رفتن به مطلب

مشکل مادربورد EP43-DS3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه مادربورد EP43-DS3 دارم تا دیروز خیلی خوب کار میکرد اما امروز متاسفانه وقتی دکمه پاور رو میزنم سیستم برای 2-3 ثانیه روشن میشه بعد ری استارت میشه و همین اتفاق همش تکرار میشه.

تمام قطعات سیستم رو تست کردم همگی سالم بودن حتی cpu رو تعویض کردم ولی بازم مشکل پا بر جاست چند باری هم باتری مادربورد رو در اوردم بلکه بایوس ریست شه ولی اتفاقی نیفتاد ممنون میشم راهنماییم کنید مشکلمو حل کنم.

لینک مشخصات مادربورد:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2846#ov

لینک به دیدگاه

احتمالا یا سیستم برق بهش خوب نمیرسه یا دماش بالا میره و یا یه قطعه ای جلوی کار رو میگیره ...

اول ببین بوق نمیزنه ... اگه نزد ... هارد و درایو نوری و هر چی که بهش وصله به جز رم و گرافیک و پردازنده و پاور رو ازش جدا کن بعد روشن کن ....

دوم کلیر بایوس بکن اونم اینکه باتری رو در بیار و جامپر رو عوض کن بعد 2 دقیقه جامپر رو به حالت اولیه برگردون و  باتری رو بزار سرجاش ....

سوم اینکه فن پردازنده رو جدا کن و دستت رو بزار رو پردازنده و سیستم رو روشن کن ، ببین پردازنده آیا گرم میشه سریع یا نه ... اگه گرم نشد یعنی جریان به پردازنده نمیرسه و یا پردازنده مشکل داره که بازم اونوقت باید به خازن ها و ماسفت ها نگاه کنی که خازنی نترکیده یا باد نکرده باشه و ببینی با اهم متر که آیا ماسفت ها خروجی 12 ولت به پردازنده میدن یا نه ... که کمی تخصصی تر میشه ...

اگه دستگاه عیب یابی مادربرد دیباگر داشته باشی میتونی براحتی بفهمی که مشکل از کجاست

لینک به دیدگاه

سلام در بیشتر موارد این مشکل به تنظیمات بایوس مرتبطه که با ریست تنطیمات بایوس حل میشه

ولی اگه با ریست بایوس حل نشه باید قطعات یکی یکی تست سلامت بشن ...

لینک به دیدگاه

تمام قطعات تست شدن مطمعنم که اشکال از بورد هست خودم احتمال میدم از بایوس باشه که بریک شده باشه

خودم که فکر نکنم بتونم کاری کنم اگر کسی تعمیر کار خوب داخل تهران سراغ داره لطفا پ.خ بده ممنون

احتمالا یا سیستم برق بهش خوب نمیرسه یا دماش بالا میره و یا یه قطعه ای جلوی کار رو میگیره ...

اول ببین بوق نمیزنه ... اگه نزد ... هارد و درایو نوری و هر چی که بهش وصله به جز رم و گرافیک و پردازنده و پاور رو ازش جدا کن بعد روشن کن ....

دوم کلیر بایوس بکن اونم اینکه باتری رو در بیار و جامپر رو عوض کن بعد 2 دقیقه جامپر رو به حالت اولیه برگردون و باتری رو بزار سرجاش ....

سوم اینکه فن پردازنده رو جدا کن و دستت رو بزار رو پردازنده و سیستم رو روشن کن ، ببین پردازنده آیا گرم میشه سریع یا نه ... اگه گرم نشد یعنی جریان به پردازنده نمیرسه و یا پردازنده مشکل داره که بازم اونوقت باید به خازن ها و ماسفت ها نگاه کنی که خازنی نترکیده یا باد نکرده باشه و ببینی با اهم متر که آیا ماسفت ها خروجی 12 ولت به پردازنده میدن یا نه ... که کمی تخصصی تر میشه ...

اگه دستگاه عیب یابی مادربرد دیباگر داشته باشی میتونی براحتی بفهمی که مشکل از کجاست

پردازنده گرم میشه ولی همون طور که گفتم دو تا سه ثانیه بعد ریست میشه پاور رو تست کردم کاملا سالمه متاسفانه دیباگر ندارم
لینک به دیدگاه

دوستان من امروز دارم میرم سمت بازار کامپیوتر لطفا اگر تعمیر کار خوب سراغ دارین پ.خ بدین خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

برو چهارراه طالقانی ، پاساژ ایران . طبقه زیر همکف . پله برقی سمت راست رو که بری پایین سمت چپت دوتا راهرو جلوتر فروشگاه MSJ  ... اون هم قیمتش منصفه و هم کارش خوبه ... ولی این مین اگه بیشتر از 30 تومن هزینه بخواد بشه نمیصرفه ...

