رفتن به مطلب

یک فن حرفه ای برای 6700K معرفی کنید

Recommended Posts

دوستان یک فن قوی و بی صدا برای 6700K معرفی کنید که اگر یه روز اورکلاک کردم کم نیاره و دمای پردازنده از 50 بالا نره.

اولاً به نظر شما فن مایع خوبه یا فن Air

ثانیاً تا 200 هزار تومان بیشتر نشه

ثالثاً با دوام و بی صدا و موجود در بازار باشه.

منتظر نظرات اساتید با تجربه هستم.

لینک به دیدگاه

با اون بودجه که هیچ با 2برابر اون بودجه هم نمیتونی فنی پیدا کنی که توی اور دما زیر 50 باشه  ... در درجه ی اول توی انتظاراتتون باید تجدید نظر کنین

لینک به دیدگاه

با اون بودجه که هیچ با 2برابر اون بودجه هم نمیتونی فنی پیدا کنی که توی اور دما زیر 50 باشه  ... در درجه ی اول توی انتظاراتتون باید تجدید نظر کنین

بزرگوار شما نظری که یکی از مشتریان در اینجا نوشته رو بخون میبینی که نوشته 212EVO که قیمتش حدود 150 تومن هست دما رو 50 بالاتر نبرده:

http://www.digikala.com/Product/DKP-119525/Green-Glacier-GLC120A-Liquid-Cooling-System/%D8%B3%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%AE%D9%86%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D8%A8%D9%8A-%DA%AF%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D9%85%D8%AF%D9%84-Glacier-GLC120A#!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/

لینک به دیدگاه

دوستان یک فن قوی و بی صدا برای 6700K معرفی کنید که اگر یه روز اورکلاک کردم کم نیاره و دمای پردازنده از 50 بالا نره.

برای پردازنده های جدید 14 نانومتر فکر کنم همون Air کافی باشه...

من یه green macho black داشتم که خوب بود.فکر کنم دور و بر 200 هستش...با حداکثر 200 فکر نکنم واترکولر خوبی پیدا شه...

ویرایش شده توسط محمد صمیمی
لینک به دیدگاه

برای پردازنده های جدید 14 نانومتر فکر کنم همون Air کافی باشه...

من یه green macho black داشتم که خوب بود.فکر کنم دور و بر 200 هستش...با حداکثر 200 فکر نکنم واترکولر خوبی پیدا شه...

خب پس بهترین مدل Air چه فنی توصیه میکنین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

ماچو گرین و لوسیفر از دیپ کول  توصیه میشوند در محدود 200 و زیر 200 تومن

بعلت وزن سنگین شخصاً واتر کولر رو توصیه میکنم

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

ماچو گرین و لوسیفر از دیپ کول  توصیه میشوند در محدود 200 و زیر 200 تومن

بعلت وزن سنگین شخصاً واتر کولر رو توصیه میکنم

واتر کولرها رو میگن حرارت زداییش کم هست و جنبه تزئینی داره و بهتره Air استفاده بشه. اما من چون استفاده نکردم نمیدونم کدوم برای این CPU مناسبه.

لینک به دیدگاه

واتر کولرها رو میگن حرارت زداییش کم هست و جنبه تزئینی داره و بهتره Air استفاده بشه. اما من چون استفاده نکردم نمیدونم کدوم برای این CPU مناسبه.

به نظر من چون بودجتون محدوده ماچو خوبه براتون و نسبتا نویز کمتری هم داره...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم با کولر H90ـم دمای بالاتر از 35 ندیدم، تازه کلی هم ولتاژ دادم چون پاورم خیلی شاخ بود.

کی به کیه؟ شیر کن بره.

لینک به دیدگاه

منم با کولر H90ـم دمای بالاتر از 35 ندیدم، تازه کلی هم ولتاژ دادم چون پاورم خیلی شاخ بود.

کی به کیه؟ شیر کن بره.

دوست عزیز من اومدم اینجا مشاوره بگیرم اما شما بجای کمک کردن به سخره گرفتی ما رو.

...

دوستان این فن چطوره به نظرتون؟

Cooler Master Hyper 212X

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من اومدم اینجا مشاوره بگیرم اما شما بجای کمک کردن به سخره گرفتی ما رو.

...

دوستان این فن چطوره به نظرتون؟

Cooler Master Hyper 212X

تجربه استفاده ازش رو نداشتم و خنک کنندگی اش رو هم نمیدونم ولی نویزش در حالت حداکثر دور فن یکم بالاست که اگه به صدا حساس هستید باید اینو در نظر داشته باشید...
لینک به دیدگاه

تجربه استفاده ازش رو نداشتم و خنک کنندگی اش رو هم نمیدونم ولی نویزش در حالت حداکثر دور فن یکم بالاست که اگه به صدا حساس هستید باید اینو در نظر داشته باشید...

پردازنده و فن خودتون چیه؟ آره من میخوام اصلا صدا نده حتی صدای کم.

لینک به دیدگاه

پردازندم 4770k و کولرم نوکتوا nh-d14 هستش...

بدون صدا که نداریم ولی برا من صداش کمه...

لینک به دیدگاه

یعنی شما منبعتون کامنت های دیجی کالا هست ؟؟؟ :wacko: :wacko: :wacko:  شما سایت های خارجی رو چک کنین و ببینین با کولرهای 70دلاری به پایین چه دماهایی برا 6700k اونم تو اور گرفتن

بزرگوار شما نظری که یکی از مشتریان در اینجا نوشته رو بخون میبینی که نوشته 212EVO که قیمتش حدود 150 تومن هست دما رو 50 بالاتر نبرده:

http://www.digikala.com/Product/DKP-119525/Green-Glacier-GLC120A-Liquid-Cooling-System/%D8%B3%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%AE%D9%86%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D8%A8%D9%8A-%DA%AF%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D9%85%D8%AF%D9%84-Glacier-GLC120A#!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/

از اینجا هم میتونین دمای 6700k اور شده رو چک کنین ...

