رفتن به مطلب

روشن نشدن سیستم بعد از خاموش شدن!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید گرام!

یه هفته میشه سیستم جدید رو جم کردم و در حال استفاده هستم. مشکل اینجاست که به صورت کاملا اتفاقی ممکنه بعد از shutdown کردن سیستم دیگه روشن نشه! به محض فشار دادن دکمه پاور LED های موجود روی سیستم یه فلش کوچیک 1 ثانیه میزنند ولی سیستم روشن نمیشه! ممکنه در روز چندین بار سیستم رو روشن و حاموش کنم و این اتفاق نیفته ولی وقتی میفته ممکنه سیستم برای چند ساعت بعد ار بار ها تلاش باز هم روشن نشه... ( Front panel OC ) روشن میشه موقع این اتفاق ولی سیستم نه.

سیستم رو به صورت اصولی اسمبل کردم و تمام نکات ایمنی رعایت شده.

مشخصات سیستم

6700k 

maximus viii extreme

G-skill trident-z 3000 32GB CL14 (dual channel 

cooler master 1200 plutinum

cooler master Nepton 240M

G1 980Ti

SSD 850 pro 512 GB

6TB WD blue

برای رفع مشکل CPU + power + VGA + SSD  رو به صورت مجزا رو سیستم دیگه  تست کردم و اوکی بوده. تست با وصل بودن فقط CPU + RAM + motherboard هم انجام شده که باز هم مشکل وجود داشته. ایا این مدل رم بنده مشکل ساز هست؟ اخه تو سایت اسوس داخل لیست رم ها نیست ولی داخل خود سایت G-skill  اولین مادربورد پیشنهادی همین مدل هست...

بایوس اخرین ورژن هست و تنظیمات دیفالت. ولی خوب وقتی به این مشکل میخوره اصلا به بایوس نمیرسه و از اونجایی که به صورت تصادفی و اتفاقی این مشکل پیش میاد موندم چیکار کنم...

:(  :-?  :-?  :(

لینک به دیدگاه

رمتون اگه تو لیست رمای موجود تو مادربوردتون نباشه ممکنه ناسازگاری رخ بده. با رم دیگه تست کنین، باید دقت کنین ولتاژ و مشخصاتی که رمتون داره با مشخصاتی که تو لیست مادربوردتون هست یکی باشه.

مثلا ripjaw v 4gb*2 2133 15-15-15-35 1.37v

دقیقا این مشخصات که تو لیست باشه مدل رمتونم باید همون مشخصات باشه. باز بزرگان کمکتون میکنن

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

رمتون اگه تو لیست رمای موجود تو مادربوردتون نباشه ممکنه ناسازگاری رخ بده. با رم دیگه تست کنین، باید دقت کنین ولتاژ و مشخصاتی که رمتون داره با مشخصاتی که تو لیست مادربوردتون هست یکی باشه.

مثلا ripjaw v 4gb*2 2133 15-15-15-35 1.37v

دقیقا این مشخصات که تو لیست باشه مدل رمتونم باید همون مشخصات باشه. باز بزرگان کمکتون میکنن

فرکانس و ولتاژ رم دقیقا با مدل CL15 Trident-z یکی هست. نتها فرقشون CL14  بودن رم من هست.

مدل ساپورت شده داخا لیست مادر بورد :    

[Trident Z] F4-3000C15D-32GTZ

DDR4-3000 (PC4-24000) 

32GB (16GBx2)

CL15-15-15-35

1.35 Volt

و مدل رم بنده [Trident Z] F4-3000C14D-32GTZ

DDR4-3000 (PC4-24000) 

32GB (16GBx2)

CL14-14-14-34

1.35 Volt

تنها فرقشون CL14  بودن رم من هست

لینک به دیدگاه

فرکانس و ولتاژ رم دقیقا با مدل CL15 Trident-z یکی هست. نتها فرقشون CL14  بودن رم من هست.

