رفتن به مطلب

از کجا بفهمم پاور دست دوم سالمه ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان بازم طبق معمول منم با سوال دوست نابغه ام  =))

راستش این دوستمون که قبلا براش تاپیک زده بودم که میخواست گراف بخره و در اخر هم به این نتیجه رسیدیم که حداقل 300 وات پاور لازم داره ! الان این دوستم یجا پیدا کرده پاور دست دو بخره !( البته خودم تو فروم به یکی از دوستان پخ دادم برای پاور که دوستمون دیگه جواب بنده رو ندادند ! شاید پیغام منو ندیدند ! )  حالا میخواد بدونه اگه پاور دست دو بخره از کجا بهمه که سالمه که مبادا یه موقع به سیستمش وصل کنه و سیستم بسیار گرانبهاش ( Cpu : E7500 Graph : GT 710 Gainward ) بسوزه ؟؟؟  =))  :laughing: 

من بهش گفتم که بعد از خرید پاور یه تیکه سیم به پورت ورودی برای مادربرد پاور بزنه اگه فنش کار کرد یعنی سالمه امااین دوستم میگه نکنه پاور مشکل نوسان داشته باشه و به سیستم اسیب برسونه ( البته در حالت کلی این سوال خود منم هست که از کجا بفهمم پار دست دوم سالمه یا نه ؟  ) ! البته بیشتر نگران گرافیکشه که نو خریده !!! حالا بنظرتون چه راهی هست ؟؟؟ 

لینک به دیدگاه

بهتره بدید بیرون یک فرد وارد تست کنه ، ساده ترین راه تست پاور استفاده از مولتی متر هستش که ولتاژ تک تک سیم ها و شاخه ها  را تست کنند و پایداری آن ها را اندازه بگیرند .

لینک به دیدگاه

بهتره بدید بیرون یک فرد وارد تست کنه ، ساده ترین راه تست پاور استفاده از مولتی متر هستش که ولتاژ تک تک سیم ها و شاخه ها  را تست کنند و پایداری آن ها را اندازه بگیرند .

مولتی متر یکی از رفقام داره - ازش میگیرم البته اگه این دوستمون پاور دست دو خرید ! مرسی از شما دوست من 

لینک به دیدگاه

سلام

میتونید از پاور آنالیزر استفاده کنید. که از مولتی متر راحت تره.

لینک به دیدگاه

درود یک راه راحت هست
به سیستم وصل کنید و با سلام صلوات تکمه پاور بزنید اگر  چند دقیقه در حالت لود کامب کار کرد که خب ساله
اگر کار نکرد و یا سیستم سوخت کلا تجربه میشه براتون و متوجه میشید پاور خراب هست
@};-

لینک به دیدگاه

ماشالا ابر سیستم داره :D

سیم سبز رو به مشکل وصل کنید

با اهم متر اندازه گیری کنید :

ولتاژ سیم زرد 12 ولت

نارنجی 3.3 ولت

قرمز 5 ولت

اگر درست بود و بعد از نیم ساعت روشن بودن مشکلی نداشت 

یعنی مشکل نداره استفاده کنید :|

لینک به دیدگاه

اگه دستگاه تست پاور آنالوگ داشته باشی میتونی با وصل کردن پین های کانکتور پاور به اون از سلامتش مطمئن بشی . فک کنم 10-12 تومنه

تست دیجیتالش هم هست مال گرینه که حدود 70-80 تومنه ولی پاور گود و میزان ولتاژ هر کانکتور رو بهت میده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

تست پاور فط روی سیستم جواب میده من خیلی پاور داشتم دادم گرین گذاشته زیر بار و گفتند سالمه ولی رو سیستم جواب نداد

برای تست اولیه با تستر گرین خوبه اما تست اصلی فقط روی سیستم

اون پیغام شما رو من ندیدم و هم اکنون پاسخ دادم

ولی برای خرید پاور حتما دانستن نوع تعمیر انجام شده خیلی مهمه

لینک به دیدگاه

اول سعی کن پاور بدون گارانتی نگیری,چون طبق معمول زیاد کار کرده به سالم بودنش نمیشه اطمینان کرد دو روز دیگه به مشکل نخوره.

یا اگه فروشنده باهات راه میاد قرار بزار حضوری برید یه جایی تست پاور بگیرید رو یه سیستم...مشکل نداشت معامله کنید

البته اگه از فروشنده ای بخری که خرید فروشش تو فروم زیاد بوده,احتمالش کمه پاور مشکل دار بفروشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...