رفتن به مطلب

Zotac 970 Extreme Core یا Gigabyte G1

کارت گرافیک Zotac GTX 970 AMP! Extreme Core یا GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming  

48 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. از بین این دو گرافیک کدوم قویتره و خنک کنندگی بهتری داره ؟

• Zotac GTX 970 AMP! Extreme Core Edition
      29
    • GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming
      19

Recommended Posts

کدوم یک از این گرافیکا برتره ؟

زوتاک بیش تر اور شده تا 1380!!!!

اما خنک کنندگی رو شک دارم .

استادان و اونهایی که دارن نظرشون رو بگن .

از یک طرف اور بالای زوتاک نظر آدمو جلب میکنه از طرف دیگه Windforce گیگا

لینک به دیدگاه

به نظر من اگه میتونی صبر کنی کمی صبر کن تا کارتای نسل جدید انودیا مثل 1070 با مموری 8گیگ و با معماری پاسکال که مراتب قویتره به بازار عرضه بشه بخر 

خریدن سری 900دیگه  الان عقلانی و منطقی نیست چون کارتای سری جدید به محض اینکه به بازار عرضه بشه انودیا مثل روال سرهای قبل دیگه بیخیال پشتیبانی سری 900میشه و درایور بهینه برای بازیهای جدید نمیده.

الان یه نگاه به بازارچه فروم کنی همه دارن کارتای سری 900 که دارن رو هر روز میزارن فروش

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

با دوست بالایی هم عقیده هستم. علی الخصوص اگه میخوای نو بخری که اصلا نخر.. هرچند فک کنم یه چندماهی قشنگ طول بکشه تا 1070 بیاد و قیمتش از قیمت خون پدر واردکننده عزیز پایین تر بیاد :)

لینک به دیدگاه

اینطوری باید دو سال صبر کنه

معرفی ۹۰۰ سال ۲۰۱۴ بوده تازه قیمتش کم شد اون هم نه نو دست دوم.

اینو فراموش نکنید

ویرایش شده توسط Mahdian57
لینک به دیدگاه

سلام

اولی رو دارم

دومی رو خیر

در اینکه اولی قویتر هست شکی نیست بصورت دیفالت

در مورد گرما و دما هم جوری دور فن هارو تنظیم کردم که اجازه نده از 60 درجه بیشتر بشه کارت، البته چند روزی هست به 65 درجه هم میرسه *dry# *dry#
ناگفته نماند خمیر کارت رو شما اگه بردارید از چیزی مثل لیکویید الترا استفاده کنید مسلماً افت دما خواهد داشت ولی خب من هنوز تست نکردم اگر خمیر رو عوض کنم با لیکویید الترا چطور میشه

لینک به دیدگاه

به نظر من اگه میتونی صبر کنی کمی صبر کن تا کارتای نسل جدید انودیا مثل 1070 با مموری 8گیگ و با معماری پاسکال که مراتب قویتره به بازار عرضه بشه بخر 

خریدن سری 900دیگه  الان عقلانی و منطقی نیست چون کارتای سری جدید به محض اینکه به بازار عرضه بشه انودیا مثل روال سرهای قبل دیگه بیخیال پشتیبانی سری 900میشه و درایور بهینه برای بازیهای جدید نمیده.

الان یه نگاه به بازارچه فروم کنی همه دارن کارتای سری 900 که دارن رو هر روز میزارن فروش

تا بیان و قیمتاشون درست شه خیلی طول میکشه .

میمونم تا 970 به یک و صد و یک و دویست برسه میخرم .مدل Zotac extreme core

آکش رو میخرم و در حال زندگی میکنم و لذت میبرم

اینکه فردا چی میاد همیشه هست .

اگه 970 بخرم اسمبلم ارزون تر در میاد و خیلی خوبه .

