رفتن به مطلب

کدام کارت گرافیک

aryaee
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کدام کارت گرافیک خوب هست از بین این دوتا VGA 460GTX EVGA 1gb یا sapphire 6850 وبودجه من260هست اگر کارت گرافیک توی این قیمت اگر از این دوتا گرافیک قدرت بیشتر هست معرفی کنید چون من زیاد بازی میکنم و دارای DVI یا HDMI و.....پشتیبانی کامل از direx11 انجام دهد با تشکر

ویرایش شده توسط aryaee
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان کدام کارت گرافیک خوب هست از بین این دوتا VGA 460GTX EVGA 1gb یا sapphire 6850 وبودجه من260هست اگر کارت گرافیک توی این قیمت اگر از این دوتا گرافیک قدرت بیشتر هست معرفی کنید چون من زیاد بازی میکنم و دارای DVI یا HDMI و.....پشتیبانی کامل از direx11 انجام دهد با تشکر

هر دو کارت تقریبا در یک سطح هستند حالا شما به سلیقه شخصیت نگاه میکنه اگه روی انویدیا تعصب داری 460 بخر واگه روی AMD تعصبی هستی 6850 بخر قیمتهاشون هم فکر کنم در یک سطح باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل غیر مرجع 460 بهتر از 6850.اینو همه میدونن

خوب اینکه معلومه هر کارتی در رده بالا مدل غیر رفرنسش از رفرنسش بالا تره شما تستهای همین مدل غیر رفرنس 6850 رو نگاه کن مثلا مدل toxic از ساپفایر ببین با مدل رفرنس تفاوت داره @};-

لینک به دیدگاه

پيشنهاد من براي گيم 460GTX رو پيشنهاد ميكنم . البته بين اين دو كارت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...