رفتن به مطلب

ارتقا از 760 به 960 4g خوب یا بد?

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام این روزا همه راجبه سری جدید حرف میزنن اما من بودجم خیلی کمه و اصلا به سری جدید نمیتونم فکر کنم فعلا تا قیمتش پایین بیاد.

الان تنها گزینه های پیش روم 380. و 960 دست دو هست.

با این کار چقدر تفاوت میبینم تو گیم ? ارزش داره یا فعلا 760 رو نگه دارم تا سری جدید بیاد و قیمت پایین بیاد?

اونایی که هم 760 داشتن هم این دو کارت رو که بگن عالی میشه ممنون.

ویرایش شده توسط **pouya**
لینک به دیدگاه

سلام  -960  از 760 خیلی بهتره 4 گیگش . با 960 بیشتر گیم ها رو 60 fps full hd میتونی بگیری روی ultra 

battlefield 4 online - ultra setting - AA 4 95 fps

battlefield 4 online - ultra setting - AA 4 132 fps

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gtx 960 4 gb asus 

خیلی بازی ها رو بالا 100 داده cod aw 

خودم الان هنگ کردم فکر نمی کردم انقدر قدرت داشته باشه GTA V ultra TXAA 2 55 fps ! گرفتم ازش یعضی جالا میرف 47 - 42 خیلی سنگین هاش

post-22551-0-19530000-1464781056_thumb.jpg

post-22551-0-31607600-1464781074_thumb.jpg

ویرایش شده توسط shadow07
لینک به دیدگاه

خیلی بهتر. که نیست .تهش 4/5 فریم تو یوتو ب که دیدم اینطور بوده.

لینک به دیدگاه

760 نداشتم ولی 970 داشتم  :D  :D  توی یوتوب و بنچمارکارو ول کن خیلی هاش چرته چون به چشم دیدم - fallout 4 ultra 42 fps بازی کردم شب تا صبح با 960 ! :cool:  :cool:

لینک به دیدگاه

بنظرم صبر کن 1060 بگیر قشنگ ،محسوس باشه ارتقا :cool:

لینک به دیدگاه

والا فعلا اصلا معرفی نشده معلوم نیست کی میاد و چقدر قیمت میخوره.

احتمالا اولش 1200-300 میشه که بازم پولم نمیرسه.

الان تو بازیهایی که دارم مشکلی نداره 760 ولی خب بعضی بازیها. 4g vram میخواد.

لینک به دیدگاه

بیشتریا 4 GB میخواد  2 گیگ خریدش شاید باز راضی کننده نباشه  - 960 بگیر زیاد هزینه الکی نکن سری جدید اصلا به اینجا مربوط نمیشه  :-?  :-?  :-?  :-?

لینک به دیدگاه

داداش من وایسا RX480 داره میاد قدرتش SLI 380 هست

5.5>3.3

قیمت 4 گیگ هم 200 دلار میشه نزدیک 800 تومن تا فوقش 1 تومن که عالیه دیگ چی میخوای؟

8 گیگ هم 230 دلار میشه 900 تا 1100 که عالی تر از عالی

دلار 4 هزار تومنی حساب کردم تازه که احتمالا هم همینطوره

لینک به دیدگاه

از رم بیشتر share کن ، یحتمل حل شه

لینک به دیدگاه

پس اکسر دوستان میگن 380. و 960 ارزش نداره و صبر کنم?

لینک به دیدگاه

بنظرم این مقاله از وبسایت Euro Gamer شاید مناسب شما باشه : 

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-nvidia-geforce-gtx-960-review 

لینک به دیدگاه

كلا نسل جديد يه جهش كامله حالا چه amd چه انويديا Amd با قيمت گزاري. فوقي العاده انويديا هم با قدرت دهي فوق العاده

لینک به دیدگاه

بنظرم این مقاله از وبسایت Euro Gamer شاید مناسب شما باشه : 

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-nvidia-geforce-gtx-960-review 

Eurogamer.net • 404 Page not found

We're sorry, but that page doesn't exist!

لینک به دیدگاه

قند شکن رو وردارو یا علی بگو !

لینک به دیدگاه

درود

پیشنهاد میکنم حتما حتما منتظر AMD Radeon RX 480 بومنید

در رنج قیمتی زیر ۱ میلیون ابدا رقیب نداره

لینک به دیدگاه

عجیبه !من خودم این صفحه رو چک کردم بعد لینک دادم !  به هر حال با قند شکن این یکی لینک رو از    یو    تو     ب   تست کنین  

ویرایش شده توسط فرـشاد
لینک به دیدگاه

480 که قیمتش اعلام شد منتظرتون 1060 چند قیمت گزاری میشه?

