رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید لپ تاپ گیمینگ تا 5 تومن

Recommended Posts

درود بر دوستان گل لیون

دوستان قصد خرید لپ تاپ گیمینگ تا بودجه 5 تومن حالا یکم بالا یا پایین تر رو دارم

قصدم خرید لپ تاپ گیمینگ هست و اطلاع دارم با این قیمت PC قدرتمند تری میتونم جمع کنم

قصد دارم لپ تاپ حداقل تا 5 سال جواب گیم های روز رو بده(البته که تکنولوژی دیوانه وار در حال پیشرفت هست)

حتما فول پورت باشه و 3.1 و type c رو داشته باشه

امتحانش رو پس داده باشه و به مشکلات عجیب بر نخوره!

دو مدل از MSI نظرم رو جلب کرده

یکی مدل GE62-6QD با گرافیک 960M و 4 گیگ حافظه GDDR5

یکی دیگه هم مدل GE62-6QF با گرافیک 970M و 3 گیگ حافظه GDDR5

واقعا گیج شدم که طرف 960 برم با 4 گیگ رم و چیپ ضعیف تر و یا طرف 970 با چیپ قوی ولی 3 گیگ حافظه!

و اینکه آیا این مدل ها در حال حاضر خریدشون منطقی هست؟و یا سری های پاسکال تو سر قیمت و قدرت اینا خواهد زد؟ وآیا ارزش صبر کردن داره و حدودا چه مقدار؟

دوستان به جز برند MSI هم پیشنهادی دارن بدن مخصوصا سری ROG ASUS

پیشاپیش از هم فکری و پیشنهاد و دلسوزی هاتون سپاسگذارم @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

این طور که از اخبار برمیاد خرید سیستم گیمینگ فعلا اشتباه هست و بهتره کمی صبر کنید .

AMD هم برای لپ تاپ های گیمینگ نقشه داره و هیچ بعید نیست که بتونه توی لپ تاپ انویدیا رو جا بزاره .

در مورد انتخابتون من 970 رو بهتر میدونم .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این مدل گرافیکایی که گفتین باید بگم 970 خیلی از 960 قوی تره ، اصلا رم تو این موضوع مهم نیست ، اولویت خود پردازنده هست

ولی اول اینکه باید بدونین سری جدید گرافیک های گیمینگ لپتاپ خیلییییی بهتر هستن ، واقعا الان کار اشتباهی هست.

منم به عنوان کسی که 3.5 خرج لپتاپ کردم باید بگم که اصلا برای گیمینگ چیز مناسبی نیست! چه برسه برای 4 سال! حالا خودتون میدونین ، ولی یه گزینه خوب ، لپتاپ سبک و با دوام و با کیفیت هست در کنار پی سی قوی.

من یه سیستم با گرافیک 970 برای دوستم بستم اون زمان که 970 گرون ترم بود ، 3.5 شد ، 1.5 هم میشه لپتاپ خرید! و اون سیستم خیلی بهتر عمل میکنه ، اگر مانیتورم ندارین که میشه به لپتاپم زد

لینک به دیدگاه

درود بر دوستان گل لیون

قصدم خرید لپ تاپ گیمینگ هست و اطلاع دارم با این قیمت PC قدرتمند تری میتونم جمع کنم

قصد دارم لپ تاپ حداقل تا 5 سال جواب گیم های روز رو بده(البته که تکنولوژی دیوانه وار در حال پیشرفت هست)

واقعا گیج شدم که طرف 960 برم با 4 گیگ رم و چیپ ضعیف تر و یا طرف 970 با چیپ قوی ولی 3 گیگ حافظه!

و اینکه آیا این مدل ها در حال حاضر خریدشون منطقی هست؟و یا سری های پاسکال تو سر قیمت و قدرت اینا خواهد زد؟ وآیا ارزش صبر کردن داره و حدودا چه مقدار؟

پیشاپیش از هم فکری و پیشنهاد و دلسوزی هاتون سپاسگذارم @};- @};- @};-

دوست عزیز این مدل گرافیکایی که گفتین باید بگم 970 خیلی از 960 قوی تره ، اصلا رم تو این موضوع مهم نیست ، اولویت خود پردازنده هست

ولی اول اینکه باید بدونین سری جدید گرافیک های گیمینگ لپتاپ خیلییییی بهتر هستن ، واقعا الان کار اشتباهی هست.

منم به عنوان کسی که 3.5 خرج لپتاپ کردم باید بگم که اصلا برای گیمینگ چیز مناسبی نیست! چه برسه برای 4 سال! حالا خودتون میدونین ، ولی یه گزینه خوب ، لپتاپ سبک و با دوام و با کیفیت هست در کنار پی سی قوی.

