گذاشته شده.

http://lioncomputer....D8%AA-6970-amd/

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام به اساتید /

GTX 580

GTX 460-2GB - SLI

مشخصات الان سیستمم :

مرسی

با درود:

دوست عزیز ، مسئلۀ اول و آخر پول.

دوست عزیز ، قبل از هر چیز بودجه خود را مشخص کنید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند.

بودجه شما زیر 550 یا بالای 600 .

با تشکر...

دوستان عزیز ، سری به کلاب خودتان ، CPU Intel بزنید ، تا با نظرات شما آشنا شویم.

از لینک زیر استفاده کنید.

http://lioncomputer....A7%DB%8C-intel/

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود:

دوست عزیز ، مسئلۀ اول و آخر پول.

دوست عزیز ، قبل از هر چیز بودجه خود را مشخص کنید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند.

بودجه شما زیر 550 یا بالای 600 .

با تشکر...

دوستان عزیز ، سری به کلاب خودتان ، CPU Intel بزنید ، تا با نظرات شما آشنا شویم.

از لینک زیر استفاده کنید.

http://lioncomputer....A7%DB%8C-intel/

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

سلام

نهایت تا 800 هزار تومن

لینک به دیدگاه

چینش چند کارته

با اون بودجه من پیشنهاد میکنم برای چینش چند کارته : 1_ دو تا 6950 2- دو تا GTX570(البته این از بودجه میزنه بالاتر) به تریتب اولویت است

----------------------------------------------------------

چینش تک کارته

برای تک کارته هم اگر خیلی طالب 580 هستید همونو بگیرید تا پشیمون نشید یک وقت ( البته کاملا پول دور ریختنه) چون خیلی وقتا علاقه به داشتن یک چیز خاص به هزینش میچربه !

اگر که میخواهید منطقی خرید کنید پیشسنهاد میکنم : 1. 6950 ( انلاک به 6970) 2. 570 GTX به ترتیب اولویت است

من اعتقاد دارم که همیشه باید سعی کنید بهترین و به صرفه ترین خرید رو با پولت بکنی و خیلی رو طرفداری از برند خاصی حساس نیستم. برهمین اساس این انتخابهارو پیشنها دادم !

لینک به دیدگاه

بی برو برگشت 570 اس ال ای می کنم و و خدا بخواد بنچمارک میزارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

سلام

شما اول باید نمایشگر و رزولوشنی رو که میخواید در اون بازی کنید مشخص کنید .

1920X1080

2560x1600

مولتی یا 3D

در صورتی که رزولوشن انتخابی شما 1920X1080 باشه نظر بنده هم استفاده از دو عدد 6950 هستش .

انتخاب کارت های گرون قیمت مثل 570 یا 580 به صورت single انتخاب درستی نیست . متاسفانه دوستان در اکثر مواقع به جای بهترین و مناسبترین انتخاب دست میزارن روی بهترین گزینه های بازار !

به قول یکی از دوستان واسه بعضی از افراد داشتن کارت هایی به اسم 580 یا 570 از پرفورمنس و فریم مناسب مهم تره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

580 کارت خوبی ولی با این قیمت بهترین انتخاب نیست .

موفق باشید .

ویرایش شده توسط Green Day
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...