رفتن به مطلب

فروش گرافیک EVGA GTX 480

nasiban
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

گرافیک فوق فقط یک روز روی سیستم کارکرده ، کارکرد در حد صفر ولی به هر حال چون استفاده شده دست دوم محسوب میشه .

قیمت نوی این کارت 568 هزار تومان لینک قیمت

قیمت پایه : 440 هزار تومان .

i34443_3.jpg

i34444_2.jpg

i34445_1.jpg

هزینه ارسال به عهده خریدار هست .

لینک به دیدگاه

چرا هر کسی به جای اینکه وقتی 480 خرید به فکر حل کردن مسئله باشه به فکر پاک کردن صورت مسئله میوفته ؟!!!

دمای 480 بالا هست ولی با یک حرکت خیلی کوچیک میشه در حین بازی 70 ~ 80 درجه نگهش داشت .(من خودم 480 داشتم به راحتی دمای کارت رو کنترل میکردم و در حالت 750 1000 هم حتی به 80 نمیرسیدم در تمام Game های DX 11 ای که تست کردم و بقیه Game ها )

به نظر من کارت اشتباست که 1 روز 100 تومن ضرر بدی !

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قصد بی احترامی بهتون رو ندارم ولی این راه هایی که شما میگید ما خودمون بلدیم و تجربه 9 سالمون در زمینه سخت افزار اینو تصدیق میکنه . فروش این کارت ربطی به دما و غیره نداره ما این کارت روبه مشتری فروختیم ولی وقتی متوجه شدیم ایشون کالاه بردار تشریف دارن ، به زیرکی ازشون پس گرفتیم و متاسفانه این 100 تومن به قول شما ضرر به این دلیل هست و نه چیز دیگه ای .

ویرایش شده توسط nasiban
لینک به دیدگاه

دوست عزیز قصد بی احترامی بهتون رو ندارم ولی این راه هایی که شما میگید ما خودمون بلدیم و تجربه 9 سالمون در زمینه سخت افزار اینو تصدیق میکنه . فروش این کارت ربطی به دما و غیره نداره ما این کارت روبه مشتری فروختیم ولی وقتی متوجه شدیم ایشون کالاه بردار تشریف دارن ، به زیرکی ازشون پس گرفتیم و متاسفانه این 100 تومن به قول شما ضرر به این دلیل هست و نه چیز دیگه ای .

باز جای شکرش باقیه پس گرفتید. کلاه برداری این روز مثل اب خوردنه و باید بیشتر مراقب بود .

از اون دوست عزیزم میخوام که قبل اظهار نظر اول مطمئن شن اصلا واقعا مسئله سر دما هست یا نه ! اونجوری کامنت دادن معمولا باعث دلخوری فروشنده میشه . بزارید فروشنده هر جور راحته کارش رو انجام بده . ضرر و زیانش با خودشونه ^^.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لطف میکنید یه عکس واضح از کارت گارانتیش بگذارید؟

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

عزیز اگر ناراحت شدی ببخشید من قصدی نداشتم آخه اگر دقت کنی کسی میگه نفروش که به قول معروف دوست داشته باشه و نخواد که ضرر کنی ولی کسی که به نفع خودش بخواد بگیره 4 تا دلیل مزخرف هم میزاره تنگش که شما زود تر بفروشیش و با قیمت پایین تر ...

ولی در کل ایشالا که زود تر فروش بره من اول فکر کردم شما مصرف کننده ای ... بازم معذرت ...

لینک به دیدگاه

لطف میکنید یه عکس واضح از کارت گارانتیش بگذارید؟

i34447_Untitled.jpg

اتمام گارانتی 2/5/1391

لینک به دیدگاه

عزیز اگر ناراحت شدی ببخشید من قصدی نداشتم آخه اگر دقت کنی کسی میگه نفروش که به قول معروف دوست داشته باشه و نخواد که ضرر کنی ولی کسی که به نفع خودش بخواد بگیره 4 تا دلیل مزخرف هم میزاره تنگش که شما زود تر بفروشیش و با قیمت پایین تر ...

ولی در کل ایشالا که زود تر فروش بره من اول فکر کردم شما مصرف کننده ای ... بازم معذرت ...

خواهش می کنم دوست عزیز . از ابراز همدردی همه دوستان هم تشکر میکنم .

لینک به دیدگاه

اگه قصد تعویض هم دارید بنده دو عدد کارت گیگابایت 5770 و اچ آی اس 4850 میدم بهمراه مبلغی هم سر میدم

لطفا در صورت تمایل برام پ خ بزارید

متشکرم

لینک به دیدگاه

اگه قصد تعویض هم دارید بنده دو عدد کارت گیگابایت 5770 و اچ آی اس 4850 میدم بهمراه مبلغی هم سر میدم

لطفا در صورت تمایل برام پ خ بزارید

متشکرم

ببخشید بنده جای این دوستمون nasibanجواب میدم

این دوستمون گفتند قصدشون فقط فروش هست چون بنده هم همین سوال رو ازشون پرسیدم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...