رفتن به مطلب

مشکل سیستم تازه اسمبل شده خیلی مهمم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان امروز قطعات لیون به دستم رسید و خودم اسمبل کردم حالا یه مشکلی هست وقتی روشن میکنم سیستمو رو صفحه مانیتور هیچی نمیاد فقط یه جا فکر کنم مشکل هست اونم برق سی پیو که 12 ولت هست اونجا وصل نیس چون پاور اون سوکت رو نداره اولین باره اینطور میبینم عکس ها رو نگاه کنین ببینین مشکل از کجاس

کارت گرافیک واسش نخریدم چون سوکت انبورده روش گذاشتم نیومد تعجبه

ep616vjbff5u0g9lroft.jpg

0fe5wji9ylbxhtvjrdyd.jpg

k6enyms1k0w41h8a8yy4.jpg

5g719eex1px97j5ueces.jpg

خواهش میکنم کمکم کنید

ویرایش شده توسط *AHMAD*
لینک به دیدگاه

مدل پاورتون می فرمایید؟

ببینید وقتی سیستم رو روشن میکنید فن پردازنده شروع به گردش میکنه یا خیر

لینک به دیدگاه

رم ها درست جاخوردن ؟؟ یک بار کامل هر2 رم رو جدا کنین و دوباره سرجاش بزارین و مطمئن شین هر2 طرف هر2تا رم کامل داخل اسلات میرن ..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

برادر من برق سی پیو وصل نکردی

برقش همون 4پین + 4 پینه!

post-18285-0-20669300-1463686009_thumb.jpg

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

برادر من برق سی پیو وصل نکردی

برقش همون 4پین + 4 پینه!

1.jpg

خب عکساشو گذاشتم . الان عکسی گذاشتم فقط این پینا هستن

پین مخصوص سی پیو نیستش یعنی پاور اصلا ندارتش

مدل پاورتون می فرمایید؟

ببینید وقتی سیستم رو روشن میکنید فن پردازنده شروع به گردش میکنه یا خیر

پاور کورسیر 450 وات . بله فن پردازنده روشن میشه

ویرایش شده توسط *AHMAD*
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

خب عکساشو گذاشتم . الان عکسی گذاشتم فقط این پینا هستن

پین مخصوص سی پیو نیستش یعنی پاور اصلا ندارتش

پاور کورسیر 450 وات . بله فن پردازنده روشن میشه

دارم تو عکسا میبینم همون 4 پین + 4 پین هستش ، سی پی یو شما کم مصرفه فقط یه 4 پین میخوره ، همونو بزن حل میشه

راستی مشخصات کامل سیستم اول بزار

فن پردازنده هم از برق مادربرد تغذیه میکنه و وصله بهش ، واسه همین خاطر روشن میشه

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

اون سوکت 12 ولت که شما وصل نکردی کارش تغذیه پردازندست :D

توی عکسی که از کانکتورهای پاور گذاشتین من یه 4+4 میبینم که یکی از اینا باید وصل بشه به مین

(بعضی از مین ها دو تا 4 پین میخورن و برای همکینه که توی اکثر پاور ها دوتا 4 پین دارن)

لینک به دیدگاه

دارم تو عکسا میبینم همون 4 پین + 4 پین هستش ، احتمال مسدم سی پی یو شما کم مصرف باشه فقط یه 4 پین میخوره ، همونو بزن حل میشه

راستی مشخصات کامل سیستم اول بزار

فن پردازنده هم از برق مادربرد تغذیه میکنه و وصله بهش ، واسه همین خاطر روشن میشه

سی پی یو i5 6400 و رم هم 8 گیگ ddr4 مادربرد که مدلش معلومه و هارد یک ترابایت سیگیت. خب مشکل اینجاس که اصلا واردش نمیشه اون پین ها

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سی پی یو i5 6400 و رم هم 8 گیگ ddr4 مادربرد که مدلش معلومه و هارد یک ترابایت سیگیت. خب مشکل اینجاس که اصلا واردش نمیشه اون پین ها

دقت کن به جهت پین ها یکیش باید جا بخوره

مشکلت هم از همونه

لینک به دیدگاه

دقت کن به جهت پین ها یکیش باید جا بخوره

مشکلت هم از همونه

درست شد ممنون از راهنماییت این 4 پین به هم چسبیده بودن اصلا خیلی سفت بود بعد جداشون کردم وصلش کردم درست شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درست شد ممنون از راهنماییت این 4 پین به هم چسبیده بودن اصلا خیلی سفت بود بعد جداشون کردم وصلش کردم درست شد

:) @};-

لینک به دیدگاه

الان مشکل دیگ پیش اومده میخوام نصب ویندوز کنم هارد رو شناسایی نمیکنه ای بابا همه چیش وصله

