رفتن به مطلب

درخواست برای ایجاد بخش تجزیه تحلیل سخت افزار

persian led
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی دوستان

به نظرم بخشی درست کنیم که افراد سایت ، بنج مارک و اطلاعات کلی  یا PerformanceTestک ه از روی سیستم و تجارب شخصی بدست آوردن رو وارد کنن تا بقیه هم بتونن استفاده کنن

من خودم سیستممو ارتقا دادم کلی هزینه کردم 10 درصدم به سرعتش اضافه نشد

این نظر شخصی مه ببخشید جسارت کردم

لینک به دیدگاه

سلام به همگی دوستان

به نظرم بخشی درست کنیم که افراد سایت ، بنج مارک و اطلاعات کلی  یا PerformanceTestک ه از روی سیستم و تجارب شخصی بدست آوردن رو وارد کنن تا بقیه هم بتونن استفاده کنن

من خودم سیستممو ارتقا دادم کلی هزینه کردم 10 درصدم به سرعتش اضافه نشد

این نظر شخصی مه ببخشید جسارت کردم

خب این بستگی به این داره که شما از چه سیستمی به چه سیستمی مهاجرت کردید . و منظورتون از افزایش سرعت در چه بخشی باشه .

مثلا بین یک i5 خوب و یک i7 خوب فرق زیادی در استفاده از یک گرافیک برای گیم نیست اما در sli و کراس فرق میکنه .

یا در کار با آفیس یک i3 به خوبی یک i7 کار میکنه .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

خب این بستگی به این داره که شما از چه سیستمی به چه سیستمی مهاجرت کردید . و منظورتون از افزایش سرعت در چه بخشی باشه .

مثلا بین یک i5 خوب و یک i7 خوب فرق زیادی در استفاده از یک گرافیک برای گیم نیست اما در sli و کراس فرق میکنه .

یا در کار با آفیس یک i3 به خوبی یک i7 کار میکنه .

خوب منم همینو میگم  اگه من از سیستم قبلیم PerformanceTest   میذاشتم الانم میذاشتم شاید به یکی دیگه کمک میکردم

ممنون که جواب دادی

لینک به دیدگاه

خوب منم همینو میگم  اگه من از سیستم قبلیم PerformanceTest   میذاشتم الانم میذاشتم شاید به یکی دیگه کمک میکردم

ممنون که جواب دادی

قدرت یک سیستم رو وقتی میشه به طور کامل توضیح داد که دقیقا بدونی برای چه کاری بهش نیاز داری .

در نظر بگیر 2 تا سیستم داریم که هم قیمت هستند اما از قطعات متفاوتی تشکیل شدن .

مثلا سیستم 1 در بازی ها فریم بهتری میگیره و سیستم دوم در رندر گرفتن . خب بسته به این که شما کدوم کار برات مهمه  سیستم 1 بدردت میخوره یا سیستم 2 ، در واقع در گیمینگ سیستم 1 نمره بیشتری میگیره و در رندرینگ سیستم 2 پس یک نمره برای کلی کار نمیتونه مرجع باشه

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیزم ! عکس پیوست شده فقط یه مشت از خروار!  مواردی دیگه هم هست که در آینده اضافه خواهد شد!

post-19389-0-64147300-1463214060_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...