رفتن به مطلب

کیبورد حرفه ای برای کدنویسی

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام 

درحال حاضر از کیبورد ایمک استفاده میکنم میخوام یک کیبرد حرفه ای بگیرم 

نظرتون کدوم کیبورد هست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز بودجه?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

400

لینک به دیدگاه

چون شما تایپیست هستی اگه از نظر بودجه مشکل نداری کیبرد مکانیکال بگیر

فقط کیبردی بگیر که cherry mx ابی باشه چون مخصوص تایپیست هاست

13963110c7542e1aed3b6cc60acb8bfd.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چون شما تایپیست هستی اگه از نظر بودجه مشکل نداری کیبرد مکانیکال بگیر

فقط کیبردی بگیر که cherry mx ابی باشه چون مخصوص تایپیست هاست

13963110c7542e1aed3b6cc60acb8bfd.jpg

مکانیکی شنیدم سخت هست تایپ باهاش 

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

چه خوب این تاپیک رو زدین! منم یه سوال دارم، چرا میگن چری بلو مناسبه وقتی نیروی بیشتری برای تایپ نیاز داره؟ اخه تو تایپ خسته نشدن مهمه و سرعت، اینکه طرف به زور دکمه رو فشار بده تا خطاش کمتر شه چیز مناسبی نیست! مخصوصا وقتی خود کامپایلر خطای تایپی رو تصحیح میکنه و نشونش میده!

سوال بعدیم عمق کلیده، کلیدای چری کلا عمق زیادی دارن، درسته که عمق عملیاتیش کمه ولی برای کامل شدن چرخه باید خیلی پایین برن! حالا این سرعت تایپ رو پایین نمیاره؟این سوال که این کیبورد ها چه قدر واقعا کارایی دارن ذهنمو مشغول کرده! شاید یه کیبرد ماکروسافت برای تایپ مناسبه و کافیه!

من یه کیبورد فراسو دارم که ده سال عمر کرده و هنوزم کار میکنه و کلیداش نه خیلی عمیقن نه خیلی کم ارتفاع مثل لپتاپ، صداش کمه ولی صدا داره و تجربه ی تایپ باهاش خوبه!حالا دیگه تولید نمیشه ولی اگر بازم ببینمش میخرم! کسی میتونه توضیح بده این چری چه جوری کمک میکنه؟

لینک به دیدگاه

مکانیکی شنیدم سخت هست تایپ باهاش 

فقط کار تایپ دارین یا هر از گاهی گیم هم میزنین ؟؟ من خودم مکانیکی دارم و  تایپ باهاش 1000بار لذت بخش تر و همیچنین سریعتر از کیبوردهای عادی هستش

لینک به دیدگاه

چه خوب این تاپیک رو زدین! منم یه سوال دارم، چرا میگن چری بلو مناسبه وقتی نیروی بیشتری برای تایپ نیاز داره؟ اخه تو تایپ خسته نشدن مهمه و سرعت، اینکه طرف به زور دکمه رو فشار بده تا خطاش کمتر شه چیز مناسبی نیست! مخصوصا وقتی خود کامپایلر خطای تایپی رو تصحیح میکنه و نشونش میده!

سوال بعدیم عمق کلیده، کلیدای چری کلا عمق زیادی دارن، درسته که عمق عملیاتیش کمه ولی برای کامل شدن چرخه باید خیلی پایین برن! حالا این سرعت تایپ رو پایین نمیاره؟این سوال که این کیبورد ها چه قدر واقعا کارایی دارن ذهنمو مشغول کرده! شاید یه کیبرد ماکروسافت برای تایپ مناسبه و کافیه!

