رفتن به مطلب

کدام نسخه از بازیه که تمام DLC ها و آپدیتهارو داخل خودش داره ؟

mostafajan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

کدام نسخه از بازیه که تمام DLC ها و آپدیتهارو داخل خودش داره و نیازی نیست تا جداگونه دانلود و نصب بشن ؟

چطور پیداشون کنم و چی باید سرچ کنم ؟ نسخه های کم حجمشونو میخوام

آیا برای امدن همچین نسخه هایی باید حداقل شیش ماه تا یک سال از آمدن بازی بگذره ؟

این لینکو ببینید :

http://daydl.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-assassins-creed-syndicate-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-pc/

یه نسخه FitGirl توش هست که تمام اپدیتها و DLC هارو داره ولی سوالم اینه که اپدیتای جدیدتری که میادو چجوری میتونم بهش اضافه کنم چون گویا اپدیتا و DLC های نسخه FitGirl مخصوص خودشه و نمیشه اپدیت نسخه Codex یا Reloaded روش نصب کرد .

درست میگم یا میشه اپدیتای دیگرو هم روی FitGirl یا CorePack نصب کرد

یه سوال دیگه که داشتم اینه که ایرادات نسخه های FitGirl  و CorePack بجز حذف زبانهای غیر انگلیسی و کاهش کیفیت فایلهای ویدئویی و صوتی چه معایب دیگه نسبت به نسخه های Codex  و Reloaded داره ؟

یه سوال دیگم داشتم چطور میتونم اپدیتها و DLC های مخصوص نسخه های FitGirl و CorePack پیدا کنم ؟ سایت مخصوص دارن ؟ فایل تورنت هم اگه باشه ایرادی نداره .

فایل تورنتشونم اگه بتونم گیر بیارم عالیه ولی نسخه کم حجمشون

متشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

فکر کنم بازی های همراه dlc اسمشون رو میزارند complete edition ...و وقتی عرضه میشه این نسخه که همه dlc ها رو عرضه کردند و دیگه بازی ساختش تمومه کاملا... برای بازی هایی که 1-2 تا dlc ازش فقط اومده و هنوز ادامه داره معمولا جداگانه باید دانلود کرد و ریخت روی نسخه اولیه بازی !  :-?

در این لینک هم چندین نسخه از بازی رو گذاشته، یکیش نوشته نسخه کامل بهمراه تمام dlc ها یکیشم نسخه اولیه هست dlc ها رو دنبالش گذاشته ...  حالا جهت دانلود کردن از خود اون سایت باید بپرسی احتمالا که نسخه فیت گرل با همه dlc ها واقعا همه dlc هاست یا نه یکی دوتاش جا مونده جداگانه باید بگیری دوباره  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

والا دیگه الان بعد نسخه کومپلت چنتا نسخه میاد نسخه سال هست پرمیوم هست وچندین نسخه دیگه 

شما اسم بازی بگو می خوایی بگو مانسخه کامل به شما می گیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

تا جایی که می دونم این بازی رو اگه نسخه ایش رو که DLC dreadful crimes رو داره(آخرین دی ال سی عرضه شده هستش) بگیری اصولا همه DLC هایی رو که تا به حال اومده داره.. چون معمولا سایتهای خارجی که برای دانلود میذارن که سایت های ایرانی هم از اونها بر می دارن DLC های قبلی رو در بازی قرار میدن و وقتی DLC جدید هم میاد بهش اضافه میکنن و ری-پکر ها هم معمولا از اول بازی رو به همراه همه DLC ها ریپک میکنن 

اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن  @};-

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من میدنم .

نسخه های مثل کمپلت ادیشن ( complete edition ) ، گولد ( gold ) و نسخه سال ( game year edition ) عموما نسخه های کامل هستند همراه با تمام آپ ها و دی ال سی ها .

مثلا کمبت 9 کمیلت ادیشن داره .

