رفتن به مطلب

اسمبل همه چی تموم گیمینگ بدون محدودیت

mohsenzare1998
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بچه سلام هر کس ک میتونه مشورت بده کمکم کنه.من تا قبل کارت گرافیک پاسکال میخواستم gtx980ti×2 به صورت مولتی ۲ عدد اس ال ای کنم دیگه گفتم صبر میکنم دو تا ۱۰۸۰ اس ال ای میکنم.فقط خواهشم از شما اینه که با کارت ۱۰۸۰ اس ال ای کدوم مادربرد بر اساس چیپستx99 برای گیمینگ رده بالا مناسبه یا چیپست z 170x برندشم بهم معرفی کنید.مابقیه قطعاتم با سخاوت معرفی کنید حتی حتی ۱ درصدم قطعه قویتر باشه مهم نیست قیمتش چون من میخوام فوول باشه.در اخرم من هر چقدر گشتم کولینگ سیکل باز پیدا نکردم اگه اینم بگید ممنون مرسی

لینک به دیدگاه

دوستانی در این انجمن هستن که اونا هم تهیه میکنن
اگر محدودیت نداری مادربورد ایسوس ماکسیموس وی ده ادیشن بگیرین که فکر کنم تا تابستون بیاد، با این سری جدید پردازنده های ۲۰۱۱ که قیمتشم حدودا ۳۸۰۰ هست!رمم که شصت چهار گیگ زیاده! پاور هزار وات سری اورکلال گرین، sad 1tb Samsung evo 850 با تعداد مورد نیاز وسترن بلک، کیبورد و موس کوگار ، هدفون کریتیو که هم برای گیم هم موزیک عالیه، کیس کازموز ۲! دو تا ۱۰۸۰ هم که عالیه! دو تا مانیتور ایسوز 2k !
قیمت اینا که گفتم فکر کنم حدود ۲۵ ملیون تومن بشه! اگر با کولینگ در نظر بگیریم!

لینک به دیدگاه

بچه سلام هر کس ک میتونه مشورت بده کمکم کنه.من تا قبل کارت گرافیک پاسکال میخواستم gtx980ti×2 به صورت مولتی ۲ عدد اس ال ای کنم دیگه گفتم صبر میکنم دو تا ۱۰۸۰ اس ال ای میکنم.فقط خواهشم از شما اینه که با کارت ۱۰۸۰ اس ال ای کدوم مادربرد بر اساس چیپستx99 برای گیمینگ رده بالا مناسبه یا چیپست z 170x برندشم بهم معرفی کنید.مابقیه قطعاتم با سخاوت معرفی کنید حتی حتی ۱ درصدم قطعه قویتر باشه مهم نیست قیمتش چون من میخوام فوول باشه.در اخرم من هر چقدر گشتم کولینگ سیکل باز پیدا نکردم اگه اینم بگید ممنون مرسی

در خصوص کولینگ هم که عزیزا گفتند و چون گفتید قیمت مهم نیست پیشنهاد من این هست

ASUS ROG Rampage V Extreme U3.1 LGA2011-3 X99 Mainboard

Intel® Core i7-5960X Haswell-E Processor

WD Black 2TB 64MB Buffer HDD

Gskill Ripjaws V 32GB 8GBx4 2800Mhz CL15 DDR4

Cooler Master V1000 80Plus Gold Power Supply

Samsung 850 EVO 500GB SATA3

کیس هم که این موارد

Corsair Carbide Series Clear 600C Inverse ATX Full-Tower Case

Cooler Master CM Storm Stryker White Case

لینک به دیدگاه

سلام عزیز اگه محدودیت بودجه نداریو میخوای همه چی تموم باشه ....

M.B:Asus X99 ROG strix...2000000T

VGA:2*Asus GTX 1080 Strix OC gaming....2*3500000=7000000

CPU:Intel Core i7 6950X Extreme Edition...6000000T

CPU COOLER:Corsair H115i....570000T

CASE:Corsair 600C....700000T

RAM:Gskill Ripjaws V 4*8 Quad Channel CL16 3400MHz*2 64GB...2*1450000T....2900000T

HDD:Toshiba X300 7200Rpm 128MB Buufer....450000T

SSD:OCZ Vector180 240GB....565000T

PSU:Evga SuperNova 1200P2....1000000T

خب پردازنده ومادربرد و گرافیک تا یه ماه دیگه میان قیمتشونم از قیمتی که نوشتم بالاتر نمیزنه

برای خرید خنک کننده سیکل باز بلاک گرافیک 1080 نیومده و همینطور بلاک پردازنده و بعید میدونم تا زمستان بیاد اگه میخواین. باید خودتون وارد کنید

پاورم بالا پیشنهاد دادم که حین اورکلاک دچار مشکل نشید

رم هم میتونید از آریا کامپیوتر تهیه کنید و دو تا خنک کننده رم هم بخرید

دیگه اینی که پیشنهاد دادم اخر سیستمه

لینک به دیدگاه

من با همه چیز سیستم بالایی موافقم به جز اینکه رمشو شصت و چهار گیگ بزارین( چهار تا ماژول ۱۶ گیگ موجوده تو بازار)

و اینکه اس اس دی یه ترابایت فقط و فقط سامسونگ! بهترین اس اس دی کاربرای عادی

لینک به دیدگاه

من با همه چیز سیستم بالایی موافقم به جز اینکه رمشو شصت و چهار گیگ بزارین( چهار تا ماژول ۱۶ گیگ موجوده تو بازار)

و اینکه اس اس دی یه ترابایت فقط و فقط سامسونگ! بهترین اس اس دی کاربرای عادی

سلام عزیز

رم های دوتا کواد چنل 32 هستن

در ضمن درایو جامد توشیبا(OCZ) رقیب ندارن

البته از نظر سرعت تفاوت محسوسی با pro سامسونگ نداره ولی از نظر دوام یه سرو گردن بالاتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اسم تاپیکو عوض کنید به «هرکی سیستم رویاشو بنویسه»

داد میزنه تاپیک سرکاریه. *dry#

لینک به دیدگاه

دوستان به نظر شما میتونم یه همچنین سیستمی رو با این اوضاع دوروبر 5 تومن جمع کنم البته دست دوe855b9426ec08c8c02806fa2a1ce55bc.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان به نظر شما میتونم یه همچنین سیستمی رو با این اوضاع دوروبر 5 تومن جمع کنم البته دست دوe855b9426ec08c8c02806fa2a1ce55bc.jpg

در خصوص قطعات دست دوم سخت هست پاسخ دادن چون عزیزان هر قیمتی رو که دوست داشته باشند برای قطعات میگذارند و این کمی پیشبینی حدود قیمت رو سخت میکنه

اما در هر صورت انشالله که بشه

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...