من یه کیبورد فراسو دارم که ده سال عمر کرده و هنوزم کار میکنه و کلیداش نه خیلی عمیقن نه خیلی کم ارتفاع مثل لپتاپ، صداش کمه ولی صدا داره و تجربه ی تایپ باهاش خوبه!حالا دیگه تولید نمیشه ولی اگر بازم ببینمش میخرم! کسی میتونه توضیح بده این چری چه جوری کمک میکنه؟

سویچ چری بلو و اکثر کلیدهای چری نرمتر از کیبردهای معمولی هستن و برای تایپ کمتر کسی رو اذیت کردن و نیروی لازم برای عمل از سویچهای معمولی کمتره. در تستهای مختلف توسط سایتهای معتبر ثابت شده که تعداد تایپ کلمه در دقیقه با سویچهای مکانیکال افزایش داشته. عمق لازم هم 2 میلیمتر هست تا کلید عمل کنه. سویچهای سنگینتر چری مشکی و سبز هستن.

لینک به دیدگاه

معمولا مکانیکالها با ۲ میلی متر فشار پاسخ میدن که خیلی خیلی کمه و عالیه

چری بلو هم صدای کلیک داره برای تایپ ممکنه هم بد باشه هم خوب.

بستگی به اذیت کردن صداش داره

لینک به دیدگاه

منم همین سوال رو دارم...خیلی دلم میخواد یه کیبرد مناسب تایپ بگیرم با بک لایت و قابلیت حمل

در عجبم که چرا کیبد مکانیکال پیشنهاد میدین....اصلا تایپ باهاهشون راحت نیست چون زیادی بزرگ هستن که استفاده از کلید های ترکیبی رو یکم سخت میکنه

خودم از Logitech K830 Illuminated خوشم اومده ولی ندیدم کسی داشته باشه و نقد بررسی کرده باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم همین سوال رو دارم...خیلی دلم میخواد یه کیبرد مناسب تایپ بگیرم با بک لایت و قابلیت حمل

در عجبم که چرا کیبد مکانیکال پیشنهاد میدین....اصلا تایپ باهاهشون راحت نیست چون زیادی بزرگ هستن که استفاده از کلید های ترکیبی رو یکم سخت میکنه

خودم از Logitech K830 Illuminated خوشم اومده ولی ندیدم کسی داشته باشه و نقد بررسی کرده باشه

من کیبورد ایمک دارم قدیمیه و سیمی خیلی راحت هست کارباهاش ناگفته نماند 99% توسعه دهندها و کدنویس هایی که با اپل کارمیکنن با همین کیبورد کارمیکنن

من به احتمال زیاد کیبورد جدیدشو میگیرم ولی گرونه 500 تومنه و احساس میکنم کوچیک باشه یکم ظریفتر شده

کیبورد های مکانیکی هم داشتم بعضیاشون خسته میکنه ادمو بعضی ها هم نه ولی نمیدونم کدوم به کدومه 

لینک به دیدگاه

مدل ایسوس که زده قرمز  شما چطور میگه  قهوه ای هست؟

لینک به دیدگاه

خوب ممنون دوستان! 

میدونم که برای عمل کردن فشار کم ( دو میلیمتر که گفتین) میخواد ولی دکمه خیلی بیشتر بعدش پایین میره تا چرخه کامل بشه ، نه؟

و اینکه تو ایران همش این سوییچ های قرمز هست ، کسی میدونه بقیه ی مدلاش کجاس و ایا کوگار هفتصد ، با مدل های دیگه هم وجود داره؟

کسی تجربه کار تایپ با قرمز رو در کنار آبی داشته که مقایسه کنه؟ ایا قرمز واقعا مناسب نیست؟ اخه تو عکسی که گذاشتین گفتن برای گیم مناسبه نه تایپ!

ویرایش شده توسط amirff1
لینک به دیدگاه

مدل ایسوس که زده قرمز  شما چطور میگه  قهوه ای هست؟

بله اشتباه شد.اول که اومده بود قهوه ای بود الان ظاهرا قرمزش رو اوردن.

لینک به دیدگاه

خوب ممنون دوستان!

میدونم که برای عمل کردن فشار کم ( دو میلیمتر که گفتین) میخواد ولی دکمه خیلی بیشتر بعدش پایین میره تا چرخه کامل بشه ، نه؟

و اینکه تو ایران همش این سوییچ های قرمز هست ، کسی میدونه بقیه ی مدلاش کجاس و ایا کوگار هفتصد ، با مدل های دیگه هم وجود داره؟

کسی تجربه کار تایپ با قرمز رو در کنار آبی داشته که مقایسه کنه؟ ایا قرمز واقعا مناسب نیست؟ اخه تو عکسی که گذاشتین گفتن برای گیم مناسبه نه تایپ!

