رفتن به مطلب

پیشنهاد سیستم رندر تا 5 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

لطفا یک کیس مخصوص مدلینگ و رندرینگ پیشنهاد بدید

تا پنج تومن ؛ فقط کیس

برای پیشنهاداتون اگه امکانش هست ، دلیلش رو هم ذکر کنید

مثلا چرا مادربرد گیگابایت...

و اگر برای انتخاب بین برندها تاپیک جداگانه ای موجود هست ، ارسال کنید ممنون میشم

مثلا انتخاب بین zoltac - evga

یا برای رم انتخاب بین G.skills - corsair

برنامه های مورد استفاده هم بیشتر

مایا - موتور مکسول - مکس - وی ری
( درواقع کارم طوری هست که ، قبل از ارسال دستور رندر اصلی ، هم زمان با مدل سازی ، رندر بصورت Live View میگیرم )

البته ادیت ویدیو با افتر افکت هم انجام میدم ولی اولویت با سه بعدی هست

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

لطفا یک کیس مخصوص مدلینگ و رندرینگ پیشنهاد بدید

تا پنج تومن ؛ فقط کیس

برای پیشنهاداتون اگه امکانش هست ، دلیلش رو هم ذکر کنید

مثلا چرا مادربرد گیگابایت...

و اگر برای انتخاب بین برندها تاپیک جداگانه ای موجود هست ، ارسال کنید ممنون میشم

مثلا انتخاب بین zoltac - evga

یا برای رم انتخاب بین G.skills - corsair

برنامه های مورد استفاده هم بیشتر

مایا - موتور مکسول - مکس - وی ری

( درواقع کارم طوری هست که ، قبل از ارسال دستور رندر اصلی ، هم زمان با مدل سازی ، رندر بصورت Live View میگیرم )

البته ادیت ویدیو با افتر افکت هم انجام میدم ولی اولویت با سه بعدی هست

Intel® Core i7-5820K Haswell-E Processor

GIGABYTE X99P-SLI LGA2011-3 X99 Mainboard

WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

Samsung 750 EVO 120GB SATA3 SSD

Cooler Master B700 Ver.2 80Plus Power Supply

DeepCool Gamer Storm Maelstrom 120T AiO Liquid CPU Cooler

Geil SUPER LUCE 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4 Ram

Green X Plus Eagle Case

گرافیبک هم

EVGA GTX 970 OC Superclocked ACX 2.0 4GB GDDR5

5200

یا

GIGABYTE R9 390 G1 Gaming WF 2X OC 8GB GDDR5

مجموع قیمت 5300

پ.ن برای کاهش قیمت میتونید واترکولینگ و SSD رو حذف کنید اگرچه پیشنهاد میشه بجای این کار گرافیک مورد نظر رو به صورت دست دوم خریداری کنید

با توجه به قیمت های بازارچه گرافیک های بسیار مناسبی با قیمت های مناسب تر میتونید پیدا کنید

لینک به دیدگاه

5930k

Trident z 4*4 3200 mhz

Msi x 99 sli

Corsair cs 750

X3+viper

850 evo 120 gb

Cooler master hyper 212 evo

Wd blue

و اگه برنامه هاي مورد نظر نياز به گرافيك ندارن يه گرافيك 200. 300 تومني فقط براي تصوير مثلا 750 tiقيمت 450

البته من راجع به xeon ها اطلاعي ندارم دوستان ميتونن مشاوره بدن ولي فك كنم به درد رندر نخورن و مخصوص سرور باشن

اگرم ميتونين بودجتونو افزايش بدين و يه سري چيز ها رو دست دوم بخريد و در عوض 5960 x بخريد ولي در كل ارزش داره صبر كنيد broadwell e بياد

افزايش محسوسي دارن قدرتشون

كولر رو اير كولر برداين به خاطر دوام بالا تر و اگه ميتونين مدل thermal raight silve extreme رو تهيه كنين پرمورمنس عالي داره و از خريد واتر كولر به علت استهلاك بالاش خود داري كنين

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با توجه به اینکه مین های 2011 معماری حافظشون بصورت کواد هست  حتما از 4 تا رم استفاده کنید 4*4 یا 8*4

ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

farshid0018

این مادربرد خیلی خوبه ، ولی واقعا 128 گیگ بکارم میاد ؟ مادربرد رو اگه 64 گیگ در نظر بگیریم چطور؟

