رفتن به مطلب

خرید هارد برای آرشیو مشاوره و خرید

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان

قصد خرید دارم جهت آرشیو بندی عکس و فیلم های شخصی و یادگاری

دوستان عزیزم لطفا اگر میشه یک مشاوره و افر دهید برای خرید هارد از ظرفیت ١ تا 2 ترا و ترجیحا سری و پارت نامبر را هم اعلام فرمایید.

نظر شما برای

استفاده روی Pc برای ارشیو

سری بنفش چیست....

از هممه ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من خودم برای آرشیو اکسترنال 3.5اینچی استفاده میکنم که بتونم خاموش روشنش کنم و همیشه به سیستم وصل نباشه که یک درصد آسیبی ببینه. ولی بوت آپش خیلی کنده و هی باید بری پشت سیستم وصل کنی هی بکنی. ولی اینترنال برعکسه.

برای اینترنال گرین و بلو خوب جواب میده، سیگیت رو چون حرفه ای کار نکردم نظری نمیدم.

سری بنفش پیشنهاد نمیشه؛ جدای از اختلاف قیمتش، ساخته شده تا 24/7 روشن باشه (+ آپشن های نظارتی مثل ساپورت همزمان 32 تا دوربین بدون اختلال در ضبط و...) نه اینکه یه فیلم از روش نگاه کنی بعد بری دو روز دیگه بیای بهش اکسس کنی.

لینک به دیدگاه

اقویون کن هلپ می

من خودم برای آرشیو اکسترنال 3.5اینچی استفاده میکنم که بتونم خاموش روشنش کنم و همیشه به سیستم وصل نباشه که یک درصد آسیبی ببینه. ولی بوت آپش خیلی کنده و هی باید بری پشت سیستم وصل کنی هی بکنی. ولی اینترنال برعکسه.

برای اینترنال گرین و بلو خوب جواب میده، سیگیت رو چون حرفه ای کار نکردم نظری نمیدم.

سری بنفش پیشنهاد نمیشه؛ جدای از اختلاف قیمتش، ساخته شده تا 24/7 روشن باشه (+ آپشن های نظارتی مثل ساپورت همزمان 32 تا دوربین بدون اختلال در ضبط و...) نه اینکه یه فیلم از روش نگاه کنی بعد بری دو روز دیگه بیای بهش اکسس کنی.[/q

پولش موجود لا مهم

ولی برای 24* 7

گفتم جان سخت بخرم

لینک به دیدگاه

اپ بشه

ایا استفاده از هارد بنفش وسترن عقلانی هست.

آیا واقعا.... عقلانی است......

پول اصلا مهم نیست ارشیو بندی دیتا شخصی مهم که یک عمر بمونه واسم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظورم از 24/7 یعنی روشن بودن و در حال انجام کار در تمام ساعات هفتس.

یکی از دوستان بنفش خریده بود مشکل دیتکت داشت. شاید واقعا فقط تو DVR کار بکنه. نمیدونم.

ولی مهم نیست وقتی میگید پول هست آپشن های بهتری هم هست.

مثلا سری گلد که هنوز نیومده و احتمالا نخواهد اومد + 4 تراش باید 1.5 تومان اینا دربیاد.

اما بریم سر مشکل شما.

هیچ وسیله ای یک عمر برای ما کار نخواهد کرد به دلایل زیادی. این از این.

پس شما بیا دوتا هارد قرمز بخر و RAID1 بکن که بشه امنیت در امنیت. البته از لحاظ مشکلات سخت افزاری وگرنه که ویروس و اینارو نمیشه کاریش کرد. البته میشه در کنار این RAID1 یک اکسترنال هم کنار گذاشت. ولی خیلی دیگه تو هم میشه. اگه کیفیت برایتون تو اولویته، قرمز بگیرید.

لینک به دیدگاه

با سلام بنظر بنده ................

برو یه هارد وسترن بلو بخر عالی و کم صدا و با اطمینان هست ...

سیگیت هم عالیه من خودم دارم پول جمع میکنم یه 4 ترا بخرم چون سرعتش واقعا عالیه و کم صدا هم هست ..

http://lioncomputer.ir/product/6510/+%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF+%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86+%D8%A8%D9%84%D9%88+4+%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA+WD40EZRZ/

http://lioncomputer.ir/product/5420/Seagate+Surveillance+HDD+4TB+5900+RPM+64MB+Cache+SATA+6.0Gb%2Fs/

http://lioncomputer.ir/product/7716/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3+300+%D8%AA%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%A8%D8%A7+4+%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA/

توشیبا هم نمیدونم دقیق ولی بنظر باید ارزش خریده بالایی داشته باشه ...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...