رفتن به مطلب

خرید سیستم جدید و به روز نیمه حرفه ای

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام در مورد انتخاب قطعات، با مشخصات زیر لطفا راهنمایی کنید.

ممنون

MB

Biostar TP55

دلیل انتخاب چون مادربورد الانم هم بایواستار TP45D2 A7 هست و در مجموع راضی ام و مشکلی نبوده

150ت

Cpu

Core i3 540

140ت

Ram

4gb

یا شایدم برای ddr3 بهتر باشه 6 گیگ بگیرم ؟

(در مورد ddr2 دوال چنل رو داریم، من یه چیزی در مورد تریپل چنل ، یعنی 3 تا ماژول داشته باشیم شنیدم که اگر واقعا میصرفه اونو بگیرم، ؟ )

VGA

Gigabyte HD5570 1gb ddr3

120ت

دلیل هم چون الان hd4670 دارم و بد نبوده !

البته الان club 3d دارم که خیلی با مارکش حال نکردم و تصمیم دارم مارک بهتری بگیرم :o

HDD 1 TB

DVD RW SATA

الان pioneer دارم که در مجموع خوبه ها، ولی احساس میکنم که صداش زیاده (تازه گرفتمش)

یه مارک خوب دیگه پیشنهاد بدید ممنون میشم

Power

Green میخوام بگیرم اما چی ؟ سری EU میخوام چون آقای حسینی گفت صداش کمه ، حالا چه واتی دوستان لطف کنن بگن

مانیتور هم w2261v ال جی دارم راضی ام، اگر گزینه بهتری نباشه از همین میگیرم

(lcd 120 هرتز الان تو بازار چیزی هست ؟)

راستی، خیلی علاقه دارم برای سیستم عامل (win7)، یه ssd بگیرم یه چیز مقرون به صرفه پیشنهاد بدید.ممنون !

موس هم یه چیزی که دست باهاش راحت باشه (ارگونومیک) چی هست ؟

کیبورد هم یه فراسو میخوا م که کلید کپی و پیست داشته باشه ;)

پ.ن خیلی لیست بلند بالاییه، ولی ممنون میشم ;)

لینک به دیدگاه

سیستمتون خوب است و ماردربرد و پردازنده خوبی انتخاب کردید و امکانات مادربرد هم مناسبه. فقط به چند تا چیز حواستون باشه.

- مادربردهای P55 فقط حالت dual-channel چینش رم رو ساپورت میکنن و چینش tripple-channle برای سوکت X58 است. همون 4 گیگ ( 2x2 GB) رو بگیرید تا در حالت دو-کاناله نسبشون کنید. اگر 3 تا ماژول بگیری dual-channel رو از دست میدی.

- من پیشنهاد میکن گرافیکو رو عوض نکن. این بیشتر شبیه side-grade هست تا upgrade و خیلی تفاوت نخواهی داشت . تنها چیزی که اضافه میشه دایرکت ایکس 11 هست که با قدرت اون کارت زیاد تو گیمها موفق عمل نمیکنه و ضعیف است ! 4670 رو بفرش و پولوش بزار رو 120 تومان و یک Geforece 450 GS بگیر که بسیار کارت خوبیه در اون رنج قیمت.

- هارد رو 1 ترابایت Samsung F3 بگیر و توجه کن که حتما سریال روش HD103SJ باشه . این سریعترین هارد یک ترابایت بازار است !

-برای رایتر من پیشنهاد میکنم samsung sata 24X بگیر . من در حال حاضر ازش دارم استفاده میکنم و سرعت خواندن و response time خوبی داره و صداش هم کمه . حالا بقیه ممکنه نظر دیگری داشته باشند.

- برای پاور همون مدل EU که اقای حسینی گفتن کاملا مناسبه . http://lioncomputer....product_id=3098 این برای سیستم شما مناسبه . البته بودجت بیشتر باشه یه قویترشم بگیری کلی جا برای ارتقا در اینده خواهی داشت.

-LCD 120mhz تو بازار خیلی کمه و من خودم CRT دیدم . خیلی فرقش زیاد نیست و پول الکی نده. من برای مانیتور 2262TQ رو پیشنهاد میکنم که با تجربه ای که داشتم کیفیت تصویرش یک خرده از اون مدل 2261v بهتره.

-برای SSD بگید بودجتون چقدره تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم !

-برای موس چقدر بودجه دارید ؟

کیبورد فراسو خیلی در موردش اطلاع ندارم و بقیه دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن.

------------------------------------------------------------

در اخر بگم شما با این بودجه میتونید یک سیستم 4 هسته ای از پلتفرم AMD ببندید که از دو هسته ای 540 در برنامها و خیلی بازیها که تعداد هسته های بالاتر ساپورت میکنن بهتر عمل میکنه. اگر خواستید یک سیستم AMD هم بهتون معرفی میکنم !

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

با تشکر از پاسخ شما سالار عزیز

چون میخوام سیستم فعلی:

MB : Biostar Tp43D2-A7

CPU : E5200

Ram : 2x2GB Team Group 800Mhz

VGA : 4670

1 HDD sata 500

1 DVDRW SATA - Pioneer

Power: Green GP430A

رو هم داشته باشم و کنارش میخوام یه سیستم جدید هم بگیرم ، باید یه کارت گرافیک بگیرم.

