رفتن به مطلب

سیستم جدید

Recommended Posts

سلام دوستان قطعات زیر منافاتی با هم ندارن ؟  اگر قطعات بهتری مد نظرتون هست پیشنهاد بدید  | کاربرد : گیمینگ و برنامه نویسی و طراحی وب 

مادربرد : Asus Z170 Pro

سی پی یو : Intel i7 6700K

رم : Gskill 16 GIG Trident Z 3000 GHz

گرافیک : Asus Strix GTX 980 ( پارسال خریدم و قصد عوض کردنش رو ندارم )

اس اس دی : Samsung 500 gig 750 EVO

واتر کولر : Deepcool Capitan 120

کیس : X1 Basic Green ( پارسال خریدم و فکر نمیکنم نیاز باشه جدید بخرم )

پاور : Huntkey 700 ( پارسال خریدم و اگر مشکلی با قطعات بالا نداشته باشه عوضش نمیکنم )

لینک به دیدگاه

سلام دوستان قطعات زیر منافاتی با هم ندارن ؟  اگر قطعات بهتری مد نظرتون هست پیشنهاد بدید  | کاربرد : گیمینگ و برنامه نویسی و طراحی وب 

پاور : Huntkey 700 ( پارسال خریدم و اگر مشکلی با قطعات بالا نداشته باشه عوضش نمیکنم )

همه چیز خوبه به نظرم ...

فقظ میمونه خنک کننده اگر اهل اور بالا و یا گیم سنگین طولانی مدت و یا رندر در کل اگر زمان زیادی سیستم درگیر محاسبات سنگین و زیاد هست دیپ کول نگیر به فکر کورسیر H80 با بالا باش ...... ! 

لینک به دیدگاه

قطعات خوب هستند اگرچه پیشنهاد میشه SSD رو 240 تهیه کنید و هزینه صرفه جویی شده رو برای خنک کننده هزینه کنید و یا اگر تهویه کیستون خوب هست پیشنهاد میشه گرافیک رو ارتقا بدید تا از بازی های روز لذت ببرید

با توجه به قیمت گرافیک های 980 ti در بازارچه خریدشون به صرفه هست

لینک به دیدگاه

به نظرم 980 کافیه ! اگر مشکلی پیدا کردم باهاش میفروشم و جدید میخرم . (البته اگر بودجه بکشه  :D )

درمورد کولینگ هم بگم که تقریبا تمام روزسیستم روشنه ! و به دلیل اینکه کیسم فقط کولینگ 120 ساپورت میکنه باید 120 بگیرم . اگر پیشنهادی دارید بدید . 

مرسی از راهنمایی هاتون ^_^  @};-

کولر کورسیر H80i V2 خوبه ؟

لینک به دیدگاه

حیف این قطعاته توی کیس X1 اسمبل بشن!!.به نظرم کیس بهتر بگیرمثل KENDOMEN با یه ایرکولر خوب .اگه قصد اوور داشتی بعدا یه واترکولر کورسیر بگیر. 

ویرایش شده توسط mostafa-b
لینک به دیدگاه

به نظرم 980 کافیه ! اگر مشکلی پیدا کردم باهاش میفروشم و جدید میخرم . (البته اگر بودجه بکشه  :D )

درمورد کولینگ هم بگم که تقریبا تمام روزسیستم روشنه ! و به دلیل اینکه کیسم فقط کولینگ 120 ساپورت میکنه باید 120 بگیرم . اگر پیشنهادی دارید بدید . 

مرسی از راهنمایی هاتون ^_^  @};-

کولر کورسیر H80i V2 خوبه ؟

در خوب بودن که شکی نیست اما با توجه به قیمتش تنها با کمی هزینه اضافه تر این مورد هم میتونید تهیه کنید

Corsair H100i v2 Extreme Performance Liquid CPU Cooler

در نتیجه به نظر من ارزش خرید با این قیمت نداره ...

