رفتن به مطلب

مانیتور بدبخت

Recommended Posts

سلام. این مانیتور با ضربه مشت به این روز افتاده. به نظرتون امیدی بهش هست؟ افتاده گوشه خونه نمی دونم باهاش چیکار کنم

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز میتونی ال سی دی یا ال ای دی مانیتورو عوض کنی که 100 تا 200 تومن آب میخوره

لینک به دیدگاه

افتاده گوشه خونه نمی دونم باهاش چیکار کنم

بده من :D

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز میتونی ال سی دی یا ال ای دی مانیتورو عوض کنی که 100 تا 200 تومن آب میخوره

ممنون از پاسختون. کجا باید مراجعه کنم؟ بفرستنش شرکت اصلیش؟

لینک به دیدگاه

افتاده گوشه خونه نمی دونم باهاش چیکار کنم

چرا خوشحالی پس ؟ :-?

:laughing:

لینک به دیدگاه

راکی

کیسه بوکس خوب میشه  :-?

پیشاپیش از بقیه دوستانی که قراره با اسپماشون پست رو آپدیت کنن تشکر می کنم

چرا خوشحالی پس ؟ :-?

:laughing:

قضیه مال خیلی وقت پیشه دیگه ناراحت نیستم
لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون. کجا باید مراجعه کنم؟ بفرستنش شرکت اصلیش؟

اگه گارانتی داره بفرشت گارانتی اگه نداره برو مرکز شهرتون (بازار منظورمه) ببین کیا تعمیرات ال ای دی یا ال سی دی انجام میدن 

لینک به دیدگاه

اگه گارانتی داره بفرشت گارانتی اگه نداره برو مرکز شهرتون (بازار منظورمه) ببین کیا تعمیرات ال ای دی یا ال سی دی انجام میدن

گارانتی داشت تا سال 90. مثل اینکه یکم دور جنبیدم ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

گارانتی داشت تا سال 90. مثل اینکه یکم دور جنبیدم البته شامل گارانتی که نمی شه درسته؟ منظورتون رو درست نفهمیدم. ببرمش نمایندگی ال جی برام می فرستنش مادیران؟

پس از گارانتی خبری نیست باید بری بازار ببینی کیا تعمیرات انجام میدن بدی برات عوض کنن ولی بنظرم بصرفه نیست :)

لینک به دیدگاه

پس از گارانتی خبری نیست باید بری بازار ببینی کیا تعمیرات انجام میدن بدی برات عوض کنن ولی بنظرم بصرفه نیست :)

پس با این حساب این تاپیک مناسبه نه؟

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46844&page=1

لینک به دیدگاه

شما اول یکسر برو نمایندگی lg بعد برو سمت بازار نابسامان

من گرافیک GTX980 از inno3d داشتم با یه گارانتی به اسم گیم رفرنس که تا حالا اسمشو نشنیده بودم، لپ کلام اینکه سوزوندمش، مقصر هم خودم بودم، با اینکه بازش کرده بودم و شامل گارانتی نمیشد هرکاری کردن که درست بشه و حتی فرستادن بلاد کفر که بازم نتیجه نگرفت

آخر بهم گفتن سوختیش فدا سرت، Inno3d میتونه کارت رو از شما بگیره 25% هزینه دلاریش رو برگرئونه بهت، منم خرکیف شدم :laughing:

حالا LG با این سابقه ای که تو ایران داره نباید کمتر از اونا بذاره

لینک به دیدگاه

هیچکس واسش نقشه نکشه من خودم از قبل رزرو کردم :cool: :cool:

لینک به دیدگاه

این کار بیخودیه این تعمیر کارا هیچی حالیشون نیست الکی مغازه باز کردن تازه میزنند خرابترش میکنند معلوم نیست اینا چجوری جواز کار میگیرند

شایدم نیاز نباشه اصلا!

این مانیتور رو بزار همون گوشه ی خونه بمونه هیچکاریش نمیشه کرد مگر اینکه گارانتی داشته باشه

لینک به دیدگاه

medium01.jpg

مانیتورتون مدل w1943s هست درسته ؟

به نظر من با مرکز خدمات مادیران تماس بگیرین و هزینه تعمیر را سوال کنین و اگه منطقی بود مانیتور را تعمیر کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...