رفتن به مطلب

بنچمارک Doom نسخه نهایی منتشر شد!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بنچ سیستم من:

e6l73wnyziecap82d7qh.jpg

دست به تنظیمات گرافیک نزدم همه تنظیمات پیشفرض رو حالت های و آلترا بود

البته فعلا مانیتور ندارم با 32 اینچ 720 یکم پلی دادم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Homefront: The Revolution

دنوو تایید شد :D :D :D

لینک به دیدگاه

بنچ سیستم من:

e6l73wnyziecap82d7qh.jpg

پست پایینی رو برای شما زدند دوست عزیز . راستی با کدوم نرم افزار دارید فریم رو مانیتور میکنید ؟؟؟ مال خود انویدیا هست ؟؟؟

Homefront: The Revolution

دنوو تایید شد :D :D :D

:crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

بنچ سیستم من:

@};- @};- @};- 

میگن بازیش زیاد چنگی به دل نمیزنه! چند وقت قبل که بتاش اومد یوزرها بازخورد منفی ای داده بودن که گفتن این از نسخه های اولیَس و بعداً درست میشه ولی الان که یکی از یوزرهای NeoGAF یک نسخه PS4 بازی رو بدست آورده میگه بازی فریز میکنه!!! به علاوه مشکلات دیگه... البته درسته سلیقه شخصی هم مهمه ولی فکر کنم فعلاً تایید قفل دنووی بازی در درجه دوم اهمیت قرار می گیره...

Homefront The Revolution PS4 Early Impressions Reveal Technical Issues, Unsatisfying Gameplay

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

پست پایینی رو برای شما زدند دوست عزیز . راستی با کدوم نرم افزار دارید فریم رو مانیتور میکنید ؟؟؟ مال خود انویدیا هست ؟؟؟

پست پایینی منظور؟!

از تو گزینه های خود بازی

لینک به دیدگاه

پست پایینی منظور؟!

از تو گزینه های خود بازی

اکانت اشتراکی Homefront: The Revolution چند ؟؟؟

پول که نداریم اصلش رو بگیریم این قفل لعنتی هم که ..............

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

@};- @};- @};-  فعلاً مثبتام تموم شده ^_^

میگن بازیش زیاد چنگی به دل نمیزنه! چند وقت قبل که بتاش اومد یوزرها بازخورد منفی ای داده بودن که گفتن این از نسخه های اولیَس و بعداً درست میشه ولی الان که یکی از یوزرهای NeoGAF یک نسخه PS4 بازی رو بدست آورده میگه بازی فریز میکنه!!! به علاوه مشکلات دیگه... البته درسته سلیقه شخصی هم مهمه ولی فکر کنم فعلاً تایید قفل دنووی بازی در درجه دوم اهمیت قرار می گیره...

Homefront The Revolution PS4 Early Impressions Reveal Technical Issues, Unsatisfying Gameplay

داداش در مورد ps4 نظری ندارم اما برای PC دارن توی همه سایت ها و انجمن ها میگن که عجب گرافیکی رو داره و هیچ لگ و... درش دیده نشده به اون صورت و بازی بطور کامل بهینه ست..! در ضمن از نظر داستان و گیم پلی کلی و اینا هم گفتن که خیلی خوب کار شده و واقعا فراتر از انتظارات عمل کرده..! در استیم هم مثبت ها 3400نفر لایک در مقابل 200 دیسلایک بازی گرفته!
لینک به دیدگاه

اکانت اشتراکی Homefront: The Revolution چند ؟؟؟

پول که نداریم اصلش رو بگیریم این قفل لعنتی هم که ..............

اینم محض انتشار قرار داده میشه قیمت همون 10 تا 13 تومان

لینک به دیدگاه

داداش در مورد ps4 نظری ندارم اما برای PC دارن توی همه سایت ها و انجمن ها میگن که عجب گرافیکی رو داره و هیچ لگ و... درش دیده نشده به اون صورت و بازی بطور کامل بهینه ست..! در ضمن از نظر داستان و گیم پلی کلی و اینا هم گفتن که خیلی خوب کار شده و واقعا فراتر از انتظارات عمل کرده..! در استیم هم مثبت ها 3400نفر لایک در مقابل 200 دیسلایک بازی گرفته!