سلام عزیز

تایپر باید از عمل کردن کلیدی که فشار داده مطمئن باشه

سری قرمز کلید بازخورد نداره یعنی شما اطمینان ندارید از عمل کیبرد

به قول معروف اون صدای تیک و نمیده

ولی سری بلو بازخورد و داره و کاملا حس میکنید و مطمئن میشید از عمل کردن کیبرد که کاملا مناسب تایپر هاست

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

تایپر باید از عمل کردن کلیدی که فشار داده مطمئن باشه

سری قرمز کلید بازخورد نداره یعنی شما اطمینان ندارید از عمل کیبرد

به قول معروف اون صدای تیک و نمیده

ولی سری بلو بازخورد و داره و کاملا حس میکنید و مطمئن میشید از عمل کردن کیبرد که کاملا مناسب تایپر هاست

درسته! 

حالا اصلا مشکل اینکه کیبردهای بازار بیشتر قرمزن:| کوگار که مکانیکیش قرمزه فقط! ریزرم که گرونه:| این چه زندگی هست؟

کسی پیشنهادی داره؟کیبرد موجود که آبی باشه سوییچش یا ترجیحا قهوه ای

لینک به دیدگاه

درسته!

حالا اصلا مشکل اینکه کیبردهای بازار بیشتر قرمزن:| کوگار که مکانیکیش قرمزه فقط! ریزرم که گرونه:| این چه زندگی هست؟

کسی پیشنهادی داره؟کیبرد موجود که آبی باشه سوییچش یا ترجیحا قهوه ای

Logitech G710+ Blue cherry mx
لینک به دیدگاه

کیبورد خاص برنامه نویس ها فقط 
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000
من یک ساله دارمش. برای برنامه نویسی فوق العاده راحت هستش.
یکی از محبوب ترین و مشهورترین کیبوردهای جهان هستش. البته معایبی هم داره که در نقد و بررسی زیر خدمت شما عرض می کنم:

post-21762-0-26815600-1464616024_thumb.jpg

نقد اجمالی من به شرح زیر است قبل از خرید پیشنهاد می کنم مطالعه کنید: 
نکات مثبت:
- کیفیت ساخت خوبی دارد.
- محل استراحت دست. جنس لطیفی دارد و دست بسیار روی آن راحت است.
- طراحی ارگونومیک کیبورد بسیار جذاب و تایپ کردن با آن بسیار لذت بخش است.
- کلید های قابل برنامه ریزی دارد.
نکات منفی:
- کلید اسپیس بر خلاف سایر کلیدها کمی سفت تر است و صدای زیادی دارد. برای کسانی که با کیبورد های قدیمی کار نکرده اند ارتباط با آن کمی سخت خواهد بود.
- کیبورد بسیار بزرگ است. و باعث می شود ماوس کمی از شما فاصلی بگیرد.
- مشکل گوستینگ دارد. (بعضی از کلید ها را همزمان فشار دهید (بیش از دو کلید). برخی از کلید ها پاسخگو نیستند)
جمع بندی:
- این کیبورد یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین کیبورد های جهان است.
- برای برنامه نویسان حرفه ای و تایپیست هایی که «تاچ تایپ» هستند (ده انگشتی تایپ می کنند و موقع تایپ به کیبورد نگاه نمی کنند) بسیار توصیه می شود.
- تایپ کردن با آن بسیار لذت بخش است. و محل استراحت دست بسیار خوش ساخت است.
- این کیبورد برای کسانی که روی میزشان جای کمی دارند و یا «تاچ تایپ» نیستند و بازی کردن با کیبورد برایشان اولویت دارد. توصیه نمی شود.

ویرایش شده توسط Madrigal
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

دوستانی که دنبال چری آبی هستن ولی هزینه براشون مهم نیست میتونن DAS بگیرن تضمین شده ترین کیبورده فک کنم آلمانی کار درست.

