رفتن به مطلب

مشکل سیستم تازه اسمبل شده خیلی مهمم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دو پین شده ؟! یعنی چی ؟ یکم بیشتر توضح میدی ؟

ببینید تغذیه سی پی یو یه سوکت 4 پین بالاشه بعد دوستم اومد این 4 پین مال پاور هست نفهمیده فقط دو پینش وارد اون سوکته کرده عکس گذاشتم از سوکت 4 پین تغذیه حالا نمیدونم مشکل از کجاست خاموش روشن شدن سیستم چون اون 4 پین رو به طور کامل جا انداختم ولی بازم بعد از چند دقیقه خاموش روشن میشه .

یه سوال برق کافی به سی پی یو نرسه چی میشه سی پی یو خراب میشه ؟ یا ضعیف؟

لینک به دیدگاه

میتونه خراب بشه ولی وقتی خراب بشه که دیگه سیتسم نباید بالا بیاد ، اگه 4 پین رو درست کرده باشی و هنگام اجرای نرم افزار ارور میده ، احتمالا مشکل از چیز دیگه ای هم میتونه باشه 

لینک به دیدگاه

اینم یه عکس از فیش های پاور ریستارت گذاشتم ببینید جهتاش درستن ؟ به نظرم مشکلی ندارن چون دقیق کار میکنن

tm8iqeuhy5y8vmz6hbvc.jpg

میتونه خراب بشه ولی وقتی خراب بشه که دیگه سیتسم نباید بالا بیاد ، اگه 4 پین رو درست کرده باشی و هنگام اجرای نرم افزار ارور میده ، احتمالا مشکل از چیز دیگه ای هم میتونه باشه

والا درست جا انداختم هنگام اجرا نرم افزار بعد از چند ثانیه خاموش روشن میشه ولی اگر هیچ کاری نکنم خاموش نمیشه نمیدونم مشکل از کجاس

میگم این که یه پینش تو خالیه مشکلی نداره ؟

tkg5rxno3u38hzd5ab2c.jpg

اینم یه عکس گذاشتم از دما عجیبه روی 70 به بالا قفله تا 91 در جه در حالی که هیچ نرم افزاری چیزی نصب نکردم فقط درایو های مادربرد هست همین خمیر سیلیکون هم کامل واسش گذاشتم

e7xdv9mi71qr179cp7pz.jpg

ویرایش شده توسط *AHMAD*
لینک به دیدگاه

این دما نیست که 

این نمودار میزان فعالیت پردازنده رو نشون میده که در حالت بیکاری این مقدار غیرعادی هست و قطعا یه چیزی داره از منابع سیستم استفاده میکنه 

تو همین تسک منجر برو به تب procces 

تیک show all procces رو بزن 

و عکس از تمام پروسه ها آپلود کنن ببینم چیه

اون کابل هم اگه سیمی از پشت پین ها بیرون نزده باشه و سیم خالی اون پشت باز نمودن باشه پس مشکلی نداره

اون پین های کیس رو درست جا زدی ؟

چون روی اون قسمت که نوشته اسپیکر ! الان کلید های روی کیس درست کار میکنن ؟ نمایشگر کیس درست کار میکنه ؟

لینک به دیدگاه

این دما نیست که

این نمودار میزان فعالیت پردازنده رو نشون میده که در حالت بیکاری این مقدار غیرعادی هست و قطعا یه چیزی داره از منابع سیستم استفاده میکنه

تو همین تسک منجر برو به تب procces

تیک show all procces رو بزن

و عکس از تمام پروسه ها آپلود کنن ببینم چیه

اون کابل هم اگه سیمی از پشت پین ها بیرون نزده باشه و سیم خالی اون پشت باز نمودن باشه پس مشکلی نداره

اون پین های کیس رو درست جا زدی ؟

چون روی اون قسمت که نوشته اسپیکر ! الان کلید های روی کیس درست کار میکنن ؟ نمایشگر کیس درست کار میکنه ؟

نوشته اسپیکر ولی مال اسپیکر نیست چون اینا رو درست وصل کردم همشون خوب کار میکنن هم ریستارت هم و هم استارت همه درست کار میکنن فقط وقتی کامپیوتر دو دف خاموش روشن کنه کامپیوتر روشن میشه ولی تصویری دیگ رو مانیتور نمیاد باید از پشت پاور خاموشش کنم تا 3 الی 4 دقیقه وقتی روشنش میکنم دوباره تصویرش میاد بالا.