@};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

این همه تبلیغ کردن پاسکال پاسکال حالا که میبینیم 980ti گرفته 158 فریم تازه پاسکال با نسخه 2.1 نزدیک 200 فریم گرفته پس اونقدر که انتظار داشتیم قوی نبوده همش الکیه فقط انویدیا با تضعیف سری 900 میتونه فروش کنه اونم با درایو هایی که میده

لینک به دیدگاه

این همه تبلیغ کردن پاسکال پاسکال حالا که میبینیم 980ti گرفته 158 فریم تازه پاسکال با نسخه 2.1 نزدیک 200 فریم گرفته پس اونقدر که انتظار داشتیم قوی نبوده همش الکیه فقط انویدیا با تضعیف سری 900 میتونه فروش کنه اونم با درایو هایی که میده

دوستی که منفی داد اگ شهامتشو داره بیاد دلیلشو بگه

لینک به دیدگاه

دوستی که منفی داد اگ شهامتشو داره بیاد دلیلشو بگه

سلام..اول بگم که بنده منفی ندادم  :D

بعدش هم فعلا نمیشه با قاطعیت در این مورد نظر داد....اگر 980 تی ای 158 فریم گرفته اشه و 1080 حدود 200 اینجا نزدیک به 50 فریم افزایش کارایی بوده...در حالی که 1080 باید با 980 قیاس بشه هر چند که قیمت ها نزدیک مدل ti هست...کاری به اون ندارم

بعد که 1080 ti معرفی بشه طبق همین روال حداقل 80 فریم افزایش کارایی نسبت به 980 ti خواهد داشت که بسیار مناسبه...دیگه قرار نیست هر کارت 100 فریم با کارت بعدیش فرق داشته باشه که...حالا هر چقدر هم قدرتمند باشه

کارت های گرافیک قابلیت های دیگه ای هم دارن مثل encode و decode مالتی مدیا...رمزگشایی کدک ها...مالتی مانیتورینگ...طراحی 3 بعدی...محاسبات اعدادی و اعشاری...این ها رو نباید نادیده گرفت عزیز

خود بنده الان در پخش ویدیوهای x265 hevc با بیت ریت بالای 50 هزار حتی با 970 مشکل دارم و نبود رمزگشایی 265 در این کارت ها باعث میشه ویدیوهای فوق روان اجرا نشن..حالا سری جدید میاد مثلا 1050 با قیمت کمتر میاد این قابلیت رو که تا به الان فقط در اختیار 980 ti بود رو در اختیار کاربر قرار میده که خیلی مناسبه...برخی دوستان واقعا سطحی در مورد کارت های گرافیکی نظر میدن و همه چی رو در فریم خلاصه میکنن...فریم دهی به عوامل زیادی بستگی داره و صرفا نشون دهنده قدرت تمام و کمال کارت گرافیکی نیست مثلا همین کارت titan z که برخی دوستان بدون دلیل به سخره میگیرنش و فکر هم میکنن فقط حرف خودشون صحیح هستش نمیدونن که اگر این کارت قدرتمند را در یک کیس بگذاریم آن هم نه یکی از آن بلکه ۳ کارت GTX TITAN Z ! را در یک سیستم استفاده کنیم ، در این صورت تخمین زده شده که توان محاسباتی معادل مغز گوگل (Google’s Brian) ، شبکه ی نوری عظیم ۵ میلیون دلاری شرکت گوگل ارائه خواهد داد....اگر ۳ کارت تایتان استفاده شود ، ۱۲ هزار دلار پول نیاز است و ۲ کیلووات برق ، این ۳ کارت کارایی معادل ۲۰۰۰ پردازنده و ۱۰۰۰ پردازنده ی شبکه سرور و ۶۰۰ کیلووات برق و ۵ میلیون دلار هزینه را دارد در در حال حاضر در شبکه بزرگ گوگل مورد استفاده قرار می گیرد در حالی که ۳۰۰ برابر به بهینه تر و ۴۰۰ برابر هزینه ی کمتر برجا می گذارد

