رفتن به مطلب

انتشار یک بنچمارک از Radeon RX 480 در بازی DOOM 2016

Recommended Posts

• کاربر ویژه

الان من متوجه نشدم

RX 480 که معرفی شد 

الان دیگه RX 480X   درکار نخواهد بود؟

بعد RX 490 معرفی بشه دیگه چیزی قرار نیست بیاد به اسم RX 490X ؟

بعد قدرتمند ترین گرافیک AMD قراره RX 490 باشه یا قرار یه Fury X دیگه ای در کار باشه؟

یک کارت به اسم وگا و شماره RX490 فقط مونده برای معرفی ...!

حالا اگه اسمش رو فیوری جدید بزاره !!! فقط به این دلیل خواهد بود که فیوری قبلی رو قراره ریبرند کنه به اسم 490 بده و قیمت حدود 400 دلاری   :D

وگرنه کارت جدیدش همین دوتا هست درکل ... کارت دیگه قرار باشه بزنه بقیه ریبرندن و فقط جهت پر کردن جاهای خالی خواهند بود... !  :-?

البته این نظریه شخصی خودمه که گفتم ممکنه شاید پشیمون بشه کارت جدید بزنه به اسم 485 و یا 470 اما بعید میدونم چون فقط از همین پولاریس و وگا اسم برده... و چیز دیگه ای درز نکرده یعنی در واقع کار و تحقیقی روش نشده و برنامه ریزی براشون نبوده وگرنه خبرش درز میکرد در نتیجه داره مثل سال های گذشته کار میکنه و طبق روال همونی میشه که گفتم ! ^_^

با این کارتی که معرفی کرد، کلا حساب کتاب انویدیا رو هم بهم ریخته و بنظرم انویدیا گیر کرده ایا 1050 معرفی کنه یا 1060 رو!!!  کلا بازار پایین رده روبهم ریخته amd...  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

کلا دیگه اسم گذاری رو عوض کرده x رو برده بعد R گذاشته و احتمالا فقط یه 490 RX دیگه فقط امسال معرفی بشه با قیمت حدود 400-500 دلار...  ^_^

..............

تو پردازنده ها هم فقط قرار یه 8 هسته ای zen عرضه کنه ... کلا amd زده تو کار تنوع  کم اما فروش مطمعن  :D

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=58386&page=1در تکمیل فرمایش نیما خان 8die core که 6core هم با همون تولید میشه ؛ با fuse off(به شیوه سخت افزاری یا غیر قابل بازگشت ) یا bios off (یعنی یه 6core بخر unlock کن به 8core ، حالشو ببر ! :lol: )

-البته بیشتر بهینه سازی سطح ساخت نمونه ی اولیه هم براش مهم شده شدیدا ، خدا روشکر تا هم هزینه هاش تو تولید و توسعه و بهینه سازیش پایین بیاد ، هم حاصل کار برای مصرف کننده با یه خرید خوش قیمت و با کیفیت درخشان تر شه !!!

تو همین مایه های P10 خودمون ! :D  @};- post-19389-0-91490200-1465114148_thumb.jpg

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=57490&page=22 پ214

لینک به دیدگاه

یک کارت با مصرف حدود 50 وات موند از سری پولاریس که از P11 استفاده میکنه احتمالا نامش RX 470  باشه با قدرتی نزدیک GTX 970 و قیمت 100تا 150 دلاری

البته ممکنه یک کارت با P10 و 2560 SP هم معرفی بشه که شاید اسمش RX 490 باشه با قیمت حدود 300 دلار که رقیب 1070 از لحاظ قدرت میشه

کارت های VEGA هم شاید اسمشون RAGE باشه که میشن جایگزین سری FURY که اونم یک VEGA 10 هست یک VEGA 11 که هردو از HBM2 استفاده میکنن

ویرایش شده توسط THE-BLACK-CAPTAIN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=58386&page=1در تکمیل فرمایش نیما خان 8die core که 6core هم با همون تولید میشه ؛ با fuse off(به شیوه سخت افزاری یا غیر قابل بازگشت ) یا bios off (یعنی یه 6core بخر unlock کن به 8core ، حالشو ببر ! :lol: )

-البته بیشتر بهینه سازی سطح ساخت نمونه ی اولیه هم براش مهم شده شدیدا ، خدا روشکر تا هم هزینه هاش تو تولید و توسعه و بهینه سازیش پایین بیاد ، هم حاصل کار برای مصرف کننده با یه خرید خوش قیمت و با کیفیت درخشان تر شه !!!

