رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید کارت صدا

zanyar11
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من میخواستم واسه گیتار الکتریکم یه امپ بگیرم یکی از دوستان میگفت میتونی گیتارو به سیستم وصل کنی

1-حالا از دوستان یه کارت صدا خوب میخوام بهم معرفی کنن2

2-یه امپ خوب با افکتر خوب برای گیتار الکتریک معرفی کنن(نمیخوام قدرت صدای بالایی داشته باشه فقط کیفیت صدای خوبی داشته باشه)

3-اگه گیتارو به سیستم وصل کنم افکتر میخواد یانه میشه با سیستم و نرمافزارهای این کار بهش افکت داد

ویه سوال دیگه اینه که مادربرد خودم کارت صدایه خوبی داره یا اینکه باید یه کارت صدا براش بگیرم

مادربرد هم مدل زیر هستش

MSI 990FXA-GD80

ممنون ازدوستان

ویرایش شده توسط zanyar11
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من میخواستم واسه گیتار الکتریکم یه امپ بگیرم یکی از دوستان میگفت میتونی گیتارو به سیستم وصل کنی

1-حالا از دوستان یه کارت صدا خوب میخوام بهم معرفی کنن2

2-یه امپ خوب با افکتر خوب برای گیتار الکتریک معرفی کنن(نمیخوام قدرت صدای بالایی داشته باشه فقط کیفیت صدای خوبی داشته باشه)

3-اگه گیتارو به سیستم وصل کنم افکتر میخواد یانه میشه با سیستم و نرمافزارهای این کار بهش افکت داد

ویه سوال دیگه اینه که مادربرد خودم کارت صدایه خوبی داره یا اینکه باید یه کارت صدا براش بگیرم

مادربرد هم مدل زیر هستش

MSI 990FXA-GD80

ممنون ازدوستان

سلام دوست عزیز

اگر میخوای از طریق سیستم صدای گیتارتو ضبط کنی فقط و فقط کارت صدا بگیر تا بهترین کیفیتو در ضبط بهت بده

من اینو پیشنهاد میکنم :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=56626

چون من مدله بدونه پنلشو دارم و کلی تنظیمات برای ضبط صدا داره بخصوص برای وسایلی که بهش وصل میشن

و مطمعن باش از خوده گیتارتم قشنگ تر ضبط خواهد کرد صدارو

اصلا تبلیغ نیست فقط چون در مورد این کارت صدا اطلاعات دارم و خودمم دارمش میگم تا بهترین لذتو ببری

موفق باشی :) @};-

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

اگر میخوای از طریق سیستم صدای گیتارتو ضبط کنی فقط و فقط کارت صدا بگیر تا بهترین کیفیتو در ضبط بهت بده

من اینو پیشنهاد میکنم :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=56626

چون من مدله بدونه پنلشو دارم و کلی تنظیمات برای ضبط صدا داره بخصوص برای وسایلی که بهش وصل میشن

و مطمعن باش از خوده گیتارتم قشنگ تر ضبط خواهد کرد صدارو

اصلا تبلیغ نیست فقط چون در مورد این کارت صدا اطلاعات دارم و خودمم دارمش میگم تا بهترین لذتو ببری

موفق باشی :) @};-

خیلی ممنونم دوست عزیز

فقط یه سوال

افکت گیتار میشه به این کارت صدا وصل کرد یا اینکه خود مارت صدا با نرم افزارهایی که داره به گیتار افکت میده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود.

بودجه رو مشخص نکردید بنابر این در حد بودجه کم تا متوسط من این کارت رو توصیه می کنم:

http://www.steinberg.net/en/products/audio_interfaces/ur_serie/modelle/ur12.html

فناوری های یاماها حتی درایورها هم توسط یاماها ساخته می شه.

چیپ Cirrus Logic CS4270 با نرخ نمونه برداری 24bit/192kHz و تاخیر پایین

پری امپ JRC 2068 و امپ هدفون JRC4580 

شرکت اشتاینبرگ هم که نیازی به معرفی نداره برنامه معروف کیوبیس ساخت این شرکت هستش و سازگاری کامل با کارت های ساخت خوش داره. و با داشتن این کارت می تونید برنامه های Cubase AI برای پی سی و Cubasis LE برای آیپد به صورت رایگان استفاده کنید

در رنج قیمت خودش (500 تا 600 تومان) رقیبی نداره

لینک به دیدگاه

خیلی ممنونم دوست عزیز

فقط یه سوال

افکت گیتار میشه به این کارت صدا وصل کرد یا اینکه خود مارت صدا با نرم افزارهایی که داره به گیتار افکت میده؟

اره میشه خودشم توی یکی از بخش هاش افکت هایی داره برای ضبط

دوستمونم یه مورد دیگه پیشنهاد دادن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...