رفتن به مطلب

اولین تصویر در دنیا از کارت گرافیک ROG STRIX GeForce GTX 1070 و فرکانس باور نکردنی GTX 1070

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

ASUS-ROG-STRIX-GeForce-GTX-1070-leaked.j

فرکانس پایه 1670 مگاهرتز بوست 1870 مگاهرتز

ویرایش شده توسط Ehsan Bahavar
لینک به دیدگاه

ببینیم اینبار چیکار میکنه تو نسل قبلی در مقابل 3 فن های دیگه حرفی برای گفتن نداشت 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جالبه که 3 تا شرکت ، طراحی 1080 کاستومشون یه جورایی مثل همه(البته از نظر من) :| بیس اشون یکیه فقط تو جزئیات فرق دارن..Giga,asus,zotac

.برعکسه چند تا برند دیگه که بلکل متفاوت عمل کردن

لینک به دیدگاه

جالبه که 3 تا شرکت ، طراحی 1080 کاستومشون یه جورایی مثل همه(البته از نظر من) :| بیس اشون یکیه فقط تو جزئیات فرق دارن..Giga,asus,zotac

AMP Extreme  تکثیر شده :D

ویرایش شده توسط Mahdi-Lion
لینک به دیدگاه

به به ترکونده کلاکش مطمئنن از دیگر شرکت ها( گیگا.زوتک.evea.msi و....) سرتره. تو نسل قبلیش که چندان خوب کار نکرد اینبار میترکونه.

این دفعه ایسوس سری Xtreme گیگابایت رو میترکونه، 1080 گیگا که مدل مرجع از آب در اومد.

لینک به دیدگاه

این عکس رو Reverse سرچ کردم تو هیچ سایتی پیدا نکردم و پیش خودم گفتم لابد جعبه GTX 1080 رو با فتوشاپ تغییر دادن اما دیدم نه با تنها عکسی که از جعبه 1080 منتشر شده خیلی فرق داره و یکی نیست.

post-19040-0-23461900-1464449256_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

حتما اومدن با فتو شاپ عكس 1080 رو با 1070 عوض كردن چون اين نمونش با نمونه 1080 هيچ فرقي نداره شايدم واقعا مثل همن

http://videocardz.com/60496/custom-geforce-gtx-1080-roundup

اينم انواع مختلف 1080 ها تا الان مدل ايسوس از همه بالاتر بوده فركانسش البته هنوز فركانس كارتهايي مثل مدل اكستريم گيگا يا زوتاك مشخص نشده

لینک به دیدگاه

حتما اومدن با فتو شاپ عكس 1080 رو با 1070 عوض كردن چون اين نمونش با نمونه 1080 هيچ فرقي نداره شايدم واقعا مثل همن

http://videocardz.com/60496/custom-geforce-gtx-1080-roundup

اينم انواع مختلف 1080 ها تا الان مدل ايسوس از همه بالاتر بوده فركانسش البته هنوز فركانس كارتهايي مثل مدل اكستريم گيگا يا زوتاك مشخص نشده

مگه عکسی از 1070 منتشر شده؟

لینک به دیدگاه

این عکس رو Reverse سرچ کردم تو هیچ سایتی پیدا نکردم و پیش خودم گفتم لابد جعبه GTX 1080 رو با فتوشاپ تغییر دادن اما دیدم نه با تنها عکسی که از جعبه 1080 منتشر شده خیلی فرق داره و یکی نیست.

با این حرفت مخالفم، چونکه تو عکس 1080 تقریبا کارت و جعبه از همدیگه جدا هستن اما تو 1070 فقط یکم عکس کارت رو برده بالاتر و یکم هم چرخونده، بک گراند هم کلا مشکی کرده که کارش راحت بشه، چند جایی هم عدد 8 رو به 7 تغییر داده

اگه به جعبه نگاه کنی حتی نور روی هر دو تا جعبه هم با هم مو نمیزنه! حتی فنها هم یک درجه با هم اختلاف ندارند

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

Evga هنوز هم روال دو فنه رو در نسل جدید، دنبال می کنه.

البته سایز فن ها افزایش پیدا کرده.

لینک به دیدگاه

ببینیم اینبار چیکار میکنه تو نسل قبلی در مقابل 3 فن های دیگه حرفی برای گفتن نداشت

اگه از لحاظ صدا و خنكي ميگيد اتفاقا يكي از بهترينا بود. من يه ساله ٩٧٠ استريكس دارم. دماش از ٦٩،بالاتر برام نرفته موقع بازى حتي.

ASUS-ROG-STRIX-GeForce-GTX-1070-leaked.j

فرکانس پایه 1670 مگاهرتز بوست 1870 مگاهرتز

دمش گرم داره منو از ١٠٨٠ به خودش ميكشونه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Evga هنوز هم روال دو فنه رو در نسل جدید، دنبال می کنه.

البته سایز فن ها افزایش پیدا کرده.

به نظر من 2 فن بزرگ از 3 فن کوچیک بهتره نویز کمتری دارن و با سرعت پایین تر حجم بیشتری از هوارو به گردش در میارن

کولر ACX طی چند سال گذشته همیشه جز بهترین ها بوده

نمی دونم چرا اکثر شرکت ها کارتهاشون 3 اسلاته شده که اصلا خوب نیست

لینک به دیدگاه

شبیه  zotac نیست سری 900  :-?

لینک به دیدگاه

ای کاش evga چند مدل با همون کولر های ساده و کلاسیکش بزنه این زیباست ولی کولر های قدیمش رو با هیچ مدلی عوض نمی کنم بجز لایتنیگ  :D  :crying:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...