رفتن به مطلب

راهنمایی برای تعویض شیشه کیس

Recommended Posts

در خصوص فروشش شاید حق باشماست اما ذکر این نکته هم یادتون نره کیس رو دارید مود میکنید تا زیبا تر بشه...

درخصوص ریسکش هم که نیاز به جای نگرانی نیست... فقط یک برش هست که دستگاه برش انگشتی یا عزیزانی که کابینت کار هستند هم میتونند این مورد رو انجام بدن

اما بله نسبت به شیشه کردن کل درب کیس کمی در دسرش بیشتر هست...

با این حساب میاین یه جمع بندی کنیم...بنظرتون من کدوم کار رو انجام بدم خوبه؟

کل درب رو شیشه ای کنم یا درب کیس رو برش بدم و روش شیشه بزارم؟ (شیشه هم ضخامت یا قطرش چقدری باید باشه تا زیاد سنگین نشه)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همون فول ویندو بهتر هست که دوستان گفتن.

f788huxv3fm7f78omik_thumb.jpg

شما میتونید با فابیانا اول کل قالبتونو در بیارید بعد کُپ همونو پلکسی بزنید + جای دستگیره و نهایت یه جای پیچ. پیشنهاد منم استفاده از پلکسی در عوض شیشه هست هم سبک تره هم حتی اگه یه کوچیک خش هم افتاد میندازی دور یکی دیگه میندازی، چون طرحشو که داری.

لینک به دیدگاه

شما می تونی با دریل هم سوراخ کنی ولی اگه انجام ندادی انجام نده شیشه بر شیشه رو برش میده دیگه یه چهار تا سوراخ که دیگه هزینه ای نمی بره  می خوایی سرش ریسک کنی که اگه شیشه خرد شد چی کارکنم 

رو درب کیس شیشه انداختن شاید تو باز بسته کردن درب راحتر باشین ولی جلوه تمام شیشه رو نداره البته مقاومت اون مدل هم بیشتر ولی اگه مواظبش باشی بچه کسی نپر روش چیزیش نمی شه 

همون فول ویندو بهتر هست که دوستان گفتن.

f788huxv3fm7f78omik_thumb.jpg

شما میتونید با فابیانا اول کل قالبتونو در بیارید بعد کُپ همونو پلکسی بزنید + جای دستگیره و نهایت یه جای پیچ. پیشنهاد منم استفاده از پلکسی در عوض شیشه هست هم سبک تره هم حتی اگه یه کوچیک خش هم افتاد میندازی دور یکی دیگه میندازی، چون طرحشو که داری.

خودشون امدن دیگه راهنماییتون می کنن 

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

واقعا باید به وجود شما دوستان بالید...بابا شما دیگه واقعا گلید @};- @};- @};- ازتون ممنونم برای راهنمایی های دقیقتون... 

پس با این حساب من همون یه پنل کل شیشه ای رو درست میکنم بعدش عکسش رو میزارم تا نتیجه کار رو ببینین چطور شده...بازم مرسی بچه ها مخصوصا آقای Eisenberg و فرشید و میلاد جان...

لینک به دیدگاه

عزیزان توضیحات دادند.

خواهش میکنم مهندس... @};-

در نهایت تقاضا دارم بعد از پایان کار چنتا عکس هم در فروم قرار بدین تا ببینیم چی شده :)

لینک به دیدگاه

عزیزان توضیحات دادند.

خواهش میکنم مهندس... @};-

در نهایت تقاضا دارم بعد از پایان کار چنتا عکس هم در فروم قرار بدین تا ببینیم چی شده :)

قربونت...حتما اینکارو میکنم... @};- :big hug:

ویرایش شده توسط Insane OF Game
لینک به دیدگاه

سلام مجدد خدمت تمومی بچه ها گل لیون ... @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

به امید خدا امروز تونستم کارای خرید پلکسی و برش و  ... رو انجام بدم و به قولی کارش رو تموم کنم... اورتون نمیشه بگم که کار نهایی چقدر خوشگل شده بچه ها باورتون نمیشه بگم خیلی خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوشگل شده یعنی اصلا پنل اصلیش رو میبینم حالم بهم میخوره :wacko: :D  ( فقط یه استیر The Witcher III مونده که اونم میبرمش فردا اینا چاپش میکنم و میچسبونم روش)

بچه ها اول هزینه هایی که لا برای خریدش متقبل شدم رو براتون مینویسم...شاید باورتون نشه ولی کل هزینه ای که رو دستم گذاشت جمعا شد = 8/000تومان!

