رفتن به مطلب

امتیازات بسته گسترش دهنده Blood and Wine | پایانی بسیار زیبا بر یک حماسه

ArminZol
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

Witcher-3-Blood-and-Wine-Expansion.jpg

تنها پنج روز دیگر تا آخرین ماجراجویی Geralt با بسته گسترش دهنده Blood and Wine، در بازی The Witcher 3 باقی مانده است. پس از انتشار تریلر زمان عرضه، اینبار نوبت به امتیازات آن رسیده است که به مرور توسط منتقدین اعلام می‌شوند. 

استودیو سی‌دی پراجکت در توضیحات خود پیرامون جدیدترین سفر قهرمان بازی یعنی Geralt of Rivia در Blood and Wine گفته است:

برای آخرین بار در نقش هیولاکش حرفه‌ای با نام Geralt of Rivia ظاهر شوید و در سرزمین دور دست Toussaint، که از جنگ در امان مانده است، حقایق هیولایی مخوف که پادشاهی را به خطر انداخته بر ملا کنید.

Blood and Wine در تاریخ ۳۱ مه (مصادف با ۱۱ خرداد) برای پلی‌استیشن ۴، ایکس‌باکس وان و رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد. این دومین بسته گسترش‌دهنده بازی The Witcher 3 بعد از Hearts of Stone قلمداد می‌شود که در اکتبر ۲۰۱۵ منتشر شد.

این بسته دارای بیش از ۹۰ ماموریت جدید، ۴۰ مکان مهم و دیدنی است. طبق توضیحات سازندگان، Blood and Wine به طور کلی ۳۰ ساعت گیم‌پلی را ارائه می‌کند.

در انتها نظر شما را به مرور نظرات منتقدین و امتیازات داده شده توسط آنها جلب می‌کنیم:

Twinfinite – 100

GRYOnline.pl – 100

Areajugones – ۹۵

The Games Machine – ۹۵

PC Gamer – ۹۴

The Witcher 3: Blood and Wine اثر داستانی تکامل یافته‌ای همراه با شخصیت‌هایی است که دل من برای آنها تنگ خواهد شد. یک جام از چیز‌های قرمز پر کنید و به آنها ملحق شوید، شما نا‌امید نخواهید شد.

VideoGamer – ۹۰

بالاخره با وجود برنامه‌ریزی‌های خرابکارانه سی‌دی پراجکت رد، اینکه آنها چطور توانستند بر بهترین‌ها با انجام برترین کار خود در قالب The Witcher 3 بعد از سالیان سال افتخار به هنرشان چیره شوند، Blood & Wine یک پایان پر افتخار بر کار آنها است. جدیدترین ماجراجویی Geralt را تجربه کنید، این بهترین سفر او است.

GamesRadar+ – ۹۰

IGN – ۹۰

Blood and Wine حماسه Geralt of Rivia را به زیبایی، با ارائه داستان خوش‌آشام‌های دلربا و دوستی‌های پر دردسر در سرزمینی رنگارنگ، که نسبت به بی‌روحی که تاکنون با آن آشنا بوده‌ایم، به پایان می‌رساند. این بسته گسترش‌دهنده همچنین بهبودهای جالبی را برای گیم‌پلی به ارمغان می‌آورد از جمله جهش‌ها، قابلیت رنگ کردن زره و یک زمین برای پرورش گیاهان. مهمتر از همه اینکه Geralt در مکانی خوب قرار داده می‌شود.

Gameblog.fr – 80

Untitled-15.jpg

منبع : گیمفا

لینک به دیدگاه

3 روز دیگه بازیش میاد :cool:

فقط امیدوارم آپدیت 10 گیگی باهاش ندن بیرون :mad:

ولی این بازی انقدر باارزشه که ارزش 10 گیگ مصرف کردن رو داره :x

لینک به دیدگاه

درود

کاملا درسته

من بی صبرانه منتظرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

گیم پلیش بیشتراز قلب سنگی هستش ، تقریبا 3 برابر مسلماً حجمش بیشتر خواهد بود

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

به جرآت میگم این بازی بهترین بازی در تمام طول عمرم هستش . بی صبرانه منتظر دی ال سی جدید این بازی هستم . داستان فوق العاده ، موسیقی بی نظیر ، گیم پلی عالی از ویژگی های این اثر جاودانه هستش . همچنین خط داستانی بسیار پیچیده که باعث میشه در بیشتر مراحل پایان های مختلفی را تجربه کنید ، کدام بازی یه همچنین ویژگی ای دارد ؟

ویرایش شده توسط Mohammad Ali X
لینک به دیدگاه

داره گریم میگیره :crying:  دیگه گرالت رو نمیبینیم....اولین بازی مورد علاقم.

