رفتن به مطلب

قیمت این محصول لیون معقوله؟! SSD Radeon R7 480GB SATA3

Recommended Posts

سلام من دنبال ssd های جدیدی بودم که AMD زده و نو سایت لیون پیدا کردم اما قیمتش 920 هزارتومانه درحالی که قیمت جهانیش حداکثر فقط 179 دلاره، الان این قیمت چطور حساب شده؟

ویرایش شده توسط Amooei
لینک به دیدگاه

نیت طرفداری نیست .... اما لیون قیمت هارو تایین نمیکنه نه در خصوص این کالا بلکه به طور کل...

عزیزان وارد میکنند و قیمت گذاری میکنند اگرچه خود لیون هم بعضی موارد رو خودشون وارد میکنند به صورت محدود هر از چند گاهی اما قیمت گذاری به طور کلی دست یک سری از عزیزان دیگر هست

البته احتمال اشتباه تایپی در قیمت نیز هم در این مورد بخصوص ممکن هست باشه

لینک به دیدگاه

داداش صبر کن ارسال جنس از سایت آمازون به ایران برقرار بشه تمام این مشکلات حل میشه ,  سایت زومیت و دیجیاتو با آمازون مکاتبه داشتن , جوابی که گرفته بودن این بود که به زودی برقرار میشه

لینک به دیدگاه

ساده اى داداش گلم قيمتش تو آمازون حتى فقط ١٣٩ دلاره، مطمئنا اين داستان تحريم برداشته شدن و امكان خريد از سايتهاى جهانى هم حتى به فرض محال اگر از خارج از كشور حل شه، سودجويان داخلى كه ريشه تا فيها خالدون پستهاى اين مملكت دارن نخواهن گذاشت چنين اتفاقى بيفته و خدايى نكرده قيمتها معقول بدست مردم برسه و اپسيلونى كمتر جيب ملت تيغ زده بشه.

البته منظورم به اين سايت و مجريانش نبود دوستان خودتون كه ميدونيد

ویرایش شده توسط Amooei
لینک به دیدگاه

داداش صبر کن ارسال جنس از سایت آمازون به ایران برقرار بشه تمام این مشکلات حل میشه ,  سایت زومیت و دیجیاتو با آمازون مکاتبه داشتن , جوابی که گرفته بودن این بود که به زودی برقرار میشه

لینک؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ممکنه قیمت قدیم باشه جدیدا بروز نشده باشه ... بهتره ابتدا از درستی این قیمت اطمینان کنی بعد ...  :-?

اما جددا  جالبه از قیمت 512 پرو سامسونگ هم گرونتره یعنی...  :D

لینک به دیدگاه

درود

ممکنه قیمت قدیم باشه جدیدا بروز نشده باشه ... بهتره ابتدا از درستی این قیمت اطمینان کنی بعد ... :-?

اما جددا جالبه از قیمت 512 پرو سامسونگ هم گرونتره یعنی... :D

بعد چى؟ شما به من بگو الان كسى با همون بقول شما لينك قديمى و قيمت بروز نشده بخره، بعدش ميتونه درخواست كنه با توجه به قديمى بودن قيمت مابقى براش عودت شه؟
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعد چى؟ شما به من بگو الان كسى با همون بقول شما لينك قديمى و قيمت بروز نشده بخره، بعدش ميتونه درخواست كنه با توجه به قديمى بودن قيمت مابقى براش عودت شه؟

والا هنگام خرید اینترنتی همیشه ابتدا از موجودی کالا و درستی قیمت اون مطمعن شد بعد خرید کرد... سایت ها که یکی دوتا قلم جنس ندارند نمیشه هر روز چک کرد در نتیجه شما که خریداری اول مطمعن شو بعد خرید کن! بعد هم این سایت رو میدونم تا حالا اگه به این مشکل کسی مواجه شده پولش رو برگردونده ...!  ^_^

لینک به دیدگاه

درود دوستان گلم

وارد کننده این کالا شخص دیگریست همانطور که سایر دوستان فرمودن

و الان هم ناموجود شد تا مطمئن بشیم که باز به همین قیمته و یا تغییری در قیمتش ایجاد کردن یا نه

در این مورد یه مطلبی رو عرض کنم به شما و تمامیه دوستان

همیشه هر مجموعه , شرکت , سازمان و ... هدفهای خودش رو دنبال می کنه

روزی که لیون کامپیوتر شروع به کار کرد هدفش رو مشخص کرد و خدا رو شکر به بخش بزرگی  از اهدافش رسید و اون هم فروش کالا به تمام شهرهای ایران بوده و فکر می کنیم شهری در ایران نیست که ما اونجا کالا نفروخته باشیم .

