رفتن به مطلب

اولین GTX 1080 غیر رفرنس از سوی GALAX معرفی شد!

Recommended Posts

ugx7hnat2v30f1sk1no.jpeg

روز گذشته تصویر جعبه و گرافیک GALAX GTX 1080 در فضای اینترنت منتشر شد . نکته جالب این گرافیک این است که خنک کننده آن مکانیزمی شبیه کارت‌های رفرنس دارد و از همان شیوه BLOWER (دمنده) استفاده می‌کند که در نسخه FOUNDER EDITION نیز استفاده شده ولی از نظر قیافه و زیبایی هیچ وجه اشتراکی با نسخه FE ندارد البته لازم به ذکر است 100 دلار نیز از نسخه Founder Edition ارزان تر خواهد بود یعنی قیمتی معادل 599 دلار خواهد داشت از دیگر تفاوت‌های با نسخه Founder Edition می توان به نداشتن بک پلیت اشاره کرد.

انتظار می‌رود GALAX طی ماه‌های آینده از نسخه‌های دیگر GTX 1080 رونمایی کند حداقل با ظاهری زیباتر!

krtfhgetyrn2iyl57fqp.jpeg

8du0dl7q0vh62igchit.jpeg

منبع: guru3d | videocardz

مترجم: سامان یزدان نیک

ویرایش شده توسط THE-BLACK-CAPTAIN
لینک به دیدگاه

ممنون بابت خبر دوست عزیز @};-
خدایی این چیه اخه *dry#  خیلی افتضاحه طراحیش!
ایسوس برنامه ویژه ای داره برای این سری فکر کنم. امسال ROG یا Republic Of Gamers ده ساله شده و ممکنه ایسوس کارت های سری جدید رو با ی طرح خاصی بده بیرون. مثل گلد ادیشن 980ti از نسل مکسول

لینک به دیدگاه

این چیه آخه طراحی کرده  :( . یه کمی دیرتر معرفی میکرد به جاش کولر درست درمونی میزاشت روش 

لینک به دیدگاه

شبیه جارو دستیه =)) =)) بازیتون تموم شد میتونید اتاق رو یه جارویی هم بکشید :laughing: :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مهندس مسئول این پروژه وقت نداشته داده به بچه 5 سالش طراحی کرده اینو =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

این همه نظر

اخرش یکی نگفت در عوض 100 دلار ارزونتره، همونی که بعضیا بخاطر معامله کردن و 2 3 دلار سود بردن کلی قسم میخورن چونه میزنن، حالا اینکه میگین گرونه واقعا رو مخه

درضمن بابت اینکه گلکس برند رده چنده باید بگم همین برند رده چندم و نامرغوب!!! با گراف های hall of fame که زده چیزی از سری های کینگ پین یا ماتریکس ایسوس کم نداره هیچ مدل 980 hof لقب قویترین و بهترین اورکلاک دنیا رو یدک میکشه :)

و من الل.. توفیق

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این همه نظر

اخرش یکی نگفت در عوض 100 دلار ارزونتره، همونی که بعضیا بخاطر معامله کردن و 2 3 دلار سود بردن کلی قسم میخورن چونه میزنن، حالا اینکه میگین گرونه واقعا رو مخه

درضمن بابت اینکه گلکس برند رده چنده باید بگم همین برند رده چندم و نامرغوب!!! با گراف های hall of fame که زده چیزی از سری های کینگ پین یا ماتریکس ایسوس کم نداره هیچ مدل 980 hof لقب قویترین و بهترین اورکلاک دنیا رو یدک میکشه :)

و من الل.. توفیق

درود

دقیقا منم تعجب میکنم هیشکی نگفت کارت رو اصلا داره با همون قیمت 600 دلار میده و در واقع همون رفرنس های قدیمی هست دیگه انتظار چی می خوای داشته باشین از رفرنس ؟؟؟ بقیه شرکت ها هم فکر نکنین قیافش فرقی با این داشته باشه انچنان تو این مدل کارت هاشون که رفرنس هست ...  :-?