دیگ واقعا نمیدونم چکار کنم. همه چیزیش وصله کامل کامل

لینک به دیدگاه

سلام

ی توصیه میکنم

سیستم رو ببر پیش ی حرفه ای بگو ویندوز بریزه  و دوباره اسمبل کنه

اینطوری که شما برق رو جابه جا وصل میکنی فکر کنم هفته دیگه باید با کیس بری یکی دیگه اسمبل شده بخری

ضمنا ریست شدن 3  دلیل داره در مورد شما ( یکی دمای سی پی یو - یکی نداشتن خمیر درست زیر سی پی یو-درست جا نخوردن فن روی سی پی یو)

موفق باشی

ویرایش شده توسط alihoo
لینک به دیدگاه

نوشته اسپیکر ولی مال اسپیکر نیست چون اینا رو درست وصل کردم همشون خوب کار میکنن هم ریستارت هم و هم استارت همه درست کار میکنن فقط وقتی کامپیوتر دو دف خاموش روشن کنه کامپیوتر روشن میشه ولی تصویری دیگ رو مانیتور نمیاد باید از پشت پاور خاموشش کنم تا 3 الی 4 دقیقه وقتی روشنش میکنم دوباره تصویرش میاد بالا.

دیگ واقعا نمیدونم چکار کنم. همه چیزیش وصله کامل کامل

عکسی که ازت خواستم رو آپلود کن

لینک به دیدگاه

یادمه زیر فاکتور همه مغازه ها میزنن قطعات به غیر همکار و تحصیلدار فروخته نمیشه

دوست عزیز اگر بلد کار هستید که هیچ ولی اگر نمیدونید مشکل چیه بهتره به آدم کارش بسپرید اینطور که شما پیش میرید سخت به نتیجه میرسید

لینک به دیدگاه

یادمه زیر فاکتور همه مغازه ها میزنن قطعات به غیر همکار و تحصیلدار فروخته نمیشه

دوست عزیز اگر بلد کار هستید که هیچ ولی اگر نمیدونید مشکل چیه بهتره به آدم کارش بسپرید اینطور که شما پیش میرید سخت به نتیجه میرسید

اره اینم نوشته زیر فاکتورش مشکل اینجاست تو شهرمون کار بلد نیس
لینک به دیدگاه

اره اینم نوشته زیر فاکتورش مشکل اینجاست تو شهرمون کار بلد نیس

برای رسیدن به نتیجه کامل بهتره به فروشگاه لیون بسپرید مشکلتون رو! سریع به نتیجه میرسید

شاید مشکلی تو قطعه ای هست که از این قبیل موارد پیش میاد و به ندرت دیده میشه و شانسیه

لینک به دیدگاه

برای رسیدن به نتیجه کامل بهتره به فروشگاه لیون بسپرید مشکلتون رو! سریع به نتیجه میرسید

شاید مشکلی تو قطعه ای هست که از این قبیل موارد پیش میاد و به ندرت دیده میشه و شانسیه

اخه متاسفانه من تو شهر دیگه ای هستم

لینک به دیدگاه

شما اگه تجربه اسمبل از قبل داشتید که هیچ وگه نه به نظرم اشتباه کردید باید از اول میدادید دست لیون کامپیوتر اسمبل کنه الانم دنیا به اخر نرسیده سیستم رو همونطوری که ارسال شده بفرستید تهران تا مشکل رو حل کنن و نتیجش هم در تاپیک اعلام کنید

لینک به دیدگاه

الان سیستم رو تست کردم تا یک ساعت بیست دقیقه روشن موند و خیلی باهاش کار کردم اعم از نصب برنامه و کار با برنامه هایی که از سی پی یو کار میکشن درجه اشغالی از 0 تا 34 بود وقتی سیستم بیکار بود رو 0 الی 2 بود وقتی باهاش کار میکردم از 12 تا 32 بود و بعد از اون مدت زمانی که گفتم خاموش و روشن شد و بعد وارد صفحه دسکتاپ شدم بازم هر 3 دقیقه یه ریستارت میشه . به نظرتون مشکل از بایوس سی پی یو نیست؟

اینم عکس

hax6v0z0dmsc1g97b8cs.jpg

شما اگه تجربه اسمبل از قبل داشتید که هیچ وگه نه به نظرم اشتباه کردید باید از اول میدادید دست لیون کامپیوتر اسمبل کنه الانم دنیا به اخر نرسیده سیستم رو همونطوری که ارسال شده بفرستید تهران تا مشکل رو حل کنن و نتیجش هم در تاپیک اعلام کنید