رزیدنت اویل 5 نسخه گولد

borderlands نسخه سال

در مواردی هم ultimate یا last round نمادی برای نسخ کامل هستند مانند dead or alive 5

و نسخه های مانند remastered یا redux یا hd به ترتیب در بازی های cod 4 و metro last light و resdent evil 4 هم وجود دارن که هم آخرین آپدیت ها رو دار هم از لحاظ بصری و گرافیک ارتقاء پیدا کردند .

بازی های مثل بتل 4 هم نسخه های پرمیوم و دلوکس و .. داره که بیشتر در حالت آنلاین تاثیر دارن .

یا کرایسیس 3 که نسخه هانتر مود ( hunter mode ) داره که مخصوص کساییه که بازی رو پیش خرید کرده اند .

لینک به دیدگاه

درود

فکر کنم بازی های همراه dlc اسمشون رو میزارند complete edition ...و وقتی عرضه میشه این نسخه که همه dlc ها رو عرضه کردند و دیگه بازی ساختش تمومه کاملا... برای بازی هایی که 1-2 تا dlc ازش فقط اومده و هنوز ادامه داره معمولا جداگانه باید دانلود کرد و ریخت روی نسخه اولیه بازی !  :-?

در این لینک هم چندین نسخه از بازی رو گذاشته، یکیش نوشته نسخه کامل بهمراه تمام dlc ها یکیشم نسخه اولیه هست dlc ها رو دنبالش گذاشته ...  حالا جهت دانلود کردن از خود اون سایت باید بپرسی احتمالا که نسخه فیت گرل با همه dlc ها واقعا همه dlc هاست یا نه یکی دوتاش جا مونده جداگانه باید بگیری دوباره  :D

ممنون بابت پاسخ

آیا میشه آپدیت نسخه Codex یا Reloaded روی نسخه FitGirl یا CorePack ریخت ؟ (لینک پایین همین پستو ببینید لطفا)

والا دیگه الان بعد نسخه کومپلت چنتا نسخه میاد نسخه سال هست پرمیوم هست وچندین نسخه دیگه 

شما اسم بازی بگو می خوایی بگو مانسخه کامل به شما می گیم

ممنون بابت پاسخ

میشه لطفا فرمولی که باهاش این کارو انجام میدینو بگین . آیا همین سه عبارتی که گفتینو همراه با اسم بازی سرچ میکنید فقط ؟

آیا میشه آپدیت نسخه Codex یا Reloaded روی نسخه FitGirl یا CorePack ریخت ؟ (لینک پایین همین پستو ببینید لطفا)

سلام

تا جایی که می دونم این بازی رو اگه نسخه ایش رو که DLC dreadful crimes رو داره(آخرین دی ال سی عرضه شده هستش) بگیری اصولا همه DLC هایی رو که تا به حال اومده داره.. چون معمولا سایتهای خارجی که برای دانلود میذارن که سایت های ایرانی هم از اونها بر می دارن DLC های قبلی رو در بازی قرار میدن و وقتی DLC جدید هم میاد بهش اضافه میکنن و ری-پکر ها هم معمولا از اول بازی رو به همراه همه DLC ها ریپک میکنن 

ممنون بابت پاسخ

پاتق یا سایت این ریپکر ها میدونید کجاست و جدیدترین پکهاشونو از کجا میشه گیر اورد ؟

تا اونجایی که من میدنم .

نسخه های مثل کمپلت ادیشن ( complete edition ) ، گولد ( gold ) و نسخه سال ( game year edition ) عموما نسخه های کامل هستند همراه با تمام آپ ها و دی ال سی ها .

مثلا کمبت 9 کمیلت ادیشن داره .

رزیدنت اویل 5 نسخه گولد

borderlands نسخه سال

در مواردی هم ultimate یا last round نمادی برای نسخ کامل هستند مانند dead or alive 5

و نسخه های مانند remastered یا redux یا hd به ترتیب در بازی های cod 4 و metro last light و resdent evil 4 هم وجود دارن که هم آخرین آپدیت ها رو دار هم از لحاظ بصری و گرافیک ارتقاء پیدا کردند .