اون هم در زمانی که اون کارت معرفی شده بود و غول های امروزی نبودن..هر کارتی که معرفی میشه زرتی نباید با گیم قیاسش کرد که....به قول معروف مثل اینکه تنها چیزی که خدا بین همه مساوی تقسیم کرده عقله...چون کسی نمیگه عقل من کمتره !!!

لینک به دیدگاه

سلام..اول بگم که بنده منفی ندادم  :D

بعدش هم فعلا نمیشه با قاطعیت در این مورد نظر داد....اگر 980 تی ای 158 فریم گرفته اشه و 1080 حدود 200 اینجا نزدیک به 50 فریم افزایش کارایی بوده...در حالی که 1080 باید با 980 قیاس بشه هر چند که قیمت ها نزدیک مدل ti هست...کاری به اون ندارم

بعد که 1080 ti معرفی بشه طبق همین روال حداقل 80 فریم افزایش کارایی نسبت به 980 ti خواهد داشت که بسیار مناسبه...دیگه قرار نیست هر کارت 100 فریم با کارت بعدیش فرق داشته باشه که...حالا هر چقدر هم قدرتمند باشه

کارت های گرافیک قابلیت های دیگه ای هم دارن مثل encode و decode مالتی مدیا...رمزگشایی کدک ها...مالتی مانیتورینگ...طراحی 3 بعدی...محاسبات اعدادی و اعشاری...این ها رو نباید نادیده گرفت عزیز

خود بنده الان در پخش ویدیوهای x265 hevc با بیت ریت بالای 50 هزار حتی با 970 مشکل دارم و نبود رمزگشایی 265 در این کارت ها باعث میشه ویدیوهای فوق روان اجرا نشن..حالا سری جدید میاد مثلا 1050 با قیمت کمتر میاد این قابلیت رو که تا به الان فقط در اختیار 980 ti بود رو در اختیار کاربر قرار میده که خیلی مناسبه...برخی دوستان واقعا سطحی در مورد کارت های گرافیکی نظر میدن و همه چی رو در فریم خلاصه میکنن...فریم دهی به عوامل زیادی بستگی داره و صرفا نشون دهنده قدرت تمام و کمال کارت گرافیکی نیست مثلا همین کارت titan z که برخی دوستان بدون دلیل به سخره میگیرنش و فکر هم میکنن فقط حرف خودشون صحیح هستش نمیدونن که اگر این کارت قدرتمند را در یک کیس بگذاریم آن هم نه یکی از آن بلکه ۳ کارت GTX TITAN Z ! را در یک سیستم استفاده کنیم ، در این صورت تخمین زده شده که توان محاسباتی معادل مغز گوگل (Google’s Brian) ، شبکه ی نوری عظیم ۵ میلیون دلاری شرکت گوگل ارائه خواهد داد....اگر ۳ کارت تایتان استفاده شود ، ۱۲ هزار دلار پول نیاز است و ۲ کیلووات برق ، این ۳ کارت کارایی معادل ۲۰۰۰ پردازنده و ۱۰۰۰ پردازنده ی شبکه سرور و ۶۰۰ کیلووات برق و ۵ میلیون دلار هزینه را دارد در در حال حاضر در شبکه بزرگ گوگل مورد استفاده قرار می گیرد در حالی که ۳۰۰ برابر به بهینه تر و ۴۰۰ برابر هزینه ی کمتر برجا می گذارد

اون هم در زمانی که اون کارت معرفی شده بود و غول های امروزی نبودن..هر کارتی که معرفی میشه زرتی نباید با گیم قیاسش کرد که....به قول معروف مثل اینکه تنها چیزی که خدا بین همه مساوی تقسیم کرده عقله...چون کسی نمیگه عقل من کمتره !!!

