رفتن به مطلب

قدرت سیستم من تو بازی های روز؟

Recommended Posts

سلام؛
با جست و جو در انجمن فهمیدم تاپیکی نیست که دوستان سیستم خود را قرار بدهند تا بفهمند مثلا تو بازی Witcher3:Wild Hunt چند فریم میگیرند اگر میخوایید بفهمید که با این سیستمتون تو بازی های روز(تاکید میکنم تو بازی روز، تا بنچمارک هاشو قرار بدم) چند فریم میگیرید کافیست اینجا سیستم خودتان را ارسال کنید تا ما بنچمارک های معتبر از کارت گرافیکتان را تو بازی مد نظر ارسال کنیم و اگر هم طول عمر سیستم خودتان را میخواهید بدانید تو این تاپیک میتوانید بپرسید.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

درود 

CPU : Intel Core i7 6700

VGA : Sapphire R9 390x Nitro

RAM : G-Skill 16 GB ( 4 * 4GB ) Ripjaws V

Motherboard : ASUS B150 Pro Gaming

چند تا از جدید ترین بازی ها رو ذکر کنید لطفا .......

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام خدمت استارتر عزیز

البته صد در صد کار و حرکت شما ستودنی هست ولی بنده لازم دونستم جهت اطلاع شما و دوستانی که میخوان این کار رو انجام بدن سایت زیر رو معرفی کنم که سایتی بسیار قدیمی و معتبر هست که بنده خودم سال هاست ازش استفاده میکنم.

روش کار این سایت به این صورت هست که شما با دانلود یه برنامه خیلی کم هجم ، نصب و اجرای اون نرم افزار ، اطلاعات سیستم شما به صورت جز به جز برای سرور سایت ارسال میشه و پس از اون میتونین به سایتش مراجعه کنید و بعد از جستجو و پیدا کردن بازی مورد نظر به شما اعلام میکنه که این بازی رو در چه سطحی میتونید اجرا کنید،کدوم قطعه ضعیف هست،کدوم قطعه آپدیت درایورش اومده و باید آپدیت کنید رو بهتون میگه ، در کل سایت بسیار عالی هستش.

مثلا من در عکس زیر gta v رو زدم که اگر نگاه کنید میبینید که اطلاعات دقیق سیستم حتی کارت صدارو هم کنترل میکنه.

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

post-10820-0-35320200-1466161365_thumb.jpg

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...