رفتن به مطلب

یه برنامه خوب برای share اینترنت لپتاپ ؟ ؟ ؟

Ho3iN_
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
من یه دانگل ایرانسل e3372 گرفتم حالا به لپتاپ وصل کردم...میخام اینترنتشو شیر کنم...کدوم برنامه ای پیشنهاد میدین برای این کار....اگه زحمتیم نیس لینک دانلودشم بزارین....با تشکر

لینک به دیدگاه

این برنامش که گوشی فقط wifi connecting ...میزد

اینم هر کار کردم نه پرو نه معمولی نتوستم کرک کنم...اسکرینم گرفتم نمیتونم اپلود کنم اینجا....ارور میده میگه پسوند مشکل داره...چه پسوندی اوکیه خو ؟؟؟

ویرایش شده توسط Ho3iN_
لینک به دیدگاه

شما تنظیمات برنامه رو به درستی انجام ندادی ! 

قبل از باز کردن برنامه ای که گفتم مودم رو به لب تاپ وصل میکنی ! وای فای لب تاپ باید روشن باشه ! بعد میری  تو 

1- control panel 

2-netwrok and sharing

3-change adapter setting

4- connection MOREDE NAZAR RO BA DOUBLE CLICK ENTEKHAB MIKONI , MASALAN BARAYE MAN local area connection HASTESH 

5-properties

6- sharing 

7- TIK E GOZINEYE allow other netwroks.... RO MIZANI 

8-AZ DAKHEL LIST GOZINEYE wifi RO ENTEKHAB MIKONI 

- برنامه رو اجرا میکنی و از توی Internet Source همون کانکشی که توی کنترل پنل انتخاب کردی رو دوباره توی این برنامه انتخاب میکنی 

- بعد هم یوزر پس میدی و بعد هم اینترنت شر شده ! 

لینک به دیدگاه

شما تنظیمات برنامه رو به درستی انجام ندادی ! 

قبل از باز کردن برنامه ای که گفتم مودم رو به لب تاپ وصل میکنی ! وای فای لب تاپ باید روشن باشه ! بعد میری  تو 

1- control panel 

2-netwrok and sharing

3-change adapter setting

4- connection MOREDE NAZAR RO BA DOUBLE CLICK ENTEKHAB MIKONI , MASALAN BARAYE MAN local area connection HASTESH 

5-properties

6- sharing 

7- TIK E GOZINEYE allow other netwroks.... RO MIZANI 

8-AZ DAKHEL LIST GOZINEYE wifi RO ENTEKHAB MIKONI 

- برنامه رو اجرا میکنی و از توی Internet Source همون کانکشی که توی کنترل پنل انتخاب کردی رو دوباره توی این برنامه انتخاب میکنی 

- بعد هم یوزر پس میدی و بعد هم اینترنت شر شده ! 

ممنون بابت پاسخ گوییتون ...ولی من 10 تا نرم افزار نصب کردم همین بود با cmd خودم کانکشن ساختم این مراحلی که میگیو رفته بودم بازم جواب نداد...احتمال زیاد مشکل ویندوز

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

بهترین برنامه  اگه پیدا نشد بگو تو تلگرام بفرستم 09364795399 my public wf

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...