من یه سیستم با گرافیک 970 برای دوستم بستم اون زمان که 970 گرون ترم بود ، 3.5 شد ، 1.5 هم میشه لپتاپ خرید! و اون سیستم خیلی بهتر عمل میکنه ، اگر مانیتورم ندارین که میشه به لپتاپم زد

مرسی از راهنمایی دوستان

کلا نظر من هم همین هست که تا اومدن سری جدید صبر کنم و خرید یه 1060 جدید بهتر از 970 قدیمی تر هست

ولی اینکه حدودا کی معرفی میشه نسخه M این چیپست های پاسکال؟ البته خدا کنه با توجه به مصرف و دمای کاری سری پاسکال نسخه M وجود نداشته باشه و چیپ های دسکتاپ و لپ تاپ یکی باشه که واقعا ارزش صبر کردن رو داره...

چون الان نه لپ تاپ دارم و نه PC و اوضاع سختی دارم :(

ویرایش شده توسط amir.na
لینک به دیدگاه

درود بر دوستان گل لیون

پیشاپیش از هم فکری و پیشنهاد و دلسوزی هاتون سپاسگذارم @};-  @};-  @};-

در خصوص گرافیک که عزیزان توضیحات رو دادند اما در قسمت پردازنده شایان ذکر هست حتما به مدل پردازنده دقت کنید در انتخاب لپ تاپ

صرفا چون یک لپ تاپ Core i7  هست اون رو انتخاب نکنید حتما دقت داشته باشید پسوند مدل اون از سری U نباشه چون این سری از پردازنده ها از سری کم مصرف هستند و در حقیقت دو هسته ایی و حتما HQ یا  Q داشته باشه در پسوند

در خصوص MSI هم شایان ذکر لپ تاپ های بسیار خوبی داره اما خب در عوض یک شرکت ماتریکس در ایران نام اون رو یدک میکشه که زیاد گذشته جالبی نداره

در خصوص گرافیک های سری جدید هم شایان ذکر هست باید مدتی صبر کرد تا سری های جدید وارد بازار بشن ...سپس یاید اندکی صبر کرد تا شرکت های سازنده لپ تاپ هایی مطابق با اون ها وارد بازار کنند ... سپس باید صبر کرد واردکنندگان ایرانی اون هارو وارد بازار کنند...و در اخر هم باید اندکی صبر کرد قیمت های که در سری اول ارائه میشه کمی به حالت نرمال بیاد تا ارزش خرید داشته باشه

در نتیجه اگر میتونید صبر کنید پیشنهاد میشه به فکر خرید لپ تاپ با سری جدید باشید

و در اخر هم

همانطور که خودتون گفتید یک سیستم دکستاپی به نظر من ارزش خرید بیشتری داره تا یک لپ تاپ گیمینگ

در هر صورت انتخاب خودشماست

لینک به دیدگاه

در خصوص گرافیک که عزیزان توضیحات رو دادند اما در قسمت پردازنده شایان ذکر هست حتما به مدل پردازنده دقت کنید در انتخاب لپ تاپ

صرفا چون یک لپ تاپ Core i7  هست اون رو انتخاب نکنید حتما دقت داشته باشید پسوند مدل اون از سری U نباشه چون این سری از پردازنده ها از سری کم مصرف هستند و در حقیقت دو هسته ایی و حتما HQ یا  Q داشته باشه در پسوند

در خصوص MSI هم شایان ذکر لپ تاپ های بسیار خوبی داره اما خب در عوض یک شرکت ماتریکس در ایران نام اون رو یدک میکشه که زیاد گذشته جالبی نداره

در خصوص گرافیک های سری جدید هم شایان ذکر هست باید مدتی صبر کرد تا سری های جدید وارد بازار بشن ...سپس یاید اندکی صبر کرد تا شرکت های سازنده لپ تاپ هایی مطابق با اون ها وارد بازار کنند ... سپس باید صبر کرد واردکنندگان ایرانی اون هارو وارد بازار کنند...و در اخر هم باید اندکی صبر کرد قیمت های که در سری اول ارائه میشه کمی به حالت نرمال بیاد تا ارزش خرید داشته باشه

در نتیجه اگر میتونید صبر کنید پیشنهاد میشه به فکر خرید لپ تاپ با سری جدید باشید

و در اخر هم

همانطور که خودتون گفتید یک سیستم دکستاپی به نظر من ارزش خرید بیشتری داره تا یک لپ تاپ گیمینگ

در هر صورت انتخاب خودشماست

دقییقا طبق گفته ی دوستمون سی پی یو سری U نباشه ! 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...