رفتن به مطلب

فروش فن کنترلر NZXT

Mehrang
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه دونه Fan Controller Sentry LX NZXT از مالزی خریدم که آکبند هست و داخل پک و هنوز باز نشده ، خودم 300 رینگیت خریدم که معادل 109.500 تومان هست و می خوام بفروشم.

اگه پیشنهاد خوبی بود می فروشم وگرنه خودم ازش استفاده می کنم.

برای دوستانی هم که می خوان بیشتر درباره این فن کنترلر بدونن یه مطلب پیدا کردم که براتون اینجا میذارم.

یک کنترلر و دماسنج بسیار حرفه ای که مخصوص گیمرها و اورکلاکرها طراحی شده. این دستگاه دمای دقیق تمامی محیط سیستم شما رو اندازه گیری کنه. همچنین قابلیت کنترل سرعت 5 فن رو داره. علاوه بر این ها تنظیمات شما رو ذخیره می کنه. شما میتونید برای دماهای مختلف سرعت های مختلفی رو در نظر بگیرید و قابلیت اتوماتیک رو به این قطعه بدید تا در مواقع ضروری از تنظیماتی که کردید استفاده کنه.

میتونید بوق هشدار رو برای این قطعه تنظیم کنید که مثلا اگر دما از یه حدی بیشتر شد به شما هشدار بده . از دیگر قابلیت هاش میشه به LCD فوق العاده زیبا اشاره کرد. بدنه این قطعه آلومینیومی هست و برای هر کیسی مناسبه.

قیمت پایه برای فروش 85.000 تومان

i7i81pqnkwsuqfbre6yk.jpg

pajm8xqtywmt94wgap9w.jpg

crisz62glvbix5iufofa.jpg

لینک به دیدگاه

متاسفانه در مالزي جنسها گرونه .

من اين كنترلر رو 70 خريدارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه در مالزي جنسها گرونه .

من اين كنترلر رو 70 خريدارم

داشتیم آقای حسینی؟ @};-

لینک به دیدگاه

ببخشيد بهمن جان . اقا منو ببخشيد من به نفع دوستان ميرم كنار چون اصلا نبايد قيمت ميدادم چون به كار دوستان بيشتر مياد .

منو ببخشيد اگر دلخوري وجود داره من حاضرم ضرر و زيان بدم @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببخشيد بهمن جان . اقا منو ببخشيد من به نفع دوستان ميرم كنار چون اصلا نبايد قيمت ميدادم چون به كار دوستان بيشتر مياد .

منو ببخشيد اگر دلخوري وجود داره من حاضرم ضرر و زيان بدم @};-

شوخی کردم آقای حسینی دلخوری پیش نیومده @};- اینطوری به ضرر فروشنده هستش . خواهش میکنم شما هم نکشید کنار

لینک به دیدگاه

ارادتمند آقای حسینی

اگه پیشنهاد بالاتری نبود چشم در خدمتتون هستم.

تا حالا بالاترین پیشنهاد جناب حسینی بودن البته اگر منصرف نشده باشن که مبلغ پیشنهادی ایشون 70 تومان هست.

لینک به دیدگاه

بالاترين قيمت رو 66 تومان اعلام كردن و من هم براي اينكه تاپيك روال درست خودش رو پيش ببره اگر كسي بالاتر از 70 خريد كه هيچ كالا مال ايشون اگر بالاي 70 تخريدن و قيمت رو 66 تموم شد و مثلا بهمن جان خريد كنن من ضرر و زيان رو پرداخت ميكنم و خريدار فقط قيمت خودش رو پرداخت كنه .

به اين دليل كنار كشيدم كه اينجور كالاها به كار كاربران زياد مياد و من هم ميخواستم به عنوان فروشنده بخرم و به همين دوستان بفروشم ولي ( شرمنده شدم چون كار درستي نبود ) ببخشيد دوستان @};-

@};-

لینک به دیدگاه

بالاترين قيمت رو 66 تومان اعلام كردن و من هم براي اينكه تاپيك روال درست خودش رو پيش ببره اگر كسي بالاتر از 70 خريد كه هيچ كالا مال ايشون اگر بالاي 70 تخريدن و قيمت رو 66 تموم شد و مثلا بهمن جان خريد كنن من ضرر و زيان رو پرداخت ميكنم و خريدار فقط قيمت خودش رو پرداخت كنه .