آره ، فعلا اس اس دی رو حذفش کنیم ، بعدا حتما میگیرم

5930k
Trident z 4*4 3200 mhz
Msi x 99 sli
Corsair cs 750
X3+viper
850 evo 120 gb
Cooler master hyper 212 evo
Wd blue
و اگه برنامه هاي مورد نظر نياز به گرافيك ندارن يه گرافيك 200. 300 تومني فقط براي تصوير مثلا 750 tiقيمت 450
البته من راجع به xeon ها اطلاعي ندارم دوستان ميتونن مشاوره بدن ولي فك كنم به درد رندر نخورن و مخصوص سرور باشن
اگرم ميتونين بودجتونو افزايش بدين و يه سري چيز ها رو دست دوم بخريد و در عوض 5960 x بخريد ولي در كل ارزش داره صبر كنيد broadwell e بياد
افزايش محسوسي دارن قدرتشون
كولر رو اير كولر برداين به خاطر دوام بالا تر و اگه ميتونين مدل thermal raight silve extreme رو تهيه كنين پرمورمنس عالي داره و از خريد واتر كولر به علت استهلاك بالاش خود داري كنين

ممنونم از راهنمایتون

جسارتا ، ام اس آی رو اصلا موافق نیستم ، برند معتبری نیست و خرابیش زیاده

درباره گرافیک اینطور که من تحقیق کردم تو بخش مدل سازی

گرافیک خیلی تاثیر داره ، یعنی برنامه ای مثل مایا گرافیک محور هست

و یه جورایی هرچقدر رم و سی پی یو توی این سیستم تاثیر دارن ، گرافیک هم باید تا جای ممکن قوی باشه

5960 و سری broadwell e سی پی یو های خیلی خوبی هستن ، ولی با این قیمت فعلا نمیتونم بگیرم

ولی حتما توی برنامه ام هست این سیستم رو ارتقا بدم ، حتما بعدا سی پی یو و قطعات دیگه رو عوض میکنم

درباره خنک کننده مایع ، اطلاع نداشتم ممنون که گفتید ، ظاهرا اکثر مدل های بسته ، قابلیت تعویض مایه رو ندارن

اگه دو سه سال بتونه دوام بیاره خوبه

دوست عزیز با توجه به اینکه مین های 2011 معماری حافظشون بصورت کواد هست  حتما از 4 تا رم استفاده کنید 4*4 یا 8*4

بله ، دقیقا همینکارو میکنم

مرسی

ویرایش شده توسط x64
لینک به دیدگاه

X99 sli gigabyte 1t

X3+viper 250t

5930k 2t

Trident z 4*4gb 3200mhz 500t

Gtx 980 zotac 1600t

Coolermaster g750 350t

Thermalright silver arrov sbe extreme 350 t

شما ميتوني رم رو برند ژيل برداريد و كولر رو با مدل پايين تر 212 hyper مثلا عوض كنيد و كيس و پاور يا مادربرد رو دسته دو برداريد تا با بودجتون هماهنگ شه

لینک به دیدگاه

farshid0018

این مادربرد خیلی خوبه ، ولی واقعا 128 گیگ بکارم میاد ؟ مادربرد رو اگه 64 گیگ در نظر بگیریم چطور؟

آره ، فعلا اس اس دی رو حذفش کنیم ، بعدا حتما میگیرم

ممنونم از راهنمایتون

جسارتا ، ام اس آی رو اصلا موافق نیستم ، برند معتبری نیست و خرابیش زیاده

درباره گرافیک اینطور که من تحقیق کردم تو بخش مدل سازی

گرافیک خیلی تاثیر داره ، یعنی برنامه ای مثل مایا گرافیک محور هست

و یه جورایی هرچقدر رم و سی پی یو توی این سیستم تاثیر دارن ، گرافیک هم باید تا جای ممکن قوی باشه

5960 و سری broadwell e سی پی یو های خیلی خوبی هستن ، ولی با این قیمت فعلا نمیتونم بگیرم

ولی حتما توی برنامه ام هست این سیستم رو ارتقا بدم ، حتما بعدا سی پی یو و قطعات دیگه رو عوض میکنم

درباره خنک کننده مایع ، اطلاع نداشتم ممنون که گفتید ، ظاهرا اکثر مدل های بسته ، قابلیت تعویض مایه رو ندارن

اگه دو سه سال بتونه دوام بیاره خوبه

بله ، دقیقا همینکارو میکنم

مرسی

در خصوص میزان رم لازم به ذکر هست مادربرد تایین کننده نیست که چه میزان رم رو ساپورت میکنه در این سری ها

عموما این پردازنده هستند که تایین میکنند

به عنوان مثال در این سری پردازنده ها

http://ark.intel.com/products/82932/Intel-Core-i7-5820K-Processor-15M-Cache-up-to-3_60-GHz

میزان رم قابل ساپورت که به طور رسمی اعلام شده 64 گیگ هستش اگرچه من در فروم ها و همینطور بعضی عزیزان هم دیدم که حجم بالاتر رو نصب کردند و سیستم مشکلی نداشته

اگرچه فکرهم نمیکنم شما در این سری کار ها نیازی به 64 گیگ رم واقعی داشته باشید

چون در اون صورت وارد رندرینگ حرفه ایی شدید و پیشنهاد میشه از سری مادربرد های دو پردازنده استفاده کنید برای پردازش موازی

