رفتن به مطلب

پیدا کردن یوزر پسورد برای انتی ویروس جی دیتا

hd5870
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان سلام من هر جا گشتم داخل تاپیکها جایی برای مطرح کردن این سوال پیدا نکردم برای همین این تاپیک رو در قسمت مشکلات سیستم گذاشتم امیدوارم دوستان بتونن کمک کنن

همون طور که در عنوان تاپیک گفتم دنبال یوزر پسورد این انتی ویروس برای اپدیتش میگردم همه اینترنت رو زیرو رو کردم پیدا نکردم من این انتی ویروس رو نصب کردم موقعی که میخوام اپدیتش کنم یک یوزر پسورد هم برای اپدیت هم برای رجیستر کردن میخواد

دوستان اگه کسی لینکی چیزی سراغ داره بذاره ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

دوستان سلام من هر جا گشتم داخل تاپیکها جایی برای مطرح کردن این سوال پیدا نکردم برای همین این تاپیک رو در قسمت مشکلات سیستم گذاشتم امیدوارم دوستان بتونن کمک کنن

همون طور که در عنوان تاپیک گفتم دنبال یوزر پسورد این انتی ویروس برای اپدیتش میگردم همه اینترنت رو زیرو رو کردم پیدا نکردم من این انتی ویروس رو نصب کردم موقعی که میخوام اپدیتش کنم یک یوزر پسورد هم برای اپدیت هم برای رجیستر کردن میخواد

دوستان اگه کسی لینکی چیزی سراغ داره بذاره ممنون میشم

برای تهیه یوزر و پسورد این آنتی ویروس باید ابتدا یک سریال یا مجوز دریافت نمایید و در نرم افزار خود فعال نموده سپس یوزر و پسورد مورد نظر برای شما ارسال می گردد .البته حق دارید

این آنتی ویرو سها مثل نود32 و کسپرسکی نیست که هر کجا یوزر و پسورد آنها پیدا شود که باید بگویم آنها نیز با یوزر و پسوردهای سرقتی قابل بروز رسانی نیستند بلکه فقط ریل پروتکت دارند و با نشان دادن چیزی شبیه به بروز رسانی کاربران را به اشتباه می اندازند .اخر خودشان کار امنیتی انجام می دهند و کلاه سرشان نمی رود. به ندرت

بروید به این لینک و سریال مجوزتان را با قیمت کمتر دریافت نمایید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...