تو همین مایه های P10 خودمون ! :D  @};- attachicon.giffk61y90pyuv87t01n5d1.jpg

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=57490&page=22 پ214

اخرین خبر این بود که فعلا فقط 8 هسته ای میده بیرون و اما 6 هسته ای هم خواهد داشت اما کی معلوم نیست درنتیجه باید دید اول این 8 هسته ای موفق خواهد بود یا نه ...اگه خبر جدید شده بگذارید ماهم بدونیم خب تنهایی حالشو میبرید !  ^_^

کلا یکی از راههای بودن تو بازار و فروش مناسب اینه که بجای اینکه با یه دست چند هندونه برداره اومده تعداد تنوع محصولاتش رو کمتر کرده و روی همون چندتا حسابی کار و تمرکز داره بخاطر همینه ایندفعه با دست پر و چشمانی باز داره با رقیبانش مبارزه می کنه و درواقع مهر هایی که معرفی میکنه همه برا خودشون گردن کلفتن و جوری هست که کاربر با دیدن امکانات و کارایی به قیمت گزینه دیگه نیاز نداشته باشه و در نتیجه اگه گزینه دیگه ای باشه نمی تونه رقابت مناسبی انجام بده... ^_^

مثلا همین 980 رو ببین 970 و 980ti گزینه ایدالی بودن و980 نتونست جایی برای خودش داشته باشه و در نتیجه همش زیر سایه پایینی و بالایی خودش بود ...!  :-?

یک کارت با مصرف حدود 50 وات موند از سری پولاریس که از P11 استفاده میکنه احتمالا نامش RX 470  باشه با قدرتی نزدیک GTX 970 و قیمت 100تا 150 دلاری

البته ممکنه یک کارت با P10 و 2560 SP هم معرفی بشه که شاید اسمش RX 490 باشه با قیمت حدود 300 دلار که رقیب 1070 از لحاظ قدرت میشه

کارت های VEGA هم شاید اسمشون RAGE باشه که میشن جایگزین سری FURY که اونم یک VEGA 10 هست یک VEGA 11 که هردو از HBM2 استفاده میکنن

پولاریس 11 که اعلام کردن برای موبیلیته تموم شد رفت با اون مصرف کمش(اگه اشتباه نکنم)...  در نتیجه یکی از اون وگاها هم برای لپتاپ های گیمینگ بالارده خواهد بود در نتیجه یک وگا میمونه اونم دو ماه دیگه معلوم میشه چیکارست  :-?

اینم بخاطر اینکه مصرف و قیمت و دمای کارت 480 مناسب دربیاد از چندتا spش زدن و گرنه فکر نکنم ارزش اضافه کردن بقیش و معرفی کارت جدیدتر داشته باشه و بشخصه این فرضیه رو رد میدونم که بیاد اضافه کنه و کارت جدید بده بیرون باهاش  :-?

لینک به دیدگاه

اخرین خبر این بود که فعلا فقط 8 هسته ای میده بیرون و اما 6 هسته ای هم خواهد داشت اما کی معلوم نیست درنتیجه باید دید اول این 8 هسته ای موفق خواهد بود یا نه ...!  ^_^

پولاریس 11 که اعلام کردن برای موبیلیته تموم شد رفت با اون مصرف کمش(اگه اشتباه نکنم)...  در نتیجه یکی از اون وگاها هم برای کامپیوتر های گیمینگ بالارده خواهد بود در نتیجه یک وگا میمونه اونم دو ماه دیگه معلوم میشه چیکارست  :-?

اینم بخاطر اینکه مصرف و قیمت و دمای کارت 480 مناسب دربیاد از چندتا spش زدن و گرنه فکر نکنم ارزش اضافه کردن بقیش و معرفی کارت جدیدتر داشته باشه  :-?

f7s0uomsmdnpg7004tg9.png

اگه اینو مبنا قرار بدیم RX 480 همون 67DF:C7 هست پس کارت ضعیفتری هم هست با کد 67DF:C4 که هنوز معرفی نشده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

f7s0uomsmdnpg7004tg9.png

اگه اینو مبنا قرار بدیم RX 480 همون 67DF:C7 هست پس کارت ضعیفتری هم هست با کد 67DF:C4 که هنوز معرفی نشده