به اين دليل كنار كشيدم كه اينجور كالاها به كار كاربران زياد مياد و من هم ميخواستم به عنوان فروشنده بخرم و به همين دوستان بفروشم ولي ( شرمنده شدم چون كار درستي نبود ) ببخشيد دوستان @};-

@};-

قابل شما رو نداره جناب حسینی

بالاخره شما هم فروشنده ای چه اشکالی داره سود کنید.

من تا یکی 2 روز دیگه صبر می کنم پیشنهاد بهتری نبود مال شما.

لینک به دیدگاه

من 68 تومن خریدارم .

بازم چشم ، تا یکی 2 روز دیگه صبر می کنم ببینم چی میشه.

چون آقای حسینی پیشنهادشون بالاتر بود و زودتر خواستن اگه ایشون منصرف شدن و بالاتر نبود در خدمتم.

لینک به دیدگاه

70 خریدارم .

تا حالا بالاترین پیشنهاد 75 تومان در هات اورکلاک بوده.

ویرایش شده توسط Mehrang
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا حالا بالاترین پیشنهاد 75 تومان در هات اورکلاک بوده.

76 خریدارم :-?

لینک به دیدگاه

ممنون بهمن جان فعلا شما بالاترین پیشنهاد بودی. باور کن دلم نمیاد بفروشم و اینقدر ضرر بدم ولی تا ببینم آخرین پیشنهاد چیه ، اگه خوب بود می فروشم وگرنه روی سیستم خودم می بندم.

به هر حال شما و اون دوستمون در فروم هات اورکلاک بالاترین پیشنهادات رو تا الان دادین. اگه کسی به قیمت پایه خریدار بود فوری می فروشم.

لینک به دیدگاه

مهرنگ جان كترلر رو اگر دوست داشتي 80 بده به بهمن عزيز و ما بقيش رو من پرداخت ميكنم . البته باز اختيار دست شماست و قيمت پايه شما 85 بوده :-?

لینک به دیدگاه

ارادتمندم جناب حسینی

هرچی شما بفرمایید ، اون 5 تومان هم قابل شما رو نداره، حداقل همین که قدر این کنترلر رو می دونید باز کلی ارزش داره .

فقط هزینه ارسال به عهده خریدار هست ، یا اینکه صبر کنید تا چند روز دیگه که یکی از دوستام میاد تهران که البته تاریخ دقیقش مشخص نیست بگم بیاره حضوری تحویل بگیرین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ارادتمندم جناب حسینی

هرچی شما بفرمایید ، اون 5 تومان هم قابل شما رو نداره، حداقل همین که قدر این کنترلر رو می دونید باز کلی ارزش داره .

فقط هزینه ارسال به عهده خریدار هست ، یا اینکه صبر کنید تا چند روز دیگه که یکی از دوستام میاد تهران که البته تاریخ دقیقش مشخص نیست بگم بیاره حضوری تحویل بگیرین.

آقا ما آخرش نفهمیدیم به کی میفروشی!!!

لینک به دیدگاه

آقا ما آخرش نفهمیدیم به کی میفروشی!!!

آقای حسینی گفت به شما بفروشم شما 80 تومان می خوای ایشون هم 5 تومان بقیه رو پرداخت می کنه تا به قیمت پایه برسه و به شما بفروشم.

منم گفتم اون 5 تومان قابل نداره و همون 80 به شما تقدیم می کنم آقا بهمن.

حالا اگه می خوای که بگو زودتر تا تکلیف مشخص شه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقای حسینی گفت به شما بفروشم شما 80 تومان می خوای ایشون هم 5 تومان بقیه رو پرداخت می کنه تا به قیمت پایه برسه و به شما بفروشم.

منم گفتم اون 5 تومان قابل نداره و همون 80 به شما تقدیم می کنم آقا بهمن.

حالا اگه می خوای که بگو زودتر تا تکلیف مشخص شه.

آقا من کی کفتم 80 تومن میخوام ؟؟؟؟ چرا حرف تو دهن ما میذاری دوست عزیز؟ شما گفتید 75 مشتری داره منم گفتم 76 خریدارم.

لینک به دیدگاه

آقا من کی کفتم 80 تومن میخوام ؟؟؟؟ چرا حرف تو دهن ما میذاری دوست عزیز؟ شما گفتید 75 مشتری داره منم گفتم 76 خریدارم.

من رو حساب حرف آقای حسینی گفتم باشه ، فکر کردم با شما هماهنگ کرده.

من از فروش منصرف شدم.

یا حق

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...