بازی های مثل بتل 4 هم نسخه های پرمیوم و دلوکس و .. داره که بیشتر در حالت آنلاین تاثیر دارن .

یا کرایسیس 3 که نسخه هانتر مود ( hunter mode ) داره که مخصوص کساییه که بازی رو پیش خرید کرده اند .

ممنون بابت پاسخ

این لینکو ببینید لطفا :

http://pocketgames.ir/24226/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D8%AC-2016-wwe-2k16-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1

نسخه FitGirl برای دانلود قرار داده ولی کنارش اپدیت نسخه Codex گذاشته

آیا اشتباه کرده یا میشه اپدیت نسخه Codex رو FitGirl نصب کرد ؟

لینک به دیدگاه

نسخه کامل معمولا اسمش GOTY یا Game Of The Year ادیشن هستش، ضمنا کار reloaded و یا codex کرک کردن هست، ولی کار گروه هایی مثل corepack یا blackbox یا fitgirl ریپک کردن هست، که معمولا بازی با معتبر ترین کرک رو ریپک میکنن، مثلا ریپک بازی فلان از گروه کورپک با کرک کدکس، در این میون خاصیت گروه firgirl اینه که بعد از نصب دقیقا مانند نسخه کامل خواهد بود و میتونید دی ال سی ها و آپدیت ها رو با اطمینان روی این ریپک اجرا کنید و بین گروه های ریپکر کار گروه fitgirl دانلود کردنش توصیه میشه.

لینک به دیدگاه

نسخه کامل معمولا اسمش GOTY یا Game Of The Year ادیشن هستش، ضمنا کار reloaded و یا codex کرک کردن هست، ولی کار گروه هایی مثل corepack یا blackbox یا fitgirl ریپک کردن هست، که معمولا بازی با معتبر ترین کرک رو ریپک میکنن، مثلا ریپک بازی فلان از گروه کورپک با کرک کدکس، در این میون خاصیت گروه firgirl اینه که بعد از نصب دقیقا مانند نسخه کامل خواهد بود و میتونید دی ال سی ها و آپدیت ها رو با اطمینان روی این ریپک اجرا کنید و بین گروه های ریپکر کار گروه fitgirl دانلود کردنش توصیه میشه.

خیلی ممنونم از توضیحاتتون

پس BlackBox و FitGirl و CorePack کارشون فشرده کردن نسخه های Codex و Reloaded هستش ؟

من تازه الان فهمیدم اصلا داستان چیه

حالا چطور بفهمیم مثلا پک FitGirl فشرده شده کدام نسخه هستش ؟ Codex یا Reloaded

تا بعدا بتونیم اپدیتا  و DLC های جدیدو براش دانلود کنیم . اگر اشتباه نکنم اپدیتا و DLC های نسخه Codex و Reloaded روی هم نصب نمیشن . درست میگم ؟

این  لینکو ببینید :

http://daydl.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-assassins-creed-syndicate-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-pc

یه جاییش نوشته :

Only-CorePack

منظورش چیه ؟

یعنی ما پنج نوع اپدیت و DLC داریم . یه تعداد مخصوص Codex یه تعداد مخصوص Reloaded یه تعداد مخصوص FitGirl یه تعداد مخصوص CorePack و یه تعداد مخصوص BlackBox

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

خیلی ممنونم از توضیحاتتون

پس BlackBox و FitGirl و CorePack کارشون فشرده کردن نسخه های Codex و Reloaded هستش ؟

من تازه الان فهمیدم اصلا داستان چیه

حالا چطور بفهمیم مثلا پک FitGirl فشرده شده کدام نسخه هستش ؟ Codex یا Reloaded

تا بعدا بتونیم اپدیتا  و DLC های جدیدو براش دانلود کنیم . اگر اشتباه نکنم اپدیتا و DLC های نسخه Codex و Reloaded روی هم نصب نمیشن . درست میگم ؟