نه آخه طبق ترجمه یکی از دوستان گرافیک 1080 دوتای titanx هستش حالا 1070 که گفتن در حد titanx هستش بماند که اصلا فک نکنم به 980 ti برسه

خلاصه باز میتونیم شاهد تبلیغ های دروغین انویدیا باشیم

وقتی هم درایور بده صدرصد کاری میکنه 980ti افت کارایی داشته باشه تا بتونه سری 1000 رو بفروشه دقیقا کاری که با سری 700 کرد

درضمن اضافه کنم که حتی اگ گفته باشه 1080 = 980sli اینجوری شاید منطقی تر باشه ولی واقعا فکر نکنم 1070 در حد تایتان بتونه قدرت داشته باشه

بعدشم این دوستانی که اینجا هستن و قیمت و فریم براشون مهمه 90 درصد گیمر هستن تا بخوان کار محاسباتی انجام بدن گیم در اویت قرار دادن

در قسمت پایانی حرفتونم من نگفتم عقلم بیشتره یا چیزی فقط چیزی که حدس زدم رو بیان کردم دوست عزیز

ویرایش شده توسط Big_Boss
لینک به دیدگاه

نه آخه طبق ترجمه یکی از دوستان گرافیک 1080 دوتای titan هستش حالا 1070 که گفتن در حد titan هستش بماند که اصلا فک نکنم به 980 ti برسه

وقتی هم درایور بده صدرصد کاری میکنه 980ti افت کارایی داشته باشه تا بتونه سری 1000 رو بفروشه دقیقا کاری که با سری 700 کرد

بنده تا اونجایی که میدونم رسما گفته شده 1080 در vr نزدیک به 2 برابر تایتان ایکس کارایی داره نه گیمینگ...معمولا اینجور تحریفات زیاده

1080 طبق تصویر منتشر شده انویدیا کمی کمتر از 2 980 sli کارایی داره...

در مورد درایور هم فقط میتونم یک چیزی رو که شاهدش بودم بگم..اونم اینکه اوایل 780 ti فاصله زیادی با 970 داشت...در بنچمارک های همین اواخر 970 یا با این کارت برابر بوده یا معمولا قویتر بوده !!!

حالا نمیدونم 970 افزایش کارایی داشته (به علت اینکه دارای فناوری های بروز تره و گیم های جدید هم اکثرا با روش های جدید ساخته میشن) یا اینکه طبق گفته شما 780 ti دیگه پشتیبانی خوبی ازش نمیشه...البته این موارد معمولا همیشه در هر کالای دیجیتالی وجود داره و وقتی نسخه جدید میاد به قول معروف نو که میاد به بازار کهنه میشه دل ازار !!!

لینک به دیدگاه

جنسن هانگ پوستت رو میکنم دروغ گفته باشی... ولی اگر 1070 = تایتان ایکس باشه 1070 با async compute فاصله بیشتری ایجاد میکنه.. مثل کارتای ای ام دی تو dx12

ولی من منتظر بنچمارکی هستم طبق گفته ی لیدر بروبکس انویدیا جنسن هانگ 1080 = 2x perf titan x or 980sli

1070= faster than titan x

اینا رو میخوام ببینم!!

1070 در این حد بود خریدمش

نبود پولاریس و وگا دارن میان خصوصا این که احتمال قوی وگا با بتل1 باندل بشه!

لینک به دیدگاه

نه آخه طبق ترجمه یکی از دوستان گرافیک 1080 دوتای titanx هستش حالا 1070 که گفتن در حد titanx هستش بماند که اصلا فک نکنم به 980 ti برسه

درضمن اضافه کنم که حتی اگ گفته باشه 1080 = 980sli اینجوری شاید منطقی تر باشه ولی واقعا فکر نکنم 1070 در حد تایتان بتونه قدرت داشته باشه

بعدشم این دوستانی که اینجا هستن و قیمت و فریم براشون مهمه 90 درصد گیمر هستن تا بخوان کار محاسباتی انجام بدن گیم در اویت قرار دادن