از همون روزای اولی که گیمینگ رو شروع کردم یه همچین بازی رو تو ذهنم تصور میکردم و واسم مثل یه رویای دست نیافتنی بود اما به لطف CD Projekt به رویام رسیدم..

البته اون زمان گیم خاصی وجود نداشت مخصوصا تو این سبک و سیاق...بر میگرده به بیشتر از 15 سال پیش.

عزیز خودشون گفتن سایز DLC حدود 10-15 گیگ خواهد بود...

البته منطقه به اون بزرگی با حدود 30 ساعت گیمپلی واسه خودش یه گیم حساب میشه و 15 گیگ چیزی نیست...

ویرایش شده توسط THE RAVEN
لینک به دیدگاه

یکی از شخصیت های منفی مورد علاقه ی من در این بازی Eriden هستش ، ابهتی که در این شخصیت هست در دیگر غول های این بازی نیست :

post-18367-0-17264000-1464381535_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان قراره قبل از انتشار این دی ال سی یه آپدیت حجیم هم برای این بازی منتشر بشه که مشکلات بسیار زیادی را حل میکنه ، آپدیت 1.20 .

لیست تغییرات آپدیت را می توانید در فایل زیر مشاهده کنید .

Changelog-1.20-ENG_l9fczl2s3h.pdf

لینک به دیدگاه

دوستان قراره قبل از انتشار این دی ال سی یه آپدیت حجیم هم برای این بازی منتشر بشه که مشکلات بسیار زیادی را حل میکنه ، آپدیت 1.20 .

لیست تغییرات آپدیت را می توانید در فایل زیر مشاهده کنید .

attachicon.gifChangelog-1.20-ENG_l9fczl2s3h.pdf

چرا از 1.12 پریدن رو 1.20؟؟ :eek:  بیچاره شدیم یه 20 گیگی دانلود پیش رو داریم :crying:

لینک به دیدگاه

چرا از 1.12 پریدن رو 1.20؟؟ :eek:  بیچاره شدیم یه 20 گیگی دانلود پیش رو داریم :crying:

طریقه ی اسم گذاریش کمی عجیبه اما حجمش 20 گیگابایت نیست ، حجم این آپدیت برای ایکس باکس وان حدود 3 گیگابایت بوده که برای پی سی ممکنه کمی بیشتر باشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من که منتظر میشم نسخه کاملو دانلود کنم اونقدر اپدیت چند گیگی دانلود کریدم به فنا رفتیم

لینک به دیدگاه

من که منتظر میشم نسخه کاملو دانلود کنم اونقدر اپدیت چند گیگی دانلود کریدم به فنا رفتیم

درود

اینم خدمت شما

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=59522&hl=

لینک به دیدگاه

درود

نسخه ویچر من 1.02 هست ایا با این اپدیت ها سازگاری داره؟

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

نسخه ویچر من 1.02 هست ایا با این اپدیت ها سازگاری داره؟

Sent from my D5503

سلام

شما اول باید آپدیت 1.10 رو نصب کنید بعدش 1.21 رو

لینک به دیدگاه

سلام

شما اول باید آپدیت 1.10 رو نصب کنید بعدش 1.21 رو

یعنی مستقیم از 1.02 میشه 1.10؟

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی مستقیم از 1.02 میشه 1.10؟

Sent from my D5503

اوایل اینطوری نبود و باید بعد از 1.01 نسخه 1.02 میزدی بعدش 1.03 بعدش 1.04 الی آخر

اما نسخه 1.10 مستقیم 1.01 رو هم می تونه آپدیت کنه به همراه 1.02 و دیگر ورژن های زیر 1.10 ... من خودم روی 1.01 زدم یکبار هم روی 1.03

نسخه 1.10 حجمش بالاست و 10 گیگه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...