وسایلی که استفاده شده:

یک عدد پلکسی شفاف دو میل به قیمت 6000 تومان + همراه با برش

یک عدد نوار چسب برق (مشکلی) 1000 تومن

یک عدد مقوا به اندازه سایر پنل کیس (1000 تومن)

دو عدد پیچ که پیچ های پنل اصلیش استفاده کردم

و دیگرهیچ:d

و اما نتیجه کار :x  (بچه ها گفتم یه عکس از گیم رومم وpc کامل هم بندازم همراهش چون تا حالا هیچ تصویری ازش تو لیون نذاشته بودم ... البته شاید کیس چند میلیونی نباشه اما خدا رو شکر قدرتش واسه اجرای بازی های 1080p با گرافیک عالی تا حالا جواب داده ... 60 درصد قطعات هم کارکرده هستن اما در حد نو و حسابی تو خریدشون وسواس زیادی به خرج دادم)

http://s3.img7.ir/Cizod.jpg

http://s3.img7.ir/xv3B7.jpg

http://s3.img7.ir/eHUjd.jpg

باز از دوستان عزیزم آقا مهدی ، آفا ایمان ، آفا میلاد ، آفا فرشید و سایر بچه ها گل که کمکم کردن و بیدون هیچگونه چشمداشتی راهنماییم کردن تا این پروژه تکمیل بشه...فقط میتونم بگم مخلصتونم رفقا :x :x :x :x

بچه ها پیشنهاد میکنم از فردا همینککارو بکنین و پنلی قبلیتون رو بندازین کنار و یه پنل کامل شیشه ای یا پلکسی بگیرید و بندازید روش نتیجه کار بی نهایت زیباست...یعنی انگار تو بهشتین خیلی خیلی فضا رو عوض میکنه و یه تجربه دیگه ای رو براتون رقم میزنه...

لینک به دیدگاه

سلام مجدد خدمت تمومی بچه ها گل لیون ... @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

به امید خدا امروز تونستم کارای خرید پلکسی و برش و  ... رو انجام بدم و به قولی کارش رو تموم کنم... اورتون نمیشه بگم که کار نهایی چقدر خوشگل شده بچه ها باورتون نمیشه بگم خیلی خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوشگل شده یعنی اصلا پنل اصلیش رو میبینم حالم بهم میخوره :wacko: :D  ( فقط یه استیر The Witcher III مونده که اونم میبرمش فردا اینا چاپش میکنم و میچسبونم روش)

بچه ها اول هزینه هایی که لا برای خریدش متقبل شدم رو براتون مینویسم...شاید باورتون نشه ولی کل هزینه ای که رو دستم گذاشت جمعا شد = 8/000تومان!

وسایلی که استفاده شده:

یک عدد پلکسی شفاف دو میل به قیمت 6000 تومان + همراه با برش

یک عدد نوار چسب برق (مشکلی) 1000 تومن

یک عدد مقوا به اندازه سایر پنل کیس (1000 تومن)

دو عدد پیچ که پیچ های پنل اصلیش استفاده کردم

و دیگرهیچ :D

و اما نتیجه کار :x  (بچه ها گفتم یه عکس از گیم رومم وpc کامل هم بندازم همراهش چون تا حالا هیچ تصویری ازش تو لیون نذاشته بودم ... البته شاید کیس چند میلیونی نباشه اما خدا رو شکر قدرتش واسه اجرای بازی های 1080p با گرافیک عالی تا حالا جواب داده ... 60 درصد قطعات هم کارکرده هستن اما در حد نو و حسابی تو خریدشون وسواس زیادی به خرج دادم)

http://s3.img7.ir/Cizod.jpg

http://s3.img7.ir/xv3B7.jpg

http://s3.img7.ir/eHUjd.jpg

باز از دوستان عزیزم آقا مهدی ، آفا ایمان ، آفا میلاد ، آفا فرشید و سایر بچه ها گل که کمکم کردن و بیدون هیچگونه چشمداشتی راهنماییم کردن تا این پروژه تکمیل بشه...فقط میتونم بگم مخلصتونم رفقا :x :x :x :x

بچه ها پیشنهاد میکنم از فردا همینککارو بکنین و پنلی قبلیتون رو بندازین کنار و یه پنل کامل شیشه ای یا پلکسی بگیرید و بندازید روش نتیجه کار بی نهایت زیباست...یعنی انگار تو بهشتین خیلی خیلی فضا رو عوض میکنه و یه تجربه دیگه ای رو براتون رقم میزنه...