با توجه به نکته ای که شما گفتی، این چه طوره ؟

SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5

(سایتی سراغ دارید که دو مدل کارت گرافیک رو انتخاب کنیم و بنچمارکاشون رو بیاره تا با هم مقایسه کنیم ؟)

160ت

هارد رو چرا تو سایت سامسونگ زده ظرفیت 750GB ؟!

http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=507

ضمنا این هارد SATA3 هست،

اما مادربورد انتخابی من پشتیبانیش نمیکنه و فقط SATA2 داره...

اون dvdrw سامسونگ که گفتید اینه:؟

http://www.samsung.com/ca/consumer/office/optical-disk-drives/optical-disk-drives/SH-S243D/BEBE/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

سری EU بیشترین پاورش 530 هست، کم نمیشه ؟

سری US هم خیلی گرونه !

راستش چون تا حالا AMD نداشتم (چرا فکر کنم یه سری اون قدیم ندیما آتلون داشتم، اما تو سیستم های جدیدم منظورمه) برا همین یه کم اینرسی دارم.

اما اگر لطف کنید پیشنهاد بدید ممنون میشم، در هر حال اگر بشه با قیمت کمتری پرفورمنس بیشتری از AMD گرفت، چرا که نه...

مخصوصا که خودم هم دوست دارم سیستم بعدیم 4 هسته ای باشه، گرچه تو اینتل تفاوت قیمتش یه کمی (زیادی!) زیاد میشه.

موس معمولی میخوام، یعنی معمولی ترین ارگونومیک چیزی موجوده ؟ چون احساس میکنم با این موس فعلی (WOP-35PU) انگشت کوچیکه خیلی اذیت میشه !

راستی این الان اپتیکاله و میخوام لیزری بگیرم (تو سطوح بیشتری کارایی داره، درسته ؟)

برای ssd هم بودجه خیلی مطرح نیست، اما یه حداقلی که فعلا در حد یه win7 روش نصب کنم (ویندوز اصلیم رو اون باشه !)

یعنی احتمالا میشه یه 32 گیگ دیگه، درسته ؟

این king 100 تومنه، به درد میخوره ؟

King Spec SSD 32GB 2.5

(شرمنده،عجب پست بلند بالایی شد)

باقی بقایت drinks.gif

لینک به دیدگاه

با تشکر از پاسخ شما سالار عزیز

چون میخوام سیستم فعلی:

MB : Biostar Tp43D2-A7

CPU : E5200

Ram : 2x2GB Team Group 800Mhz

VGA : 4670

1 HDD sata 500

1 DVDRW SATA - Pioneer

Power: Green GP430A

رو هم داشته باشم و کنارش میخوام یه سیستم جدید هم بگیرم ، باید یه کارت گرافیک بگیرم.

با توجه به نکته ای که شما گفتی، این چه طوره ؟

SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5

(سایتی سراغ دارید که دو مدل کارت گرافیک رو انتخاب کنیم و بنچمارکاشون رو بیاره تا با هم مقایسه کنیم ؟)

160ت

هارد رو چرا تو سایت سامسونگ زده ظرفیت 750GB ؟!

http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=507

ضمنا این هارد SATA3 هست،

اما مادربورد انتخابی من پشتیبانیش نمیکنه و فقط SATA2 داره...

سری EU بیشترین پاورش 530 هست، کم نمیشه ؟

سری US هم خیلی گرونه !

موس معمولی میخوام، یعنی معمولی ترین ارگونومیک چیزی موجوده ؟ چون احساس میکنم با این موس فعلی (WOP-35PU) انگشت کوچیکه خیلی اذیت میشه !

راستی این الان اپتیکاله و میخوام لیزری بگیرم (تو سطوح بیشتری کارایی داره، درسته ؟)

drinks.gif

5750 در مقابل geforce 450 ضعیفتره . با اینکه تو یک رنج قیمت هستند . من خودم 450 دارم . کارت خیلی خوبیه . برادرم 5750 داره . به وضوح میشه فهمید که ضعیفتره . تو رزلوشنهای مساوی از هر دو تست گرفتم . 450 سرتر بود .

هارد هم اون مدلی که شما میگید نیست . همون 1 ترابایتی هست و sata2 . فعلا دنبال sata 3 رفتن به صرفه نیست . اکثر هاردهای موجود در بازار فقط از اتصال sata3 پشتیبانی میکنند . سرعتشون همون sata2 هست .

با سیستمی که گفتی میخوای ببندی 530 کافیه . اما اگر روزی بخوای ارتقا بدی و از cpu و گرافیک قویتری استفاده کنی ممکنه کم بیاره . من با همین cpu و کارت 5750 پاور 380 برای برادرم گذاشتم که کاملا کفایت میکنه . خودم هم پاور 535 دارم که حتی تا کارت 460 رو هم میکشه .

من موسهای A4tech رو پیشنهاد میکنم . لیزریهاش مدلهای خوبی داره . شیک و خوشدست و خوش قیمت . یه چرخی بزنی تو اینترنت پیدا میکنی . سایت لیون هم داره .

لینک به دیدگاه

مرسی hamed عزیز.... بله پاور 530 کافیه .

5750 کارت خوبیه ولی در حد 450 جیفورس نیست . 450 جیفورس با 5770 هم سطح است.

بله همون مدل رایتر است.

شما میزان بودجت رو به من بگو تا من بهترین سیستم AMD در اون رنج قیمت رو برات لیست کنم .

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...