من قبلا سابقه اسمبل داشتم فقط این موردی در مورد منبع تغذیه سی پی یو بود که پاور 4+4 بود بعد وصلش کردم بعد شروع به نصب ویندوز و غیره کردم و اصلا خاموش نمیشد تا دادم به این دوستم برای خودش بود خواست کابل منبع تغذیه سی پی یو رو جابه جا کنه حواسش نبوده دو پین داخل سوکت منبع تغذیه شده و دوپین دیگش بیرون از منبع تغذیه و کار باهاش میکرده اصلا خاموش نمیشده و بعد صبح باهاش کار کرد اینطور بهش شد الان من تست کردم تا 1 ساعت بیست دقیقه خاموش نشد ولی بعدش شد اگر مشکل تو فروم درس نشد میفرستم لیون ببینن چشه فعلا اینجا دوستان راهنمایی بکنن

لینک به دیدگاه

من قبلا سابقه اسمبل داشتم فقط این موردی در مورد منبع تغذیه سی پی یو بود که پاور 4+4 بود بعد وصلش کردم بعد شروع به نصب ویندوز و غیره کردم و اصلا خاموش نمیشد تا دادم به این دوستم برای خودش بود خواست کابل منبع تغذیه سی پی یو رو جابه جا کنه حواسش نبوده دو پین داخل سوکت منبع تغذیه شده و دوپین دیگش بیرون از منبع تغذیه و کار باهاش میکرده اصلا خاموش نمیشده و بعد صبح باهاش کار کرد اینطور بهش شد الان من تست کردم تا 1 ساعت بیست دقیقه خاموش نشد ولی بعدش شد اگر مشکل تو فروم درس نشد میفرستم لیون ببینن چشه فعلا اینجا دوستان راهنمایی بکنن

الان شما 4 پین زدی به سی پیوت؟ یا همون 2 پین زدین. اون 2 پیک کمکی 6پین کارت گرافیکه.

post-19890-0-52618900-1464594685_thumb.jpg

این 4+4برای cpu هست که تو بعضیا از هم جدا میشه. از هم هم جدا نشد مهم نیست 4تاشو جا بزنین. دما رو هم با برنامه hwmonitor چک کنین ببینین دما مشکلی نداشته باشه

post-19890-0-47384500-1464595102_thumb.jpg

در این عکس . کاملا معلومه فن cpu رو بد جا زدین و فن تو جاش لق میزنه

و یه توصیه من به شما. اون دفترچه ای که تو جعبه هر محصولی هست واسه اینکه بخونیش و این اشتباهاتو نکنی.

شما راحت میتونی به سیستمت صدمه بزنی و هزینه بزاری پشت دستت.

من یا هر کسی که بارها سیستم اسمبل کرده ایم بازم یه سر به دفتر چه  راهنماش میزنیم. 

الان من شک دارم شما قبل اینکه مادربرد رو ببندبن اسپیسر هارو بستین بعد مادربرد رو گذاشتین تو کیس یا نه

لینک به دیدگاه

الان شما 4 پین زدی به سی پیوت؟ یا همون 2 پین زدین. اون 2 پیک کمکی 6پین کارت گرافیکه.attachicon.gif0fe5wji9ylbxhtvjrdyd.jpg

این 4+4برای cpu هست که تو بعضیا از هم جدا میشه. از هم هم جدا نشد مهم نیست 4تاشو جا بزنین. دما رو هم با برنامه hwmonitor چک کنین ببینین دما مشکلی نداشته باشه

attachicon.gifep616vjbff5u0g9lroft.jpg

در این عکس . کاملا معلومه فن cpu رو بد جا زدین و فن تو جاش لق میزنه

و یه توصیه من به شما. اون دفترچه ای که تو جعبه هر محصولی هست واسه اینکه بخونیش و این اشتباهاتو نکنی.

شما راحت میتونی به سیستمت صدمه بزنی و هزینه بزاری پشت دستت.

من یا هر کسی که بارها سیستم اسمبل کرده ایم بازم یه سر به دفتر چه  راهنماش میزنیم. 