لینک به دیدگاه

هم کابل ساتا و هم کابل برق رو به هارد وصل کردی دیگه ؟

لینک به دیدگاه

هم کابل ساتا و هم کابل برق رو به هارد وصل کردی دیگه ؟

اره همشو چک کردم

تو BIOS هارد رو شناخته؟

رفتم قسمت تنظیمات مادربرد رو هارد نوشته n/a
لینک به دیدگاه

:D

داستان داریاا !! 
کابل ساتا رو غوض کن 

:) @};-

میخواستم 4+4 رو بگم که دیدم شما گفتی :D

لینک به دیدگاه

کابل ساتا رو وصل کن به یه سوکت دیگه ( از اولی شروع کن )

اگه نشد شاید با تعویض کبل درست شد 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان مشکل دیگ پیش اومده میخوام نصب ویندوز کنم هارد رو شناسایی نمیکنه ای بابا همه چیش وصله

برق هاردو وصل کردی مطمئن شو که چفته

کابلو عوض کن ، بایوس هم آپدیت کنی بد نیست

لینک به دیدگاه

برق هاردو وصل کردی مطمئن شو که چفته

کابلو عوض کن ، بایوس هم آپدیت کنی بد نیست

ممنون بازم به لطفت حل شد سه بار کیس رو باز بسته کردم چند بار کابل رو چک کردم اولین بار به خاطر اسمبل لق شده بود بازمفشارش دادم جا افتاد دومین بار که کیس بستم و داخل کیس رو تر تمیز کردم بازم کابلش در رفته بود و اخرین بار باید توسط بایوس شناسایی میشد. کیس دیپ کول کندومن اصلا برای یه اسمبل حرفه ای ساخته نشده . دو ساعت وقتمو گرفت تا یک کیس حرفه ای اسمبل شده بشه مشکلش اینه که فضا از کنار برای مرتب کردن کابل کم داره. به نظرم کیس گرین 3 پلاس وایپر بهترین گزینه هس این کیس دیپ کول دوکاس رو هم ندیدم از نزدیک ولی میگن خوبه

لینک به دیدگاه

ممنون بازم به لطفت حل شد سه بار کیس رو باز بسته کردم چند بار کابل رو چک کردم اولین بار به خاطر اسمبل لق شده بود بازمفشارش دادم جا افتاد دومین بار که کیس بستم و داخل کیس رو تر تمیز کردم بازم کابلش در رفته بود و اخرین بار باید توسط بایوس شناسایی میشد. کیس دیپ کول کندومن اصلا برای یه اسمبل حرفه ای ساخته نشده . دو ساعت وقتمو گرفت تا یک کیس حرفه ای اسمبل شده بشه مشکلش اینه که فضا از کنار برای مرتب کردن کابل کم داره. به نظرم کیس گرین 3 پلاس وایپر بهترین گزینه هس این کیس دیپ کول دوکاس رو هم ندیدم از نزدیک ولی میگن خوبه

خدا رو شکر که مشکلتون حل شد.

اسمبل سریع و تمیز بیشتر  به مهارت خودتون بستگی داره.

البته دوکاس به خاطر فضای بیشتر برای مخفی کردن اسلیو ها و کابل ها ، کار کردن باهاش به مراتب راحت تره.

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

رم ها درست جاخوردن ؟؟ یک بار کامل هر2 رم رو جدا کنین و دوباره سرجاش بزارین و مطمئن شین هر2 طرف هر2تا رم کامل داخل اسلات میرن ..

بله من هم با ایشون موافقم. یک بار برای خودم همین مشکل پیش اومده بود به همین صورت حل شد.

لینک به دیدگاه

دوستان یک مشکل دیگه پیش اومده اون 4 پین هست من خوب جا انداختم و دادم به دوستم چون مال خودش بود خودش بردش بعد یه خورده خواسته تمیز تر بشه اسمبل بعد اون 4 پین رو دو پینش گذاشته تو منبع تغذیه سی پی یو و دو پین خالی بوده بعد کامپیوتر روشن میشه همه چی خوبه ولی روشن خاموش میشه بعد از 4 یا 3 دقیقه الان نصب ویندوز کردم هیچ اتفاقی نیفتاد 1 ساعت روشن بود خاموش نشد ولی کافیه برم تو برنامه مثل اهنگ سازی fl studio یا هر برنامه ای حتی مثل ورد خاموش روشن میشه

بقیه سیم کشی اینجور چیزا رو دیدم همش دست نخورده فقط این یه نادانی به خرج داده اینطور شد به نظرتون سی پی یو مشکل دار شده ؟ دماش خیلی پایین و عادی.

فقط کافیه وارد اینطور برنامه هایب بشم روشن خاموش میشه

به نظرتون مشکل از کجاست ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...