این  لینکو ببینید :

http://daydl.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-assassins-creed-syndicate-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-pc

یه جاییش نوشته :

Only-CorePack

منظورش چیه ؟

یعنی ما پنج نوع اپدیت و DLC داریم . یه تعداد مخصوص Codex یه تعداد مخصوص Reloaded یه تعداد مخصوص FitGirl یه تعداد مخصوص CorePack و یه تعداد مخصوص BlackBox

اگر اون سایت حرفه ای بود حتما دقیق ذکر میکرد که چی به چیه!

نسخه سایت دانلودها را بگیرید که کامل هست و کرکش مال گروه اسکیدرو هست.

http://www.downloadha.com/game/assassins-creed-syndicate-the-dreadful-crimes/

ضمنا اعتبار گروه codex از گروه reloaded بیشتر هست و تا حالا نشده که کرک codex مشکل داشته باشه، بر خلاف ریلودد که گاها کرکاش مشکل داشته مثل توتال وار نسخه قبلش، کاری هم که توسط codex کرک بشه دیگه ریلودد جرات نمیکنه کرک کنه، ولی بارها بعد از کرک شدن توسط ریلودد ،کدکس کرک داده، با این توضیحات همیشه در صورت وجود کدکس و ریلودد، کدکس رو انتخاب کنید.

لینک به دیدگاه

ضمنا اعتبار گروه codex از گروه reloaded بیشتر هست و تا حالا نشده که کرک codex مشکل داشته باشه، بر خلاف ریلودد که گاها کرکاش مشکل داشته مثل توتال وار نسخه قبلش، کاری هم که توسط codex کرک بشه دیگه ریلودد جرات نمیکنه کرک کنه، ولی بارها بعد از کرک شدن توسط ریلودد ،کدکس کرک داده، با این توضیحات همیشه در صورت وجود کدکس و ریلودد، کدکس رو انتخاب کنید.

اتفاقا برای من کاملا برعکس بوده .

چندین بار با codex به مشکل برخوردم اما با reloaded نه .

آخرین بار هم سر cod ادونس وار که کرک codex مشکل داشت و البته با یک فایل چند کیلوبایتی مشکل حل شد .

توی کرک کننده ها به نظر من رلودد و اسکیریدو و بعد از اون کدکس .

اگر به هر دلیل نبود گروه های مثل 3dm هم کار آدم رو راه میندازه .

پیشنهاد اکید دارم برای همه دوستانی که میخوان بازی های کرک شده رو دانلود کنند که حتما از گروههای معتبر رو استفاده کنند تا کمترین مشکل رو داشته باشند ضمن این که گروههای مثل رلودد همه آپدیتها و dlc ها رو هم کرک میکنند در حالی که بعضی از گروه ها اینطور نیست . و بعدا برای آپدیت ها به مشکل بر میخورن . درضمن بهتر تا اونجایی که میشه از نسخه های بلک باکس استفاده نکنید تا در نصب آپدیت ها و ... کمترین مشکل رو داشته باشید .

لینک به دیدگاه

یا قمر بنی هاشم اینکه شصتو خورده ای گیگه

نسخه بلک باکسشو از اینجا دارم میگیرم 21 گیگه

http://pocketgames.ir/15694/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%86%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%A7-assassins-creed-syndicate-pc

پس بین کرک کننده ها شما میگی اول Codex بعد Skidrow بعد Reloaded بعد 3DM

بین پکر ها هم اول FitGirl بعد CorePack بعد BlakBox

آخرین بار هم سر cod ادونس وار که کرک codex مشکل داشت و البته با یک فایل چند کیلوبایتی مشکل حل شد .

توی کرک کننده ها به نظر من رلودد و اسکیریدو و بعد از اون کدکس .

اگر به هر دلیل نبود گروه های مثل 3dm هم کار آدم رو راه میندازه .