ببین از اونجا که کدش یکیه همون پولاریس 11 هست حالا شاید واقعا یه 470 بیاد اما بعید میدونم و فکر کنم مال همون 480 موبیلیتیه !!!!  :-?  :D  ~x(

اصلا شایدم مدل 4 گیگه و 8 گیگ ! خدارو چه دیدی ؟؟؟ :D

لینک به دیدگاه

ببین از اونجا که کدش یکیه همون پولاریس 11 هست حالا شاید واقعا یه 470 بیاد اما بعید میدونم و فکر کنم مال همون 480 موبیلیتیه !!!!  :-?  :D  ~x(

ممکنه فعلا زوده واسه گفتنش ولی من فکرکنم توی PC GAMING SHOW هم یچیزی رونمایی کنن :-?

لینک به دیدگاه

ممکنه فعلا زوده واسه گفتنش ولی من فکرکنم توی PC GAMING SHOW هم یچیزی رونمایی کنن :-?

آره منم فکر کنم اگه این تاریخ برا 1060 , 1050 قطعی باشه  حتما این رنج و AMD باید کامل پر کنه ، که یه سهم  تضمینی لااقل از این ور بازار داشته باشه !!!

من  رفتم تو انتظار باز  تا PC GAMING SHOW !!! :D حالا 67DF:C4  نه الزاما ؛ ولی یه چیزی این حوالی  @};-

post-19389-0-56314700-1465124496_thumb.png

- در مورد 6core اصلا مطمئن نباش ! زودتر نیاد دیر تر فکر نکنم ! به خصوص اگه کمی تا قسمتیم احساس خطر کنه از ... جریان شوم تحول رقیب  :D مثل این :

https://benchlife.info/intel-study-skylake-x-kaby-lake-x-and-basin-falls-for-skylake-w-06022016

اینتل به تکاپو افتاده تا به هر ضرب و زوری شده قافیه رو نبازه ! فعلا ام تو تغییراسم .... بعدشو خدا به خیر کنه !

ویرایش شده توسط tohidadme
لینک به دیدگاه

دوستان شرکا قرار نیست کارت های کاستوم(غیر رفرنس) RX 480 رو معرفی کنند؟؟ (گرچه همین مدل رفرنس دلمو برده :x )

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان شرکا قرار نیست کارت های کاستوم(غیر رفرنس) RX 480 رو معرفی کنند؟؟ (گرچه همین مدل رفرنس دلمو برده :x )

چرا داده کارت رو اما اینکه کی معرفی میشه چون بردش کوچیکتر شده و اندازش مثل قبلی ها نیست باید براش کولر های جدید درست کنند در نتیجه احتمال میدم تو هقته ی اینده کم کم معرفی بشه...!  :-?

لینک به دیدگاه

به شدت منتظر SAPPHIRE Nitro هستم !

دقیقا منم منتظر sapphire nitro و msi gaming هستم , به نظرم توی گرافیک های radeon بهترین خنک کنندگی و کمترین نویز رو دارن , راستی به نظرت تا مهر بیان تو بازار ایران ؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

انویدیا اگر کارت 1070 رو با قیمتی بیشتر از 300$ عرضه کنه احتمالا در این رده قافیه رو می بازه به 480

از اون طرفم اگر قیمت 1070 حدود 300 دلار تعیین بشه با توجه به اختلاف قیمت زیادی که با 1080 خواهد داشت باعث کاهش فروش 1080 میشه

کارت 480 با قدرتی بیشتر از 980 و قیمت 200 دلار ی انتخاب فوق العاده میشه برای اکثریت گیمرها (حساب اون گیمرهای هاردکور انودیا فن جداست  :D  )

فعلا باید صبر کرد و دید چی میشه :cool:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

انویدیا اگر کارت 1070 رو با قیمتی بیشتر از 300$ عرضه کنه احتمالا در این رده قافیه رو می بازه به 480

از اون طرفم اگر قیمت 1070 حدود 300 دلار تعیین بشه با توجه به اختلاف قیمت زیادی که با 1080 خواهد داشت باعث کاهش فروش 1080 میشه

کارت 480 با قدرتی بیشتر از 980 و قیمت 200 دلار ی انتخاب فوق العاده میشه برای اکثریت گیمرها (حساب اون گیمرهای هاردکور انودیا فن جداست  :D  )

فعلا باید صبر کرد و دید چی میشه :cool:

1070 که قیمتش معلومه گفته بودن 380 دلاره حداقل...  :-?

