رفتن به مطلب

Rog_maximus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان یکی از سایت های ایرانی هم همین پردازنده رو مورد تست و بررسی قرار داده

به دلیل محدودیت فروم نتونستم کامل قرار بدم، ولی در لینک زیر می تونید کامل مطالعه کنید:

http://sakhtafzar.com/?p=14072

==================================================

امروز، 31 ماه می سال 2016 میلادی، کمپانی اینتل رسما از پردازنده های جدید Broadwell-E پرده برداشت. ما نیز همزمان به بررسی کامل و دقیق سردمدار این سری، پردازنده Core i7 6950X به همراه مادربورد کاملا جدید ASUS ROG STRIX X99 GAMING پرداختیم. اگر با سخت افزار همراه باشید، این دو محصول تازه وارد را به نقد کاملی خواهیم سپرد.

 

i7-6950x-broadwell-e-x.jpg

 

asus-rog-strix-x99-gaming-2.jpg

 

مقدمه

نام اسوس (ASUS) برگرفته از 4 حرف آخر واژه “پگاسوس” به معنی “اسب بزرگ بالدار” در اساطیر یونانی است. شرکت رایانه اِیسوستک (ASUSTeK Computer Inc) یا همان ASUS در سال 1988 میلادی در شهر تایپه کشور تایوان تاسیس شد. این شرکت توسط 4 مهندس به نام های Wayne Hsieh،Ted Hsu ،TH Tung و MT Liao که قبلاً در شرکت “ایسر” مشغول به کار بودند، بنیانگذاری شد. شرکت اسوس را می توان به عنوان بزرگترین تولید کننده قطعات کامپیوتر و لوازم جانبی در دنیا محسوب کرد. محصولات این کمپانی طیف وسیعی از قطعات الکترونیکی منجمله مادربرد، کارت گرافیک، نوت بوک، الترا بوک، All-in-one، تبلت، موبایل، صفحه نمایش، کارت صدا، تجهیزات سرور، UPS و GPS را شامل شده که در سه سطح برای کاربران عادی، حرفه ای و خاص تولید می شوند. امروزه برند ایسوس حتی برای کسانی که علاقه چندانی به علم الکترونیک و قطعات آن ندارند نامی کاملاً آشنا است. مادربرد، کارت گرافیک و نوت بوک تولیدی این کمپانی از محبوبیت خاصی در میان کاربران برخوردار هستند. این شرکت بزرگترین تولید کننده مادربرد در جهان است که محصولاتش طرفداران زیادی در بین تمام افراد دارد.

 

asus-rog-strix-x99-gaming-1.jpg

 

ASUS ROG STRIX X99 GAMING جدیدترین مادربورد ایسوس بر پایه چیپست X99 است و کمتر از یک ماه از معرفی آن میگذرد. مادربوردی که اولین عضو سری جدید محصولات ROG STRIX میباشد که علاوه بر مادربورد شامل قطعاتی مانند کارت گرافیک نیز است.