پس تونستیم بازار هدفمون رو مشخص کنیم و در اون راستا قدمهایی برداشتیم و مهمتر از همه خدا رو شاکریم که توسط خود شما کاربران حمایت شدیم . @};-  و این بزرگترین افتخاریه ی که نصیب ما شده :)

--------------

دیدگاه ما نسبت به ورود امازون و فروشگاههای خارجی :

خیلی خیلی خوشحالم میشیم که این سایتها برای کشورمون کالا ارسال کنن و سالها تحریم و فشار به ملتمون ( منجمله خود ما , چون خیلی وقتها کاربران عزیز طوری صحبت می کنن که ما خارج از ایران داریم زندگی میکنیم , ورود ایران به بازارهای جهانی و بالعکس باعث بالا رفتن کیفیت زندگیمون میشه ) از ریشه سوزونده بشه . و هیچ گونه نگرانی از این بابت نداریم .

چوننننننننننننن : لیون کامپیوتر تونست ارزشهایی رو تولید کنه که هیچ وقت امازون و حتی گنده تر از اون هم نمیتونه بیاد روی اون ارزشها کار کنه . ما به کارهایی که در ایران داریم انجام میدیم افتخار میکنیم

-------------

وقتی درها باز بشه قیمتها هم اروزنتر میشه و وارد کننده های ایرانی حتما مراقب قیمتهای خودشون خواهند بود و اینجوری فشار روی ملت کمتر میشه .

در اصل فقط وارد کننده هایی که به دلیل عدم حضور رقبای قوی سودجویی میکنن دستشون بسته میشه و به نظر ما این اتفاق بسیار نیکویی هستش . @};-

-----------------------

دوستان ! ما جزو همین ملتیم و همینجا داریم زندگی میکنیم و امیدوارم که در کنار هم و با کمک هم به بالاترین نوع کیفیت در زندگی هامون برسیم :clapping:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

اصلاً موندم چه کسی این مورد رو به صاحب تاپیک پیشنهاد کرده

یا با چه دلیلی میخوان این مدل رو خرید کنند

وقتی سامسونگ نازنین با قیمت مناسب و بهترین کارایی در بازار هست

ممنون از جناب حسینی بابت پاسخگویی سریع @};-

لینک به دیدگاه

درود دوستان گلم

وارد کننده این کالا شخص دیگریست همانطور که سایر دوستان فرمودن

و الان هم ناموجود شد تا مطمئن بشیم که باز به همین قیمته و یا تغییری در قیمتش ایجاد کردن یا نه

در این مورد یه مطلبی رو عرض کنم به شما و تمامیه دوستان

همیشه هر مجموعه , شرکت , سازمان و ... هدفهای خودش رو دنبال می کنه

روزی که لیون کامپیوتر شروع به کار کرد هدفش رو مشخص کرد و خدا رو شکر به بخش بزرگی  از اهدافش رسید و اون هم فروش کالا به تمام شهرهای ایران بوده و فکر می کنیم شهری در ایران نیست که ما اونجا کالا نفروخته باشیم .

پس تونستیم بازار هدفمون رو مشخص کنیم و در اون راستا قدمهایی برداشتیم و مهمتر از همه خدا رو شاکریم که توسط خود شما کاربران حمایت شدیم . @};-  و این بزرگترین افتخاریه ی که نصیب ما شده :)

--------------

دیدگاه ما نسبت به ورود امازون و فروشگاههای خارجی :

خیلی خیلی خوشحالم میشیم که این سایتها برای کشورمون کالا ارسال کنن و سالها تحریم و فشار به ملتمون ( منجمله خود ما , چون خیلی وقتها کاربران عزیز طوری صحبت می کنن که ما خارج از ایران داریم زندگی میکنیم , ورود ایران به بازارهای جهانی و بالعکس باعث بالا رفتن کیفیت زندگیمون میشه ) از ریشه سوزونده بشه . و هیچ گونه نگرانی از این بابت نداریم .

چوننننننننننننن : لیون کامپیوتر تونست ارزشهایی رو تولید کنه که هیچ وقت امازون و حتی گنده تر از اون هم نمیتونه بیاد روی اون ارزشها کار کنه . ما به کارهایی که در ایران داریم انجام میدیم افتخار میکنیم

-------------

وقتی درها باز بشه قیمتها هم اروزنتر میشه و وارد کننده های ایرانی حتما مراقب قیمتهای خودشون خواهند بود و اینجوری فشار روی ملت کمتر میشه .