پیشنهاد اکید دارم برای همه دوستانی که میخوان بازی های کرک شده رو دانلود کنند که حتما از گروههای معتبر رو استفاده کنند تا کمترین مشکل رو داشته باشند ضمن این که گروههای مثل رلودد همه آپدیتها و dlc ها رو هم کرک میکنند در حالی که بعضی از گروه ها اینطور نیست . و بعدا برای آپدیت ها به مشکل بر میخورن . درضمن بهتر تا اونجایی که میشه از نسخه های بلک باکس استفاده نکنید تا در نصب آپدیت ها و ... کمترین مشکل رو داشته باشید .

ممنون بابت پاسختون

الان توی این لینک :

http://pocketgames.ir/15694/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%86%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%A7-assassins-creed-syndicate-pc

مگه تمام DLC ها و اپدیتهای نسخه Codex بر روی پک BlackBox تست نشده که برای دانلود قرار داده شده

اگر به این صورت هم بازی هم اپدیتا و DLC ها از یک سایت معتبر دانلود بشه باز اماکن داره ایراد داشته باشه ؟

به نظر شما بهترین پک کننده که بعدا برای اپدیتا و DLC ها مشکلی نداشته باشیم کذومه و همینطور بهترین کرک کننده

متشکر

لینک به دیدگاه

مسئله کرک و کرک فیکس تو دنیای پایرسی! کاملا طبیعیه :D 

توتال وار نسخه قیلیش کرک ریلودد فیکس هم نمیشد، مجددا تاکید میکنم هیچ بازی که توسط Codex کرک میشه رو ریلودد نسخه نمیده بیرون، برای تشخیص اعتبارشون همین جمله کافیه!

لینک به دیدگاه

توتال وار نسخه قیلیش کرک ریلودد فیکس هم نمیشد، مجددا تاکید میکنم هیچ بازی که توسط Codex کرک میشه رو ریلودد نسخه نمیده بیرون، برای تشخیص اعتبارشون همین جمله کافیه!

@};-

خارج از بحث اعتبار هرکدوم ( البته اگر اعتبار برای هکر معنی داشته باشه :wacko:  ) این که آدم چه خاطره ای از کرک کننده داره خیلی مهمه .

برای من ریلودد یعنی اجرای راحت بازی !!!

سر کرک کودکس برای cod ادونس وار انقدر دردسر کشیدم که تا اسم کودکس میاد یادش میفتم !!! البته حساب کودکس و ریلودد و Skidrow از بقیه هکرها جداس .

سر DENUVO بود که گروه 3dm معروف شد وگرنه خیلی از کرکهاش بدرد نمیخورد .

لینک به دیدگاه

@};-

خارج از بحث اعتبار هرکدوم ( البته اگر اعتبار برای هکر معنی داشته باشه :wacko:  ) این که آدم چه خاطره ای از کرک کننده داره خیلی مهمه .

سر کرک کودکس برای cod ادونس وار انقدر دردسر کشیدم که تا اسم کودکس میاد یادش میفتم !!! البته حساب کودکس و ریلودد و Skidrow از بقیه هکرها جداس .

با اینکه من هنوز خیلی از این چیزا سر در نیاوردم ولی فکر کنم اینکه سایتهای بازی ایرانی بیشتر از کدام گروهای کرک کننده برای دانلود قرار میدن خودش معلوم کنه کدوم گروه کرک کننده بهتر باشه

چون بعید میدونم سایتی بیاد نسخه بدترو قرار بده تا بقیه اعتراض کنن و دیگه سراغ اون سایت نرن

لینک به دیدگاه

یا قمر بنی هاشم اینکه شصتو خورده ای گیگه

نسخه بلک باکسشو از اینجا دارم میگیرم 21 گیگه

پس بین کرک کننده ها شما میگی اول Codex بعد Skidrow بعد Reloaded بعد 3DM

بین پکر ها هم اول FitGirl بعد CorePack بعد BlakBox

ممنون بابت پاسختون

الان توی این لینک :

