رفتن به مطلب

فروش یک سیستم با پلتفروم AMD

Recommended Posts

باسلام خدمت دوستان سایت.عزیزان من یه سیستم دارم که میخوام بفروشمش به بالاترین قیمت هم میفروشمش و زمان پایان مزایده هم زمانی هست که به قیمتی منصفانه برسیم اونوقت میفروشمش

دوستان در هرجای کشور باشن میتونم با تیپاکس براشون ارسال کنم اگر هم عزیزانی به دلیل تعداد پست کم من میتونم روشهای اعتماد سازی رو انجام بدم که در پیغام خصوصی با هماهنگی جناب حسینی انجام خواهد شد

مشخصات هم به شرح زیر هست

Case:VANIA

CPU:AMD Athlon ll X2 245

Ram:2gb bus800 apacer

Mainboard:Asrock N68-S UCC

Hard:Samsung500GB

O.D.D:Teak DVD RW 22X Sata

Power:PASCAL 500W ----300W Real

Monitor:LG W2252TQ 22INCH LCD

PRINTER:HP LASER JET P1006

دوستان این نکته رو بگم که پرینتر رو حاظرم جدا بفروشم اما سیستمو با مانیتور باهم میفروشم.قیمت پایه من برای سیستم با مونیتور290 تومان هست و قیمت پایه پرینتر هم 80 تومان

این رو هم بگم که با اسپم به شدت مخالفم پس فقط در صورتی پیام بدید که مشتری باشید درغیر اینصورت به خودتون اجازه پست دادن در این تاپیک رو ندید.

هرسوالی هم بود درخدمتم

ویرایش شده توسط Soheil2011
لینک به دیدگاه

شما کجا هستین؟ فکر کنم سوال خیلی از کاربراست و اینکه هزینه تیپاکس با خریداره یا فورشنده؟

لینک به دیدگاه

شما کجا هستین؟ فکر کنم سوال خیلی از کاربراست و اینکه هزینه تیپاکس با خریداره یا فورشنده؟

من گیلان هستم هزینه تیپاکس هم نصف نصف.البته اینا توافقی هست ممکنه یه عزیزی قیمتی پیشنهاد بده که من حاظربشم هزینه تیپاکسشو خودم بدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پرینتر رو به قیمت پایه هستم

لینک به دیدگاه

پرینتر رو به قیمت پایه هستم

باتشکر فراوان از پیشنهادتون.منتظر میمونم تا ببینم بقیه دوستان چه پیشنهادایی میدند

لینک به دیدگاه

کل سیستم رو 250 خریدارم .

از پیشنهادتون ممنونم اما فعلا خیلی از قیمت پایه پایینتر هست منتظر بقیه دوستان میمونیم

لینک به دیدگاه

سیستم رو 281 خریدارم .

دوست عزیز لطف کنید یک عکس از سیستم و قطعاتش قرار بدید . با تشکر

ویرایش شده توسط nasiban
لینک به دیدگاه

سیستم رو 281 خریدارم .

دوست عزیز لطف کنید یک عکس از سیستم و قطعاتش قرار بدید . با تشکر

باتشکر از شما فعلا بالاترین پیشنهاد متعلق به شماست بروی چشم تا لحظاتی دیگر تصویر کیس و مونیتور رو قرار میدهم

لینک به دیدگاه

دوستان اینم بخاطر درخواست دوستان عکس از مونیتور و کیس گذاشتم از چاپگر هم خواستید بگید بزارم فعلا بالاترین پیشنهاد متعلق به یوزر nasiban هست به مبلع 281 تومن برای مونیتور و کیس

c1io416ceoohzn2q620k.jpg

r2y94x3bo3pvpti07s6g.jpg

s8ii3b0k9axh2uh06dz4.jpg

cb2qbibuhnhlhvsgfpxl.jpg

na2ymglhp6q935j7triu.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان تا این لحظه کیس و مونیتور بالاترین پیشنهادش مبلغ 282000 تومان بوده که یوزر HKS Computer عزیز پیشنهاد دادند.

من از الان زمان پایان مزایده رو فردا صبح یعنی 6 بهمن ماه 1389 راس ساعت 10 صبح اعلام میکنم.

نکته زمان اعلام شده فقط زمان پایان مزایده کیس و مونیتور هست و مزایده چاپگر معرفی شده همچنان ادامه دارد.

درضمن راس ساعت 10 صبح فردا هرکسی بالاترین پیشنهاد در این تاپیکو ثبت کرده باشه کالا متعلق به ایشون هست و خودم به اون یوزر شماره تلفن خودم رو پیغام خصوصی میکنم برای صحبت نهایی و پرداخت وجهش.

باتشکر

لینک به دیدگاه

اگه زمان پایان مزایده رو تا امروز بعد از ظهر افزایش بدی من 288 هستم.

چون باید هماهنگ کنم.

ممنون

لینک به دیدگاه

293

فعلا بالاترین پیشنهاد متعلق به شماست

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...