الان من شک دارم شما قبل اینکه مادربرد رو ببندبن اسپیسر هارو بستین بعد مادربرد رو گذاشتین تو کیس یا نه

درستشون کردم مال فن سی پی یو من اول سی پی یو رو گذاشتم رو مادربرد بعد فن هم روش نصب کردم بعد مادربرد رو نصب کردم تو کیس این عکسی رو که میبینید سی پی یو در اورده بودم دوباره جا انداختم گفتم نکنه بد جا انداخته شده بعد درستش کردم الان هیچ لقی نداره نمیدونم اساس مشکلش از کجاس. اتفاقل من دفترچه محصول رو میبینم فقط یه سوال چرا اون مکان قرار گیری فیش های پاور و ریستارت و... به اسم اسپیکر هک شده و دوم این که این فیشا ببینید درست جا انداخته شده ؟ به نظرم درست جا انداخته شده چون همشون کار میکنن

ببیند همو 4 پین رو کامل زدم ولی دوستم برد خواست کابل رو به طور تمیز تری اسمبل بکنه بعد این 4 پین فقط دو پینش داخل شده ولی گفت سیستم تا چند ساعت کار میکرد بعد خاموش کرده و صبح بلند شده دیده که کامپیوتر ریست میشه بعد از چند دقیقه اورد پیش من که دیدم درست جا ننداخته بود پین رو منم جا انداختم ولی بازم ریست میشد تا امروز روشنش کردم و نصب ویندوز کردم 7 تا یک ساعت بیست دقیقه روشن بود و بعد ریست شد دوباره اومد بالا این دف هر 3 دقیقه ریست میشه. الان عکس دما رو میزارم

لینک به دیدگاه

فقط یه سوال چرا اون مکان قرار گیری فیش های پاور و ریستارت و... به اسم اسپیکر هک شده و دوم این که این فیشا ببینید درست جا انداخته شده ؟ به نظرم درست جا انداخته شده چون همشون کار میکنن

اگه دقت کنی میبینی اون اسپیکر که نوشته زیرشم یه فلش یا پیکان زده که اون 4 پین اسپیکر هست.

اگه کلید ریست و پاور و led های جلوی کیست درست کار میکنه پس مشکلی نداره.

باید ببینی چی باعث ریست شدن میشه. دما رو چک کردی؟ سیم برقت اتصالی نداره که جریان قطع و وصل بشه؟رما رو خوب جا زدی ؟

لینک به دیدگاه

من بردم پیش یه مهندس که معتبر بود دادم دستش گفت همه چی خوب اسمبل شده همشو تست کرد حتی دمای سی پی یو همه چی خوب بود تا 2 ساعت کار کرد بازم خاموش کرد گفت این یه نقطه کور داره. خودشم هر چی تست کرد اصلا اشکالی ندید فقط یه احتمال داد در مورد نوسانات برق. ولی خودش گفت خودش یه هفته پیش همچین سیستمی بسته بود بعد همین مشکل داشت گفت تا یک هفته دست من بود هی اپدیت بایوس و دست کاری توش کرد تا درست شد. گفت معلوم نیس چشونه.

به نظرتون چی کار کنم ؟

لینک به دیدگاه

احمد آقا الان دقیقا مشکلت چیه ؟

4 پین پردازنده رو به مادربرد وصل کردی ؟ اشتباهی برق گرافیک رو که 6+2  هست رو وصل نکنی ...

الان فقط مشکلت اینه که هر 3 دیقه خاموش میشه ؟ اگه اینجوری باشه یعنی پردازنده داغ شده که یعنی یا پردازنده جریان زیاد میکشه و یا اینکه فن به پردازنده نچسبیده ... خمیر زدی ؟

لینک به دیدگاه

احمد آقا الان دقیقا مشکلت چیه ؟

4 پین پردازنده رو به مادربرد وصل کردی ؟ اشتباهی برق گرافیک رو که 6+2 هست رو وصل نکنی ...

الان فقط مشکلت اینه که هر 3 دیقه خاموش میشه ؟ اگه اینجوری باشه یعنی پردازنده داغ شده که یعنی یا پردازنده جریان زیاد میکشه و یا اینکه فن به پردازنده نچسبیده ... خمیر زدی ؟