دوستان قیمت کیورد آیمک چنده سیمی هم باشه بهتره؟

و اینکه منم دنبال یه کیبورد خوبم برای تایپ و کدنویسی این 10 ساله دارم با 8900 تایپ میکنم . خسته ام کرده .

این کیبورد 4000 کیبورد خوبیه ولی فک نکنم 200 بی ارزه . الان بالاترین قیمت آمازون 30 دلاره نمیدونم چطور توی ایران ارزون ترین جا میده 195 هزار تومن. کمی قیافش غیر عادیه از طرفی هم ممکنه عادت کنی بهش و با کیبوردهای دیگه راحت نباشه و نمیشه این کیورد رو بزاری زیر بغلت.

من نمیدونم این شرکت ها شرا فهم درستی ندارن یا واردکننده ها اینجور هستن دو تا کیبورد ارزون مخصوص تاپیست وجود نداره فقط بازی . در حالی که فقط یک هزارم تحقیقاتی که برای کیبورد های بازی انجام بدن بهترین کیورد تایپ رو با 100 تومن میشه خرید ( البته غیر مکانیکی) .

برای تایپ ثابت بودن دکمه (سالید) + فیدبک + رفت و آمد روان مورد نیازه ، یعنی فقط یه ماه وقت بزارن میشه بهترین کیبورد رو تولید کنن.

اینم کیبورد خوبیه کسی باشه 10 تاشو وارد کنه راحت فروش میره هم آبی و هم قیمتش خوبه :

https://www.amazon.com/MechanicalEagle-Keyboard-Mileagea-Mechanical-Switches/dp/B017XB930Q/ref=pd_sim_147_2?ie=UTF8&dpID=51uXpeqNLsL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&psc=1&refRID=5PMB2P0GGP9M333PBXKM

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • کاربر ویژه
در در 1395/05/11, 07:25:49، 121rebyc گفته است :

دوستانی که دنبال چری آبی هستن ولی هزینه براشون مهم نیست میتونن DAS بگیرن تضمین شده ترین کیبورده فک کنم آلمانی کار درست.

دوستان قیمت کیورد آیمک چنده سیمی هم باشه بهتره؟

و اینکه منم دنبال یه کیبورد خوبم برای تایپ و کدنویسی این 10 ساله دارم با 8900 تایپ میکنم . خسته ام کرده .

این کیبورد 4000 کیبورد خوبیه ولی فک نکنم 200 بی ارزه . الان بالاترین قیمت آمازون 30 دلاره نمیدونم چطور توی ایران ارزون ترین جا میده 195 هزار تومن. کمی قیافش غیر عادیه از طرفی هم ممکنه عادت کنی بهش و با کیبوردهای دیگه راحت نباشه و نمیشه این کیورد رو بزاری زیر بغلت.

من نمیدونم این شرکت ها شرا فهم درستی ندارن یا واردکننده ها اینجور هستن دو تا کیبورد ارزون مخصوص تاپیست وجود نداره فقط بازی . در حالی که فقط یک هزارم تحقیقاتی که برای کیبورد های بازی انجام بدن بهترین کیورد تایپ رو با 100 تومن میشه خرید ( البته غیر مکانیکی) .

برای تایپ ثابت بودن دکمه (سالید) + فیدبک + رفت و آمد روان مورد نیازه ، یعنی فقط یه ماه وقت بزارن میشه بهترین کیبورد رو تولید کنن.

اینم کیبورد خوبیه کسی باشه 10 تاشو وارد کنه راحت فروش میره هم آبی و هم قیمتش خوبه :

https://www.amazon.com/MechanicalEagle-Keyboard-Mileagea-Mechanical-Switches/dp/B017XB930Q/ref=pd_sim_147_2?ie=UTF8&dpID=51uXpeqNLsL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&psc=1&refRID=5PMB2P0GGP9M333PBXKM

سلام کیبورد ایمک 500 هزارتومنه 

طبق بررسی که کردم محبوب ترین کیبورد همین مجیک کیبورد اپل هست که اکثر برنامه نویس ها و خبرنگار ها و روزنامه نویس ها و ... از این کیبورد استفاده میکنند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...