بسیار هم زیبا @};- @};- ایشالله لذتشو ببری 

ولی پستر کریستین رونالدو خیلی باحاله =)) 

فقط پیشنهاد میشه با مدریت کابل اون کابل های رنگارنگ یجوری ی کاریش بکنی اگر هم که نمیشه ارزون ترین راه با استفاده از یک چسب برق مشکی کابل هارو روکش کن خودت چون داخل کیس روشن هست و دید به داخل هم داره میگم

اگرچه گویا بیرون هم به صورت حرفه ایی روکش میکنند کابل هارو اما خب مطمنن هزینه بیشتری هم داره :)

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

مرسی ایول خوشم اومد ایده عملی کردی فقط کیست یه کابل منیجمنت درست حسابی کم داره در ضمن می تونی قسمت پاور با ورقه فیبر کربنی بپوشونی یا حتی پلکسی تیره البته با یه کابل منیجمنت درست حسابی هم کارت راه میفته

لینک به دیدگاه

بسیار هم زیبا @};- @};- ایشالله لذتشو ببری 

ولی پستر کریستین رونالدو خیلی باحاله =)) 

فقط پیشنهاد میشه با مدریت کابل اون کابل های رنگارنگ یجوری ی کاریش بکنی اگر هم که نمیشه ارزون ترین راه با استفاده از یک چسب برق مشکی کابل هارو روکش کن خودت چون داخل کیس روشن هست و دید به داخل هم داره میگم

اگرچه گویا بیرون هم به صورت حرفه ایی روکش میکنند کابل هارو اما خب مطمنن هزینه بیشتری هم داره :)

فدات فرشید جان :x ولله پوستره کاریکاتور کریستینه که داییم کشیده و فرستاده بود مسابقات که منم یدوه چاپ کردم از روش :D

فرشید حقیقتش خودمم دوست دارم دیده نشن ولی خب ببینم با چسب برق میتونم کاریش بکنم رنگاش دیده نشه :D نشد هم عیبی نداره همینجور هم خوشگله :D حالا استیکره بیاد وسط هم خوشگلتر مشیه هم اون کابلا رو کمی از جلو دید پنهون میکنه...(مرسی که پیام دادی :x )

مرسی ایول خوشم اومد ایده عملی کردی فقط کیست یه کابل منیجمنت درست حسابی کم داره در ضمن می تونی قسمت پاور با ورقه فیبر کربنی بپوشونی یا حتی پلکسی تیره البته با یه کابل منیجمنت درست حسابی هم کارت راه میفته

قربونت...آره پاورم متاسفانه از اون مدل ماژولار نیس وگرنه اصلا خیلی خلوت میشد :d ولی خب همینم قشنگه:d کابل منیجمنتو ببینم چیکار میتونم بکنش :-?

ویرایش شده توسط Insane OF Game
لینک به دیدگاه

فدات فرشید جان :x ولله پوستره کاریکاتور کریستینه که داییم کشیده و فرستاده بود مسابقات که منم یدوه چاپ کردم از روش :D

فرشید حقیقتش خودمم دوست دارم دیده نشن ولی خب ببینم با چسب برق میتونم کاریش بکنم رنگاش دیده نشه :D نشد هم عیبی نداره همینجور هم خوشگله :D حالا استیکره بیاد وسط هم خوشگلتر مشیه هم اون کابلا رو کمی از جلو دید پنهون میکنه...(مرسی که پیام دادی :x )

قربونت...آره پاورم متاسفانه از اون مدل ماژولار نیس وگرنه اصلا خیلی خلوت میشد :D ولی خب همینم قشنگه :D کابل منیجمنتو ببینم چیکار میتونم بکنش :-?

دم داییت ولرم پس :D

پس ی لطفی بکن بعد از استیکر هم یک عکس قرار بده... ببینیم چی در اومد عزیز دل برادر @};- :)

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

دم داییت ولرم پس :D

پس ی لطفی بکن بعد از استیکر هم یک عکس قرار بده... ببینیم چی در اومد عزیز دل برادر @};- :)

به روی چشم فرشید عزیز @};- :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مبارکه 

لذت دنیا و اخرت رو ببری فقط اسراف نکن اعتدال پیشه کن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...