لینک به دیدگاه

امروز فرصت کردم و این تاپیک رو از اول تا آخر مطالعه کردم.

بعضیا خیلی زود از کوره در رفتن و بحثشون به توهین تبدیل شد. (اصول اخلاقی خیلی مهم تر از تحصیلاته)

کارت های گرافیکی ۱۰۸۰ و ۱۰۷۰ خیلی پر قدرت هستند. درسته! ولی بر اساس قدرتشون قیمتشون هم بالاست! البته برای موازی سازی در برنامه نویسی خیلی انتخاب خوبیه با توجه به فرکانس هسته می ترکونه!

ولی اگه از جنبه گیمینگ نگاه کنیم. ای ام دی هنر کرده که با ۲۰۰ دلار کارت گرافیکی با قدرت بیش از ۳۹۰ ایکس و ۹۸۰ ارائه داده.

فن های انویدیا دقت کنن که هر کسی نمی تونه برای گرافیک های جدید انویدیا این همه پول بده. 

در نگاه اول ۴۸۰ یک کارت گرافیکی نسبتا قدرتمند و جوابگوی تمامی بازی ها در fhd هست. اما وقتی قیمت ۲۰۰ دلاریشو می بینیم، تبدیل میشه به یک کارت گرافیکی فوق العاده و صد البته دوست داشتنی.

یک زمانی ۹۷۰ انویدیا این نقش رو ایفا کرد. و من بهتون قول می دم که طی چند ماه آینده ۴۸۰ از ای ام دی این کار رو می کنه.

امیدوارم این دو شرکت همیشه در رقابت باشن، چون تنها کسایی که از این رقابت سود می برن، کاربرای کامپیوترن.

دو تا لوگوی قرمز و سبز هم ارزش تعصب و ایجاد کدورت ندازه! (طرفدار باش، ولی تعصب بیجا نداشته باش! چون هیچ سودی برات نداره!) اگه کل کل می کنی با خنده کل کل کن! همیشه خوشرو باشیم تا جامعمون هم شکلش بهتر شه.

با تشکر @};-  

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

دقیقا منم منتظر sapphire nitro و msi gaming هستم , به نظرم توی گرافیک های radeon بهترین خنک کنندگی و کمترین نویز رو دارن , راستی به نظرت تا مهر بیان تو بازار ایران ؟!

احتمالا آره !

توی سری 300 شرکت msi واقعا خوب عمل کرد . امیدوارم ادامه داشته باشه .

....................................................

دوستان به نظرتون 480 تا چند درصد اور میشه ؟

بهش میاد به خوبی اور بشه .

خیلی مشتاقم ببینم تا چند درصد فریمش زیاد میشه .

لینک به دیدگاه

احتمالا آره !

توی سری 300 شرکت msi واقعا خوب عمل کرد . امیدوارم ادامه داشته باشه .

....................................................

دوستان به نظرتون 480 تا چند درصد اور میشه ؟

بهش میاد به خوبی اور بشه .

خیلی مشتاقم ببینم تا چند درصد فریمش زیاد میشه .

اگه مثل سری اول gcn باشه کارت های سری 7800 و 7900 اورکلاک پذیریش قابل قبول خواهد بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به شرطی که مدل غیر رفرنس داشته باشه تا نهایتا حدود 1500 برسه با هزار التماس  :-? ( 1200-300  معمولیش بود بنظرم اگه درست باشه)

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

به نظر شما من برای این کارت صبر کنم یا R9 390X بخرم؟

حتما صبر کنید .

لینک به دیدگاه

امروز فرصت کردم و این تاپیک رو از اول تا آخر مطالعه کردم.

بعضیا خیلی زود از کوره در رفتن و بحثشون به توهین تبدیل شد. (اصول اخلاقی خیلی مهم تر از تحصیلاته)

کارت های گرافیکی ۱۰۸۰ و ۱۰۷۰ خیلی پر قدرت هستند. درسته! ولی بر اساس قدرتشون قیمتشون هم بالاست! البته برای موازی سازی در برنامه نویسی خیلی انتخاب خوبیه با توجه به فرکانس هسته می ترکونه!