مگه تمام DLC ها و اپدیتهای نسخه Codex بر روی پک BlackBox تست نشده که برای دانلود قرار داده شده

اگر به این صورت هم بازی هم اپدیتا و DLC ها از یک سایت معتبر دانلود بشه باز اماکن داره ایراد داشته باشه ؟

به نظر شما بهترین پک کننده که بعدا برای اپدیتا و DLC ها مشکلی نداشته باشیم کذومه و همینطور بهترین کرک کننده

متشکر

قطعا از نظر من کدکس بهتر از ریلودد هست، 3DM هم آخر خطه فقط در صورت عدم وجود کرک های معتبر تر باید به سمتش برید، اسکیدرو و CPY هم حرف ندارند.

حتما ریپک نسخه اسکیدرو هم میاد، ضمنا از سایتی دان کن که بعدا نگی تو رو خدا! چه کار کنم، سایت دانلودها معمولا تمامی توضیحاتو مینویسه واگر هم باز مشکلی باشه تو بخض نظرات راه حلش حتما ارائه میشه.

@};-

پس خدا رو شکر که شما شانس اوردید و نسخه reloaded لینک زیر رو دانلود نکردین و 25 گیگابایت حجمتون هدر نرفت:

http://www.downloadha.com/1393/12/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-total-war-attila-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc/

ویرایش شده توسط Alireza999
لینک به دیدگاه

قطعا از نظر من کدکس بهتر از ریلودد هست، 3DM هم آخر خطه فقط در صورت عدم وجود کرک های معتبر تر باید به سمتش برید، اسکیدرو و CPY هم حرف ندارند.

حتما ریپک نسخه اسکیدرو هم میاد، ضمنا از سایتی دان کن که بعدا نگی تو رو خدا! چه کار کنم، سایت دانلودها معمولا تمامی توضیحاتو مینویسه واگر هم باز مشکلی باشه تو بخض نظرات راه حلش حتما ارائه میشه.

الان از همین سایتی که لینک دادم اومده نسخه Codex تحت عنوان BlackBox فشرده کرده دیگه

درست میگم ؟

خب من اگه اپدیتای بعدی نسخه Codex بگیرم شما میگی ممکنه نصب نشه روی این نسخه ؟

لینک به دیدگاه

پس خدا رو شکر که شما شانس اوردید و نسخه reloaded لینک زیر رو دانلود نکردین و 25 گیگابایت حجمتون هدر نرفت:

http://www.downloadha.com/1393/12/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-total-war-attila-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc/

:D

بله خوشبختانه از این ریخت بازی ها اصلا خوشم نمیاد !!!

لینک به دیدگاه

در مورد ریپک ها تو سایت اصلی شون چک کنید زدن چه چیز هایی رو تغییر دادن

تنها ریپکی که تا الان ندید چیزی رو تغییر بده هین fitgirl  ه . ولی نصبشون زیاد طول میکشه(از دانلودش سریع تره باز :D )

اپدیت ها ام مشکلی نداره چون همون بازیه فقط تو یه سری بخش ها فرق دارن. حتی می تونید تو پوشه دیگه نصب(پا اکسترکت) کنید اپدیت رو بعد منتقل کنید به پوشه اصلی {برای اطمینان بیشتر}

تغییرات معمولا حذف دیتای صدا + پایین تر اوردن کیفیت فیلم های از پیش رندر شده.

بعضا تکسچر ارم دیدم ریبیلد میکنن که کم و بیش مشکل دارن مثل بازی های گروه kaos .

آپدیت+کرک گروه دیگه ای رو میریزید به کرکش دقت کنید چون لوکیشن سیو بازی فرق داره باید جا به جا کنید.

این 3dm ام بعضی وقتا فایل سیو تو پوشه کرک میزاره(مثل mgsv چون مرحله اول مشکل داشت) مراقب باشید ریپلیس نشه که...

