رفتن به مطلب

کدام R9 380X

اشتراک گذاری

کدام R9 380X  

25 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام R9 380X

• Gigabyte R9 380X OC G1 Gaming WF 2X 4GB
    • ASUS R9 380X Strix Gaming DCll 4GB

Recommended Posts

من میخوام تا چند وقت دیگه سیستمم رو ببندم که این کارت قراره با i5 6600 کنار هم باشن با توجه به این که من فقط تابستون وقت واسه بازی کردن دارم و کارت های جدید هم که بیان تا سه ماه اول قیمتاشون بالاس میخوام این کارتو بگیرم که فکر نکنم تو فول اچ دی کم بیاره میخواستم بدونم کدوم مدل این کارت بهتره لطفا دلیلش هم بگین و اگه مدل دیگه ای هم هست بگین اضافه کنم .

قیمت هر دو کارت 1050t

لینک به دیدگاه

مدل های msi رو هم اضافه کن .

مدل 380X از این MSI پیدا نکردم مدل مد نظرتون رو بگین

ممنون میشم کسانی که تو نظر سنجی شرکت میکنن دلیل انتخابشون هم بگن.

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز به نظر من با این مبلغ کارت دست دوم با گارانتی 970 بگیرید خیلی بهتره 

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز به نظر من با این مبلغ کارت دست دوم با گارانتی 970 بگیرید خیلی بهتره

تا چند وقت دیگه با این سیاست های NVidia با درایور های جدید این کارت هم به سرنوشت 770&780ti میپیونده ولی حداقل AMD اینطوری نیستش و کارتاش چند سال جواب میده نه فقط تا نسل بعد.

الان لیون فقط مدل Gigabyte رو موجود داره و خبری از ایسوس و MSI نیست و فقط برای 380 موجوده نه 380X الان به غیر از این دو مدل مدل دیگه ای تو بازار نیست؟ کسانی که تو نظر سنجی شرکت میکنن دلیل انتخابشون هم بگن لطفا.

ویرایش شده توسط paYne
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما با کمتر از 200 هزار تومان بیشتر میتونید R9 390 Nitro بگیرید.

البته اگر هنوز تو بازار موجود باشه ولی حداقل 25 درصد سریعتر از این کارت هست.

لینک به دیدگاه

شما با کمتر از 200 هزار تومان بیشتر میتونید R9 390 Nitro بگیرید.

البته اگر هنوز تو بازار موجود باشه ولی حداقل 25 درصد سریعتر از این کارت هست.

این مدل ناموجوده ایسوس و گیگابایت هست که ۱۲۰ از این مدل گرونتره ، بعد من بودجم واسه گرافیک محدوده بیشتر از ۱۰۵۰ نمیتونم خرج کنم
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این مدل ناموجوده ایسوس و گیگابایت هست که ۱۲۰ از این مدل گرونتره ، بعد من بودجم واسه گرافیک محدوده بیشتر از ۱۰۵۰ نمیتونم خرج کنم

دست دوم با گارانتی پیدا میشه تو این محدوده قیمتی که شما میخواهید. فقط یکم باید پیگیر باشید.

لینک به دیدگاه

دست دوم با گارانتی پیدا میشه تو این محدوده قیمتی که شما میخواهید. فقط یکم باید پیگیر باشید.

تو این فروم و فروم های همسایه دست دوم 390 رو پیدا نکردم ، بعد من تجربه ای تو خرید کارت دست دوم ندارم و بعد چند سال دارم سیستم میبندم‌ نمیخوام مشکلی پیش بیاد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو این فروم و فروم های همسایه دست دوم 390 رو پیدا نکردم ، بعد من تجربه ای تو خرید کارت دست دوم ندارم و بعد چند سال دارم سیستم میبندم‌ نمیخوام مشکلی پیش بیاد.

با این شرایط من پیشنهادم کارت اسوس هست.

به غیر از اینکه فرکانس بالاتری داره، حداقل 4 تا بررسی از این کارت شده و مشخص هست که نویز و دفع حرارت مطلوبی داره! از گیگا هیچی ندیدم و خریدش مثل تخم مرغ شانسی هست تا خودتون بگیرید و نویز و دماش رو چک کنید! ضمن اینکه کارتهای گیگا از چوک های تخت استفاده می کنند که من اصلا نمی پسندم(در بعضی موارد دیده شده که سوت می کشن و اصلا برابر چوک هایی که اسوس استفاده می کنه و مدار تغذیه قابل مقایسه نیستن).

لینک به دیدگاه

نظر من ای ام دی فقط سافایر

انویدیا فقط evga

صبر کنین برای نسل جدید ... از خودتون ممنون میشین بعدا ک صبر کردین

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود

نسل 3xx برندهای سافایر و MSI از بقیه بهتر عمل کردن مخصوصا سافایر با سری نیترو

پیشنهادم اینه دنبال سری سافایر نیترو بگردید قطعا ارزشش رو خواهد داشت ؛)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...