همین 970 میگیرم و از PC لذت میبرم

بقیه هم نظرشون رو بگن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هیچ کدوم

به نظرم بهتره r9 390 بگیرید یا اگه بودجه دارید از این مدل http://lioncomputer.ir/product/5623/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9+%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1+R9+390X+TRI-X/

از 970 قویتره ، ساپورت انویدیا ثابت کرده به یه سال نکشیده با درایور جدید افت فریم قابل توجهی متوجه میشد

اوایل عرضه 960 در حد 760 عمل میکرد حداکثر 10% قویتر ،الان نزدیک به 780 عمل میکنه

یعنی الان 970 بگیرید به یک سال نکشیده ، ازدور خارج میشه و باید ارتقا بدید ، اما 290 هنوز تو گردونه رقابت هستش

390 که خنکتر و بهتره 8 گیگ مموری داره که بازی های الان مموری خور شدن

لینک به دیدگاه

ینی میگید بجای انویدیا 390 ای ام دی بگیرم ؟

حالا واقعا در عمل 390 بهتره یا970 ؟

لینک به دیدگاه

بنظرم بازم میشه رو 970 حساب کرد

تا یکی دوماه دیگ قیمت کارکرده سرحال  به 800 تومان هم میرسه

انودیا کم کم تو اپدیتهایی که میده زیر پوستی قدرته این کارتو میاره پایین نه یک دفعه

این کارت حدودا یک سال دیگ هم جاداره واسه استفاده با کیفیت اچ دی یا قابل قبول.(افسوس که الان داره خوش قیمت میشه)

درضمن اگه کارت970 گرفتی دیگ از درایور365.19 بالاتر نرو که رو دست انویدیا رو نخوری.

ویرایش شده توسط Mazloumi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ینی میگید بجای انویدیا 390 ای ام دی بگیرم ؟

حالا واقعا در عمل 390 بهتره یا970 ؟

عملکرد 390 و 970 خیلی نزدیکه و اختلافشون به 5% میرسه که ترازو واسه هردو بالا پایین میشه

390 ، 8گیگ مموری داره که مناسبه اما 970 ، 3.5+0.5 مموری داره که واسه بازیهای الان کمه ، ضمنا ً ساپورت amd از انویدیا واسه نسل قبل بهتره ، حدود6 ماه بعد 970 میتونین با 380 مقایسه کنین !

لینک به دیدگاه

عملکرد 390 و 970 خیلی نزدیکه و اختلافشون به 5% میرسه که ترازو واسه هردو بالا پایین میشه

390 ، 8گیگ مموری داره که مناسبه اما 970 ، 3.5+0.5 مموری داره که واسه بازیهای الان کمه ، ضمنا ً ساپورت amd از انویدیا واسه نسل قبل بهتره ، حدود6 ماه بعد 970 میتونین با 380 مقایسه کنین !

خب یه بحث دیگه این هست که 390 پاور 750 میخواد

لینک به دیدگاه

این سیستم رو میخوام ببندم ؟

بنظرتون خوبه و با این گرافیک مچ میشه ؟

بنظر خودم میشه وری گووووود !!!!

post-23878-0-81764600-1463522523_thumb.png

لینک به دیدگاه

انتخاب قطعات كه خوب بوده فقط مانيتورت چيه كه ميخواى همچين كارتى رو بردارى آخه معمولا اونايى كه به ممورى 8 اهميت ميدن لا اقل اقل بايد 2k استفاده كنن وگرنه از باقى ممورى بهره اى نميبرى كارت رو يا 970 بردار يا منتظر شو 1070 بياد اگه عجله ندارى

لینک به دیدگاه

مانیتورم سامسونگ 768*1366 هست

این ماینتور گرافیک 950 هم جوابگوش هست 2 برابر فول اچ دی فریم میده

لینک به دیدگاه

اگه قدرت بالا براتون مهمه زوتک و اگه کیفیت و اورکلاک گیگابایت

سیستم خوبیه فقط رم حتما 16گیگ باشه و اگه مانیتور fhd هست 970 با پاور 650گلد گرین گزینه ی بهتریه.

بهتره تا دو ماه دیگه هم صبر کنید تا پاسکال به بازار بیاد هم قیمت ها بهتر میشه هم وضعیت فریم ها در dx12

لینک به دیدگاه

دو ماه رو که وایمیستم .

با این مانیتور 970 بگیرم یا 390 ؟؟؟

شاید مانیتورو بعدا ارتقا بدم .