برو پایین Intel X99 Chipset PCH

کمپاني Intel در سپتامبر سال 2014 از چيپست جديد خود با نام X99 براي پلتفرم High-End رونمايي کرد که جايگزين چيپست پيشين این کمپانی، X79 است. X99 پنجمين نسل از چيپست هاي سري X کمپاني اينتل است که در ابتدا براي چهارمين نسل پردازنده هاي High-End سري Core i7 با نام Haswell-E طراحي و ساخته شده بوده و در حال حاضر میزبان پردازنده نسل پنجم High-End این کمپانی یعنی Broadwell-E است. اين چيپست از سوکت پردازنده LGA-2011-v3 بهره ميبرد و از تمام پردازنده هاي اين سوکت که شامل پردازنده هاي 8،6 و 10 هسته اي ميشوند پشتيباني ميکند. پردازنده ای مانند Intel Core i7 5930K که 6 هسته اي و پردازنده 8 هسته اي Core i7 5960X/6900K پردازنده هايي هستند که بر اساس اين سوکت طراحي شده اند. از آنجايي که چيپست هاي سري X مانند چيپست هاي Z به زودي و پشت سر هم ارائه نميشوند ميتوان انتظار داشت نسل بعدي پردازنده هاي High-End کمپاني اينتل، با نام احتمالي SkyLake-E از اين سوکت پشتيباني کنند. پشتيباني از 10 پورت SATA III 6GB/s، چهارده پورت پر سرعت USB که شامل 6 پورت USB 3.0 و 8 پورت USB 2.0، تعداد 40 لنز PCI Express Gen 3، فناوري Intel Extreme Utility Support، تکنولوژي Intel Rapid Storage 13.1، اينتل HD Audio بخش از امکاناتي هستند که چيپست Intel X99 در اختيار کاربران قرار ميدهد.

 

x99.gif

پشتيباني از SATA Express يکي از ويژگي هاي مهم اين چيپست است که پيش از اين در چيپست Z97/Z170 کمپاني اينتل ديده بوديم. بدين ترتيب مادربوردهاي مبتني بر اين چيپست داراي اسلات M.2 مي باشند، اين اسلات جايگزين mSATA شده و با ابعاد کوچکتر و سرعت بالاتر خود (66 درصد سريعتر از mSATA) گزينه مناسبي براي ارتقا سيستم ها، خصوصا نوت بوک ها و تبلت ها مي باشد. اين اسلات مي تواند از قطعات مختلفي نظير Wifi، Bluetooth و NFC پشتيباني کند که قطعا هيچکدام از آنها به اندازه SSD درايو هاي پرسرعتي که مناسب اين اسلات مي باشند، جذاب نخواهند بود.

 

Intel-X99-Chipset-Features-Wellsburg.jpg

 

 

asus-rog-strix-x99-gaming-system-test.jp

 

ساير مشخصات سيستم تست به صورت زير ميباشد:

 

system-test-x99-strix-1.png

 

ورژن دقيق نرم افزار ها به شرح زير است:
AIDA 64 Extreme Edition 5.70.3800
WINRAR 5.21
3DMark 11 Advanced Edition 1.05
Cinebench R11.5 x64
Cinebench R15 x64
Wprime v1.55
CPU-Z 1.76 x64

Grand Theft Auto V
Middle Earth-Shadow of Mordor

مشخصات سیستم از زبان CPU-Z:

 

 

 

 

 

 

asus-rog-strix-x99-gaming-aida-64-memory

 

 

 

 

asus-rog-strix-x99-gaming-aida-ram.jpg

بنظر میرسد پردازنده 6950X در سرعت نوشتن پیشرفت چشمگیری داشته در حالیکه سرعت خواندن و کپی تفاوت چندانی ندارد.

 

 

asus-rog-strix-x99-gaming-wprime.jpg

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود و سپاس

ظاهرا این پردازنده ویژه‌ی ایران ساخته شده.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود علی جان :x

بررسی فوق العاده عالی و دقیق بود و واقعا از خوندش لذت بردم البته زمان انتشار خوندم و به دوستان هم توصیه میکنم حتما بخونند بالاخره نوشته دست استاد یحیایی هست و طبق معمول فوق العاده (*) @};-

پ.ن: ببخشید دستم خالیه نمیتونم مثبت بدم :)

ویرایش شده توسط MOSTAFA_ABBASI
لینک به دیدگاه
Share on other sites

ممنون از استارتر
 

 

درود و سپاس

ظاهرا این پردازنده ویژه‌ی ایران ساخته شده.

 جدی یا شوخی؟؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

ممنون از استارتر

جدی یا شوخی؟؟

سه تا بررسی توی وبگاههای فارسی زبان ازش منتشر شده، اون هم پیش از وبگاههای انگلیسی زبان. ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...