رفتن به مطلب

فروش باندل MSI 970A-G45,,,FX 4100- AMD *فروخته شد*

sina74
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

پیشنهاد جدید :

هر کی سی پی یو و مادربرد و کارت گرافیک و رم امضام رو با هم بخره ، تخفیف تپل بهش میدم

*******کاهش قیمت به 410 تومن********

انتخاب خریدار محترم با من و همچنین باندل یک جا فروش میره تکی نمیشه. هزینه پست بر عهده خریدار محترم میباشد @};-

خارج از فروم هم فروش برقراره. اگه اگه اگه خریدار واقعی باشین تستی چیزی خواستین پایم :D

----------------

هدف از فروش :

ارتقاع و خریدن باندل اینتل

يه مادربرد MSI 970A-G45 به همراه cpu AMD FX 4100

هر دو قطعه فاقد اسيب فيزيکي بوده و صحيح و سالم مي باشند. همچنين گارانتي به اتمام رسيده

لازم به ذکر است هيچکدوم از اين دوتا overclock که نشدن هيچ بلکه سي پي يو underclock (یعنی زیر کارایی نرمال استفاده شده خب طبیعتا استهلاک کمتری هم داشته) هم شده :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مادربرد :

1024.png

متعلقات همراه شامل جعبه ، دفترچه راهنما ، ديسک درايور بدون خط و خش و پنل پشت مین برد که جای پورت های خروجی روش تعبیه شده

بایوس به اخرین نسخه آپدیت شده (بایوس کاملا گرافیکی) و الان با نسخه CLICKBIOS 2 درحال اجراست. از ویندوز 10 هم پشتیبانی کامل می کنه درایوراشم تو سایت سازنده برای دانلود موجوده.

لینک مین برد در سایت سازنده همراه با مشخصات کامل :

https://www.msi.com/Motherboard/970AG45.html#hero-overview

قیمت نو 325

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پردازنده :

متعلقات همراه شامل جعبه ، دفترچه راهنما ، هیت سینک و فن استوک که صد البته فن به خوبی مثه روز اولش کار می کنه (ماکزیمم 3900 دور بر دقیقه)

تقریبا 6 ماهی یه بار خمیر سیلیکون عوض کردم روش.

کش 12 مگ ، فرکانس 3.6 ، 4 هسته ، مثه آب خوردن تا 4 گیگاهرتز آورکلاک میشه. با تغذیه مناسب و خنک کنندگی خوب تا 4.5 هم میره یا بیشتر!!

نکته مهم : برای بازی های سنیگین و سی پی یو محور یا کار سنگین کشیدن از پردازنده ، فن استوک جوابگوی خنک کردن پردازنده نیست و بعد از چند دقیقه دما از مرز 60 درجه که میگذره ، به صورت خودکار و توسط مادربرد فرکانس پردازنده میاد پایین تا دما پایین بیاد. واسه همین بنده آندرکلاک کردم که دمای پردازنده به 60 نرسه تا فرکانس یهو وسط بازی پایین نیاد که منو با افت فریم شدید مواجه کنه. البته خمیرسیلیکونم هم چینیه ^_^

پردازنده های اف ایکس اونم سری زامبزی پردازند ه های داغی هستن. تکرار می کنم پردازنده کاملا سالمه و این مورد کاملا طبیعیه.

دمای بحرانی این پردازنده 70 درجه سانتی گراده

قیمت نو 300

njfh_1_thumb.jpg----7thd_2_thumb.jpg----cnf2_3_thumb.jpg

9ee1_wp_20160526_19_11_39_rich_thumb.jpg----p1su_wp_20160526_19_14_47_pro_thumb.jpg

ویرایش شده توسط sina74
لینک به دیدگاه

یه رم دست دو 4 گیگ 1333 به قیمت 40 و یه کارت گرافیک 1 گیگ ddr5 رادیان MSI 7750 تمیز به قیمت 270 در صورت تمایل روی اینها فروخته میشه (جمعا میشه 750)

همرو با هم ببرید تخفیف هم میدم

لینک به دیدگاه

یه رم دست دو 4 گیگ 1333 به قیمت 40 و یه کارت گرافیک 1 گیگ ddr5 رادیان MSI 7750 تمیز به قیمت 270 در صورت تمایل روی اینها فروخته میشه (جمعا میشه 750)

همرو با هم ببرید تخفیف هم میدم

درود.اگه اول ارسال داری رم واسه من

لینک به دیدگاه

درود.اگه اول ارسال داری رم واسه من

درود

پ.خ شد. چک کنید

py3_wp_20160525_18_31_19_pro_thumb.jpg ------- il92_wp_20160228_00_36_33_pro_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

قیمت به 410 تومن کاهش یافت (30 هزار تومن کاهش قیمت). دیگه ارزون تر نمیدم. این دیگه نهایت کف قیمته. ضرره ولی پولشو لازم دارم :(

ویرایش شده توسط sina74
لینک به دیدگاه

پیشنهاد جدید :

هر کی سی پی یو و مادربرد و کارت گرافیک و رم امضام رو با هم بخره ، تخفیف تپل بهش میدم

ویرایش شده توسط sina74
لینک به دیدگاه

سلام مادربرد رو به تنهایی میفروشین.خودم یه g43 این برندو دارم.اگه تعویض کنید والباقی رو بگیرین که عالیه.اگر نه مادربرد رو به تنهایی بفروشین.09307800802.ممنون میشم خبرشو بدین

لینک به دیدگاه

اگه خود سی پی یو هم فروش میرفت ، یکی میخریدتش من حرفی نداشتم. ولی اگه الان مادربرد رو به شما بفروشم سی پی یو احتمال بسیار زیاد رو دستم میمونه :(

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مشتری برای سی پی یو ، کسی پیدا میشه ؟ کی می خیره ؟

لینک به دیدگاه

پردازنده AMD FX 4100 و مادربرد MSI 970A-G45 بنده به همراه متعلقات و یک عدد رم 4 گیگ  TWINMOS piano black ddr3 کارکرده به قیمت کل ۴۱۰ هزار تومان به کاربر عزیز TRoy  فروخته شد و این مبلغ پس از دریافت هر سه قطعه توسط ایشون و تست ، به حساب اینجانب واریز خواهد گردید. هزینه ارسال بر عهده بنده میباشد.

لینک به دیدگاه

پردازنده AMD FX 4100 و مادربرد MSI 970A-G45 بنده به همراه متعلقات و یک عدد رم 4 گیگ TWINMOS piano black ddr3 کارکرده به قیمت کل ۴۱۰ هزار تومان به کاربر عزیز TRoy فروخته شد و این مبلغ پس از دریافت هر سه قطعه توسط ایشون و تست ، به حساب اینجانب واریز خواهد گردید. هزینه ارسال بر عهده بنده میباشد.

سلام

بله کاملا تایید میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...