در قسمت پایانی حرفتونم من نگفتم عقلم بیشتره یا چیزی فقط چیزی که حدس زدم رو بیان کردم دوست عزیز

درباره اون مثالم بنده اصلا منظورم با شما نبود دوست عزیز..کلی عرض کردم...از این لحاظ که خیلی ها حاضر نیستن برن تحقیق کنن در مورد کالاها و کاربرد هاش رو بسنجن...فقط و فقط استدلالشون گیمه و فریم !...هیچ شرکتی بد خودش رو که نمیخواد دوست عزیز و گرنه انویدیا نمیومد 980 ti رو در حالی که ارزونتر و برابر با تایتان ایکس در گیمه رو معرفی کنه..یعنی عملا خودش برای خودش رقیب درست کرد و خود انویدیا هم مطمعنا میدونست که عرضه 980 ti باعث افت فروش تایتان ایکس میشه....منتها اگر کمی دقت بشه معلوم میشه که تایتان اصولا کاربردهای خاصی داره و این اثبات شده که در برخی موارد بهتر از 980 ti ظاهر شده

لینک به دیدگاه

بنده تا اونجایی که میدونم رسما گفته شده 1080 در vr نزدیک به 2 برابر تایتان ایکس کارایی داره نه گیمینگ...معمولا اینجور تحریفات زیاده

1080 طبق تصویر منتشر شده انویدیا کمی کمتر از 2 980 sli کارایی داره...

در مورد درایور هم فقط میتونم یک چیزی رو که شاهدش بودم بگم..اونم اینکه اوایل 780 ti فاصله زیادی با 970 داشت...در بنچمارک های همین اواخر 970 یا با این کارت برابر بوده یا معمولا قویتر بوده !!!

حالا نمیدونم 970 افزایش کارایی داشته (به علت اینکه دارای فناوری های بروز تره و گیم های جدید هم اکثرا با روش های جدید ساخته میشن) یا اینکه طبق گفته شما 780 ti دیگه پشتیبانی خوبی ازش نمیشه...البته این موارد معمولا همیشه در هر کالای دیجیتالی وجود داره و وقتی نسخه جدید میاد به قول معروف نو که میاد به بازار کهنه میشه دل ازار !!!

حالا شد vr ؟

جناب رئیس گفتن 2x perf of titanx اسم vr نیاوردن

دو تا نمودار منتشر شده ک 1080 بالاتر کل خانواده مکسول new king نوشته

یکیش vr نوشته بود یکی ننوشته بود!

لینک به دیدگاه

بعدشم در مورد اون نوشته شما که بولد کردمش میخوام یکسری توضیحات بدم

ببینید مشکل از شرکت ها نیست مشکل از ما کاربراست که فکر میکنیم هر کارتی میاد بیرون قراره باهاش گیم انجام داد...طرف میاد کارت کوادرو 18 میلیونی که در همین لیون هم موجوده زیرش مینویسه چه خبره...چرا انقدر گرونه و غیره...حالا استفاده اون کارت ها چیه؟ بیشتر برای دانشگاه ها....شرکت های طراحی...نقشه کشی معماری...فیلم سازی و اینجور چیزها که 18 میلیون توش پول حساب نمیشه استفاده میشه...دیگه قرار نیست اقای ایکس چون پولداره بخواد این محصول رو بخره باهاش پز بده !

همین الان خیلی از کارت های موجود واقعا عملکرد خوبی در گیم دارن منتها کاربرها سیری ناپذیرن و فکر میکنن چون یک چیزی جدید اومده حتما باید بخرن !

مانیتور 22 اینچ دارن یا 32 میرن کارت میخرن 4k بازی کنن ! در حالی که خود بنده عملا تو 55 اینچ هم مشکل چندانی با 1080 ندیدم...

