رفتن به مطلب

راهنمایی برای cross fire کردن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان . r9 390 strix oc دارم می خواستم cf کنم ولی cpu i5 6600k هست و پاور ۸۶۰ هست می خواستم بدونم cpu گلوگاه نمیکنه ؟ و پاورم میکشه؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

لینک به دیدگاه

cpu گلوگاه میشه .

پاور به نظر مناسب میاد .

بهتر مشخصات کل سیستم رو بگید .

از جمله مدل دقیق پاور + تعداد فن

لینک به دیدگاه

i5 6600k

ram gskil ripjaws v ddr4 clock 2800 8 gig

water coling green GLACIER

mother gigabyte z170-D3H

hard 1 tera sshd +120 ssd adata

b6b3cf2a3035f8d33328a409ec1f7197.jpg

4a380209f469dca40714bf20e48b739d.jpg

این هست فن و پاور

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من تقریبا 3 ماهه که با همچین سیستمی راحت دارم GTX980 بصورت SLI بازی میکنم اون هم بصورت اورکلاک شده روی فرکانس 1470 (فقط پاور  1275 استفاده میکردم قبلا که الان یه 750 وات دارم) و تا حالا چیزی مشکوک به باتلنک از سوی پردازنده برام پیش نیومده،فریم تایم مشکلی نداشته ، افت فریم خاصی نمی بینم و لود های سنگین برای پردازنده پیش نیومده آنچنان(مگه اینکه برای بازی ای که فیزیکس داره ، فیزیکس رو روی پردازنده گذاشته باشم که زیاد بره زیر لود و سکته کنه) البته 6600k ام رو روی فرکانس 4600 فیکس گذاشتم گرچه که روی 4200 هم اوکی بود...

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام

من تقریبا 3 ماهه که با همچین سیستمی راحت دارم GTX980 بصورت SLI بازی میکنم اون هم بصورت اورکلاک شده روی فرکانس 1470 (فقط پاور 1275 استفاده میکردم قبلا که الان یه 750 وات دارم) و تا حالا چیزی مشکوک به باتلنک از سوی پردازنده برام پیش نیومده، البته 6600k ام رو روی فرکانس 4600 فیکس گذاشتم گرچه که روی 4200 هم اوکی بود...

سپاس گزارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سپاس گزارم

به پست قبلی چند تا چیز دیگه هم اضافه کردم اون رو هم بخونید

ضمن اینکه مدتی همین ستاپ رو با 6700k هم کار میکردم و چون هر دو مدل رو همزمان داشتم  و میتونستم پشت سر هم تست کنم بین عملکرد 6600k و 6700k (دوتاشون فیکس شده روی 4600) فرق خیلی خاصی ندیدم در بازی ها...

منتها بعضی بازی ها با Priority دیفالتشون مشکل دارن وقتی از i5 استفاده میکنی(چون وقتی تعداد رشته های پردازشی کمتره نسبت به i7 ، اولویت بالا نداشتن یک پروسس ممکنه باعث افت سرعت اون پروسس بشه) که ممکنه افت فریم هایی پیش بیاد که به اشتباه باتلنک تعبیر بشه (باید از تسک منجر در قسمت Set priority دستی بذاری روی High یا realtime) البته بیشتر بازی ها با دادن پچ ها و آپدیت ها خودشون دیفالت رو تغییر میدن تا مشکلات بر طرف بشه مثل یوبی سافت در برخی بازی هاش خود به خود روی realtime میره

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

i3 هزول با 980 SLI به سختی گلوگاه میشه دوست عزیز :|

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?app=videos&do=view&id=46

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...