در اصل فقط وارد کننده هایی که به دلیل عدم حضور رقبای قوی سودجویی میکنن دستشون بسته میشه و به نظر ما این اتفاق بسیار نیکویی هستش . @};-

-----------------------

دوستان ! ما جزو همین ملتیم و همینجا داریم زندگی میکنیم و امیدوارم که در کنار هم و با کمک هم به بالاترین نوع کیفیت در زندگی هامون برسیم :clapping:

آقای حسینی من به شخصه مشکلی با مجموعه لیون ندارم و از سال 88-89 تا الان مشتری این مجموعه هستم , من مشکلم با وارد کننده و سیستم قیمت گذاری مسخره ی ایران هست که انشااله بعد از اومدن توزیع کننده های درست و حسابی شاید بتونن کاسب های ما رو هم مجبور کنن کمی انسانی تر معامله کنن , معامله فرایندی هست که هردو طرف از اون احساس رضایت کنن ولی در کشور ما فقط فروشنده باید احساس رضایت کنه , یکی از اقوام که متولد و مقیم خارج از کشور هست وقتی فهمید مثلا فلان گوشی رنگ مشکیش به خاطر داشتن درخواست بیشتر در کشورمون گرونتر هست برای سیستم قیمت گذاریمون اظهار تاسف کرد و کاملا هم حق داشت , در کل بحث زیاد هست ولی در محیط نوشتاری نمی گنجه , فقط اینکه خیلی ها به خاطر نبود رقیب درست و حسابی توی این مملکت خوب بارشون رو بستن البته به شکل غیر انسانی و حرام و حسابی گوش مردم رو بریدن , بزرگترین نمونش همین صنعت خودرو یا نظام بانکی و....

لینک به دیدگاه

با سلام

اصلاً موندم چه کسی این مورد رو به صاحب تاپیک پیشنهاد کرده

یا با چه دلیلی میخوان این مدل رو خرید کنند

وقتی سامسونگ نازنین با قیمت مناسب و بهترین کارایی در بازار هست

ممنون از جناب حسینی بابت پاسخگویی سریع @};-

سرى هاى جديد كه AMD زده كمى سريعتر ولى ارزانتر از مدلهاى سامسونگ و آديتا هستش، البته ارزونتريش در كشور ما بروز نميكنه!

بسيار بعيده كه سيستم داخل اجازه بده عدالت در فروش برپا شه حتى اگه تمام تحريمهاى مرتبط هم رفع بشه.

مثل هميشه فقط ميشه گفت اميدواريم

لینک به دیدگاه

آقای حسینی من به شخصه مشکلی با مجموعه لیون ندارم و از سال 88-89 تا الان مشتری این مجموعه هستم , من مشکلم با وارد کننده و سیستم قیمت گذاری مسخره ی ایران هست که انشااله بعد از اومدن توزیع کننده های درست و حسابی شاید بتونن کاسب های ما رو هم مجبور کنن کمی انسانی تر معامله کنن , معامله فرایندی هست که هردو طرف از اون احساس رضایت کنن ولی در کشور ما فقط فروشنده باید احساس رضایت کنه , یکی از اقوام که متولد و مقیم خارج از کشور هست وقتی فهمید مثلا فلان گوشی رنگ مشکیش به خاطر داشتن درخواست بیشتر در کشورمون گرونتر هست برای سیستم قیمت گذاریمون اظهار تاسف کرد و کاملا هم حق داشت , در کل بحث زیاد هست ولی در محیط نوشتاری نمی گنجه , فقط اینکه خیلی ها به خاطر نبود رقیب درست و حسابی توی این مملکت خوب بارشون رو بستن البته به شکل غیر انسانی و حرام و حسابی گوش مردم رو بریدن , بزرگترین نمونش همین صنعت خودرو یا نظام بانکی و....

درود دوست خوبم

اصلا چنین تصوری نکردم و خیالتون راحت باشه دوست خوبم @};- @};- @};-

معمولا وقتی ما توضیحاتی به صورت عمومی میدیم جهت پاسخگویی به کل بازدید کنندگان هستش و اگر مخاطب خاصی مد نظرمون باشه حتما با عنوان اسم اعلام میشه @};-

لینک به دیدگاه

وقتی درها باز بشه قیمتها هم اروزنتر میشه و وارد کننده های ایرانی حتما مراقب قیمتهای خودشون خواهند بود...

:-?

كليد رو بردار درو باز كن از دولار چه خبر برا اونم كليدى هست.... :cool:

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...