اگه بخوام دانلود کنم به طور کلی:

1reloaded/skidrow

2codex/fitgirl

در نهایت مجبوری 3dm (که الان 90% مجبوریم کلا =)) )
cry هم خوبه

@};-  @};-

ویرایش شده توسط m12421k
لینک به دیدگاه

پس گروهای کرک کننده اینا هستن :

Codex - Reoloaded - Skidrow - 3DM - CPY - CRY

ریپکر ها هم اینا هستن :

FitGirl - BlackBox - CorePack - Kaos

که بین ریپکر ها همه به FitGirl رای میدین و بدترینشون BlackBox هستش

بین کرک کننده ها هم Codex و Reloaded بهترین هستن

ممنون از کمک همتون

حالا تازه متوجه شدم که اگر مثلا FitGirl  بیاد نسخه Codex ریپک کنه میشه بعدا اپدیتای Codex روی اون نسخه FitGirl نصب کرد

لینک به دیدگاه

البته kaos ام ریپکر ه. خیلی خیلی حجم رو کم می کنه ولی گند میخوره توش.(البته نه همیشه)

ریپک شده من fitgirl میگیرم معمولا. شرایط بهتری از همه داره

در مورد blackbox هم تو سایتش چک کنید زده چه چیزهایی رو تغییر دادن. بازی های که فقط زبان حذف شده خب مشکلی نداره

در مورد آپدیت برا من تا حالا موردی پیش نیومده که ماله گروه دیگه رو بریزم ولی مشکلی داشته باشه. فقط همون سیوش رو جابه جا کنید موردی نداره. البته اگه ماله همون گروه رو بگیرید دیگه نیاز به تغییر سیو هم نیست

@};-

ویرایش شده توسط m12421k
لینک به دیدگاه

البته kaos ام ریپکر ه. خیلی خیلی حجم رو کم می کنه ولی گند میخوره توش.(البته نه همیشه)

ریپک شده من fitgirl میگیرم معمولا. شرایط بهتری از همه داره

در مورد blackbox هم تو سایتش چک کنید زده چه چیزهایی رو تغییر دادن. بازی های که فقط زبان حذف شده خب مشکلی نداره

در مورد آپدیت برا من تا حالا موردی پیش نیومده که ماله گروه دیگه رو بریزم ولی مشکلی داشته باشه. فقط همون سیوش رو جابه جا کنید موردی نداره. البته اگه ماله همون گروه رو بگیرید دیگه نیاز به تغییر سیو هم نیست

@};-

پس اپدیتای Reloaded بدون هیچ مشکلی روی Codex نصب میشه و برعکس فقط ممکنه که سیوا کار نکنه که اونم قبل آپدیت بهتره یه بک آپ بگیریم

اینو با اطمینان میگین ؟

لینک به دیدگاه

اطمینان که تا الان برا من کار کرده و موردی ندیدم.  ولی خب هیچ چیز 100% ای نیست

قسمت آپدیت همشون مشترکه ولی کرکا فرق داره. سیو فایل هم 90% مواقع یه فایل ه ولی جاش عوض میشه (خیلی به ندرت دیدم فایل سیو عوض شه! 1بازی بود اسمشم یادم نمیاد الان چند سال پیش دیگه بعد از اون ندیدم). مثلا یه گروه تو app data یکی دیگه تو program data یکی مثل 3dm تو پوشه خود بازی. فقط باید این رو انتقال داد. بهتره قبل از ریختن آپدیت های این طوری از سیوتون بکاپ بگیرید.

زمانی اپدیت+کرک یه گروه دیگه رو من میریزم که اون یکی نداده باشه بیرون.

برای اینکه ببینید نسخه ای که دارید میگیرید چه dlc و آپدیت هایی رو داره برید داخل سایت شون زدن.

مثلا
http://http://www.blackboxrepack.com/

تو قسمت nfo هر بازی نوشته تغییرات و فایل های اضافه شده رو.