لینک به دیدگاه

این کولر شدیدا پیشنهاد می شه برای CPU های سکای لیک. خیلی خوب هم می تونید اور کنید سی پی یو رو.

http://lioncomputer.ir/product/4616/Cooler+Master+Seidon+120V+Liquid+CPU+Cooler/

لینک به دیدگاه

این کولر شدیدا پیشنهاد می شه برای CPU های سکای لیک. خیلی خوب هم می تونید اور کنید سی پی یو رو.

http://lioncomputer.ir/product/4616/Cooler+Master+Seidon+120V+Liquid+CPU+Cooler/

صدا ونهایت حرارتی که پردازنده خواهد داشت چقدره؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ایر کولر به دلیل وزن زیادش توصیه نمیشه مخصوصا" برای سوکت 1151

بعدم چطور شما میفرمایید جنبه تزئینی داره واتر کولر مگه یوزر بیکاره بیاد به ویندو کیس خیره بشه که واتر کولر رو برای زیبایی تولید کرده باشند

دوستان در تیم لیون زحمت کشیدند در زمستان یک کلیپ تهیه کردند در مورد واتر کولر های موجود در بازار بهتر هست به بنچمارک های اون ویدئو توجه کنید.

لینک به دیدگاه

من به نظرم شما واتر بخرید بهتره کلا من واتر بیشتر دوست دارم 
ظرفیت گرمایی اب کجا و هوا کجا بعدشم نویز کمتر رخ بهتر همه چیزش برتریه 
شما به نظرم بودجه رو زیاد کنید  و 240 میل استروم دیپ کول یا از گرین بخرید قیمتاشون هم بگردید 250 میتونید پیدا کنید یا کارکرده بخرید 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

واتر کولر گرین Green Glacier GLC120A Liquid رو از لیون خریدم و بسیار راضی هستم.

بی صدا، قیمت مناسب و از همه مهمتر نگهداری دما 31 در حالت بیکار و 60 در حال انکود سنگین

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز به نظر من بودجتون کاملا کافیه برای خریدن یک کولر مناسب من ایر کولر مدل deepcool gammax 400 رو پیشنهاد میدم اگر هم میخاین واتر کولر بخرین به نظرم مدل های 120 بخرین که درد سر نصب رو نداشته باشین هم دیپ کول زیر 200 تومن واتر کولر داره هم green. مدل green glacier 120  خوبه ولی صدای فن هاش زیاده میتونی 165 بدی همون رو بخری و 45 تومن بدی یک فن vortex cougar بخری که صدا هم نداشته باشه البته جمعش شد 210 ^_^   و یک مساله دیگه کلا از هیچ کولری انتظار دمای زیر 50 اونم در حالت اورکلاک نداشته باش

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

من i7 6700 دارم که مصرفش از مال شما کمتره

منتها با این کولر تو حالت فول لود نشده که ببینم دما زیر 75 بره

لینک به دیدگاه

شما اگر به دنبال یک خنک کننده حرفه ایی هستید با این بودجه پیشنهاد من خرید یک واترکولینگ 120 هست که به راحتی در هر کیسی هم وصل میشه و میتونید دور گردش فن هارو هم خودتون تایین کنید و در عین حال خنک کنندگی خوبی هم داره

لینک به دیدگاه

تا 200 یه نگاه به lucifer K2 ام بندازید بد نیست @};-

http://lioncomputer.ir/product/7898/%D8%AE%D9%86%DA%A9+%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87+%D8%B3%DB%8C+%D9%BE%DB%8C+%DB%8C%D9%88+%D8%AF%DB%8C%D9%BE+%DA%A9%D9%88%D9%84+%D9%84%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%81%D8%B1+%DA%A9%DB%8C+2/

این لینک رو هم ببینید خوبه. مدل های انتخابی تون رو مقایسه کنید:

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2791&page=5

ویرایش شده توسط m12421k
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

بعد از یکسال استفاده از واترکول گرین به صدا افتاده. جای روغن کاری هم نداره و پلمپ هست. یارو گفت باید کل پکیج رو بیاری گارانتی بعد اونا اگر تائید کردن عوض یا تعمیرش میکنن

گرین دو زاری به درد نمیخوره. اینم تجربه ی من برای هر کس که میخواد کولر برای CPU بخره

ویرایش شده توسط DeluxePC
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، DeluxePC گفته است :

بعد از یکسال استفاده از واترکول گرین به صدا افتاده. جای روغن کاری هم نداره و پلمپ هست. یارو گفت باید کل پکیج رو بیاری گارانتی بعد اونا اگر تائید کردن عوض یا تعمیرش میکنن

گرین دو زاری به درد نمیخوره. اینم تجربه ی من برای هر کس که میخواد کولر برای CPU بخره

درود

بارها در این انجمن گفته شده که کولرهای مایع ارزان دوامی ندارند. اگر کولر عالی و با دوام و ساکت می خوای، پیشنهاد من لو گراند ماچو آرتی است. با گرانترین کولرهای بازار اختلاف کارایی بسیار کمی داره. از نظر امنیت پردازنده هم کولرهای ماچو چفت و بستهای مناسبی دارند و وزن زیادش مشکل ساز نخواهد بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...