ولی اگه از جنبه گیمینگ نگاه کنیم. ای ام دی هنر کرده که با ۲۰۰ دلار کارت گرافیکی با قدرت بیش از ۳۹۰ ایکس و ۹۸۰ ارائه داده.

فن های انویدیا دقت کنن که هر کسی نمی تونه برای گرافیک های جدید انویدیا این همه پول بده. 

در نگاه اول ۴۸۰ یک کارت گرافیکی نسبتا قدرتمند و جوابگوی تمامی بازی ها در fhd هست. اما وقتی قیمت ۲۰۰ دلاریشو می بینیم، تبدیل میشه به یک کارت گرافیکی فوق العاده و صد البته دوست داشتنی.

یک زمانی ۹۷۰ انویدیا این نقش رو ایفا کرد. و من بهتون قول می دم که طی چند ماه آینده ۴۸۰ از ای ام دی این کار رو می کنه.

امیدوارم این دو شرکت همیشه در رقابت باشن، چون تنها کسایی که از این رقابت سود می برن، کاربرای کامپیوترن.

دو تا لوگوی قرمز و سبز هم ارزش تعصب و ایجاد کدورت ندازه! (طرفدار باش، ولی تعصب بیجا نداشته باش! چون هیچ سودی برات نداره!) اگه کل کل می کنی با خنده کل کل کن! همیشه خوشرو باشیم تا جامعمون هم شکلش بهتر شه.

با تشکر @};-  

@};-  @};-  @};- با کلش موافقم داداش ولی جسارتا در تکمیل فرمایشتون ، 1080 تو خیلی تستای compute کمتر از انتظارات ظاهر شده (به خصوص تو real bench) و نمونشم  چند مورد اگر دوستان نیاز دیدن بزارم

(نسبت به جهش  نسلی که دارن و همون قیمت که فرمودین   ، حداقل ارتقا رو در المانهای برنامه نویسی و نسبت به max2 دارن ... کلا  طبق تجارب محدود شخصیم ^_^ ، compute capability یه نسل در میان که عملا خیره کننده ظاهر میشه و developer اای این حوزه رو   مجذوب خودش میکنه , بعد از معماریم که تعداد cuda core معمولا موثرتر ظاهر میشه  ... ، تازه اگه اینبارHCC با Polaris ، تو مباحث PP  کلا گوی سبقتو در gpgpu cuda base از  صاحب اصلیش نبره  :D )

https://devblogs.nvidia.com/parallelforall/cuda-8-features-revealed حتی اینا هم بیشر متکی به compiler تا device ... (البته صحبت GP100 جداست یه مقدار)

عزیزان مهندسان  cuda محور،همون 970~980 تون رو سفت بچسبید (پیشنهاد برادر کوچیکتون)

از طرفی  نرم افزارای مصرفی gpgpu  هم معمولا با تاخیر و وسواس معنی دار که رو یه نسل جدید بهینه و مسلط میشن...

@};-با سپاس مجدد

ویرایش شده توسط tohidadme
لینک به دیدگاه

انشاا... این سری کارتهای AMD خنک و کم مصرف و خوش قیمت باشه

و وارد کنندها هم به سود کم قانع باشن تا همه بتوانند درحد اجرای یه بازی رون خرید کنند

لینک به دیدگاه

اینام جدیدا

iymi5edesd31ohazmm.png

jvzrd11m2mgtrwtprh6o.png

توضیحات بیشتر رو اینجا نوشته

http://wccftech.com/radeon-rx-480-3d-mark-benchmarks/

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من با خوندن چند صفحه تاپیک باز هم درست درمون نفهمیدم

سوال من اینه که الان Rx480 قیمتش واقعا 200 دلاره ؟ این که خیلی خوبه

بعد قدرتش هم از 390 بالاتره ؟

اگر جوابشون بله هست که انویدیا باید با DX12 دم خودش رو بزاره رو کولش و فرار کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان من با خوندن چند صفحه تاپیک باز هم درست درمون نفهمیدم

سوال من اینه که الان Rx480 قیمتش واقعا 200 دلاره ؟ این که خیلی خوبه

بعد قدرتش هم از 390 بالاتره ؟

اگر جوابشون بله هست که انویدیا باید با DX12 دم خودش رو بزاره رو کولش و فرار کنه

مدل 4 گیگش بله 200 دلار و 8 گیگ 230 دلار خواهد بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...