رفتن به مطلب

نظرتون در مورد خنک کننده ی FAN ZALMAN CNPS9900A LED

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی

نظر به اینکه می خواستم یه خنک کننده واسه خودم که به سیستم من بخوره بگیرم در حدود 70-80 تومان...

خودم اینو پسندیدیم : FAN ZALMAN CNPS9900A LED

(چون اطلاع زیادی ندارم در این مورد و اصلا نمی دونم جا می شه تو کیس من یا نه؟؟؟قیمتش رو هم اگه می دونید بفرمایید چون در سایت زده 75 حالا نمیدونم بالا پایین شده یا نه؟؟؟)

ممنون می شم راهنمایی کنید!!!

اگه چیز خاصی هم مدنظرتون بود بگید ....تشکر

لینک به دیدگاه

یک مقدار بیشتر هزینه کنید و با حدود 85 تومن CoolerMaster V6GT تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

اگر برای همون 920 میخوای میتونی مدل ارزونتر tuniq tower 120 extreme از گرین رو بگیری . این review که دقیقا با همون 920 هست و به خوبی قدرتوش نشون میده. حدود 50 تومان هست و با 2 تا فن مناسب میشه دو رو بر همون 60 تومان .

http://www.overclock...0_extreme/4.htm

---------------------------------

اگر میخوای اورکلاک خفن بکنی اون 920 رو باید یک خورده بیشتر خرج کنی و همون V6GT از کولر مستر رو بیگیر . i7 زیاد داغ میکنه !

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از شما دوستان یه سوال هست این که این فنی که معرفی کردین در کیس من براحتی جا می گیره یا نه؟؟؟

یه چیز دیگه هم که بهش توجه کردم این بود که زیاد این دو فن با هم تفاوت کارایی ندارند تازه شاید زالمن یکمقدار بهتر هم بوده یکی دو درجه...

http://www.overclockersclub.com/reviews/zalman_cnps9900/4.htm

http://www.overclockersclub.com/reviews/cooler_master_v6gt/4.htm

با این حال که قیمت کمتری دارد (و ظاهری زیباتر از نظر من البته که زیاد مهم نیست این مقوله)آیا باز هم این کولر مستر منطقی هست؟؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

ضخمامت کیس گالاکسی 21 سانت است.

ارتفاع کولر tuniq tower حدودا 15 سانتیمتر و برای V6GT حدودا 16.5 سانتیمتر است . اگر فن روی در خیلی جلو نیاد مشکلی نخواهید داشت . البته چون من خورم گالاکسی نداشتم 100% نمیتونم بگم !

اگر میخواهید بهترین استفاده رو از پولت بکنی همون فن گرین رو بخر . تو دماهای بالانر کولر مستر یک مقدار بهتر عمل میکنه ولی 25 تومان اضافی رو توجیح نمیکنه .

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

من چند وقته که دارم از این فن  استفاده می کنم.

کارائیش واقعا عالیه . صدای کمی داره خوشگله!  :-?  و اینکه تو کیس های معمولی هم جا می شه.

اگه بخوای ازش ایراد بگیری میشه گفت نصبش یکم سخته باید حتما کل کیس رو بیرون بریزی البته بعضی از کیسها قسمت پشت مادربردشنو بازه و نیازی به این کار نیست.

یکی هم اینکه حتما دستت می بره موقع نصبش   B) .

من با سیستم:

asus p5kc 

intel q9400-2.66hz oc to 3.4ghz 

ازش استفاده میکنم .

خلاصه که من راضیم. فقط یه چیزی رو مین من جا نشد ! مجبور شدم طرح ابتکاری بدم  :o.

فنر هتسینک پل شمالی نمی زاره پایه فن نصب شه خودم با گیره چوب رختی فنر ساختم. تو عکسا با رنگ قرمز هایلایت شده. 

post-7706-016200200 1296088808_thumb.jpg

post-7706-064095400 1296088841_thumb.jpg

post-7706-020744800 1296088861_thumb.jpg

post-7706-030100200 1296088950_thumb.jpg

post-7706-026311400 1296089009_thumb.jpg

post-7706-054131900 1296089137_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ace
لینک به دیدگاه

در فن خوبی بودنش شکی نیست ولی زیادی گرونه...به قول معروف عملکردش قیمتش رو توجیه نمیکنه. خوشبختانه محصولات گرین علاوه بر کیفیت و قدرت بالاشون واقعا قیمتی خوبی دارند که برای ما ایرانیها با بودجه های محدود عالی هست.من پیشنهاد میکنم همون گرین رو بگیر و بقیه پولتم بزار تو جیبت ^^

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنون از دوستان عزیز

یه سوال دیگه داشتم اینکه همه جا معمولا دیدم تا 3.4 اور می کنند و کمتر به 4 می رسونند ؟؟؟؟چرا؟؟؟؟

یه چیز دیگه اینکه ایا این اور تاثیری در بازی ها خواهد داشت که ملموس باشه یا نه فقط جنبه ی ظاهری داره و بهتره برم یه 1 ترا دیگه بگیرم بجاش و رید کنم!!!! چون خیلی سرعت بالا اومدن سیستمم زیاده(1 دقیقه طول میکشه که این start up هاش بالا بیاد مخصوصا این smart doctor vga خیلی دیر بالا میاد) !!! :-?

لینک به دیدگاه

تا 4 گیگاهرتز اور کنی مسلما چند فریم اضافی میگیری مخصوصا با i7 . بسته به هر بازی میزان افزایش فریم فرق خواهد کرد. رید فقط سرعت خواندن و نوشتنتون رو زیاد میکنه و تو سرعت لود بازیها تاثیر مثبت میزاره و کمترش میکنه . سرعت بالا امدن سیستم هم بهبود خواهد یافت. حالا تصمیم با خودتونه دیگه ^^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...