رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام .. دوستان میخوام یه تی وی معمولی بگیرم  به نظرتون از بانه بگیرم یا گارانتی دار ؟ اگر جوابتون بانه هست کدوم سایتش معتبر تر هست ؟ برای مثال 32 اینچ گارانتی دار توی دزفول 1.300 هست ولی تو بانه 850 هست توی دیجی کالا هم 1.100 هست

ویرایش شده توسط ali blue
لینک به دیدگاه

به نظر من از بانه بگیر ویه مبلغ جزیی هم برا گرانتیش اضافه تر بده خیالتم راحت باشه.

فقط مشکل بانه اینه که 200 تومن کرایه حمل میگیره.البته بستگی به فاصله تا بانه داره.

کودوم شهر تشریف دارین؟

من خودم پارسال یه تلوزیون فور کی از سایت دی جی بانه خریدم.اون موقع قیمتاش خیلی عالی بود الان یکم گرون کرده.

در حال حاضر یه آشنای کرد پیدا کردم که بهم میگفت زیر قیمت بانه  میتونه برام جنس بیاره(حداقل 200 تومن هزینه حمل رو نمیدم بهش)اگه خواستی میتونم از اونم برات قیمت بگیرم.

فقط مدل رو انتخاب کن

اینم بگه که خیلی وسله ها تو بانه فیک هستن مخصوصا کولر ولی تلوزیون وضعش از کولر بهتره از هر کی میگیره فاکتور وضمانت نامه دریافت کن که خیالت راحت باشه

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

به نظر من از بانه بگیر ویه مبلغ جزیی هم برا گرانتیش اضافه تر بده خیالتم راحت باشه.

فقط مشکل بانه اینه که 200 تومن کرایه حمل میگیره.البته بستگی به فاصله تا بانه داره.

کودوم شهر تشریف دارین؟

من خودم پارسال یه تلوزیون فور کی از سایت دی جی بانه خریدم.اون موقع قیمتاش خیلی عالی بود الان یکم گرون کرده.

در حال حاضر یه آشنای کرد پیدا کردم که بهم میگفت زیر قیمت بانه  میتونه برام جنس بیاره(حداقل 200 تومن هزینه حمل رو نمیدم بهش)اگه خواستی میتونم از اونم برات قیمت بگیرم.

فقط مدل رو انتخاب کن

اینم بگه که خیلی ویله ها تو بانه فیک هستن مخصوصا کولر ولی تلوزیون وضعش از کولر بهتره از هر کی میگیره فاکتور وضمانت نامه دریافت کن که خیالت راحت باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...