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من امروز رفتم به یکی از تعمیر کارای پاساژ ایران مراجعه کردم ایشون مادربورد بنده رو با یه پاور 530 روشن کرد و در کمال تعجب سیستم بوت شد و وارد صحنه بایوس شد بعد از دیدن فرکانس های سی پی یو متوجه شدم که یه سری تنظیمات دستکاری شده و پاور خودم که 350 یود نمیتونست برق رو برای بوت شدن سیستم تامین کنه( البته پاور من زیاد کار کرده و مسلما نمیتونه همون توان خودش رو هم بده) بعد از ریست کردن تنظیمات مادربورد الان حتی با پاور خودم هم راحت کار میکنه برای من که خیلی عجیب بود که چطور حتی با در آوردن باتری بایوس باز هم بایوس ریست نمیشد.

از همه دوستانی که وقت گزاشتن به من کمک کردن خیلی ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من امروز رفتم به یکی از تعمیر کارای پاساژ ایران مراجعه کردم ایشون مادربورد بنده رو با یه پاور 530 روشن کرد و در کمال تعجب سیستم بوت شد و وارد صحنه بایوس شد بعد از دیدن فرکانس های سی پی یو متوجه شدم که یه سری تنظیمات دستکاری شده و پاور خودم که 350 یود نمیتونست برق رو برای بوت شدن سیستم تامین کنه( البته پاور من زیاد کار کرده و مسلما نمیتونه همون توان خودش رو هم بده) بعد از ریست کردن تنظیمات مادربورد الان حتی با پاور خودم هم راحت کار میکنه برای من که خیلی عجیب بود که چطور حتی با در آوردن باتری بایوس باز هم بایوس ریست نمیشد.

از همه دوستانی که وقت گزاشتن به من کمک کردن خیلی ممنونم

به حرفم رسیدی که گفتم سیستم برق کم میاره و به پردازنده جریان نمیرسه ؟ خواهش :D :D :D :x :x :x

ویرایش شده توسط MAHDI_VAMPIRE
لینک به دیدگاه

به حرفم رسیدی که گفتم سیستم برق کم میاره و به پردازنده جریان نمیرسه ؟ خواهش :D :D :D :x :x :x

پاور رو تست کردم حتی رو سیستم دیگه انداختم حتی الان هم با این پاور تست گرفتم تو حالت فول لود سی پی یو و گرافیک هم زمان باز هم مشکلی نداشت این مشکلش از فرکانس بالای سی پی یو بود که نمیتونست اول جریانش رو تامین کنه همش زور میزد بیاد بالا نمیتونست.خیلی مشکل عجیبی بود فکر کنم اولین نفر روی کره ی زمین هستم که همچین مشکلی برام پیش اومده بود
لینک به دیدگاه

پاور رو تست کردم حتی رو سیستم دیگه انداختم حتی الان هم با این پاور تست گرفتم تو حالت فول لود سی پی یو و گرافیک هم زمان باز هم مشکلی نداشت این مشکلش از فرکانس بالای سی پی یو بود که نمیتونست اول جریانش رو تامین کنه همش زور میزد بیاد بالا نمیتونست.خیلی مشکل عجیبی بود فکر کنم اولین نفر روی کره ی زمین هستم که همچین مشکلی برام پیش اومده بود

واسه سلامتیت خوبه ... :D :D :D

لینک به دیدگاه

خیلی جالبه من امروز یه جایی رفتم مادربوردش دقیقا همین مدل بود و همین مشکل رو داشت من clear cmos کردم درست شد_ البته اقا مهدی استاد بنده هستن :D :D :D

لینک به دیدگاه

خیلی جالبه من امروز یه جایی رفتم مادربوردش دقیقا همین مدل بود و همین مشکل رو داشت من clear cmos کردم درست شد_ البته اقا مهدی استاد بنده هستن :D :D :D

نفرمائید شما تاج سر ما هستید :x  :x  :x  ... تو تاپیک تجربیات هم گفته بودم که کلیر بایوس بر هر درد بی درمان دواست ...

ویرایش شده توسط MAHDI_VAMPIRE
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...