اون سازنده که یکسری قابلیت ها رو برای کارت در نظر میگیره به فکر من و شماست دوست عزیز و گرنه اگه بخواد برای گیم یه کارت بزنه..برای تبدیل فورمت یه کارت...برای محاصبات و رندر و خیلی چیزهای دیگه که منو و شما باید 10 تا کارت بخریم برای هر منظور

حالا اینکه کاربر فقط فریم میخواد واقعا مشکل خودشه ! چون در حال حاضر کارت های فعلی و خوش قیمت مثل 970 یا 390 واقعا عملکرد مناسبی دارن اما با این حال راضی نیستیم

اتفاقا بیشتر استفاده بنده از کارت گرافیکی مربوط به مالتی مدیا و کانورتینگ بر پایه gpu هستش و با موتورهای رندر تصویری پیشرفته و قدرتمند مثل MadVr کار میکنم که فقط برای تماشای یک فیلم 1080 ریپ شده معمولی 90 درصد قدرت به 980 وارد میکنه !

همه این موارد وجود داره...مشکل کارت ها نیستن مشکل کاربرانش هستن

حالا شد vr ؟

جناب رئیس گفتن 2x perf of titanx اسم vr نیاوردن

دو تا نمودار منتشر شده ک 1080 بالاتر کل خانواده مکسول new king نوشته

یکیش vr نوشته بود یکی ننوشته بود!

شما اگرصحبت های دقیق مدیر عامل انویدیا رو شنیده باشید متوجه میشید که عین سخن این بود

این کارت گرافیک در رندرهای واقعیت مجازی تا دو برابر عملکرد بهتر به نسبت GeForce GTX TITAN X را ارائه خواهد داد. لینک

حالا اگر شما منبعی دارید که گفته در گیمینگ 2 برابر تایتان است بنده خوشحال میشم ببینم...بنده صحبتی به میان نیاوردم که 1080 2 برابر از تایتان قویتره بلکه فقط در قسمت واقعیت مجازی ذکر کردم..حال اینکه گفته دیگران رو به بنده نسبت دادید نمیدونم چرا!

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

ممنون بابت خبر

معلوم نیس dx12 هستش یا dx11

مثكه dx12 نيس خدا رو شكر

چند تا چيز براي رفع ابهام:

٢برابر شدن performance منظور هست و كاملا هم درسته. و هيچ كس نگفته 2x performance يعنى ٢ برابر فريم گرفت. و دقت هم بكنيد تو سايت انوديا زير بنچماركاى ١٠٨٠ معمولا زده ١.٥ برابر فريم داده و اينا. Performance به معناي كلمه يعنى كارايي. و در واقع منظور اونا توى بنچماركاي مختلف بوده و اينا نه فريم بازى!

بعدم كارتى با فركانس ٢.١ وجود نداره. اين نسخه Founders همون رفرنسه فقط ميتونه تا ٢ به بالا بره نه اينكه از اول رو ٢.١ باشه

لینک به دیدگاه

آره یه جا براش زیر radeon duo pro در نظر گرفته شده .

میتونه از دومی لذت ببره .

شتر در خواب بیند رشته به رشته

لینک به دیدگاه

شتر در خواب بیند رشته به رشته

آخی

نازی

باورت نمیشه ؟؟؟

به زودی میشه !!!!

1080 تقریبا با دوتا 980 در sli برابره

radeon duo pro از دوتا فیوری x ساخته شده .

لینک به دیدگاه

آره یه جا براش زیر radeon duo pro در نظر گرفته شده .

میتونه از دومی لذت ببره .

در مورد پرو دوو مطمعنا از نظر گیمینگ فعلا در رتبه اول قرار داره

ولی خب خریدش عاقلانه نیست حتی اگر این محصول مثلا یک کارت انویدیا با 2 تا چیپ 980 TI بود...

الان که سری جدید اومده و 1080 هم با توجه به اینکه تک هسته هست و تقریبا نزدیک به پرو دوو بنابراین دلیل بر هزینه کردن 1500 دلار نیست...حالا اگر هم طرفدار انویدیا نباشید باز هم 1080 با قیمت 600 دلاری و جدید بودنش مناسب تره

2 عدد 1080 در حالت SLI بسیار قدرتمند تره و اگر هر کدام هم 700 دلار باشه میشه نزدیک همون 1500 دلار..اما این کجا و ان کجا؟!!!!