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز با توجه به بودجه ای که شما دارید حتما منتظر 480 بمونید با قدرت و قیمتی که داره خیلی به صرفه هست الان خرید 960 برای گیم به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه من خودم 970 داشتم توی بازی ها کم میاورد مثلا توی assassin's creed syndicate رو آخرین تنظیمات روی فول اچ و فقط گزینه shadow quality روی very high بود توی بازی 30 فریم میگرفتم یا توی gta v همه تنظیمات تا آخر توی فول اچ دی 20 تا 30 فریم میگرفتم و توی بازی vram کم میاورد یعنی بیشتر از 4 گیگ!! مجبور بودم بیشتر گزینه هارو کم کنم تا بتونم 60 فریم بگیرم.

یا توی بازی Attila total war به دلیل مشکل حافظه 970 توی تنظیمات گرافیکیه بازی بجای 4 گیگ 3 گیگ نشون میداد! و توی بازی روی آخرین جزئیات 19 تا 22 فریم میگرفتم... .

همه ی اینارو گفتم چون وقتی 970 توی بازی کم آورده دیگه با 960 نمیتونید همه ی بازی هارو روی فول اچ دی با تنظیمات بالا بازی کنید مگر اینکه از جزئییات بزنید و با رزولوشن و جزئییات پایینتر بازی کنید چون شما گیمیر هستید میخواستم یک نصیحت برادرانه بهتون بکنم بهترین کار الان اینکه منتظر 480 بمونید با قیمت عالیش یعنی 200 دلار میشه قیمتی بین 800 تا 1 میلیون.

پیشنهادم اینکه کارت فعلیه خودتونو نگه دارید تا نهایتش 2 یا 3 ماهه دیگه کارت های نسل جدید وارد ایران بشن بعد به راحتی میتونید خرید کنید حالا هر طور خودتون مایلید 1070 میخرید یا 480 و....

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز با توجه به بودجه ای که شما دارید حتما منتظر 480 بمونید با قدرت و قیمتی که داره خیلی به صرفه هست الان خرید 960 برای گیم به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه من خودم 970 داشتم توی بازی ها کم میاورد مثلا توی assassin's creed syndicate رو آخرین تنظیمات روی فول اچ و فقط گزینه shadow quality روی very high بود توی بازی 30 فریم میگرفتم یا توی gta v همه تنظیمات تا آخر توی فول اچ دی 20 تا 30 فریم میگرفتم و توی بازی vram کم میاورد

دوست عزیز من خودم با evga gtx 970 بازی gta v  رو تو بالاترین تنظیمات و فول اچ دی 50-60 فریم مگیرم

سیستم شما حتما در جایی مشکل داشته... @};-

بنابراین 960 هم میتونه در بالاترین تنظیمات حداقل 30-40 فریم بده :)

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من خودم با evga gtx 970 بازی gta v  رو تو بالاترین تنظیمات و فول اچ دی 50-60 فریم مگیرم

سیستم شما حتما در جایی مشکل داشته... @};-

بنابراین 960 هم میتونه در بالاترین تنظیمات حداقل 30-40 فریم بده :)

نه عزیزسیستم من اصلا مشکلی نداره شما برو توی تنظیمات گرافیکی و یک قسمت دیگه هم مربوط به گرافیک بازی بود فکر کنم Advanced Grafhic بود اونجا هم تنظیمات رو بردم بالا AA رو تا آخر گذاشتم یعنی بیشتر از 4 گیگ رم پر میکنه بعدم میشه 20 تا 30 فریم متغیر هست...

شما حتما تنظیمات گرافیکیه بازیتونو بالا نبردید همون موقع که نصب کردید با همون تنظیمات اولیه استانداردش دارید بازی میکنید برید با نرم افزار FPS تست بگیرید حتما متوجه میشید @};-

حتی یکی از دوستامون که 980ti داشت توی 4k یا 2k  این کارت کم میاورد و 40 یا 50 فریم میداد با آخرین تنظیمات aaa  و بقیه همشون روی ultra

لینک به دیدگاه

نه عزیزسیستم من اصلا مشکلی نداره شما برو توی تنظیمات گرافیکی و یک قسمت دیگه هم مربوط به گرافیک بازی بود فکر کنم Advanced Grafhic بود اونجا هم تنظیمات رو بردم بالا AA رو تا آخر گذاشتم یعنی بیشتر از 4 گیگ رم پر میکنه بعدم میشه 20 تا 30 فریم متغیر هست...