در نتیجه من به شخصه نظرم این هست زیاد روی این مسئله حساس نباشید

در خصوص SSD هم انتخاب اخر باشماست اما به شخصه برای این که قدرت و سرعت سیستم رو در کنار هم داشته باشید یک SSD حتی با حجم 64 (حتی برای نصب ویندوز تنها)پیشنهاد میشه

و البته عزیزان مدل 5930 رو هم پیشنهاد دادند که من منکر قدرت این پردازنده نمیشم اما شایان ذکر هست تنها اختلاف این پردازنده با 5820 برسر مقدار فرکانس پردازنده هست

و در عین حال انچنان از نظر قدرت تفاوتی با 5820 نداره که ملموس باشه اما در عوض اختلاف قیمت ملموسی داره که من به شخصه پیشنهاد نمیکنم خریدش رو

لینک به دیدگاه

سلام.با توجه به بودجه ای که دارید بهترین سیستم هم برای رندر و هم برای مدلسازی میتونه این باشه:

Intel® Core i7-5820K Haswell-E Processor قدرت پردازش تقریبا در حد 5930 کا با اختلاف قیمت بسیار مناسبتر

GIGABYTE X99-UD4 LGA2011-3 X99 Mainboard سری UD مخصوص کارهای پردازشی سنگین ساخته شده که بهترین مین برای امور رندرینگ هست

PNY Quadro K620 2GB DDR3 گرافیکهای کوادرو مخصوص کارهای مدلسازی مکس و مایا ساخته شدن و حتی هسته های کودای این گرافیکها تاثیر مثبتی در زمان رندرینگ دارند.عملکرد هسته های کودای سری کوادرو تفاوت زیادی با هسته های کودای سری GTX داره و هرکدوم مخصوص کاری جدا ساخته شدن.فعلا از این کارت میتونید استفاده کنید.ولی پیشنهاد میکنم بعدا بگردید یه دست دوم K2000 یا K1200 رو پیدا کنید.یا اینکه K1200 نو بگیرید.ولی برای شروع K620 هم خیلی خوبه

Gskill Ripjaws V 32GB 8GBx4 3000Mhz CL15 DDR4 از زمانی که دارم رندر میگیرم فهمیدم که کار رندرینگ با 16 گیگ رم هم راه میفته.ولی نرمالش 32 گیگ هست و 64 گیگ خیلی عالیه.128 گیگ دیگه زیادیه.مگه اینکه بخوای یه شهر رو مدلسازی و رندر کنی.سری V از این رمها دارای راندمان کاری بالایی هست و دیر از پا میفته.البته واسه رم رندرینگ حجم گیگ از فرکانس خیلی مهمتره

WD Black 1TB 64MB Buffer HDD سری بلک مخصوص استفاده طولانی مدت ساخته شده و ظمنا دارای سرعت انتقال اطلاعات بیشتری نسبت به همرده های خودش هست و بسیار جان سخت هست

Green ORAMAN Case کیس ارزون قیمت ولی بسیار مناسبی هست.خنک کنندگی مناسب و شکل زیبایی هم داره.زیاد رو کیس هزینه نکنید.چون اولویت رو قطعات دیگه هست

Green GP700A-HP Power خودم این مدل رو دارم و بسیار ازش راضیم.برای کار شما هم کافیه .کیفیت ساخت بالایی داره و برای کارهای نسبتا سنگین و نیمه حرفه ای و حرفه ای رندرینگ خیلی مناسبه

DeepCool GAMER STORM Maelstrom 120K AiO Liquid CPU Cooler برای سیستم شما کافی هست.نیاز به هزینه بیشتر نیست

لینک به دیدگاه

دوستان سیستم خریداری شد

ممنون از راهنمایی و مشاوره های عالی که دادید

و تشکر ویژه از امیر عزیز AmirBaharvand

که توی پیام خصوصی ، حسابی توی انتخاب گرافیک راهنمایی کردن

@};-

لینک به دیدگاه

دوستان سیستم خریداری شد

ممنون از راهنمایی و مشاوره های عالی که دادید

و تشکر ویژه از امیر عزیز AmirBaharvand

که توی پیام خصوصی ، حسابی توی انتخاب گرافیک راهنمایی کردن

@};-

قربانت داداش.خیلی خوبه که دقیقا سیستمی رو خریدی که مخصوص رندرینگ و مدلسازی هست.خودم هنوز نتونستم همچین سیستمی ببندم.ایشالا چرخش برات بچرخه و ازش نهایت استفاده رو داشته باشی.به امید موفقیت @};-

لینک به دیدگاه

سلام

آقا امیر لطفا یه کیس هم واسه من معرفی کنین! دی

بودجه در حد ۳تومن واسه وورک استیشن میخوام.سیستم در روز ۱۵-۲۰ساعت روشنه.۵تا پرینتر هم بهش وصله.ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...