کورپک سایتش انجمنیه. لیست بازی هاش:
http://corepacks.com/index.php?threads/list-of-all-repacks-v1-v2-prepacks.11695/
تو هر کدوم برید معمولا فایل nfo رو گذاشتن.

برای fitgirl لیست بازی هاش هست ولی خب باید دانلود کنید بعد ببینید چی داره(مگر اینکه اسکرین شات از ستاپش کسی گذاشته باشه)

https://markable.in/file/40b4cbfe-b635-11e4-8de5-00259026e590.html

@};-  @};-

لینک به دیدگاه

اطمینان که تا الان برا من کار کرده و موردی ندیدم.  ولی خب هیچ چیز 100% ای نیست

قسمت آپدیت همشون مشترکه ولی کرکا فرق داره. سیو فایل هم 90% مواقع یه فایل ه ولی جاش عوض میشه (خیلی به ندرت دیدم فایل سیو عوض شه! 1بازی بود اسمشم یادم نمیاد الان چند سال پیش دیگه بعد از اون ندیدم). مثلا یه گروه تو app data یکی دیگه تو program data یکی مثل 3dm تو پوشه خود بازی. فقط باید این رو انتقال داد. بهتره قبل از ریختن آپدیت های این طوری از سیوتون بکاپ بگیرید.

زمانی اپدیت+کرک یه گروه دیگه رو من میریزم که اون یکی نداده باشه بیرون.

برای اینکه ببینید نسخه ای که دارید میگیرید چه dlc و آپدیت هایی رو داره برید داخل سایت شون زدن.

مثلا

http://http://www.blackboxrepack.com/

تو قسمت nfo هر بازی نوشته تغییرات و فایل های اضافه شده رو.

کورپک سایتش انجمنیه. لیست بازی هاش:

http://corepacks.com/index.php?threads/list-of-all-repacks-v1-v2-prepacks.11695/

تو هر کدوم برید معمولا فایل nfo رو گذاشتن.

برای fitgirl لیست بازی هاش هست ولی خب باید دانلود کنید بعد ببینید چی داره(مگر اینکه اسکرین شات از ستاپش کسی گذاشته باشه)

https://markable.in/file/40b4cbfe-b635-11e4-8de5-00259026e590.html

@};-  @};-

اقا دستت درد نکنه خیلی کمک کردی

از همه دوستان ممنونم

متشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

سلام مصطفی جان

اون نسخه ای رو که گفته بودم ،  dreadful crimes که حجمش حدود 64 گیگ بود رو توی این چند روز دانلود کردم البته هنوز فرصت نکردم نصبش کنم چون نسخه قبلیش رو سیستمم نصبه.. نصب میکنم اطلاع میدم که چطور بوده.... اگه تهران هستی یه قابلمه (هارد اکسترنال :D ) بیار تا برات بریزم  :D 

لینک به دیدگاه

سلام مصطفی جان

اون نسخه ای رو که گفته بودم ،  dreadful crimes که حجمش حدود 64 گیگ بود رو توی این چند روز دانلود کردم البته هنوز فرصت نکردم نصبش کنم چون نسخه قبلیش رو سیستمم نصبه.. نصب میکنم اطلاع میدم که چطور بوده.... اگه تهران هستی یه قابلمه (هارد اکسترنال :D ) بیار تا برات بریزم  :D 

دمت گرم

اینترنت آسیاتک دارم سرعت 10 مگ طرح شهاب شبی 25 گیگ دانلود میکنم اگرم بازی ای یا هر اطلاعاتی میخوای بگو دانلود کنم بیارم برات

قصدم از زدن این تیک این بود همه بازیهای پنجاه شصت گیگی مثل Wolfenstein - GTA V  - Evil Within اینارو پاک کنم نسخه های ده بیست گیگیو جایگزین کنم چون هاردم دیگه جا نداره

متشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...