اون کارتهایی که شما فکر می کنید و مد نظر دارید خیلی قیمتش با این فرق میکنه خود این شرکت هم از اون مدل هارو در اینده معرفی میکنه ...  ^_^

در کل مدل رفرنسش خیلی زشته ... خیلی جالب میشه بقیه هم همین شکلی معرف کنند فقط یه برند شرکتش فرق بکنه  :D

لینک به دیدگاه

درسته که خیلی زشت ولی خوب برا کسی که پولشو نداره بهشته بعدشم قرار نیست که گلکس همین یه ورژن و بده مطمئنا سری هوف هم بیرون میاد که واقعا قشنگ مخصوصا اونایی که هم بلاک داره هم فن

لینک به دیدگاه

این همه نظر

و من الل.. توفیق

ای شیطون هنوز اون GTX 980 HOF رو نفروختیاااااا...خیلییی تابلو تبلیغ کردی :D :D :D آقا قصدم کاملا مزاح بودا @};- :big hug:  در اینکه کارته خوبیه شکی نیست.

لینک به دیدگاه

برای کارت گرافیک مهم کارائیه نه ظاهر :) 

به غیر از اینکه کیستون شیشه ای باشه ;)

GALAX-GeForce-GTX-1080-front-900x408.jpg
مشکی رنگ عشقه :D 
ویرایش شده توسط EhsanCPU
لینک به دیدگاه

ای شیطون هنوز اون GTX 980 HOF رو نفروختیاااااا...خیلییی تابلو تبلیغ کردی :D :D :D آقا قصدم کاملا مزاح بودا @};- :big hug:  در اینکه کارته خوبیه شکی نیست.

خخخخ

نه تعریف نیست ولی خدایش کارت عالی هستش

قابلتم نداره داش @};-

لینک به دیدگاه

اینا قصدشون اینه یه مدل از رو رفرنس میدن با قیمت صد دلار کمتر. بعدم یه مدل میخوان مخصوص بدن از رو اون یکی مدل 700 دلاری که قیمتش مطمعنن بالای 700 دلار خواهد بود. تو اون مدلای بالای 700 کولینگ شخصی سازی شده و اور موجود خواهد بود نه تو این مدلایی که شبیه رفرنسن.

لینک به دیدگاه

خوشم میاد این دوستانی که به ظاهر این گرافیک گیر میدن پول خرید 600 دلاریشم ندارن و نمیدن چه برسه رفرنس 700 دلاری :-?  

لینک به دیدگاه

خوشم میاد این دوستانی که به ظاهر این گرافیک گیر میدن پول خرید 600 دلاریشم ندارن و نمیدن چه برسه رفرنس 700 دلاری :-?  

درسته پولشو نداریم ولی نظر دادن در موردش خرجی هم نداره برامون

شده مثل طراحی جدید لوگوی اینستاگرام :دی

لینک به دیدگاه

کاش از این هم زشت تر بود ولی میشد 400 دلار

من از این کارت زشتا میخوام :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

درسته پولشو نداریم ولی نظر دادن در موردش خرجی هم نداره برامون

شده مثل طراحی جدید لوگوی اینستاگرام :دی

درست میفرمایید ولی 100 دلار ارزون تر بودن ارزش قیافشو داره اونقدرام که شما میگید زشت نیست قیافه ی خوبی داره اتفاقا

لینک به دیدگاه

چرا عزیزم بعضی ها دارن نکنه شما از حساب بانکی همه خبر داری ؟

من منتظر ارتقا هستم اما طرفداری بچه گانه از هیچ کدوم نمیکنم .

ضمن اینکه نظر دادن برای همه آزاد هست .

انویدیا سرگردنه نشسته ...

بعد از اون ور میاد با درایور کارت های قدیمی رو ضعیف میکنه ! اینا یعنی توهین به شعور مشتری و من خوشم نمیاد .

چند وقت پیش رو 780 برادرم درایور 347.52 WHQL نصب کردم بین 15 تا 20 فرم افزایش پیدا کرد ! خب این یعنی چی ؟ خیلی زشته !

ویرایش شده توسط Monk
لینک به دیدگاه

من که خوشم اومد از ظاهرش نمیدونم دوستان به چی گیر میدن اینقدر؟!

مشکی یدست قشنگ تره تو کیس بعد شما موقع بازی کردن تمام حواست به بازیه کی به گرافیک توجهی میکنه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...