رفتن به مطلب

»»»»»»» فروش واتر کولر corsair H50 «««««««

P.R.E.D.A.T.O.R
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و ارادت

یک عدد واتر کولر کورسیر مدل H50 موجوده فن روشم یه فن COUGAR دور بالا با LED سفید هست کاملا سایلنت ومناسب ..این فن هم مارکش نیاز به تعریف نداره
کولر بسیار قدرتمندی هست کافیه REVIEW ها رو بخونید
سی پی 4790K با خمیر هزار تومنی در حالت توربو فرکانس فول لود بازی رو 52 درجه نگه میداشت !
کولر هیچ متعلقانی نداره حتی پایه هاش
ولی از بابت بستن رو هر مادربردی با روشی که میگم قابل بستنه و کاملا محکم مثل پایه ها و بدون تکون خوردن بسته میشه
عکساشم گذاشتم براتون ببینید............
من خودم رو هر سوکتی بستمش این واتر رو اعم از 1156 55 50 با سه تا بست کمری ساده روش بستنشم خیلی اسونه نه تنها این واتر هر کولری رو با بست کمری براحتی رو هر سوکتی میشه بست
هرکی پسندید و خریدار بود خصوصی بده بستنشم میگم بهش هرچند تو عکس که گذاشتم کاملا معلومه روش بستن
کولرم تمیزه ولی در حد اک نیست بالاخره کارکردس ولی از بابت سلامت و قدرت تضمین میشه

قیمت با ارسال مقطوع 140
والا با این قیمت کولر چهار پنج پایپه بزور میدن چه برسه به این واتر کولر

post-18040-0-23010800-1464168764_thumb.jpg

post-18040-0-43903700-1464168773_thumb.jpg

ویرایش شده توسط P.R.E.D.A.T.O.R
لینک به دیدگاه

درود.به نظرت روی گرافیک هم میشه سوارش کرد و آیا به نظرت روی gtx580 چطور بازدهی داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود.به نظرت روی گرافیک هم میشه سوارش کرد و آیا به نظرت روی gtx580 چطور بازدهی داره؟

کلا گرافیک به واتر کولر بسیار خوب جواب میده، برعکس CPU که ایر های قدرتمند پا به پای واترکولینگ ها حرکت میکنن.

------------

استارتر؛ این فن روش هست؟

photo_2016-04-21_20-14-30.jpg

لینک به دیدگاه

سلام روی r9 290 رفرنس بسته شده با همین روش و دما رو هم بشدت پایین اورده دیگه فک کنم خودتون واردید باید فن گرافیکو باز کنید و رو برد خالی ببندید هزارتای این فنهای خود کارته البته رو کارتهایی که دماشون بالاس وگرنه کارتهایی که خود کولرشون جواب میده نیازی نیست 290 دماش میرفت رو 85 - 90 با این رو 68 - 70 میموند یعنی در حد یه 290 trix بازدهی

کلا گرافیک به واتر کولر بسیار خوب جواب میده، برعکس CPU که ایر های قدرتمند پا به پای واترکولینگ ها حرکت میکنن.

------------

استارتر؛ این فن روش هست؟

photo_2016-04-21_20-14-30.jpg

ارادت بله فن روش همینه و کوگر هست و واقعا سایلنت و در عین حال دوربالا و کافی برا خنک کنندگی

لینک به دیدگاه

روش اتصالت خیلی جالبه میشه یه عکس از پشت برد هم بزاری؟

لینک به دیدگاه

روش اتصالت خیلی جالبه میشه یه عکس از پشت برد هم بزاری؟

دیگه بازش کردم داداش از رو سیستم کار خاصی نداره بست کمری یه سرش ازاده یه سرش بسته از زیر برد سر ازادش رو رد میکنی در نتیجه اون سر بسته میمونه زیر برد و دیگه خارج نمیشه از سوراخ برد بعد میای از بست دور واتر رد میکنی سر ازادو و دوباره از سوراخ رد میکنی و از پشت برد میبندی به کمک خارهاش که میرن داخل سر بسته و دیگه هیچ احدی نمیتونه بستی رو که بسته شده باز کنه از پایه ها هم محکمتر میشه و میزان شل بودن یا سفت بودنشم راحت میشه تنظیم کرد ..... توضیح ویژه تر هم برا خریدار میدم هرچند فک کنم واضحه و راحت تو دست باشه براحتی میشه متوجه شد

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...