در اخر هم اگر اورکلاک های سنگین انجام نمی دین همون واتر خودتون پاسخ گوی نیاز شما هست

لینک به دیدگاه

کیس های deepcool کیفیتشون خوبه ؟ یا کیس های bitfenix ؟ 

هر دو شرکت از نظر کیفیت خوب هستند البته بنده بودجتون رو نمیدونم در خصوص کیس اما اگر تمایل به خرید کییس دارید

این موارد پیشنهاد میشه

DeepCool KENDOMEN Ti Case

RaidMax Narwhal Black - Titanium Case

و در اخر هم یک کیس خوش قیمت با امکانات بسیار خوب

DeepCool DUKASE

لینک به دیدگاه

وای دیوانه شدم از بس کیس ها رو چک کردم --نمیدونم چی بخرم :crying:  :crying:  :crying:

لینک به دیدگاه

من دوماه پیش KENDOMEN خریدم. واقعا به قیمتش می ارزه.5 تا فن داره. طراحیش واقعا خوبه . هم تا حدودی ساده است و هم چشم نواز.به نظرم تا حدود 250 بهترین انتخابه.

لینک به دیدگاه

وای دیوانه شدم از بس کیس ها رو چک کردم --نمیدونم چی بخرم :crying:  :crying:  :crying:

تصمیم گیری در مورد کیس سخت نیست انقدر ها....یک نیگاه به قیمتش اگر اوکی بود یک نیگاه به ظاهرش ... اگر اوکی بود حل!!!

البته حتما باید سایز کیس با گرافیک یا واترکولر یا فن خریداری شده هم اوکی باشه :)

دوست عزیزی بودجتون برای خرید کیس چقدر هستش؟ :D

لینک به دیدگاه

300 تا 350

البته شما کارت گرافیک که دارید رو ذکر نکردید تا مشخص بشه دقیق چه سایزی هست اما با این حال در این رنج این موارد پیشنهادی بنده هستش

Corsair Carbide Series® SPEC-01 Mid-Tower Gaming Case

RaidMax Case Seiran II Black

BitFenix SHINOBI Window Black Mid Tower Case

و در اخر هم به دلیل میزان بالای قیمت بر کارایی این مدل هم پیشنهاد میشه که انواع گرافیک ها و رادیاتور ها درونش جا میگیره

DeepCool DUKASE

تصمیم اخر باشماست چون فارق از میزان قیمت سلایق برای ظاهر کیس متفاوت هستش و کیس کامپیوتر وسیله ایی هست که همیشه در چشم هست

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

البته شما کارت گرافیک که دارید رو ذکر نکردید تا مشخص بشه دقیق چه سایزی هست اما با این حال در این رنج این موارد پیشنهادی بنده هستش

Corsair Carbide Series® SPEC-01 Mid-Tower Gaming Case

RaidMax Case Seiran II Black

BitFenix SHINOBI Window Black Mid Tower Case

و در اخر هم به دلیل میزان بالای قیمت بر کارایی این مدل هم پیشنهاد میشه که انواع گرافیک ها و رادیاتور ها درونش جا میگیره

DeepCool DUKASE

تصمیم اخر باشماست چون فارق از میزان قیمت سلایق برای ظاهر کیس متفاوت هستش و کیس کامپیوتر وسیله ایی هست که همیشه در چشم هست

سلام اگه روی عکسم کلیک امار همه چی میاد دستت :D

لینک به دیدگاه

سلام اگه روی عکسم کلیک امار همه چی میاد دستت :D

طول گرافیکتون 28 سانت که داخل هر 4 تا کیس پیشنهادی میشه راحت قرارش داد :)

پس از نظر فضا مشکلی ندارید

لینک به دیدگاه

قطعاتی رو که قصد تعویض ندارید فقط باید تعویض کنید و مابقی انتخابهای خوبی هستن

لینک به دیدگاه

تا وفتی کیس  DeepCool DUKASE با این قیمت هست جایی برای گزینه های دیگه نمیمونه

کولر 120 اصلا ارزش خرید نداره.حالا چه بهترین مارک باشه چه متوسط و ارزون ،مگر اینکه جای نصبش نباشه که در مورد شما صدق نمیکنه.

لینک به دیدگاه

درود

از لحاظ فنی اگر کیس رو تغییر ندید مشکلی ندارید

ولی اگر قصد تعویضش رو دارید در الویت DEEPCOOL KENDOMEN رو و بعد مدل DUKASE رو شدیدا پیشنهاد میکنم

درمورد SSD هم اگر بنده جای شما بودم حجم کمتر انتخاب میکردم

خنک کننده هم اگر اهل اور نیستید هزینه ی خنک کننده ی مایع الکی ندید(نظر شخصی)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...