رفتن به مطلب

این چطور ممکنه !؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان

یه بنچ مارک عجیب پیدا کردم

از یه سایت معتبر 

پر از ابهامه :|

میشه این علامت سوال روی کله بنده رو بردارید !؟ 

http://www.3dmark.com/compare/fs/5568972/fs/5970292/fs/5585193

980 Ti تا اسکور 44 هزار هم وجود داره ولی اونا تعدادشون کمه و من از یه رنجی که اکثریت اونجا بود انتخاب کردم

اکثر بنچمارک ها بین 12 تا 19 هزار بودن 

شاید تعداد بنچ های 18 هزار تا 19 هزار از کل بنچمارک های بالای 20 هزار بیشتر باشه 

لینک به دیدگاه

میبینم که هنوز هم هیچ کس به یه جواب قانع کننده نرسیده که چطور 730 پا به پای 980 TI اومده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

کارت اشتباه به 730 شناسایی شده بوده..احتمالا چون زمان تستی که گرفته شده خیلی فاصله کمی داشته با زمان معرفی این کارت گرافیک و خود این بنچمارک نمیتونسته مدل رو درست بخونه...

حافظه رو زده 6 گیگ و فرکانس هسته و مموری هم 1302 و 2003 هست به علاوه اینکه فرکانسش از اون 980 تی ای _که درست شناسایی شده بود_ بیشتر بوده نمره گرافیک اسکورش هم قدری بیشتر شده..به احتمال زیاد اون 730 هم 980 تی ای بوده...

قبلا هم پیش اومده این قضیه و اونهایی که اورکلاکر هستن یا بنچمارک گیر هستن میدونن

اون اسکور های وحشتناک بالا هم در حالت SLI بودن که گاهی اوقات تعداد کارت ها رو نتونسته بخونه بنچمارک :دی

مدیران این سایت نمیتونن همه نتایج رو بررسی کنن و کار پیدا کردن امتیازات مشکل دار و اشتباه ثبت شده رو واگذار کردن به فیدبک کاربران. اون اسکور رو براتون ریپورت کردم از یوزر خودم  تا دیگه علامت سوال برداشته بشه :D

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...