رفتن به مطلب

مشکل در Fallout 4

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان گل

من بازی Fallout 4 رو خریداری کردم . 11 عدد DVD بود . بعد از این که از همه DVD ها ایمیج گرفتم شروع به نصب بازی کردم بازی تا دیسک 7 به خوبی نصب شد اما وقتی دیسک بعدی رو خواست متوجه شدم که پارتهای آخر رو میخواد و دیسک 8 رو قبول نمیکنه . به ناچار دیسک 11 رو وارد کردم و بازی نصب و اجرا شد.

وقتی وارد بازی شدم متوجه شدم که اطراف کاراکترهای بازی شطرنجی شده و بازی انگار از نظر گرافیکی مشکل داره .

وارد پوشه Fallout 4 شدم و دیدم حجمش 25.4 گیگه

post-15235-0-15943400-1463133234_thumb.jpg

تنظیمات گرافیکی تاثیر داره اما نه زیاد بیشتر تاثیر روی فریم میزاره در هر صورت مشکل باز هم هست

پایین ترین تنظیمات

post-15235-0-64726900-1463133430_thumb.jpg

بالا ترین تنظیمات

post-15235-0-84766600-1463133458_thumb.jpg

post-15235-0-75322200-1463142278_thumb.jpg

post-15235-0-33154400-1463142299_thumb.jpg

post-15235-0-66943100-1463142316_thumb.jpg

مشخصات سیستم

win 10 64bit

ram 8gb 1600

vga hd6950 2gb

cpu i5 760

driver catalyst 15.11

دوستانی که بازی رو دارن حجمش چقدره ؟؟

چندتا فایل هست ؟

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بقیه دیسکاش این وسط چطور شد؟؟؟  :D

لینک به دیدگاه

نسخه کودکس دارم 24.5 گیگ هست

فک نکنم اگه فایل ها ناقص باشه بازی باز بشه

اتفاقا کاملا ممکنه که بازی ناقص باشه و باز بشه . نمونش اویل 5 که یکی از نسخه هایی که داشتم به یک مرحله که میرسید ارور میداد که فلان فایل رو پیدا نکردم و از بازی میومد بیرون حدود 20 تا فایل از یک نسخه دیگه ریختم تا از اون مرحله رد شد . در یک مورد دیگه کال اف ادونس وار باز میشد اما فریم در کمترین تنظیمات بین 50 تا 0 در نوسان بود و بعد از ریختن بیش از 10 گیگ فایل مشکل حل شد گویا در زمان کپی شدن بازی عملیات رو متوقف کرده بودند !!!

میشه یک لطفی بکنید و ببینید چندتا فایل توی پوشه هست . از من 229 تا فایل هست . ضمن این که من نسخه آخر با همه آپدیت ها رو گرفتم شاید شما نسخه قدیمی تر رو دارید .

درود

بقیه دیسکاش این وسط چطور شد؟؟؟  :D

؟؟؟؟

هیچی نشستن من رو نگاه میکنن !!!

................................

پست اول رو با عکس های بیشتر آپ کردم .

لینک به دیدگاه

همه دیسکارو کپی کن رو هارد بعد نصب کن ببین مشکل حل میشه.

لینک به دیدگاه

همه دیسکارو کپی کن رو هارد بعد نصب کن ببین مشکل حل میشه.

از روی هارد نصب میکنم .

اصلا سراغ دیسک 8 به بعد رو نمیگره

با این که پارته پشت سر هم هست اما از پارت 14 میپره به پارت آخر .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پیشنهاد می کنم با اینکارت بیخیال این بازی بشی من که نتونستم بازی کنم تو محیط های سنگین و تعداد بالا شدیدا به مشکل می خورد سیستم...  *dry#

لینک به دیدگاه

پیشنهاد می کنم با اینکارت بیخیال این بازی بشی من که نتونستم بازی کنم تو محیط های سنگین و تعداد بالا شدیدا به مشکل می خورد سیستم...  *dry#

میتونم کارت بهتر گیر بیارم

فوقش تنظیمات رو تا ته پایین میارم .

بیشتر دنبال دلیل مشکل هستم .

ممنون که توجه میکنی دوست خوبم .

لینک به دیدگاه

بازیو ببر عوض کن. یا دانلود کن. این روزا دانلود بازی به صرفه تر از خریدشه. با نت نامحدودی که ایرانسل میده. تا بیای پیدا کنی پارتاشو طول میکشه. یا ببر تعویض کنه برات دی وی دیاشو یا دانلود کن. من سه تا سیندیکیت عوض کردم همشونم مورد داشتن. اخرش مجبور شدم دانلود کنم.

سیندیکت برام سه روز طول کشید دانلودش. دو تا نامحدود سه ساعته میخریدم میذاشتم با 3جی هر شب تو شش ساعت بیست گیگ دانلود میکرد. 60 گیگ بود سه شب طول کشید 18 تومن درومد برام. 

درضمن اگه علاقه داری دانلود کن چون بازی نیست کهبه مزاق خیلیا خوش بیاد. من خودم خوشم نیومد مخصوصا بخاطر گرافیکش یا کاراکترای خشکش. فالوت طرفدارای خاص خودشو داره.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

راستی اگه پوشه ها به صورت rar یا zip هستند یکبار با winrar ریپیر کن بعد دوباره نصب کن. من به نظرم نباید 11 دی وی دی باشه این بازی!تعداد دی وی دیاش کمترن.

لینک به دیدگاه

راستی اگه پوشه ها به صورت rar یا zip هستند یکبار با winrar ریپیر کن بعد دوباره نصب کن. من به نظرم نباید 11 دی وی دی باشه این بازی!تعداد دی وی دیاش کمترن.

فرمت bin هست .

بازی با همه آپدیت هاش شده بود 11 تا DVD

لینک به دیدگاه

اهان او موقع تنها راهش همون تعویض دیسک هاشه. این که اپدیتا جداگانه باید نصب بشن معلومه ولی دیگه اینکه چندتا دی وی دیو یهویی واسه مزش رد کنه جای بسی تفکر داره  :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...