رفتن به مطلب

مشکل رم 2 گیگ ddr2

Recommended Posts

سلام
من یک رو 2 گیگ ddr2 رو مادر بوردم نصبه و مادر بوردم 4 تا اسلات رم داره .
امرور یه رم 2 گیگ ddr 2 دیگه گرفتم و انداختم ولی موقع روشن کردن سیستم بالا نیومد و هی بوق میزد و مجبور شدم سیستم رو از برق بکشم، الان که رم جدید رو دراوردم سیستم بالا اومد!
رم هم به طور صحیح جا انداختم.
کسی میدونه مشکل از چیه ؟ ماردبورد 2 اسلات زرد و 2 اسلات سفید داره ،رم قبلی تو اسلات زرد بود و جدید هم در زرد انداختم،اشتباه که ننداختم ؟
اینم مشخصات سیستم
Operating System: Windows 10 Enterprise 64-bit (
System Manufacturer: FOXCONN
System Model: P45A01
مدل رم قبلی رو نمیدونم و لی رو بسته بندی رم جدید اینارو نوشته
KVR800D2N6/2G
2GB PC2-6400 CL6-PIN DIMM
KINGSTON
خواهشا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز برو اطلاعات مین بوردت رو مطالعه کن که تا چه ظرفیتی ساپورت میکنه و چه باسی

لینک به دیدگاه

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000395

این مشخصات مادربودر در سایت سازنده هس فکر کنم یه رم دیگه رو ساپورت کنه ! (والا اطلاعات من از سخت افزار زیاد نیست)

درضمن اینم اضافه کنم که قبلا با ویندوز 7 که 32 بیتی بود انداخته بودم و سیستم بالا اومد ولی چون فقط 3 گیگ رو از 4 گیگ شناسایی میکرد و بعد یه مدت وسط بازی کردن و هر چی بلو یج میداد دراوردم رم رو ولی الان که 64 بیتی ریختم میخوام دوباره اضافه کنم رو رو تا عملکرد سیستم بهتر بشه !

لینک به دیدگاه

با رم جدید به تنهایی سیستم بالا میاد ؟

تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید 

لینک به دیدگاه

مین شما 16 گیگ رو در 4 ماژول ساپورت میکنه هر ماژول 4 گیگ

باس 800 رو هم به راحتی میزنه

حالا یا به گفته دوستمون دیفالت کنید بایوس رو یا اینکه برید آخرین آپدیت بایوس رو بگیرید برای این مین از سایت سازنده

لینک به دیدگاه

بله بالا میاد

چطور باید بایوس رو دیفالت کنم ؟

برید به تنظیمات بایوس مادربرد ( در ابتدای راه اندازی سیستم با زدن کلید delet )

گزینه ای ست کردن تنظیمات به حالت دیفالت رو انتخاب کنید و سیستم رو دوباره راه اندازی کنید ، آموزش های کار با بایوس رو میتونید از طریق گوگل جست وجو کنید ، 

لینک به دیدگاه

سلام

من یک رو 2 گیگ ddr2 رو مادر بوردم نصبه و مادر بوردم 4 تا اسلات رم داره .

امرور یه رم 2 گیگ ddr 2 دیگه گرفتم و انداختم ولی موقع روشن کردن سیستم بالا نیومد و هی بوق میزد و مجبور شدم سیستم رو از برق بکشم، الان که رم جدید رو دراوردم سیستم بالا اومد!

رم هم به طور صحیح جا انداختم.

کسی میدونه مشکل از چیه ؟ ماردبورد 2 اسلات زرد و 2 اسلات سفید داره ،رم قبلی تو اسلات زرد بود و جدید هم در زرد انداختم،اشتباه که ننداختم ؟

اینم مشخصات سیستم

Operating System: Windows 10 Enterprise 64-bit (

System Manufacturer: FOXCONN

System Model: P45A01

مدل رم قبلی رو نمیدونم و لی رو بسته بندی رم جدید اینارو نوشته

KVR800D2N6/2G

2GB PC2-6400 CL6-PIN DIMM

KINGSTON

خواهشا راهنمایی کنید

عموما این مشکل به دلیل عدم مچ بودن دو ماژول رم هست باهم

در صورتی که رم ها به صورت تکی کار میکنند اما نه به صورت دوال احتمالا باهم مچ نیستن و در صورتی که رم جدید به صورت تکی سیستم رو بالا نمیاره احتمالا رم جدید با مادربردتون سازگار نیست

پ.ن پیشنهاد میشه رم قبلی رو برسی دوباره کرده تا ببینید ایا از نظر مشخصات با رم مورد جدید همخوانی دارند یا خیر

از این طریق میتونید لیست رم هایی که مادربردتون ساپورت میکنه و تایید شده شرکت سازنده هست رو مشاهده کنید

http://www.foxconnsupport.com/complist.aspx?models=P45A&type=MEMORY&Series=en-us0000002

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...