شما حتما تنظیمات گرافیکیه بازیتونو بالا نبردید همون موقع که نصب کردید با همون تنظیمات اولیه استانداردش دارید بازی میکنید برید با نرم افزار FPS تست بگیرید حتما متوجه میشید @};-

حتی یکی از دوستامون که 980ti داشت توی 4k یا 2k  این کارت کم میاورد و 40 یا 50 فریم میداد با آخرین تنظیمات aaa  و بقیه همشون روی ultra

همون قسمت advanced graphic رو هم تمام گزینه هاش که شامل shadow distance و high resolution shadow و ... هستش رو بالاترین حالت قرار دادم و همچنین تنظیمات بخش graphic رو هم در حالت ultra گزاشتم ... تنها گزینه ای که رو بالاترین حالت نزاشتم msaa بود که رو x2 تنظیم کردم و فکر نمیکنم در رزولوشین فول اچ دی نیاز به msaa x8 باشه...

+ با نرم افزار osd evga هم تست کردم 50 - 60 فریم بود البته تازه سیستم من گلوگاه هم هست

اینم تست بین کارت های gtx که در اون 960 از پس gta v بر اومده تازه msaa رو اگه خاموش کنه مطمئنا بالای 35 - 40 میگیره...

1b1h_capture.jpg

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

همون قسمت advanced graphic رو هم تمام گزینه هاش که شامل shadow distance و high resolution shadow و ... هستش رو بالاترین حالت قرار دادم و همچنین تنظیمات بخش graphic رو هم در حالت ultra گزاشتم ... تنها گزینه ای که رو بالاترین حالت نزاشتم msaa بود که رو x2 تنظیم کردم و فکر نمیکنم در رزولوشین فول اچ دی نیاز به msaa x8 باشه...

+ با نرم افزار osd evga هم تست کردم 50 - 60 فریم بود البته تازه سیستم من گلوگاه هم هست

اینم تست های بین کارت ها که در اون 960 از پس gta v به خوبی بر اومده

gta-v-bench-1080-u.jpg

اصل همون msaa x8 هست که بازی رو زیباتر میکنه الان روی x2 بازی جذاب نیست ولی اگه x4 کنید بازی خیلی زیباتر میشه x8 هم که دیگه عالی میشه ولی 970 این همه قدرت نداره من خودم روی x4 بازی میکردم با چند گزینه که روی normal و high بود بقیه بیشترشون روی ultra

اون گزینه های advanced graphic که کلا خاموش و کم کردم...

حالا شما توی همون 3 حالت x2 ، x4، x8 حتما تست بگیرین با FPS  یا برنامه دیگری خودتون میبینید که کارت کم میاره.

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

اصل همون msaa x8 هست که بازی رو زیباتر میکنه الان روی x2 بازی جذاب نیست ولی اگه x4 کنید بازی خیلی زیباتر میشه x8 هم که دیگه عالی میشه ولی 970 این همه قدرت نداره من خودم روی x4 بازی میکردم با چند گزینه که روی normal و high بود بقیه بیشترشون روی ultra

اون گزینه های advanced graphic که کلا خاموش و کم کردم...

حالا شما توی همون 3 حالت x2 ، x4، x8 حتما تست بگیرین با FPS  یا برنامه دیگری خودتون میبینید که کارت کم میاره.

دقیقا msaa بالاتر لبه ها رو صاف و تمیز تر میکنه و باعث میشه بازی قشنگ تر بشه ... اما آدم بعضی موقع ها هم باید با کارت راه بیاد دیگه :D :D

لینک به دیدگاه

4 گیگ که نه ولی 960 در حد و با گارانتی میشه تا 600 گیر اورد که گزینه ی خیلی خوبیه نو که ارزش خرید نداره با توجه به معرفی نسل جدید.

تا بعدا سری 1000 یه چیز میان رده خفن بزنه

خب الان سوال من این نیست چه کارتی میتونم بخرم.سوالم اینه فرقشون چقدره اونی که جفتشو تست کرده باشه میتونه دقیق بگه.

تو بنچ ها و یوتیوب چیزی که من دیدم فرقشون خیلی کمه!

تا کارتای سری جدید متوسط بیاد و قیمتش متعادل بشه میشه 3 4 ماه دیگه ولی کارتای 380 و 960 الان هستن با قیمت های افت کرده.

ولی خب کارت rx480 خیلی وسوسه انگیزه! یکی که تو یوتیوب تست کرده بود میگفت بین r9 390x و fury قرارش داد یعنی معرکه. ولی 4 5 ماه طول میکشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...