نه بابا 4 پین رو که خوب جا زدم حتی روش نوشته مخصوصا cpu فرق ها رو تشخیص میدم فقط دوباره دارم میگم من کامل بسته بودم دادم به دوستم . بعد دوستم وسوسه شد خواست اسمبل تمیزتره بکنه دوباره کابل بندی کرد بعد 4 پین که مخصوص پردازنده هست فقط دو پینش داخل منبع تغذیه سی پی یو داخل شده بود اون دو پین دیگش بیرون بود . خمیر هم روش گذاشتم فن پردازنده هم دقیق وصل کردم چون بردم پیش مهندس هم چک کرد گفت خیلی خوب اسمبل کردی دمای سی پی یو چک کردیم خیلی طبیعی بود فقط مشکل اینجاست گاهی اوقات تا مرز 2 ساعت میره بعد ریست میشه دیگ بعد از اون هر 3 مین ریست میکنه . دیگ واقعل کلافه شدم به نظرت مشکل از همون اشتباهی که دوستم کرد نیست ؟ ولی با این که 4 پین فقط نصفش داخل منبع تغذیه سی پی یو بود رفیقم میگفت تا 3 ساعت کار میکرد و صبح دوباره روشنش کرده دیده ریست میشه.

الان نمیدونم مشکل از کجاس یه مشکل اساسی داره

لینک به دیدگاه

کسی راهنمایی نمیکنه؟

دوست عزیز راهنمایی از راه دور و بدون دسترسی به سیستم واقعا مشکله

ببینید روی اتصالات پاور دقیقا نوشته مربوط به چه قسمتی هست مثلا عکس زیر را ببینید اون کابل که با PCI-E مشخص شده مربوط به کارت گرافیک هست

مطمئن شوید که کابلها دقیق متصل شدن مثلا یک جا نوشته بودین ( بعد 4 پین که مخصوص پردازنده هست فقط دو پینش داخل منبع تغذیه سی پی یو داخل شده بود اون دو پین دیگش بیرون بود .)

این موارد را جدی بگیرید در غیر اینصورت ممکنه به سیستمتون صدمات جبران ناپذیری وارد بشه و مشکلات متعدد پیدا کنه

orginal_1387185554_VS450%20-%2002.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز راهنمایی از راه دور و بدون دسترسی به سیستم واقعا مشکله

ببینید روی اتصالات پاور دقیقا نوشته مربوط به چه قسمتی هست مثلا عکس زیر را ببینید اون کابل که با PCI-E مشخص شده مربوط به کارت گرافیک هست

مطمئن شوید که کابلها دقیق متصل شدن مثلا یک جا نوشته بودین ( بعد 4 پین که مخصوص پردازنده هست فقط دو پینش داخل منبع تغذیه سی پی یو داخل شده بود اون دو پین دیگش بیرون بود .)

این موارد را جدی بگیرید در غیر اینصورت ممکنه به سیستمتون صدمات جبران ناپذیری وارد بشه و مشکلات متعدد پیدا کنه

orginal_1387185554_VS450%20-%2002.jpg

اونا رو درست کردم فقط امروز یه کاری کردم

یکی از رم ها رو اوردم بیرون بعد روشنش کردم 3 دف خاموش شد و تا 4 ساعت کار کرد دیروز هم بدون خاموش کردن اینطور شد یه ضرب کار کرد ولی وقتی رم رو میزارم بعد از مدتی خاموش میکنه احساس میکنم از رمه باشه. ولی بازم تست میکنم. نظر شما چیه

لینک به دیدگاه

اونا رو درست کردم فقط امروز یه کاری کردم

یکی از رم ها رو اوردم بیرون بعد روشنش کردم 3 دف خاموش شد و تا 4 ساعت کار کرد دیروز هم بدون خاموش کردن اینطور شد یه ضرب کار کرد ولی وقتی رم رو میزارم بعد از مدتی خاموش میکنه احساس میکنم از رمه باشه. ولی بازم تست میکنم. نظر شما چیه

مادربوردتون تا 32 گیگ رم DDR4 2133 MHz ساپورت میکنه.

مدل دقیق رم هاتون چیه ؟

لینک به دیدگاه

مادربوردتون تا 32 گیگ رم DDR4 2133 MHz ساپورت میکنه.

مدل دقیق رم هاتون چیه ؟

مدل اینه

http://lioncomputer.ir/product/6787/رم+جی+اسکیل+Ripjaws+4+8GB+4GBx2+2666Mhz+CL15+DDR4/

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل رو حل کردم متاسفانه یه انتی ویروس روی دی وی دی مادربرد بود نورتون بعد اونو نصب کردم گه گاهی پیغام ارور میداد خاموش روشن میشد از وقتی که پاکش کردم دیگ کامپیوتر اصلا خاموش روشن نمیکنه. در نتیجه مشکل نرم افزاری داشت .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...