رفتن به مطلب

سوال در مورد میکروفون

pyramidali
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه چند وقتی هست این میکروفون رو خریدم:

https://www.amazon.ca/Professional-Broadcast-Recording-Condenser-Microphone/dp/B012HWRM3G/ref=pd_rhf_ee_s_cp_6?ie=UTF8&dpID=51%2BFa1Vu7JL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR135%2C135_&refRID=K0SSNXQJA4A91PVSWD2J

ولی موقع کار باهاش صداش خیلی ضعیفه!

با توجه به چیزایی که خوندم مثله اینکه میکروفون ها همشون صداشون ضعیفه و واسه تقویتش همه از preamp استفاده می کنن، میخواستم بدونم اینو درست فهمیدم یا نه؟؟؟

و اینکه شنیدم که کارت صداهایی هم وجود داره که توش preamp وجود داشته باشه! 

با توجه به اینکه قیمت preamp وحشتناک بالاست و پایین ترین قیمتش چیزی حدود 400 تومان میشه، شما نظرتون در مورد خرید کارت صدا چیه؟؟؟
اصلا بهتره بگم، کلا من چیکار کنم که صدای این میکروفون بلند ضبط بشه! صدا خیلی خیلی پایینه (راستی فانتوم پاور ندارم و کارت صدای خودمم آنبورده - مادربورد gigabyte z170x-ud5)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

شما با آنبورد کارت ضبط انجام میدی؟ ;)

توجه داشته باشید که میکروفون شما از نوع خازنی هستش و برای رکورد کردن نیاز به یک کارت صدای استودیویی مجهز به فانتوم پاور دارید.

برای شما حداقل کارت Scarlett 2i2 فوکوس رایت توصیه می شه . یک کارت خوش قیمت (محدوده قیمت از 450 تا 480 تومان) که جوایز بسیاری رو برده.پری امپ میکروفون بسیار خوب و پری امپ گیتار خوبی داره.

اگر می تونید بودجه رو تا حدود 600 افزایش بدید نیم نگاهی هم به محصولات اشتاینبرگ داشته باشید.

لینک به دیدگاه

درود

شما با آنبورد کارت ضبط انجام میدی؟ ;)

توجه داشته باشید که میکروفون شما از نوع خازنی هستش و برای رکورد کردن نیاز به یک کارت صدای استودیویی مجهز به فانتوم پاور دارید.

برای شما حداقل کارت Scarlett 2i2 فوکوس رایت توصیه می شه . یک کارت خوش قیمت (محدوده قیمت از 450 تا 480 تومان) که جوایز بسیاری رو برده.پری امپ میکروفون بسیار خوب و پری امپ گیتار خوبی داره.

اگر می تونید بودجه رو تا حدود 600 افزایش بدید نیم نگاهی هم به محصولات اشتاینبرگ داشته باشید.

ممنون از راهنماییتون، من واسه آهنگ نمیخوام، فقط واسه ضبط صدا برای فیلم آموزشی نهایتش، کارت ارزون تری وجود نداره ؟؟؟ یا اینکه کارت های دسته دومی که بچه ها توی همین فروم گذاشتن به درد کار من میخوره یا نه؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از راهنماییتون، من واسه آهنگ نمیخوام، فقط واسه ضبط صدا برای فیلم آموزشی نهایتش، کارت ارزون تری وجود نداره ؟؟؟ یا اینکه کارت های دسته دومی که بچه ها توی همین فروم گذاشتن به درد کار من میخوره یا نه؟؟

من دوباره توضیح میدم خدممتون خودتون انتخاب کنید.

ببینید وقتی شما حدود 60$ برای خرید یک مایکروفون هزینه می کنید و از طرفی حدود 120$  -که همون قیمت جهانی 2i2 هستش- برای پخش-مانیتورینگ-ضبط می پردازید قطعاً هزینه گزافی پرداخت نکردید. درباره این محصول عرض کنم که از چیپ CS4272 سایرس لوجیک استفاده می کنه که به صورت نیتیو 192 kHz هستش اما شرکت فوکوس رایت عمداً اون رو به 96 کیلوهرتز اسکیل دان کرد تا عملکرد دقیق تری داشته باشه! در واقع فوکوس رایت فقط به دنبال کیفیت بود و نه کمیت. حالا اگه به شما بگم فانتوم پاور مایکروفون 2i2 همونی هستش که در سری ردنت فوکوس رایت هم بکار رفته شوکه می شید (سری ردنت بعضاً قیمتی معادل 1000$ دارند) .مطمئن باشید از انتخاب این محصول ناراضی نخواهید بود.

اما با همه این توضیحات اگر هنوز هم فکر می کنید این کارت به کار شما نمیاد یا گرونه , یک عدد فانتوم پاور 48 وات از جمهوری تهیه کنید حدود 200 تومان قیمت داره و کار شما رو راه میندازه.

درباره کارت های دسته دوم بچه ها هم نظری ندارم. همین امروز بود که بخاطر انتقاد به بزرگنمایی بعضی ها که فکر می کنند خدای audiophile هستند در یکی از فروم ها دوباره به شخصیت منفی داستان تبدیل شدیم.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...