لینک به دیدگاه

در مورد پرو دوو مطمعنا از نظر گیمینگ فعلا در رتبه اول قرار داره

ولی خب خریدش عاقلانه نیست حتی اگر این محصول مثلا یک کارت انویدیا با 2 تا چیپ 980 TI بود...

الان که سری جدید اومده و 1080 هم با توجه به اینکه تک هسته هست و تقریبا نزدیک به پرو دوو بنابراین دلیل بر هزینه کردن 1500 دلار نیست...حالا اگر هم طرفدار انویدیا نباشید باز هم 1080 با قیمت 600 دلاری و جدید بودنش مناسب تره

2 عدد 1080 در حالت SLI بسیار قدرتمند تره و اگر هر کدام هم 700 دلار باشه میشه نزدیک همون 1500 دلار..اما این کجا و ان کجا؟!!!!

حق با شماست .

radeon duo pro یه کارت مخصوص گیم نیست مثل تایتان .

این کارت از تایتان بیش از 50 درصد قوی تره و 50 درصد هم گران تر . از اونجایی که در رده های بالا پرفورمنس به قیمت افت میکنه ( معمولا ، مثل 980 در مقابل 970 و 390x در برابر 390 در موقعی که صدرنشین بودند ) میشه گفت کار AMD اصلا بد نبوده .

صحبت اصلا سر به صرفه بودن و مصرف نبود . صحبت سر قوی ترین بود . من نگفتم قوی ترین نسبت به مصرف یا نسبت به قیمت و ... همچنین ادعا نکردم که قوی ترین gpu رو داره فقط ادعا کردم که قوی تره ( و نه حتی بهتر ) و فریم بیشتری میده . آیا اشتباه کردم ؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

حق با شماست .

radeon duo pro یه کارت مخصوص گیم نیست مثل تایتان .

این کارت از تایتان بیش از 50 درصد قوی تره و 50 درصد هم گران تر . از اونجایی که در رده های بالا پرفورمنس به قیمت افت میکنه ( معمولا ، مثل 980 در مقابل 970 و 390x در برابر 390 در موقعی که صدرنشین بودند ) میشه گفت کار AMD اصلا بد نبوده .

صحبت اصلا سر به صرفه بودن و مصرف نبود . صحبت سر قوی ترین بود . من نگفتم قوی ترین نسبت به مصرف یا نسبت به قیمت و ... همچنین ادعا نکردم که قوی ترین gpu رو داره فقط ادعا کردم که قوی تره ( و نه حتی بهتر ) و فریم بیشتری میده . آیا اشتباه کردم ؟؟؟؟؟؟

خیر دوست عزیز....پرو دوو قویتره یا 1080 SLI با توجه به هم قیمت بودن؟

هر 1080 دارای 9 ترافلاپس قدرته....2 عدد میشه 18 ترافلاپس

پرو دوو میشه 16.4 ترافلاپس.....حالا شما مصرف انرژی...بروزتر بودن...حافظه بیشتر...دما...و چیز های دیگه رو حساب کن

بله وقتی پرو دوو بشه زیر 1000 دلار اونوقت ارزشمنده...اما فعلا چنین چیزی نیست..معیار سنجی شما بواسطه اینده هستش دوست عزیز

منظور کلی حرف بنده هم این بوده که با شرایط بالا فکر نکنم حتی طرفداران AMD هم راضی به خریدن کارت فوق باشن..خصوصا که عملکرد هر هسته 1080 نسبت به فیوری در گیم بسیار بسیار بیشتره

این رو هم اضافه میکنم به این دلیل نیست که پرو دوو کارت بدی باشه بلکه چون پیشرفت کارت های سری جدید خیلی زیاد بوده باعث شده عملا از دور خارج بشه اونم هنوز عرضه نشده !

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...