رفتن به مطلب

تقویت برد wifiمودم با یه ترفند ساده خنده دار

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

امروز این کلیپ تو یوتوب دیدم که باعث میشه با یه قوطی نوشابه آنتن دهیwifiمودم بیشتر شه

جالب به نظر میرسه

دوستان مودم wifiدارن   تست کنن ببین واقعا تاثیر داره  :)

https://www.youtube.com/watch?v=9AlVLw9nCpo

https://youtu.be/9AlVLw9nCpo

ویرایش شده توسط mostafa lak13
لینک به دیدگاه

این یه ترفند قدیمی هست...

ولی اینم در نظر داشته باشید wi-fi یه ارتباط دو طرفه هست شما هر چقدر هم قدرت سیگنال یه سمتو زیاد کنی اگر از لحاظ رنج دستگاه دوم کم بیاره کاری نمی تونی بکنی...

لینک به دیدگاه

قبلا تست کردم جواب میده

قوطی نوشابه نباشه اصلا

هرچیزی شی ای که هم جنس با قوطی نوشابه باشه رو پشت انتن وایفای بزاری برد وای فای رو بیشتر و زاویه وای فای رو کمتر می کنه 

لینک به دیدگاه

دوستان یعنی همچین ترفندایی رو تقویت سیگنال مودم های 4gایرانسل غیره میتونه تاثیر داشته باشه

لینک به دیدگاه

دوستان یعنی همچین ترفندایی رو تقویت سیگنال مودم های 4gایرانسل غیره میتونه تاثیر داشته باشه

خیر برادر

مودم 4g فرق داره چون انتنش رو داره از سیمکارت و یا دکل مخابراتی میگیره. دکل رو که نمیتونی شما تقویت کنی

ولی اگر مودم 4g شما وای فای داره میتونی انتن وای فایشو تقویت کنی از این طریق

درضمن شما میتونی فقط یک طرف ارتباط رو به عنوان گیرنده یا فرستنده تقویت کنی نه هر 2طرف :)

مگر اینکه قوطی نوشابه بزاری پشت گوشیت :laughing:  و مثل دیش ماهواره جهت تنظیم کنی :D 

لینک به دیدگاه

خیر برادر

مودم 4g فرق داره چون انتنش رو داره از سیمکارت و یا دکل مخابراتی میگیره. دکل رو که نمیتونی شما تقویت کنی

درضمن شما میتونی فقط یک طرف ارتباط رو به عنوان گیرنده یا فرستنده تقویت کنی نه هر 2طرف :)

مگر اینکه قوطی نوشابه بزاری پشت گوشیت :laughing:  و مثل دیش ماهواره جهت تنظیم کنی :D

برادر شما چقدر خوشمزه ای :D
ولی جدا از بحث شوخی همچین ترفندایی واقیعت داره ,کلیپ های زیادی تو یوتوب در این مورد دیدم که طرف از همین مودم های دانگل یواس بی  داره که مجهز به درگاه اتصال آنتن اکسترنال هستن. نمونشم آنتن هواویe3372خودم  که ایرانسل این مودم هارو از چین وارد کرده .ولی بحث اینجاست که این مودم ها تو بعضی از مناطق سیگنالشون ضعیفه که باعث میشه سرعت اینترنت مصرف کننده بیاد پایین..تو همچین موقعیت های باید از آنتن های اکسترنال به مودم وصل کردن تا قدرت سیگنال مودم چند برابر بشه تا سرعت اینترنت چند برابر بشه,اما متاسفانه همچین آنتن های تو ایران وجود نداره...و من مصرف کننده هم چاره ای نداریم جز ساخت آنتن های یاگی برای وصل کردن به مودم.....که تو این امر روش های مختلفی واسه تقویت سیگنال مودم وجود داره...ازهمین قوطی نوشابه آلمینیومی گرفته تا ساخت آنتن دو متری یاگی
لینک به دیدگاه

دوست گرامی

هرچیزی که بتونه امواج رو از پهنای بیشتر هوا جمع اوری کنه و به یک نقطه تابش بده حکم تقویت رو داره مثل لنز عدسی که نور معمولی خورشید رو بازتاب میکنه به یک کانون متمرکز.

دقت کرده باشی دیش ماهواره هم همین کار رو میکنه و سیگنال ضعیف هوایی رو مثل عدسی متمرکز میکنه به یک میله ی افقی عمودی داخل low-noise block downconverter

شما میتونی بنا به فرکانس کاری هر دستگاهی یک آنتن مجزا دست ساز براش درست کنی که تقویت برای فرستنده و گیرنده باشه

موفق باشی

لینک به دیدگاه

خیر برادر

یا اینکه قوطی نوشابه رو بزاری جلو دکل :D

لینک به دیدگاه

دوستان من یه قسمتی ازخونم 3g جواب میده یه قسما نه میخواستم ببینم گوشیو بزارم اونجا بعد تو اتاقم که 3g جواب نمیده گوشیو مودم کنم بهش وصل شم حالا مشکل اینکه دوره سیگنال نمیده راهی هست سیگنال مودم گوشیو تقویت کرد؟

از نظر آدپتور وایرلس مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

منظورت آنتن هات اسپات گوشیته؟

فکر نمیکنم راهی باشه

گوشیتو بزار توی پارچ استیل بعد دهنشو بده سمت اتاقت :laughing:

لینک به دیدگاه

منظورت آنتن هات اسپات گوشیته؟

فکر نمیکنم راهی باشه

گوشیتو بزار توی پارچ استیل بعد دهنشو بده سمت اتاقت :laughing:

آره

واقعا میشه؟ :D 

لینک به دیدگاه

آره

واقعا میشه؟ :D

من تست کردم قبلا ها

یذره بهتر شده

اگر شد بزن این لایک قشنگه رو

لینک به دیدگاه

من تست کردم قبلا ها

یذره بهتر شده

اگر شد بزن این لایک قشنگه رو

مشکلی پیش آمده است

تعداد نظر مثبتی که شما می توانید بدهید برای امروز به پایان رسیده است

فردا میزنم لایکو :cool:

لینک به دیدگاه

دوست گرامی

هرچیزی که بتونه امواج رو از پهنای بیشتر هوا جمع اوری کنه و به یک نقطه تابش بده حکم تقویت رو داره مثل لنز عدسی که نور معمولی خورشید رو بازتاب میکنه به یک کانون متمرکز.

دقت کرده باشی دیش ماهواره هم همین کار رو میکنه و سیگنال ضعیف هوایی رو مثل عدسی متمرکز میکنه به یک میله ی افقی عمودی داخل low-noise block downconverter

شما میتونی بنا به فرکانس کاری هر دستگاهی یک آنتن مجزا دست ساز براش درست کنی که تقویت برای فرستنده و گیرنده باشه

موفق باشی

@};-  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...