رفتن به مطلب

تبدیل مودم معمولی به wireless

Ramin1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

آیا می توانم مودم زایکشل برای ای دی اس ال را که یک خروجی LAN و یک خروجی USB دارد تبدیل به wifi بکنم تا لپ تاپم و موبایلم را به آن وصل نُمایم؟؟؟

D-LINK - Wireless Access Point DAP-1150

Linksys - Wireless Access Point WRT120N

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

علاقه من به دخترهاN_aggressive%20(2).gifN_aggressive%20(2).gifN_aggressive%20(2).gif@};- @};-

لینک به دیدگاه

شما احتياج به اكسس پوينت داريد . :-?

اين access point ها چند قيمتن ؟

مدل و مارك خاصي دارن ؟

بعد اگه به همين modem هاي معمولي وصل شن از نظر كارايي مثل مدل هاي wireless ميشن يك كمترن ؟

مرسي

لینک به دیدگاه

قیمت این ها از 70 80 تومن شروع می شود و می رود الی ماشاءالله. برای پیدا کردن قیمت ها می تونید به رایان صبا بروید و حتی از آن خرید کنید. کارایی بالایی هم دارند و دو مورد پایین از مارک های خوب هستن.

حالا سوال من این است که آیا می توان مودم مذکور در پست اول را با این ها وایرلس کرد؟یعنی با این دوتا پایینی؟

D-LINK - Wireless Access Point DAP-1150

Linksys - Wireless Access Point WRT120N

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

علاقه من به دخترهاN_aggressive%20(2).gifN_aggressive%20(2).gifN_aggressive%20(2).gifpuke.gifpuke.gifBug.gif

ویرایش شده توسط Ramin1
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...