مشکل ایجاد میشه با این مانیتور اگه R9 390 یا 970 بردارم ؟

لینک به دیدگاه

زوتک میخوره گیگابایتو

کورکلاکش بالای 1400 هستش  مموری کلاک هم بالاترین

همین کارتو بگیر باهاش حال کن

این کارتایی که دوستان میگن به درد فورکا میخوره نه فول اچ دی

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

خب یه بحث دیگه این هست که 390 پاور 750 میخواد

پاور 650 وات ریل کافیه

به غیر از گیگا و ایسوس 3 فنه ، هر برندی بگیرید فرق زیادی نداره ، ترجیحا msi یا سافایر

گیگا نویزش زیاده ، ایسوس هم کولرش داغونه ، داغ میکنه (عین این رفرنس هاشده)

ssd ، سامسونگ بگیرید 40 تومن گرونتره اما خیلی بهتر از کینگستونه ،

رم 2 تا 4 بگیرید ، یا اگه در آینده نزدیک میخواید یه دونه 8 گیگ دیگه اضافه کنید بزارید همون بمونه

مانیتورم سامسونگ 768*1366 هست

مانیتورتون هم حتما تعویض کنید فرقشو متوجه میشید ، من از همینا داشتم با تعویض به فول اچ دی کیفیتو متوجه شدم ، درضمن با 390 براحتی میتونید 2k هم بزنید چون در 2کی 390 ، 980 گذاشته تو جیبش

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

با اجازه اساتید محترم و دوست عزیزمون :

والا منم میخوام سیستم ببندم ولی شده عذاب برام , همه میگن صبرکن صبرکن , ولی یه چیزو مطمئنم چون اینجا ایرانه اگر هم 1070 بیاد ( حداقل تا دو ماه دیگه ) قیمتش مطمئن باش خیلی زیاده و از توان منو شما خارجه و تا اواخر امسال احتمالا شاهد مدل های کاستوم با قیمت های خوب و معقول باشیم , بنابراین من تصمیم گرفتم با اومدن سری 1000 که قیمت سری 900 میاد پائین 980 یا 980ti دست دوم بگیرم(الان 980ti رو تو همین انجمن دارن میدن 1900) , به نظر من حتی با بهینه نکردن انویدیا و کاهش قدرت 980 یا 970 انقدر بازم قدرت دارن که توی Fhd , بالای 30 40 فریم بگیرن که کافیه , مگه چندسال بازی میکنیم ؟؟ شما 1070 هم بگیری نهایت با 1 سال اختلاف از رده خارج میشه , چون روز به روز پیشرفت میکنن , به نظرم صبر کنید اوایل تابستون هم لیون طرح های خوبی میزاره هم سری 1000 میاد و قیمتا میاد پائین , اونموقع بهتری وقت هستش , یادمه همین چند سال پیش بود vram مورد نیاز بالاترین بازی 512mb بود , پس بیخیال این حرفا , سیستمتو ببند و لذت ببر , شرمنده زیاد بود 

لینک به دیدگاه

خب مانیتور باز هزینه اضافی میشه و در ضمن فک نکنم کسی مانیتورمو بخره .

لینک به دیدگاه

ینی این مانیتور با 970 نمیسازه ؟

ویرایش شده توسط Angry GAMER
لینک به دیدگاه

درود

دوست خوبم شما حتما r9 390 ترجیحا سافایر بخر.

در ضمن حتما حتما مانیتورت رو عوض کن؛ مثل این میمونه که رو یک ماشین سوپر اسپورت موتور ۱۶ سیلندر و... بزاری اما خروجی رو بخوای با بدنه غیر آیرودینامیک و لاستیک های ۲ جفت هزار به نمایش بزاری :دی

خرید ۹۷۰ در حال حاضر توجیحی نداره چرا که با اومدن کارت های جدید انویدیا درایورها روز به روز قدرت کارت رو تضعیف میکنن و شما هم فکر نکنم بیشتر از یک سال بتونید رو یه درایور بمونید، بالاخره بازی یا نرم افزار و... میاد که برای عملکرد بهینه نیاز به درایور جدیدتر داره.

خلاصه کلامم اینکه ۳۹۰ بخر انتخاب بسیار درستیه مخصوصا الان ؛)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...