مدل ساپورت شده داخا لیست مادر بورد :    

[Trident Z] F4-3000C15D-32GTZ

DDR4-3000 (PC4-24000) 

32GB (16GBx2)

CL15-15-15-35

1.35 Volt

و مدل رم بنده [Trident Z] F4-3000C14D-32GTZ

DDR4-3000 (PC4-24000) 

32GB (16GBx2)

CL14-14-14-34

1.35 Volt

تنها فرقشون CL14  بودن رم من هست

شما یه رم دیگه گیر بیارین باهاش تست بزنین.

oc panel رو جدا کردین ببینین مشکل از اون نیس؟ 

از سلامت پاورتون اطمینان دارین؟ ممکنه اشکال از اتصالی هم باشه چک کنین ببینین هیچکدوم از کابلا با بدنه ی کیس اتصال دارن یا نه؟ همه ی احتمالا رو چک کنین.

شما میگین جدا تست کردین مگه نمیگین اتفاقی روشن نمیشه ؟ چه مدتی رو سیستم دیگه تست کردین و مطمعن شدین اوکیه؟ رمای خودتونم یکیشو وصل کنین ببینین با یک رم هم مشکل پابرجاس؟

شما مادربوردتون در حالت اور تا 3000 پشتیبانی میکنه از فرکانس رم یا معمولی؟ یه قسمتی داره اونو باید فعال کنین تو بایوس دقیق حضور ذهن ندارم اگه در صورت اورکلاک باشه.

البته مشکل شما بیشتر شبیه مشکل پاور هست تا رم.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم مشکل از رم باشه. خیلی review و تست دیدم ک با رم های trident z روی برد های ایسوس انجام شده. اما ب پیشنهاد دوستمون بهتره ی رم دیگه رو تست کنین رو سیستم. سازگار ترین رم ها شاید باورتون نشه رم های Kingston HyperX DDR4 هستن. اگر مشکل از رم ها بوده باشه همون روز اول خودش رو نشون میداد و الان این اتفاق نمیوفتاد. بازم با رم های دیگه تست کنین حدالمقدور ی 8 گیگ با باس 2400

لینک به دیدگاه

شما یه رم دیگه گیر بیارین باهاش تست بزنین.

oc panel رو جدا کردین ببینین مشکل از اون نیس؟ 

از سلامت پاورتون اطمینان دارین؟ ممکنه اشکال از اتصالی هم باشه چک کنین ببینین هیچکدوم از کابلا با بدنه ی کیس اتصال دارن یا نه؟ همه ی احتمالا رو چک کنین.

شما میگین جدا تست کردین مگه نمیگین اتفاقی روشن نمیشه ؟ چه مدتی رو سیستم دیگه تست کردین و مطمعن شدین اوکیه؟ رمای خودتونم یکیشو وصل کنین ببینین با یک رم هم مشکل پابرجاس؟

شما مادربوردتون در حالت اور تا 3000 پشتیبانی میکنه از فرکانس رم یا معمولی؟ یه قسمتی داره اونو باید فعال کنین تو بایوس دقیق حضور ذهن ندارم اگه در صورت اورکلاک باشه.

البته مشکل شما بیشتر شبیه مشکل پاور هست تا رم.

فردا یکی از دوستان قراره یه رم بده بهم برای تست.

در مورد اتصالی و OC panel  و پاور هم خاطر جمع هستم اسمبل سیستم دست خودم بوده و شرایط ایمنی کاملا رعایت شده. گفتم که پاور رو روی سیستم دیگم تست کردم برای چندین ساعت . یه جورایی %99 مشکل به رم یا مادربورد بر میگرده فکر کنم...

رم در حالت XPM 3000  هست و در حال معمولی 2133

دوستان اگر تجربه مشابهی دارند خوشحال میشم کمک کنند

لینک به دیدگاه

اگه از سلامت پاور مطمئن هستید پس مشکل شما قطعا از مادربرد هست حتی بدون رم هم سیستم روشن میشه ولی بوق میزنه ربطی به رم نداره

ضمنا اگه روشن نمیشه یکبار هم از روی خود مادربرد روشن کنید کلید مخصوص داره

ویرایش شده توسط Astrix
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...